Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Společné venčení
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 72 . 73 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 20:55
- Nahlásit

stetisek123
no hlavně Tara bude odpočinutá
což znamená že Grineček se zase zraní až se jí bude snažit dohnat

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 15:18
- Nahlásit

stetisek123
Grineček byl úplně mrtvolka chudinka... asi mu fakt nebylo dobře. Ale dostal kefír, piškoty a smectu, a v poledne už nesral, tak snad bude lepší brzo..

stetisek123
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 18:08
- Nahlásit

Chuěrka malá, já doma vyhodila psy a mastila k babiče, takže ani nevím, jak byli. Ale dneska to byla taková malinká pohodová prochajda.
Zítra odjíždím až min do podělka na chalupu, tak budu držet palce,aby vás to brzo pustilo

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 18:30 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

stetisek123

furt na něj myslim, jsem v práci, tak doufám že tam nebude nějaký boží dopuštění až přijedu dom. Ještě večer skočim do obchodu a esli bude Ok tak mu uvařim kuře s rýží a dostane dietku
Jinak se měj hezky na chalupě a příští týden se třeba potkáme všechny i s fidalkou... hoj zatim .)

stetisek123
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2011 20:44
- Nahlásit

bych začla jen s tou rozvařenou rejží.

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:00
- Nahlásit

stetisek123
bylo i kuře, jenom netučný prsíčka, a je úplně v poho dietka ho srovnala

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:32
- Nahlásit

tak to jsem ráda.
Pochybuju, že na tu chalupu odjedem, v tomhle počásku bysme ji viděli jen zevnitř
Chuděrky děti na táboře pod stanama! Jsem krkavčí matka, kam sem je to poslala!?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:33
- Nahlásit

Hale, když ho kuře srovnalo, co o víkendu zkusit druhej největší alergen - hovězí? O víkendu budeš mít čas mu hned nasadit dietku a aspoň poznáš, jestli mu to nedělá hovězí

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 10:44
- Nahlásit

stetisek123
to mě nenapadlo, tak jo, provedu... on si hovězí určo dá rád

Chuděrky děti na táboře pod stanama! Jsem krkavčí matka, kam sem je to poslala!?

si blbá simtě ti tam řáděj déšť nedéšt. vzpomen si, tobe na tábore nekdy vadilo ze prsí? to bylo to nej vzruso

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:47
- Nahlásit

Grin
jen mě tak napadá, jestli stačí jedna dávka, aby se alergie projevila
Blbá, blbá, jsou to moji chuděrkové malinký a maminečce se stejská, no..

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:24
- Nahlásit

stetisek123
chi chi chi, naší mamce se taky dycky stejskalo, to k tomu asi patří. Nicméně si dycky užívala že jsme pryč

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 18:04
- Nahlásit

Grin
a ja vypadá Vltava? Nehrne se to zase na vás? To je děs, odkud ta voda padá? Máme bazén plnej po okraj

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 18:28
- Nahlásit

stetisek123
Mno my jsme na kopci, nás se netkla ani pětisetletá voda v roce 2002, ale jestli to takhle půjde dál, tak zbraslav bude ostrov jako v roce 2002 a to je f prdeli páč se nedostaneme nikam

ale taky budeme mít asi za barákem bazén, na tom našem poli je úplný koupaliště Grinovi se to moc líbí

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 18:33
- Nahlásit

No, to by se líbilo i Rikoslavovi. Dneska za mnou utek, když jsem šla s Čelsinou, a pěkně kličkoval, aby stačil projít všechny louže.
Koukala jsem mu ale na hubinku a má jí nějakou bolavou. Dostane genciálnku a budu doufat, že to není nějaká avitaminoza. Má úplně ztvrdlej pysk, popraskanej do krve
p.s.: Myslíš, že mám eště děti a ne vodníky?

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 18:38
- Nahlásit

stetisek123
Má úplně ztvrdlej pysk, popraskanej do krve
teda to je divný a nezaŕazil si tam něco??? Genciána je dobrá, nebo betadina.

Myslíš, že mám eště děti a ne vodníky?
člověče nevim, ale dokud nebudou volat že potřebujou kajak na dopravu po táboře tak sou snad f cajku

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 19:17
- Nahlásit

Grin
no to ne, to je skoro celej koutek, spíš si myslím, že to bude mít odřený od nějakýho aportu.
S těma dětma mě nestraš, já ani nevím, jestli sou na kopci, nebo u vody

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:42
- Nahlásit

stetisek123
hele to si moh udělat jak se s Grinem tahali o ty klacky podle mě... Grin taky už několikrát měl takový ranky od klacku.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 09:10
- Nahlásit

manža povídal, že už si toho u něj všim před 14 dnima, tak by to musel mít dlouho. Ale taky to znamená, že se mu to nehojí

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 15:27
- Nahlásit

stetisek123
to by teda bylo bylbý
já jsem si zase neska všimla že má Grineček zrůžovělou kůži u oka, tam kde má normálně černej pigment má teĎ růžovou jako dyby se tam poškrábal. Myslim že mu to moh udělat chlap když mu vyndaval ospalky je jak hromdopolice už jsem mu to zatrhla. Ale je i možný že si to udělal sám vo nějakou tu svoji vjetef, víš jaký klacky má ve zvyku tahat...

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 15:31
- Nahlásit

fidalka

JAK TI JE???

fidalka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 15:37
- Nahlásit

Grin
Už je to docela dobrý, tak se připravuju na tu vodu.. včera přišla pro Tarušku plovací vestička, tak se mi snad neutopí

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 15:45
- Nahlásit

fidalka
takovej plaváček jako Tara ? Určitě ne... ale koukej ji vyfotiti s vestičkou, to musim vidět

fidalka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 15:56
- Nahlásit

Grin
Plaváček sice plave, ale občas se ještě i topí určitě ji blejsknu, vypadá jako beruška

fidalka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 16:09 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit

Tady ji máš

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 16:56
- Nahlásit

fidalka
mno jo.. známe... Grineček se topil v pondělí v Berounce asi na 15 centimetrech vody... lovil tenisák a nasál jo a v neděli v rybníce začal blinkat uprostřed rybníka při plavání vzpříčil se mu nějakej hnus co ulovil na hladině

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:02
- Nahlásit

fidalka
essssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!!!!!!

fidalka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:20
- Nahlásit

Grin
Myslim, že Grineček našel svou doživotní lásku, větší krasavici totiž už nepotká

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:24
- Nahlásit

fidalka
Než je Tara? to asi těžko, no... ale musí mu tolerovat kamarádky, třeba tuhle

nebo tuhle

fidalka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:43
- Nahlásit

Grin
Co oko nevidí, to srdce nebolí

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:50
- Nahlásit

Úžásná věcička. Hale to mi připomíná, když jsem poprvé brala Dustynu (předchozí fenka) na vodu, tak v té době u nás existovaly pro psy jen obojky a vodítka, občas se ulovil nějakej náhubek. Tak jsem jí tu vestu spíchla sama, protože skoti všeobecně špatně plavou (krátké nohy, velké tělo). Ušila sem to ze šusťáku a udělala tam na břiše takové kapsy pro proužky polystyrenu (5x5x15cm). Než jsme sedli do kanoe, tak jsem jí hodila aport do vody. Hale boží!
Normálně, jak měla ty polystyreny na břišě, tak se vesta i přes to, že byla upmutá přes nohy otočila na těle. Polystyrenové proužky měla na zádech a plavala svépomocí. Tak jsem jí vestu sundala a vyhodila do odpadkového koše na Suchdole a jeli jsme na vostro :-D
fakt úspěch!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 72 . 73 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání