Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Společné venčení
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 72 . 73 . >>
Autor Zpráva
stetisek123
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:10
- Nahlásit

jako, já usínám tak po půlnoci,ale večer mám prostě útlum. Po vosmý ještě obejdu tady po vsi malý kolečko s psama a jdu zalehnout, kde usínám u TV. Ráno v poho vstávám brzo, ale večer prostě neexistuju

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:12
- Nahlásit

stetisek123
já to mám dost naopak, ale Grineček už si mě vycvičil že se na osmičku vstává

stetisek123
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:16
- Nahlásit

No, mě zase malá donutí kolem jedenáctý vycupitat na dvůr v noční košili, ale to už jsem napůl slepá a hluchá

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:39
- Nahlásit

stetisek123
mě s psama vnoci chodí muš, je to jeho jediná povinnost okolo psůch... ty večerní procházky mám ráda když je teplo, ale noční nějak nemusim... kor v zimě. Tak jsme to takhle hezky zařídili, on radši jde večer než aby s nima vstával.

MMch jsem Trixinu přihlíásila na cvičák na starý kolena a tak ti nevim jestli tam s ní zajít nebo ne... ale chtěla bych ji trochu na tom cvičáku "otrkat"

stetisek123
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 08:48
- Nahlásit

tak nevím, prší celkem dost...

Atusch
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 09:15
- Nahlásit

Jé já vás samosebou čtu když už se sem dostanu. Dneska dopoledne vychajdu nejdeme, je tam hnusně Ziro je nastydnutej a chrchlá tak je nechám doma. Ale neba mě to a Bůcha asi už teprv ne...

fidalka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 09:45
- Nahlásit

stetisek123
Já bych k tobě mohla zajet večer třeba na 7, v 8 bys byla doma a já bych pak mohla zajet ještě za Gríňovou. Večer už pršet nemá, tak bys mohla vzít i malou

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:38
- Nahlásit

Atusch
my jsme to nakonec taky vzdali. Ale s Grinem jsme potkali Andulu (GR) tak si zablbli a pak jsme si zacvičili, tak mu to snad bude stačit.

fidalka
stetisek123
Zkuste se dohodnout, já budu ve 20:15 domky na 100%

Atusch
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:17
- Nahlásit

Grin
Můžem se potkat nějak na to žrádlo? Měla bych mít do dvou dnů prašule, tak by to bylo fajné aby měl Bůšek i co žrát. Můžem to spojit s vychajdou a nebo si pro to třeba jen sjedu.

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:20
- Nahlásit

Atusch

jj to by bylo fajne, hale já jsem teda vždycky od 13 do 20 pryč - v práci nebo na cestě z/do ní. Ale jestli budeš mít třá v pátek dopo čas, můžem jít venčit, a nebo některej večer... na Slivenci bych mohla bejt tak ve 20:45.. tak bychom mohly na hodinku vyrazit třá.. ale dopo bych šla radši. Ale jestli se ti to nehodí tak se tady můžeš pro papčení jenom staviti nebo to nechat na příští týden.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:48
- Nahlásit

já to dneska fakty odpískám, do lesa se mi fakty nechce, nemám ani na tohle počasí boty

Atusch
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:58
- Nahlásit

Grin
hele kolem 9 můžu klidně taky - jen bych nerada šla k vodě, ale není problém. Dopodledne teď bude náročnější, mám tam tu novou nadřízenou co se zaučuje.

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 14:40
- Nahlásit

Atusch

a kterej den by byl pro tebe nejlepší?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:43
- Nahlásit

ďoučata, všimla jsem si, že pamlskujete sušeným masejkem. Na Béďu to funguje jako magnet, tak bych si znova dokoupila. Kde to kupujete vy?
Tady jsem našla, že to maj za 36,- . Jenže počtovný za 69,- . Nevím, zda je to pro Vás výhodný a zajímavý a zda zrovna krmíte Britem, každopádně, kdybysme se nějak domluvily, bylo by to dohromady dobrý, ne? Myslím dobrá cena. Teď jsem to kupovala v Jílovým za pajsku

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 16:41
- Nahlásit

stetisek123
¨Brity jsem teď koupila a nejsou špatný, ale mí psi milujou nejvíc tyhle:

http://www.mazliciostrava.cz/mazlici/eshop/1-1-Krm iva/262-3-Huhubamboo

ty, kde je jenom maso a nic navíc, tahle firma dělá ale i docela zajímavý kombinace.

A taky mají rádi tyhle a ty mají i ve výhodným maxi balení:
http://www.mall.cz/listy/perrito-pamlsky-pro-psy

jinak jádo toho s tebou klidně půjdu ale až po výplatě (na začátku příštího měsíce), te´d mám kvůli operaci našponovanej rozpočet

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 16:46
- Nahlásit

hele ačkoli te´d koukám na to perrito a je to fakt dobrá nabídka a nějaký prachy ještě mám, tak kdybys chtěla, můžem se nějak domluvit i teď.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 17:23
- Nahlásit

Grin
u toho prvního je ve složení sůl a cukr, to bych nechtěla, i když cena byla zajímavá.
Hale, já se nevnucuju, to vůbec,jen mě napadlo, že bysme se spojily,a le s těma mejma žeouželkama mám spotřbu minimální, tak to můžu kupit jinde o něco dráž. To byl jen takovej okamžitej nápad

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 17:41
- Nahlásit

stetisek123
nn tyhle hnusy ne, jenom ty kde je fakt maso prosimtě, složení maso musíš v tom trochu pohledat ale já kupuju jenom ty kde je fakt maso. Maj trochu jinej obal, hodila jsem asi špatnej odkaz. ale nemám teď čas po tom pátrat
Ale teď jsem začala kupovat to perrito, to je docela dobré.

Nicméně já to třeba kupuju občas jen ve zverexu, o dost dráž, když mi to dojde,.

Sam,o my máme strašnou spotřebu

stetisek123
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 17:54
- Nahlásit

Grin
no dyk jo! Já to psala o tom tvém prvním odkazu! Jak si psala že to tvoji psi nejvíc milujou, to Huhubamboo. Tam je sůl a cukr.
Brit je čistý maso. Teda grancle ne, ty nemám ráda, ale tohle,kam jsem dávala odkaz
Ufff, pochopila jsi tu mojí slátaninu?

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 18:02
- Nahlásit

stetisek123

Jo jo, já právě na to teď koukám jak zjara, já kupuju něco dražšího co má jinej obal a je to od stejný firmy ale složení to má jenom kuřecí, kachní nebo jeněčí maso... žádnej cukr, žádná sůl. Tohle bych jim nedala. Jak jsem to rychle hledala tak jsem narazila na tohle a myslela jsem si že to je ono. Každopádně Brit nebo to Perrito jsou obojí taky čistý maso a neni to tak drahý jako to huhubamboo, takže můžem jít klidně do Brita, jestli se ti líbí víc. Jinak z mý zkušenosti - Brit je šťavnatý, měkký, perrito suchý a tvrdý. Obojí má svý výhody i nevýhody.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 18:11
- Nahlásit

Grin
já oboje prodávala, tak to znám. Perrito je pro mě moc drahý, to by se mi už pomalu vyplatilo si to nasušit. Bedule se dokonce kvůli tomu nechá odvolat od jejích milovanejch salašňáků (Chelsea to sice nadšeně zblajne, ale aby kvůli tomu zrychlila krok na přivolání to teda ne )
Na penězích se dohodnem potom, můžeš mi to dát po vejplatě. Ještě co Fidalka, ta to taky tahala s sebou, masíčko. Nevím, ještě někdo z Prahy pamlskuje masem?
Ale jak píšu,nutně to nepotřebuju

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 18:12
- Nahlásit

fidalka

o víkendu jsem v Praze ale pracuju normálně, takže mám taky čas jen dopo a po 8.. tak kdybys mohla dopo tak můžem směle vyrazit. ještě je možný že v sobotu bych jela na obrany jestli budou dopo, ale i tak nebudeme bránit, a navíc nestihnu pobránící procházku, když musim do práce, takže jestli se ti to bude hodit, tak tam vůbec nepojedu a půjdem procházkovat.

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 18:21
- Nahlásit

stetisek123
Tak pořídíme Brita, není problém, nechám si k tomu d´át i kočičího tuňáka pro trix třá.

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 18:30
- Nahlásit

hele, v úterý dopoledne budu v Lahovicích (zatím nevím, jestli s autem nebo bez) s jedním mladym lítacim psem, tak kdybyste měly nějakou nenáročnou trasu, kam lze vzít kočárek, rády se přidáme.

fidalka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 18:34
- Nahlásit

Grin
Tak o víkendu jedno dopoledne asi pojedu za koněm, tak se domluvíme podle tvých obran

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 18:36
- Nahlásit

kachna_

no vida Já nevim jak holky ale já mám zatím volno, průšvih je s tím kočárem neboť na ten to tady nikde moc není. Ale něco bychom vymyslely.

fidalka
Tak platí

stetisek123
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 09:51
- Nahlásit

taj jako jestli má kočár blatníky a tlustý gumy, tak u nás já taky jezdila tady po lese,ale v tomhle marastu bude pod jedním bahnem

Grin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 15:57
- Nahlásit

holky krize, nemáte někerá čas zejtra dopo??? !!!

fidalka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 16:18
- Nahlásit

Grin
Já budu doma v 11, to je na tebe pozdě, viď

Grin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 16:36
- Nahlásit

fidalka
tjn

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 72 . 73 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání