| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:21
- Nahlásit
Grin
no chřipka, ale střevní. Takže ta "rýmička" šla jinudy Ne, já beru nějaký léky na kýlu a od té doby mě to takhle čas od času chytne, nevím proč, ale asi se to nesnáší s nějakým jídlem, bo co. Noc jsem od 1 hod protrůnila a ráno sotva rozvezla děti do ústavů.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:32
- Nahlásit
stetisek123
neee tak to dále ode mě dále!!! já střevní chřipku chytnu strašně snadno
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 21:03
- Nahlásit
Grin
Co zejtra?? Atuše???
Já nevím, dám vědět zítra, ono je to všecko nějak v pytli, nic nestíhám, zmeškala jsem moc věcí. Dnes mi vyrazili šéfa a já nestíhám pracovní věci vůbec. Dáme si vědět zítra jo? Asi nejlépe tady.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 21:09
- Nahlásit
Atusch
mi vyrazili šéfa
jasně, zejtra se ozvi ale pls na mail, možná nebudu na Psovi ale jen na mailu přes mob
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 22:05
- Nahlásit
Grin
Ahoj, já bych případně zítra mohla tak od 5, ale budu bez auta
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 22:21
- Nahlásit
fidalka
To je ok, kdyztak dojedu, dohodnem to zitra jo?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 22:35
- Nahlásit
Grin
JJ
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:53
- Nahlásit
Sem se vrátila s klukem od zubaře. On bohužel bez tlumících prášků není k udržění. ale tentokrát to přehnali a on tam ležel na zemi, blábolil, chechtal se a neudržely ho ani nohy. Sem ho táhla na rukou a jsem jak po ručním kopání metra. Ještě furt je oblblej, nevím, nevím, zda mi do večera ožije,ale chtěla bych na ten vejlet s Váma
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:13
- Nahlásit
Čauky tak večer to vypadá vcelku nadějně, jen nevím jak to bude s počasím, na koupání to nebude určitě, asi bych ho už ani neusušila. Jste nějak domluvené?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:21
- Nahlásit
stetisek123
Sem se vrátila s klukem od zubaře. On bohužel bez tlumících prášků není k udržění. ale tentokrát to přehnali a on tam ležel na zemi, blábolil, chechtal se a neudržely ho ani nohy. Sem ho táhla na rukou a jsem jak po ručním kopání metra.
ježišmarja, co to máš za doktory pro ty kluky???!!! nejdřív dráty v ruce a teď tohle?! chudák malej...
chtěla bych na ten vejlet s Váma
tas ti napíšu SMS až se s holkama dohodneme a ty uvidíš
Atusch
Jste nějak domluvené?
Zatím předběžně, bude to asi u vás na Slivenci, bo fidalkojc nemá auto. Jinak ta může v 5 odpo, já můžu furt, Eva ještě neví jestli může ale tý napíšu až jak se dohodneme my.. takže je to na tobě kdy.
na koupání to nebude
to určitě ne ale Grinovi nějakej deštík neva a mě taky ne, kdyby na to přišlo. Vybavila bych se deštníkama a kyby úplně nebouřilo a nelilo, klidně bych šla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 18:17
- Nahlásit
Atusch
Grin
pudete f sobotu na ty vobrany trupky?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 18:32
- Nahlásit
davidkova renata
Ja jo pocitam s tim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 18:51
- Nahlásit
Grin
ok
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 21:47
- Nahlásit
Děfčata, jak jste na tom o víkendu? Vím, že nemá být zrovna nejlíp, ale mám neplánovaně volno, tak bychom mohli dát nějakou větší prochajdu..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 22:23
- Nahlásit
fidalka
Ja mam v so ty obrany a ne zatim taky vypada blede nicmene esi najdes obet tak se tra na chvili pridame
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 12:41
- Nahlásit
stetisek123
Tak jsme z veteriny doma, Trixina má pořád stejnou dietu jako dosud, ještě jí brali krav kvůli jinejm hodnotám esi by nebyla lepší nějaká jiná dietka ale ne, a za tejden jdeme na speciální sono kde by se měl ten doktor pokusit najít ten zkrat a podívat se jestli by to bylo operovatelný nebo ne, protože když se to i na tý dietě horší tak je to prej blbý
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 13:18
- Nahlásit
Grin
acich ouvej. Chuděrka malinká. Který hodnoty má vysoký?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 13:21
- Nahlásit
stetisek123
žlučový kyseliny jí neodcházej pořádně a pak ty jaterný enzymy. NJ nedá se svítit, uvidíme co řekne to sono a doktor... Doufám že se zase nebude vymačkávat půl hodiny. Ta dnešní doktorka byla super pečlivá, tak pečlivá že jsem ji i poprosila by se mrkla na složení těch grinogranclí co mám v plánu mu nasadit a říkala že to je úplně cajk, že esi ty budou dělat problém tak že ta alergie bude možná spíš než na jídlo na něco jinýho z prostředí.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 13:36
- Nahlásit
Grin
kouknu se pak do skript,ale asi ti taky moc novýho neřeknu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 13:41
- Nahlásit
stetisek123
ja ještě jsme dostali prášečky na žaludek aby se jí rychleji vstřebávala potrava
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 19:14
- Nahlásit
Grin
je to přes padesát stránek! Uff. kdybys chtěla, tak ti to přinesu na CD,ale číst to teď fakty nestíhám.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 20:18
- Nahlásit
Grin
Paní máte něco v plánu na pátek? Já mám odpoledne snad volno, jestli by jsme aspoň na kousek nešli někam? Klíďo dojedu.
Mimochodem, ta sobota padá, kousat nejedu. Až příště...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 21:35
- Nahlásit
Atusch
TAk v patek muzeme vyrazit budu rada. Dohodnem se zitra ale mam celej den volno, uvazovala jsem nad obranama ale asi to grinovi bude jednou v tejdnu stacit
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:07
- Nahlásit
Grin
Tak už nepracuju, nějaký plány?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:27
- Nahlásit
je děsně hnusně ale musíme se dohodnout na příští tejden co jsem v hokně na dopo aby Grinceček nezakrněl moc který dny dopo máte čas?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:55
- Nahlásit
Grin
Já mám čas v úterý a ve středu jinak se uvidíme taky zítra na cvičáku, mám před tebou hodinu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:26
- Nahlásit
fidalka
Jeee tak to bude Grineček rád že uvidí Tarušku, otázka je jestli se pak bude soustředit až mu odejde. Zkusim tam přijet dřív aby si ještě stihli pohrát
jinak ty prochajdy v tejdnu ještě doladíme, ale myslim, že s úterkem můžem klidně počítat.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 20:39
- Nahlásit
já můžu zatím jen STŘEDA a PÁTEK
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 20:41
- Nahlásit
stetisek123
ok, nějak to spytlíkujem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 14:23
- Nahlásit
fidalka
stetisek123
hale tak já zejtra nemůžu, potřebuju udělat nějakou práci dopo ale pojďme ve středu !! Kam??
|