| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 20:15
- Nahlásit
fidalka
Oki
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 16:38
- Nahlásit
Tak nevím, jestli mám odcházejícího psa...Právě přišla Kačka z venku a potají zahnula hned pod tůl, abych neviděla, že si nese obří tvrdej kornšpic :-D
Mrška moje, ach jo. Dostala i prednison a okamžitě má hlad
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 16:52
- Nahlásit
stetisek123
stále čiperka buď ráda, aspoň se z ní ještě můžeš těšit když má chutě
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 18:07
- Nahlásit
ale ona žere furt, to jo, sežere všechno, co jí dám,ale už jen jí a spí. Jen to pečivo ji donutilo udělat si 10 m vycházku
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 18:24
- Nahlásit
stetisek123
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 19:38
- Nahlásit
Já to zatím tak tragicky necítím, už jsem měla dva roky se na to připravit a hlavně mám pocit, že netrpí. Prý se umírá u lymfomu na celkové selhání organismu, tedy poměrně bezbolestně, ale až uvidím, že je to hodně kritický, dojedu s ní na euthanazii
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 16:30
- Nahlásit
lidijové pojďte vy dvě určit jedno dopo v příštím tejdnu kdy pudeme spolu fšecky tři... nebudu mít čas jít víckrát, musim makat, tak ať to stojí za to... ??? Který dny máte čas?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 17:45
- Nahlásit
fňuk, když na mě je fidalka moc akční
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 17:55
- Nahlásit
stetisek123
nekecej a pádluj neboj, neni vůbec akční, náhodou je moc fajn a gdyš jí řekneš že chceš nenáročnou trasu, tak ti určo nějakou hezkou vymyslí, tuhle když jsem byla u ní tak jsme šly jenom po rovince a pijánko.
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 19:50
- Nahlásit
Já jsem pro pátek
stetisek123
Já a akční? Taková hezká procházka...ale dobře, příště bude nějaká pro starší
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 20:56
- Nahlásit
ok, tak po rovince jo?
A pondělí ne, to jdu k Zuzaně
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:32
- Nahlásit
stetisek123
Patek?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:37
- Nahlásit
Grin
Patek?
My jsme pohyblivou složkou programu, nebo jindy než v pátek nemůžeš?
Pak by to totiž nemělo smysl, jestli dobře chápu, tak se chceš potkat spíš sama při běžnym venčení ne?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:23
- Nahlásit
kachna_
Nene ja s holkama (fidalkou a stetiskem) chodim dopo vencit uz asi 3 mes. Takze holky zna, tech se neboji. Kdy mas cas ty? Ja se prizpusobim
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:25
- Nahlásit
kachna_
Jo a nevim jestli jsi to docetla v tom hledam lidi z prahy, ale toho 3.9. Budu uz doma z dofci tak se dohodnem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:28
- Nahlásit
Grin
nemám čas ve středu (jestli si to dobře pamatuju), jinak je to jedno. Já si právě řikala, že bych za tebou dorazila na Zbraslav, aby to měl jako ve skutečnosti.
Můžeš si vybrat jestli s dítětem (2r.) nebo bez. Dítěti jsou psi šumák. V Praze bejvám tak v půl osmý i dřív.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 00:01
- Nahlásit
kachna_
Tyjo ted me napada jestli budu mit wubec cas- nemohla bys az ten dalsi tyden? Jsem sice v praci ale v 8 vecer uz jsem doma tak ze bychom to podnikly az pak?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 00:02
- Nahlásit
Grin
Tak mě se opravdu nebojí, viz jeho páteční vystrkání do kopce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 00:09
- Nahlásit
Grin
Tyjo ted me napada jestli budu mit wubec cas- nemohla bys az ten dalsi tyden? Jsem sice v praci ale v 8 vecer uz jsem doma tak ze bychom to podnikly az pak?
No hele v osm večer už jsem zase doma na Kokořínsku , ale ty nikam nespěcháš, ne? Dyť je to mladíček. Takže je mi to jedno, já ti prostě dám vědět, kdykoliv pojedu do Prahy .
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 00:13 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
kachna_
Okej. Ja teda od 22.8. Do 2.9. Jsem na dovoleny tak to asi zatim nechame a po dovce zkusime ty veterany-ozivim tema a najdem se tady, souhlas?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 10:59
- Nahlásit
Potřebuju jít zítra na celý den pryč z domu, nechcete se někdo přidat na nějaké větší venčení?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 11:23
- Nahlásit
fidalka
Ja bych strasne rada ale musim pracovat, uplne me to stve:'( ale neda se nic delat..:-S
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 16:03
- Nahlásit
Venčení Jižní město - malí psy - měl by někdo zájem ?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 11:51
- Nahlásit
Grin
stetisek123
Tak s tim venčením v pátek nevim rodiče odjíždí až v sobotu, takže asi budu muset doma pracovat...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:08
- Nahlásit
fidalka
neeee
kua
no ... aspoň budu mít důvod sedět doma a pracovat mám toho tolik že asi zhynu. Byla jsem teď 1 den pod stanem a bylo to super a teď mě fackuje realita - přijeli jsme v 1 a od té doby makám
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:15
- Nahlásit
Grin
Ale příští týden bych chtěla jít určitě ve čtvrtek nějak na dýl a v pátek něco kratšího,ale o to náročnějšího...kdyby bylo hezky, tak bych jí ráda šla vyplavat...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:31
- Nahlásit
fidalka
já jsem v práci, ale dopo určo půjdu.. aspoň jednou.. Příští neděli ráno pak dáváme Grinečka k chovatelce a pak v pondělí odjíždíme na dovču... bude se mi po něm strašně stejskat..
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:36
- Nahlásit
Grin
Super, tak aspoň to jedno dopoledne... já pořád nevim, jestli jí tu nechat, nebo jí vzít s sebou na sraz několika rodin...už jsem si hledala i v okolí kempy, ale žádnej tam neni...a určitě to bez něj zvládneš, odpočinete si od sebe to je taky důležitý
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:37
- Nahlásit
fidalka
No to sice odpocinem, ale stejne to bude desny .. Ale treba u pani chovatelky nezvlci
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:47
- Nahlásit
Grin
Nn, bude mít prázdniny u rodiny
|