| Autor |
Zpráva |
nels
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:06
- Nahlásit
asi tak... )
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:44
- Nahlásit
Ebony
Neznám žádnýho krmiče přirozenou stravou, kterej by dokázal říct, co ta jeho krmná dávka obsahuje , ty bláho, jakým zázrakem moje děti přežily a vyrostly ? A nemají problém s kostrou ( samozřejmě, možná je v 80 budou zlobit klouby, ale to už tu nebudu, tak mi nebudou moci nadávat, jak jsem je to krmila ) a ani s trávením a vůbec , jsme holt asi klikařka a mám superodolné děti i psy
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:46
- Nahlásit
Ebony
od té doby, co sestoupí varlata, se dá kastrovat kdykoliv
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:56
- Nahlásit
mac1
ale hlavně, že víme, co obsahuje ta supervyvážená šrotová granule, výrobce nám za to jistě ručí hlavou, nejlépe tou psí pokusnou
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 18:10
- Nahlásit
Ebony
no to ví každý, však je to napsáno na pytli , ne ?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 18:55 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
Radecha
Krm čím chceš je to ostatně tvá svobodná volba, ale tobě nevadí minimálně to, jakým způsobem jsou granule testovány? Máš pocit, že je třeba tento způsob krmení ještě propagovat? Kdybych byla přesvědčena, že jedině v garnulích může pes dostat vše nej, už jen kvůli tomu, že pro mé přesvědčení trpí jiná zvířata, bych superprémiovky nekrmila.
A ještě něco - odpoutej se na chvíli od svých vlastních psů a zhodnoť vhodnost krmení granulovanou stravou pro psí populaci celkově. Proč zde neuvádíš ty případy z veterinární praxe, kdy psi krmení výhradně granulemi (a nemusí to být zrovna několik generací) trpí různými zdravotními problémy, které se ke krmení tímto způsobem vážou? Nebo si nic takového ve veterinární ordinaci nepřipouštíte?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 18:56
- Nahlásit
Ebony
a ještě odbočím, odpověd na tvou oblíbenou kastraci
V kolika letech se může provádět kstrace, slyšela sem že v jednom roce.Co je na tom pravdy?Moc děkuju za odpověd
Vcelku kdykoliv.
Dříve tu byla taková tendence kastrovat zvířata až po dosažení dospělosti (viz výše), ale není to podmínkou a ani zárukou ničeho. Akorát se to možná trošku líp dělá, pokud by se jednalo o pejska malého plemene (předpokládám, že se bavíme o kastraci psa - samce). Záleží také, z jakého důvodu by měl být kastrován. Ale obecně je to jedno, od té doby, co sestoupí varlata, se dá kastrovat kdykoliv. Pokud nesestoupí tak ostatně taky
Tak ted si mě ale definitivně nasrala ,vlastně ne ty,ale jaxi zprostředkovaně.Jako měla sem s radechou docela slitování dost dlouho,člověk nemá člověku býti vlkem,nakonec třeba taky prozře až se zas změní trendy,ale todle je teda na mě už moc!!!! Radecha,esi to čteš,jakože jo,tak věz,že tohle už je vrchol!Nemám vůbec slov pro "lidi",kteří jsou schopni takhle zacházet se zvířaty a tvrdit drze,že je to dle nejnovějších vědeckých poznatků.At jdou s těmi poznatky do prdele Konec hlášení.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 18:57
- Nahlásit
Smečka
ale tobě nevadí minimálně to, jakým způsobem jsou granule testovány? Máš pocit že je třeba tento způsob krmení ještě propagovat? Kdybych byla přesvědčena, že jedině v garnulích může pes dostat vše nej, už jen kvůli tomu, že pro mé přesvědčení trpí jiná zvířata, bych superprémiovky nekrmila.
My dvě se moc nemusíme,to je známý,ale těžko bych to napsala jinak.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 19:01
- Nahlásit
davidkova renata
se podepíšu...Radecha prostě radí proto je
mno opravdu mi její rady jsou proti srsti ,páč i já krmila granclema páč se to "všude"propagovalo...od doby co má pes oboje je v pohodě..granule dáme když nejni vyndaný maso bo se někam jede..ale maso je maso..
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 19:07
- Nahlásit
My dvě se moc nemusímedavidkova renata
Prosila bych v první osobě jednotného čísla.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 19:54
- Nahlásit
Smečka
Nebo si nic takového ve veterinární ordinaci nepřipouštíte?
proč by si to připouštěli, když jim to vydělává?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 20:08
- Nahlásit
Smečka
už jen kvůli tomu, že pro mé přesvědčení trpí jiná zvířata, bych superprémiovky nekrmila.
tak to me poser slecno smecko, nadechnout se, vydechnout, precist si, co jste napsala, pak se zamyslet a nakonec si levy ukazovacek strcit do praveho ucha.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 20:17
- Nahlásit
argosek
Jasně ty mluvíš o zvířatech na jatkách. Ty ale neumírají kvůli krmení pro moje psy. Pokud bys to tak chápal, což samozřejmě lze, tak pak bych si dovolila podotknout, že pro ganule umírají zvířata 2x.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 20:25
- Nahlásit
Smečka
1.001x
ale to je samozrejme jedno, dulezite je, ze pises, ze bys nesnesla, aby kvuli tvym psum (tedy pro tve presvedceni stran jejich krmeni) trpela jina zvirata.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 20:41 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
argosek
Ok nebylo to zrovna nejšťastnější vyjádření a čekala jsem že se někdo ozve. A jedno to není. Zvířata na jatkách určitě trpí, jakožto zootechnik jsem bohužel měla tu čest, ale myslím, že se jejich utrpení s utrpením testovaných zvířat přece jen nedá srovnávat - to mi příjde naprosto nesmyslné, zbytečné a velmi kruté.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 20:46
- Nahlásit
Smečka
ja vim. ale i ta jatecni zvirata si nejdriv musi odzit to sve..
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 20:49
- Nahlásit
argosek
Hm a není leší to minimalizovat? To je v našich silách myslím.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 20:51
- Nahlásit
Smečka
jiste - takze od ted maso jen o vikendech a pul smecky musi pryc
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 21:05
- Nahlásit
argosek
A kdy si pro ně přijedeš?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 21:52
- Nahlásit
Smečka
az mi privezou reznickou sekyrku.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 07:18 - Změnil/a: Meta
- Nahlásit
davidkova renata
a tvrdit drze,že je to dle nejnovějších vědeckých poznatků.Ať jdou s těmi poznatky do prdele
Pod to se ti podepíšu. Takto vypadá rozumný názor! (A rozšířila bych to na další oblasti, jako třeba zdravotnictví, či ekologie)
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 08:30
- Nahlásit
argosek
az mi privezou reznickou sekyrku.
Já věděla že tebe je na ty studie škoda.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:04
- Nahlásit
Meta
Takto vypadá rozumný názor
mám samý rozumný názory
argosek
ale to je samozrejme jedno, dulezite je, ze pises, ze bys nesnesla, aby kvuli tvym psum (tedy pro tve presvedceni stran jejich krmeni) trpela jina zvirata
to není jedno.Páč na maso pro lidi se bohužel budou zvířata zabíjet pořád,je utopií,že by celé lidstvo přešlo na veganství,maso pro naše psy je pouze to co se lidem už prodat z nějakého důvodu nedá.Granule jsou o něčem jiným,kdyby neexistovaly(jako tisíce let nazpět),nestane se vůbec nic.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:11
- Nahlásit
davidkova renata
to není jedno.Páč na maso pro lidi se bohužel budou zvířata zabíjet pořád,je utopií,že by celé lidstvo přešlo na veganství,maso pro naše psy je pouze to co se lidem už prodat z nějakého důvodu nedá.Granule jsou o něčem jiným,kdyby neexistovaly(jako tisíce let nazpět),nestane se vůbec nic.
ale no tak slecno renato. to, co zpusobuje utrpeni hospodarskych zvirat, je v prvni rade masovost jejich chovu. lide nemusi byt vegetariani, ani vegani. staci, kdyz prestanou vykrmovat sve mazlicky, a snizi svou vlastni psotrebu masa. ucinejsi nez to, ze z deseti lidi se stanou 3 vegetariany, bude, kdyz vsech 10 lidi snizi spotrebu na polovinu. krome me teda - ja jsem ve vyvinu a mam porad hlad.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:15
- Nahlásit
argosek
kdyz vsech 10 lidi snizi spotrebu na polovinu
to souhlas,ale to je taky utopie,bohužel.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:23
- Nahlásit
á tak koukám, že se sem dostala moje debata na Hafbezobav.
Bacha, bacháááá dostanete mínusovou karmůůůů, já jsem těžce, přetěžce v mínusech
Budu muset asi volat plynaře, aby se mi na ní číhli
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:24
- Nahlásit
davidkova renata
proc by to mela byt utopie?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:25
- Nahlásit
Smečka
Já věděla že tebe je na ty studie škoda.
kdyz jinak nedas, mamo, pujdu k popelarum
PetraK
Budu muset asi volat plynaře, aby se mi na ní číhli
:-P
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:30
- Nahlásit
argosek
jáááá ci taky k popelářům! Jako malá jsem měla dokonce popelářský auto aj s popelnicí!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:32
- Nahlásit
PetraK
tak ty bues ridit a ja budu stat vzadu na te stupacce. a vzdycky, nez vysypeme popelnici do auta, proberem ji, jestli v ni nejsou nejake kosti, a kdyz tak je vemem psum.
|