| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 20:57
- Nahlásit
fidalka
To je hajzl.. Tak to me teda mrzi
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 21:01
- Nahlásit
To jo. a my zbylé jdeme, či ne?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 21:34
- Nahlásit
stetisek123
Jasne, v 9 u me?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 12:09 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin stetisek123
Tak kolik jste toho nasbírali?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 13:06
- Nahlásit
Já nic v noci mě popadla rychlá běhavka a tak jsem měla krátkej řetěz vod záchodku
Grinečková tam lae prej v lese měla spoustu spolubojovníků, což nemám ráda
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 13:35 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
fidalka stetisek123
Bylo to fiasko ale psi si uzili ranni prochajdu, grin se dokonce zasral sam a bez pomoci dneska to byl zase muj pejsek, ne pubertalni vymlety hovado jako fcera:-D
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 17:47
- Nahlásit
tak žencký, daly jste se už dohromady, zmlátily muže, přemohly střevní problémy a vyrazíme ještě do konce tejdne někam? čt nebo pá?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 17:49
- Nahlásit
Grin
Když přijedeš ke mně,tak můžeme něco podniknout
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 17:54
- Nahlásit
fidalka
nevidím důvopd proč ne, krom toho že budu mít děsně zadělanýho psa
stetisek123
půjdeš s náma nebo je ti blbě?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 18:38
- Nahlásit
Mně blbě není, jen nesmím daleko od hajzlu. Mezitím je mi veselo
Já bych šla,ale je tam někde dost lopuchů?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 18:42
- Nahlásit
stetisek123
můžeme jít až v pátek i jestli bude mít Fidalka čas
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 19:19
- Nahlásit
hale, zítra radši ještě ne, běžte samy
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 19:43
- Nahlásit
Grin
Poslala jsem ti mail
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 20:14
- Nahlásit
Grin
Hale, kdybys chtěla ty moje zmražený houby, strašně ráda ti jich přenechám třeba 20 kg, blokuje mi to místo v mrazáku
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 21:58
- Nahlásit
stetisek123
hu nechci, mražený mi cpou fšici, ale ty já nechci já chci čerstvý a chci si je sama ulovit
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 14:26
- Nahlásit
stetisek123
Jako o hodně jsi přišla! Fidalka mě protáhla Slivencem, bylo tam krásně, samý pole, trochu mě píchaj nohy a taky pálej protože jsem si stoupla do kopřivy. Kromě toho Grineček během prvních 10 sekund co jsme byli u Fidalky na zahradě stačil zahučet do zahradního jezírka ke kaprům a prohnat kočku. Pak když jsme se tam vrátili tak zase spadnul do jezírka, ale předtim trochu zničil jeho okraje, pak přešel Fidalce po koberci co sušila na sluníčku, stresoval slepice i morče, oblíznul rajče a málem zbořil skleník když se z něj hrabal ven, a podruhé prohnal kočku.
Taky jsem dostala strašně moc dobrý domácí zeleniny a většinu jsem už snědla kromě okurek který jsou tak velký že jsem sežralal půlku a už jsem nemohla ¨
stetisek123
fidalka
Pojďte zejtra ještě veeen, o víkendu budu muset pracovat
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 15:52
- Nahlásit
Grin
Máš prostě velký zlatíčko a to štěkání tak neřeš, prostě buď v klidu a ono se to poddá Mně Tára štěkala na naše menšiny a prostě jsem to neřešila...šla dál a ono jí to po půl roce přešlo...hlavně na lidi, který nemá rád neupozorňovat a když nějakýho potkáš, tak v klidu projít... jediný, co těmhle divnejm lidem zakazuju, je si ji hladit...sice na ně už neštěká, ale nechci riskovat a zítra dopol klidně můžem... jsem nemobilní, ale mohla bych třeba do Radotína popojet busem...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 16:01
- Nahlásit
Holky, já se vrátila od veta a nemám dobrý zprávy, Kačka má relaps a já už ji nechci trápit kapačkama, který by jí stejně prodloužily život jen o pár měsíců, takže už budem jen udržovat, aby odešla důstojně, takže zítra chci být s ní doma, abych viděla, jak to léčivo snáší.
Mimochodem, mám malinkej psací stůl, jen na ten počítač a pod nohama mám Rikyho i Čelsinu.Bouřka... (Kačka je naštěstí hluchá)
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 16:09
- Nahlásit
stetisek123
To je jasný, že musíš zůstat doma.. buď s ní a užívejte si poslední společné chvíle...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 16:17
- Nahlásit
stetisek123
chudinka... tomu rozumim že chceš bejt s ní tak ať je holce dobře... teda v rámci možností
hele a je zajímavý že ten muj posera se vůbec bouřek nebojí ani nemá reakci na střelbu. jenom se tuhle nechtěl dívat na ohňostroj a šel z balkonu zpátky do obyváku
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 16:29
- Nahlásit
fidalka
pokusím se horší je že se spíš bojim že na někoho štěkne aten člověk z toho bude vyšilovat a bude z toho průser... možná bych mu měla nasazóvat náhubek abych byla víc v klidu... když má náhubek tak mi nikdo nemůže říct ani popel ne? nebo jo?
jo a zejtra nevim jak radotín, tam to znám jen u vody a k vodě se mi nechce protože buhví co s tou řekou k nám teče za hnusy, ale kdyžtak i dojedu k tobě zase... můžeme jít třeba k tomu lomu jestli bude počasí a jestli nebude tak můžem tu trasu jak jsme šly úplně poprvý... jak chceš
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 16:41
- Nahlásit
Grin
Tak normální člověk by vyšilovat neměl a když zavolá policajty, tak budou naštvaný akorát na něj, že je volá... vlastní zkušenost (dáma měla modřinu na zadku a volala 112, jo neměl jít její syn na našeho psa s klackem v ruce, to se nedělá) nejlepší obranou je omluva, s tim že si pejsek chce hrát a jít dál...
jestli se ti chce ke mně zase jet, tak já se tomu nebránim... jen si vem starší oblečení, půjdeme do džungle
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 16:54
- Nahlásit
fidalka
teda občas mě děsíš takže džungle, platí. Kdy mám bejt u tebe? Nebo mám někam popojet??
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 16:57
- Nahlásit
Grin
Tak já nevim, třeba zase v 9:30? A neboj, když bude hodně neprostupná, tak to vezmeme kolem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 17:07
- Nahlásit
fidalka
Okej
snad tam trefim napodruhý i bez doprovodu
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 17:08
- Nahlásit
Grin
To zvládneš Gríňa ti kdyžtak určitě poradí
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 17:55
- Nahlásit
fidalka
no ten tak ten mi leda funí za krk, a popohání mě řvanim abychom tam už byli
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 19:42
- Nahlásit
Grin
Mám auto, takže klidně můžu i já k tobě
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 20:05
- Nahlásit
fidalka
Tak to jsem na vazkach .. Ale v dzungli asi bude strasne mokro. Ale chci tam jit tak me tam nekdy vezmes. No.. Tak doraz k nam, uz vim kam pudem
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 20:10
- Nahlásit
Grin
Tak v 9:30 u tebe?
|