| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Eldoguero
nebude on nakonec ten konec světa už
možná se teda Mája spletla. teda májové
Nevím co se dělo, abych pravdu řekla.
no byla to slušná sodofka - pak se i zamkla klubová diskuze, protože spešl jeden exemplář byl opravdu esenciální hovado. Doteď mi na zádech vyjížděj bodliny, jak se samonaseru, když si to vybavím, o co víc se s ním debatovalo slušnějí o to větší míru hulvátství projevoval. úplně ho člověk viděl, kulatýho brunátnýho v xichtě s tralalákem na starnu , placatkou ve vnitřní kapse zelenýho mantlu........ grrr. A to šlo fakt čistě o to, že se chtěl jenodsouhlasit monitoring zatím - to chtěl právě "tábor" mladých fiflen s ohaři gaučáky (no vidíš a pro mě další mínus pro zelený, jejich přístup k těm ženskejm, který se odvážily vzít výcvik psů do svých rukou a jít na zkoušky - to bývala taky dobrá zábavička,jak se k nim stavěli, to už se dneska snad pomalu taky změnilo)
se vztahem ke zvěři a zase je to povětšinou specialita té starší generace (né výlučně, ale většinou).
jo, asi jo, takže se třeba člověk jednou dočká toho, že si změní definitivně ten názor. ale ešče nenazrál čas -tedy u mě ešče je moc starejch brunátnejch pardálů (co si s flintou v pohodičce zajdou do hospody na šest rumů, flintičky nechaj přehozený přes židle a pak zas vesele s flintičkou odevlají do prostoru. Zase PetraKá na vlatní bulvy ve Smržofce viděla. Podle mě, kdo má u sebe momentálně flintu nemá co do sebe lejt chlast. buď chlast a nebo flinta v ruce. A je mi fuck, esli byla nebo nebyla nabitá, jestli nebyla a šli na ruma, nechápu, co jí s sebou vláčí a nechá jí tak, aby jí kde-kdo mohl mít na dosah.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:48
- Nahlásit
PetraK
Si myslím, že se na úrčitý úrovni myslivosti taky podepsali dost komančové
Možný to je. Někdo chalupařil, chatařil, jiný myslivcoval. Jen bych podotkla, že komouši-hlavouni dost často byli myslivci.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:10
- Nahlásit
PetraK
No, popravdě, když jsem na jedné vesnici, kde jsme dříve bydleli, vlezla do hospody, chlapi (nikdo jinej tam nebyl) stichli a čekali co bude. S přítelem jsme si sedli a oni stále melčeli pak k ná přišel hospodský, přítel, že pivo a já taky, on chvíli stál, mlčel a pak říká:"Ale malý." já na to:"Ne, PIVO, velký pivo!"
Pak následovala ještě asi minuta mlčení a pak jen uznale kývali hlavama, když jsem do sebe první pivo naklopila skoro na ex - měla jsem hroznou žizeň a objednala si další
Tam bylo normální, že ženská je doma, nebo z práce přijde domů, stará se o děti a barák zevnitř, o víkendu má dovoleno jít na zahradu okopávat záhonky Byla jsem tam dost za exota celou dobu co jsme tam bydleli
Natož, když ženská chce cvičit psy ... lovecký ... blázníš, ženský na to přece nemaj, neuměj to, prý na to nemaj buňky (jsem slyšela od jednoho cvičitele)
kdo má u sebe momentálně flintu nemá co do sebe lejt chlast
Pod tohle se klidně podepíšu, je to stejný, jako řídit ožralej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:18
- Nahlásit
Eldoguero
pak k ná přišel hospodský, přítel, že pivo a já taky, on chvíli stál, mlčel a pak říká:"Ale malý." já na to:"Ne, PIVO, velký pivo!"
a taky je dobrý, když člověk na výletě někam přijde, a objedná se pivo a limonáda. Přinesou to - automaticky limoška přede mne, pivo před Brtnika. Ten páč je kočí,t ak nemůže, takže dojde k prohození a velkému údivu obsluhy . Stejně jako když jsem se překonala a celá vyklepaná vyjela lanovkou na sněžku a hrozilo moje zkolabování ve strojovně, tak Brtnik bleskově skočil pro obřího ruma, fšichni čekali, jak to do sebe naklopí a ono se to naklopilo do toho malého co stálo vedle něj. Ale já fakt málem omdlela a potřebovala lomcovák
Natož, když ženská chce cvičit psy ... lovecký ... blázníš, ženský na to přece nemaj, neuměj to, prý na to nemaj buňky (jsem slyšela od jednoho cvičitele)
jo do Čech ještě některé věci nedorazili bohužel.
Pod tohle se klidně podepíšu, je to stejný, jako řídit ožralej.
přesně tak, protože šest rumáků člověka dost rozpohybuje a prostě zbraň má být zabezpečená a ne že se odmotám na hajzlík a nechám ju pověšenou přes židli či povlaju kraijnou a pojmu nápad si vystřelit.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
Jen bych podotkla, že komouši-hlavouni dost často byli myslivci - nemluv v minulém čase a netýká se to jen komoušů - momentálně všech hlavounů - napříč politickým spektrem to by jsi koukala. A taky kolik myslivců je policajtů...
PetraK
Pevně doufám, že s výměnou generace dojde i ke změně přístupu - jó, tak to si tak úplně jistá nejsem... Bohužel, stejně jako u děcek všeobecně...nám generace z televize a videoher bezcitní. Navíc vliv rodiny se stále vymazat nedá a kdo zaškoluje mladého myslivce??...no debil tata. Mám to tu v přímém přenosu. Táta debil, mladý echtdebil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:43
- Nahlásit
worick
.no debil tata. Mám to tu v přímém přenosu. Táta debil, mladý echtdebil
nooo, tak to je zase kus od kusu, já si to nemyslím, protože právě do toho vstupuje hodně lidí mladých, třeba i z města, který s těma starejma praktikama nesouhlasí a budou k tomu přistupovat jinak. Já jsem třeba v létě potkala u "našeho" rybníčku maníka s fletem , asi tak roční kousek , pako šílený bláznivý (taky to skončilo tak, že páníčka při aportu vzal s sebou do vody, protože zbrkloň rychlej se moc bál, aby mu ho nesebrali ty debilní čokle na protějším břehu ) , dali jsme se s maníkem do řeči a rozumnej byl, říkal i že byl od táty zvyklej na německý ohaře a zcela jinou výchovu, výcvik, že se učí jít na to nově.... tak neházejme flintu do žita - stejně bychom jí tam neměli nechat ležet nezajištěnou :-D
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 15:53
- Nahlásit
worick
nemluv v minulém čase
Máš pravdu, ti komouši jsou sice zakuklený v jiných stranách, ale jsou pořád stejní.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 16:13
- Nahlásit
PetraK
tak neházejme flintu do žita - stejně bychom jí tam neměli nechat ležet nezajištěnou
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 16:25
- Nahlásit
Eldoguero
Proč bydlej lišky v jezevčích norách?Bydlej tam jako společně ? A co na to tchoři?!!!!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 19:21
- Nahlásit
Sízra Milanová
Proč bydlej lišky v jezevčích norách?
Páč je to jednodušší než si hrabat vlastní a jezevci jsou velcí hrabáči a hrabou si promakaný obří hrady
Bydlej tam jako společně
No nějakej čas, oni jsou lišky hrozný dobytci a strašně smrděj, zato jezevci jsou naopak čistotný zvířata a ten humáč moc nemusej. Někdy se dřív odstěhujou lišky, jindy jezevec.
A co na to tchoři?!!!!!!!!
tchoři nebydlí v norách
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 19:38
- Nahlásit
Eldoguero
No nějakej čas, oni jsou lišky hrozný dobytci a strašně smrděj, zato jezevci jsou naopak čistotný zvířata
a to je nesere jako ty jezevce že jim tam ty šmudly lezou? že je nevybomběj ty jo...a teď pozor otázka na odborníka..já samo vim odpověď! Víš že kukačka nikdy nekuká?!!!Nikdy! Otázka zní, kdo teda kuká?!!!!AHA?!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:00
- Nahlásit
Sízra Milanová
Otázka zní, kdo teda kuká?!!!!
no já asi brzo zakukám mám ten dojem.. no nic,beztak to nikoho nezajíma..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:20
- Nahlásit
Sízra Milanová
Oni jsou jezevci společenský a celkem i dost tolerantní, ale většinou odejdou oni, pokud ne lišky.
Kdo kuká?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:37
- Nahlásit
Eldoguero
Kdo kuká?
Nikdy nekuká TA kukačka ,ale...pozor počkej si..ten KUKAČČÁK!
davidkova renata
no já asi brzo zakukám mám ten dojem
ty asi jo, ty jo, buhehehe
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:42
- Nahlásit
Sízra Milanová
Nikdy nekuká TA kukačka ,ale...pozor počkej si..ten KUKAČČÁK
Hajzl ji láká
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:02
- Nahlásit
Sízra Milanová
ale...pozor počkej si..ten KUKAČČÁK!
legendary kukučák!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 21:10
- Nahlásit
http://zpravy.idnes.cz/myslivec-zastrelil-psa-i-kd yz-nesmel-platit-ma-stat-fh4-/domaci.aspx?c=A12031 3_151427_domaci_zep
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 21:32
- Nahlásit
Vlčáčková
Mno ... jestli se z tohoto případu stane precedens tak potěš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 21:38
- Nahlásit
Vlčáčková
sakra!
kurkni, vůbec to do novin neměli dávat, teď se toho chytne kdejaký hovado bez mozku
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 21:48
- Nahlásit
stupidní byrokracie,soudy u nás to je shit....a myslivci jsou retardi ve většině a nikdo mi to nevymluví...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 21:58
- Nahlásit
Sízra Milanová
stupidní byrokracie,soudy u nás to je shit
tohle nesouvisí s byrokracií, o soudech radši pomlčím, akorát
v tomto případě jsou v tom soudy nevinně, on měl žalovat
zřizovatele, nikoliv konkrétní osobu, chybka se stala hned na
začátku.
a myslivci jsou retardi ve většině a nikdo mi to nevymluví
souhlas, mám to stejně....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 22:17
- Nahlásit
No, myslivci byli původně odvozeni od slova "myslet". Ovšem za dobu jejich existence se někde stala chybka, genetická nebo jaká, a tak trošku coby celek zpitoměli.
Jinak přesně - z tohoto bude precedens, se vsadím. Tomu hajzlovi se teď nejen ulevilo, ale zajisté mu naroste hřebínek. Jsem zvědavá, jestli jej tedy zřizovatel odvolá, když kvůli němu mohl nahrazovat škodu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 22:21
- Nahlásit
Vlčáčková
Jsem zvědavá, jestli jej tedy zřizovatel odvolá, když kvůli němu mohl nahrazovat škodu.
to by bylo jediný řešení - že by trest za překročení zákona- protože ten on překročil - byl alespoň v tomto. Pokud tam má ovšem kámoše tak.......
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 22:25
- Nahlásit
PetraK
Skoro bych řekla, že má. Zelení mužíci jsou rozlezlí jak rakovina všude.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 23:15
- Nahlásit
Eninka
tohle nesouvisí s byrokracií, o soudech radši pomlčím, akorát
v tomto případě jsou v tom soudy nevinně, on měl žalovat
zřizovatele, nikoliv konkrétní osobu, chybka se stala hned na
začátku.
vůbec ten systém,že něco takovýho defacto toho člověka pak uplně omilostní
a nikdo mi nevymluví, že ti co střílí psy, jsou devianti,které to prostě baví, nechrání zvěř, ale mají problém s vlastní důležitostí a tou mocí nad životem a smrtí zvířat si to řeší.... prostě hnus
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 23:23
- Nahlásit
Sízra Milanová
vůbec ten systém,že něco takovýho defacto toho člověka pak uplně omilostní
a nikdo mi nevymluví, že ti co střílí psy, jsou devianti,které to prostě baví, nechrání zvěř, ale mají problém s vlastní důležitostí a tou mocí nad životem a smrtí zvířat si to řeší.... prostě hnus
jojo, to máš pravdu, tohle co píšeš mě děsně vytáčí, já vím,
že jsou mezi nima i slušní, co by tohle neudělali, ale k čemu to je
dobrý, když ti ostatní tohle dělaj. Přijde mi, že mnoho z nich
tyhle hnusárny dělají, aby si posílili svý ego, prostě zvíře,
jakýkoliv, má "smůlu", když na ně narazí, protože on je ten pán,
co díky zbrani rozhoduje o jejich životě, brrr..... fakt jo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 23:40
- Nahlásit
Eninka
jojo, to máš pravdu, tohle co píšeš mě děsně vytáčí, já vím,
že jsou mezi nima i slušní, co by tohle neudělali, ale k čemu to je
dobrý, když ti ostatní tohle dělaj. Přijde mi, že mnoho z nich
tyhle hnusárny dělají, aby si posílili svý ego, prostě zvíře,
jakýkoliv, má "smůlu", když na ně narazí, protože on je ten pán,
co díky zbrani rozhoduje o jejich životě, brrr..... fakt jo
v lese mě zastavil myslivec v autě, šla jsem se psem podél asfaltový silnice co tamtudy vede, pes na vodítku, protože tam dost jezdí auta a myslivec zastavil a začal na mě řvát, že jako proč nemůžu se psem někam do parku, že maj srny nebo co mladý a ten pes tam narušuje tim pachem svym všecko....Bohužel potkal zrovna mě no,sem mu řekla,že jedinej kdo pachem něco narušuje je on...nadával a odjel, pak jsem na tý cestě z oblázků vytvořila krásný velký nápis..: Myslivci mají malé p....! Hned mi bylo líp
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 14:58
- Nahlásit
... a pak že to nemůže být aji obráceně - pes zastřelil myslivce
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/263990-pes -zavadil-o-brokovnici-a-zastrelil-myslivce-trest-d ostal-jeho-majitel.html
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 15:15
- Nahlásit
Eninka
...a to počkej až slezou šneci z oválu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 15:23
- Nahlásit
Garfield
ty už slezli dávno přece, sou na Florenci. A díra už taky neni. Jezdim vokolo, mám to z 1. ruky.
|