| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 22:28
- Nahlásit
Eninka
No jó, vlastně.
Co se týče venčení, tak bych potřebovala společně venčit Vlčáčka.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 22:34
- Nahlásit
Vlčáčková
potřebovala společně venčit Vlčáčka
tak si tady dej požadavek
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 22:48
- Nahlásit
Eninka
Nedám. Budu chodit venčit s Tebou a Tvýma čubama.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 22:50
- Nahlásit
Vlčáčková
to je správnej přístup, myslela jsem, že sháníš společný venčení jen ve tvém teritoriu, už se těším, jak ty moje kobylky proženou Vlčáčka, event. mu vyprášej kožich
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 22:51
- Nahlásit
Eninka
To víš. On se je hned pokusí kousnout do čenichu, protože jsou větší, a ony ho sežerou. A budu mít po starostech s operací.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 22:55
- Nahlásit
Vlčáčková
a ony ho sežerou
nesežerou, jsou to fenky, vlastně on bude frajer, jelikož bude mít okolo sebe 6 fenek a on u toho bude ten velkej šéf
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 23:05
- Nahlásit
Eninka
Tak nevím. U nás si moc nefouká.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:18
- Nahlásit
davidkova renata
tak to fakty nemám. Movalis nevedu. Já si ráno říkala, že už je dobrej,ale pak si lehnul a když vstával, tak zase pajdal
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:21
- Nahlásit
stetisek123
hele esi chceš,tak řekni jo a já ti dovalim vo víkendu recept..co?nenutim ti to,jen řikám,že to psovi pomůže nejspíš vod bolesti než se mu seženou chondra..jinak movalis ti běžně předepíše vet na pohybový problémy,já to měla u čuby po dobu panostitidy(místo rimadylu kterej je nekřestansky drahej:mad rozdíl f ceně je propastnej
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:54
- Nahlásit
davidkova renata
Díky za nabídku. Ona mi snad venta dotáhne ty chondra, tak začnu hned. Ale uvidím, jak to bude snášet, kdyžtak písnu!
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 09:11
- Nahlásit
stetisek123
Mám Alavis single, skoro celé balení, nechceš ho poslat?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 13:13
- Nahlásit
Cigi
díky moc, teď mi venta dala nějaký chondra, tak je hned dostal
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 20:29
- Nahlásit
Renato děkuji.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 09:29
- Nahlásit
Grin
Beďa dneska začala chápat lehni! Chce to ode mně specielní pohyb rukou takovej dolů, dopředu a dozadu,ale už si lehá, bez tlačení na záda! Jupí. To je poprvý, co jsem to malýho psa Naučila po dobrým!
Jinak Rikoslav má krze tu packu tři dny mít prej klid
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 14:56
- Nahlásit
stetisek123
Beďa dneska začala chápat lehni!
Gratulejšn, pani!! to je velký úspěch na piditeriéra i pro vás viz to učení po dobrým!!! Musíš mi to pak ukázat
Rikoslav má krze tu packu tři dny mít prej klid
tak to asik budem muset jít venčit bez něj a jenom s wapkama
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:33 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Grin
tak to asik budem muset jít venčit bez něj a
No, to asik jo. Ale mně se nelíbí, že mu to hermeticky uzavřeli, nohu má nehybně zabalenou do obrovský bambule a tu má zpevněnou tím samolepícím obvazem. Takže to vůbec nedejchá. Nevím, kdy mu to sundaj, ale už začínám mít osypky. Pokud tam dali nějakou Betadinu, tak bych víc jak 2 dny to bez okouknutí nenechala
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:36
- Nahlásit
stetisek123
A to ti delali na zbraslavi?? Kerej vet?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:54
- Nahlásit
Grin
mně ne, byla tam švagrová, nevím, koho měla,ale mluvila o něm v mužským rodě. Ale už jen to, že řek, že Riky kulhá proto, že teď odlehčoval tu zadní s tím abcesem, bych ho bacila traverzou. To by zdravej pes neudělal. Nehledě na to, že ty přední haksny má v háji mnohem dýl, než se objevil ten bolák
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:31
- Nahlásit
stetisek123
už jen to, že řek, že Riky kulhá proto, že teď odlehčoval tu zadní s tím abcesem, bych ho bacila traverzou. To by zdravej pes neudělal. Nehledě na to, že ty přední haksny má v háji mnohem dýl, než se objevil ten bolák
no jako to ne to je fakt blbost... ale hele jako jestli tam byla švagrová s nim tak ta stejně ví tužku co s tim psem je a bůhví co mu nakecala a co on řek jí a co se nakonec dostalo zpátky k tobě u ní bych se nedivila ničemu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:33 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
stetisek123
Grin
já teda švagrovou neznám, ani veta, ale jestli mu řekla že pes kulhá poslední dobou a jinak žádný problémy nemá, tak to takhle mohl diagnostikovat. Taky jí mohl doporučit rtg, ale to ona už ti neřekla
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:36
- Nahlásit
Alexa
stetisek123
švagrovou neznám, ani veta, ale jestli mu řekla že pes kulhá poslední dobou a jinak žádný problémy nemá, tak to takhle mohl diagnostikovat.
si právě myslim též...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 23:15
- Nahlásit
Pujde zejtra rano negdo ven, tra venta nebo pani wapkova?? Nebo fidalkovic holky?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 14:33
- Nahlásit
Venta
(+ samo Stetisek a jiní co by šli s námi)
Tak co zejtra??? Půjdem procházkovat???
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 14:39
- Nahlásit
Alexa
Grin
Já nevím, u švagrový je to, že psům ani jinejm zvířatům nerozumí a ani nemá snahu se něco přiučit. Takže když jí něco neřeknu na plnou hubu, tak ani neví, že je problém a že by se s tím mělo něco dělat. A druhá část problému je, že na psa nechce vynakládat prachy. Očkování ano, odčervení,ale představa, že mu bude operovat nohy, to už je moc. Vyslechne mě, odkejve,ale nic víc. Možná sem špatnej vysvětlovač
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 14:40
- Nahlásit
Grin
leda byste se mnou šly se šampusama
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 14:43
- Nahlásit
stetisek123
a kdy jdeš se šampusama?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 14:47
- Nahlásit
12:30, ale jen na hoďku, bo pak mám doma opraváře
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 14:50
- Nahlásit
stetisek123
to je pozdě na mě.
Venta
mě by to nejvíc vyhovovalo stejně jak jsme byli v pondělí, v těch 9:30 v Modřanech někde..
|
Linda001
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 20:28
- Nahlásit
Grin
Já bych zítra dopol šla, ale jen tak na hodinku, ted jsem nebyla 2 dny doma tak mam hodně dodělávek
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 21:46
- Nahlásit
Linda001
jéé já už jsem se mezitím stačila dohodnout s Ventou na procházku do Modřan.. mohla bys určo taky, jdou samí fajn psi, ale asi to nebude tím pádem jen na hodinu... vzala bych tě do auta, v 9:14 tam máme být a počítám že tam tak do 11:30-12 budem...
|