Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Zase ti myslivci
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 15:25
- Nahlásit

PetraK
Fakt? Na tom jejich webu je, že se má teď v dubnu kolaudovat, já to četla jen úplně rychlo-zběžně, tak jsem to možná spletla.

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 15:26
- Nahlásit

Plánovaný termín dokončení stadionu Greyhound Park Motol

Dle informací zástupce investora má být stavba dokončena (v závislosti na klimatických podmínkách) v letních měsících roku 2011.
(Pozn. dne 19.08.2011 dle informací zhotovitele díla, tj. společnosti BERGER BOHEMIA, a.s. bude stavba dokončena koncem roku 2011)

(Pozn. dle závazku zhotovitele díla, tj. společnosti BERGER BOHEMIA, a.s. bude stavba Greyhound Park Motol v Praze připravena ke kolaudaci dne 16.04.2012)

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 15:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Garfield

akt? Na tom jejich webu je, že se má teď v dubnu kolaudovat, j

no ne, jako že tam nic není, myslím jako že z díry je teda ten ovál už, stromečky zasazený, za chvíli spustí dechofka a tradadáá, kolaudačka se rozběhne.

edit: sem si zase opakovaně poplákla nad diskuzí o tom jestli má alexa větší koleje než Klárka díru

Eninka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 15:33
- Nahlásit

Garfield

z jakýho oválu? Já nerozumím řeči pražského kmene, neboť
nejsem z Prahé

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 15:35
- Nahlásit

Eninka
z jakýho oválu?

to nic, to jsou dozvuky vzpomínek na budoucnost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 18:34
- Nahlásit

PetraK
twe a víš že sme zrovna minulej tejden vzpomínali na Klárku a její díru že už se dlouho nezjevila??

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 18:41
- Nahlásit

PetraK
o tom jestli má alexa větší koleje než Klárka díru

ježiš to sem úpa zapomněla
eště že se nám ta garfíldová vrátila jinak by klárka s nurkováním upadla v zapomění

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 18:55
- Nahlásit

http://www.kocka-info.cz/Clanky/Articles/Petice-pr oti-zapsani-ceske-myslivosti-do-UNESCO.aspx

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 20:59
- Nahlásit

davidkova renata

na Klárku a její díru že už se dlouho nezjevila

Klárka nebo díra?

Alexa

ježiš to sem úpa zapomněla

no já bohužel taky, bohužel proto, že jsem se na tu stránku dostala bez varování a když jsem si to znovu přečetla plakala jsem. Zrovna v momentě, kdy přišel šéf. Vypad jak cukrář v domnění, že ženská hysterická řve. což jsem plakala, ale ze zcela jinýho důvodu , to jsem mu ale nemohla vysvětlit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2012 10:33
- Nahlásit

PetraK
na Klárku a její díru že už se dlouho nezjevila

Klárka nebo díra

myslim ,že chodily tak nějak společně))))))))))

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 13:22
- Nahlásit

Dnes 12:29 - Domažlice

"Od nálezce jsme přebírali téměř nehybné zvíře. Pták se nemohl postavit a neměl ani sílu létat. Oba pařáty měl poškozené ve stejné výšce, což svědčí o tom, že se někde chytil do želez, ze kterých byl následně vypuštěn. I když původně přeražené kosti byly již částečně zhojeny, tak šlachy a tkáně postupně odumřely,“ uvedl vedoucí záchranné stanice Karel Makoň.

Ten upozornil na to, že používání čelisťové pasti zákon striktně zakazuje. "Přesto ročně projdou naší stanicí jeden až dva pacienti, kteří do ní byli lapeni. A to jsou jen případy, které se náhodně zjistí. Je to pouhá špička ledovce," prohlásil Makoň.

Loni se ekologům podařilo odhalit a usvědčit z kladení železné pasti přímo myslivce. Člen mysliveckého sdružení ve Starém Smolivci na jihu Plzeňska dostal za porušení zákona na ochranu zvířat proti týrání a porušení pravidel lovu pokutu 2.500 korun. Ochránci zvířat ho přistihli, jak v areálu odchovny divokých kachen líčil železa na predátory, do kterých se ale chytila jedna z kachen a čelisti jí ucvakly plovák.
a zase ti myslivci....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 14:33
- Nahlásit

Eninka

a porušení pravidel lovu pokutu 2.500 korun

takže to skončilo jen trapnou pokutou ve směšný částce! No takhle toho vyřešíme.
Ale co si tak pamatuju, tak jeho kolega, přítel a kamarád nejvěrnější o něm hovořil jako o dobrém člověku.... tak co, je to dobrý člověk, jen prostě nastražil tu past no. Dyk zase tak moc neudělal.

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 14:39
- Nahlásit

PetraK

je to dobrý člověk, jen prostě nastražil tu past no

a já bych ho okamžitě vyloučila ze svazu, pokutu dala tak 100
tis, a navrch mu uštípla obě ruky, aby věděl, jaký to je, a
pro výstrahu ostatním taky. Že si některý hovada neuvědomí
(myslivec či nemyslivec), jak hnusnou smrt a utrpení tomu zvířeti připraví

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 14:44
- Nahlásit

Eninka

ak hnusnou smrt a utrpení tomu zvířeti připraví
ne proč?? dyk je to jen škodná přece! (to na co líčil, že se tam chytí kachna s tím nepočítal)
Lidi jdou dobytek a dobytkem zůstanou.

já bych ho okamžitě vyloučila ze svazu,
ale di ty, dyk je to kamarád!! a dobrej člověk!!

takhle to u nás prostě chodí. V základních věcech. Takže se pak nemůžeme divit, že se tahle bezva hra já na bráchu, brácha na mě, hraje ve všech úrovních až po ty nejvyšší.

worick
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 15:01
- Nahlásit

Eninka
PetraK
jak hnusnou smrt a utrpení tomu zvířeti připraví - ale všichni vás budou jednohlasně přesvědčovat, jak oni mají ta zvířátka rádi a mají o ně starost a péči...nějak se jim to ale ,,zaseklo" pouze na těch, co jdou sežrat...

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 15:07
- Nahlásit

pokutu 2500 korun???????? To si někdo dělá prdel!!!! Do pí*i to jsem se nasrala!!! Já bych vzala tu past a přicvakla mu do ní holeň, č****ovi za****ýmu!!

jindra 22
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 15:23
- Nahlásit

Myslivost je perverzním přežitkem dob minulých, kdy neměl člověk co do huby a tak lítal s kuší po lese. Že by se bez myslivců "škodná" přemnožila? Možná proto, že systematicky vybili přirozené predátory, aby zbylo něco na jejich perverzní zábavu...

worick
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 15:26
- Nahlásit

Grin
hezky jsi to řekla A to budou ku...va ,,kulturní dědictví národa" Hlavně nesmím zapomět poslat tu petici

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 15:42
- Nahlásit

worick

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 15:43
- Nahlásit

jindra 22

Myslivost je perverzním přežitkem dob minulých

taky si myslím, před dávnými časy myslivci nebyli a příroda
v rovnováze byla. Zajímalo by mě, jestli tím jejich zimním
dokrmováním (kdoví jak to stejně je) zachrání od smrti hlady
víc zvířat, než jich zlikvidujou, asi těžko, že jo, nehledě k počtu
mrtvejch psů, koček, a i myslivců vzájemně

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 15:57
- Nahlásit

Myslivci kteří se chovají tak jak mají mi nevaděj a věřim tomu že naopak jsou potřeba. Bohužel jak už jsem tu psala, moje zkušenosti s nimi jsou mizerné a taky bych myslivost moc nepropagovala, protože to přitahuje debily co dychtěj po tom vzít bouchačku a něco střelit.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 16:52
- Nahlásit

Myslivci dokrmují zvířata proto, aby uměle vytvořili jejich nadstav. Ten potom s radostí "redukují."
Pro mě co myslivec, to nebezpečný úchyl...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 16:53
- Nahlásit

Prokristapána, co je to může být za člověka, který dokáže vystřelit na zdravou laň?

worick
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 17:46
- Nahlásit

Šla jsem onehdá s psiskama dolů od lesa a všude kolem jsou různé remízky - prostě kus louky, pak kus ,,divočiny" zase louka, zase křoví - vlevo vpravo. Já šla po kraji cesty, protože cesta byla rozblácená a za posledním remízkem si to od silnice nahoru směrem ke mně, ale prostředkem louky šlape myslivec (mě známý myslivec) zalomenou flintu na rameni a očividně šel něco vyplašit z těch remízků. Horší bylo, že už bylo dost velké šero a mne v tu chvíli napadlo, že to je výborné, že on si tady takhle za šera lozí něco zastřelit, zatímco já mu jdu naproti, ale přes keře, na prochajdu s psiskama (na flexině) Ne, že by mohl vystřelit po psech, ale i po mně v domění, že jsme nějaká srna či co....Policajt si tohle dovolit nemůže, ale kdejaký imbecil může chodit s flintou a kdykoliv vystřelit. Nad tím mi prostě zůstává rozum stát....

jindra 22
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 17:58
- Nahlásit

Ano, je to přesně tak. Jakoby Zbrojní zákon pro myslivce neplatil. Chodit někdo s pistolí v ruce po lese, tak ho zatknou. Přitom pistole proti lovecké pušce je jako špuntovka.

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 21:21
- Nahlásit

jindra 22
Myslivci dokrmují zvířata proto, aby uměle vytvořili jejich nadstav. Ten potom s radostí "redukují."
Pro mě co myslivec, to nebezpečný úchyl...

No mě, osobně nepřijde zas tak velký rozdíl mezi zastřelenou laní a utracenýjm prasetem či krávou na jatkách. Ta laň si alespoň užila krásný život .
Mimochodem, někde zvěř ani nemusí dokrmovat a naopak je vcelku dobře, že se redukuje- oni takoví přemnožení divočáci...
Mimochodem, pořád je dost myslivců,které potkáte v zmiě v mrazech zavážet krmelce a i jinak pečovat o zvěř a není to jen, aby si mohli picnout.
worick
zalomenou flintu na rameni a očividně šel něco vyplašit z těch remízků. Horší bylo, že už bylo dost velké šero a mne v tu chvíli napadlo, že to je výborné, že on si tady takhle za šera lozí něco zastřelit, zatímco já mu jdu naproti, ale přes keře, na prochajdu s psiskama (na flexině)
Ono ze zalomené flinty se zasejc tak rychle nestřílí... a tenhel způsob nošení odpovídá předpisům.
Je to prostě, ostatně jako všechno o lidech. Osobně mám dost zkušeností negativních, ale i stejné množství pozitivních. Aktuálně máme údolí rozdělené do dvou honiteb- v jedné prima lidi-neprudili, ani když jsem dorazili s koňmi a psem na volno do končícího honu- když viděli, že pes je ovladatelný a poslouchá. O druhé se šíří i sami myslivci, že tam je nebezpečné lézt i na hon samotný ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 22:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena
Mimochodem, pořád je dost myslivců,které potkáte v zmiě v mrazech zavážet krmelce a i jinak pečovat o zvěř a není to jen, aby si mohli picnout.

jo to jasně. Já sama tentokrát reagovala jen na ty pasti a na to, že v podstatě postih zase žádný, páč tohle to mě štve. a štvát nikdy nepřestane.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 13:11
- Nahlásit

Hele, zelení mužíci mají poradnu: http://www.myslivost.cz/Poradny/Pravni-poradna/pes -na-voditku-se-nepohybuje-volne.aspx

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 15:15
- Nahlásit

V zimě zavážejí krmelce, aby v létě bylo na co bouchnout. Proč dříve vymlátili vlky? Nebezpečně jim konkurovali. Co skolil vlk, nezbylo na "bouchala". Tak to prostě JE!

Proč se nedaří vysadit vlky v jejich původním teritoriu, v Beskydech? Protože je ihned střílejí "bouchalové". Kvůli trofeji? Kdepak, to je o kriminál. Nechtějí si pustit do revíru "škodnou"...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 15:16
- Nahlásit

Proč se přemnožili divočáci? Nemají přirozeného predátora... kdo za to může?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání