Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:17
- Nahlásit

Miju, Ariška
OK OK OK, prijmete me uctive omluvy

u nas proste nerozhoduju ja, kam se jde a co se bude delat, to je snad jasne

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:18
- Nahlásit

Roxana
Ale já tady jako nechci bejt furt v menšině!!!!!!!!
To je diskriminace plemen toto tady
A pak - si precti nazev tematu, laskave
Čtu americká akita... původem z japonska !!

Roxana
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:19
- Nahlásit

Ariška
Ariska je taky moc pekna Trochu mensi nez ta moje a taky barevnejsi Jen jestli pujdeme nekdy spolecne ven, budem si ty jmena muset nejak vyjasnit

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:21
- Nahlásit

Miju
No, posledně sem ho málem umlátila vodítkem, nezlámat si přitomvšechny nehty, půlku prstů a nečumět na mě sousedi z paneláku, ta přísahám bohu by tam zustal ležet mrtvej v kaluži krve ... jinak se ale taky snažim chválit , i když se mi otvírá kudla v kapse

inu
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:22
- Nahlásit

Všem Díky za přivítání.

Co se týče toho, co se mi líbí, tak na to se mě ptala už jedna kynoložka a já jí řekla, že všechno, co je velký a má to uši nahoru . Nicméně musím brát ohledy na přítele, mimochodem japanofila, tak jsem ho potahala po výstavách. Shibu nechce, protože je moc malá, AA se mu nelíbí, protože nevypadá jako japonec, takže zůstáváme u AI.

Barva je vcelku šumafuk, nejvíc se nám líbí asi ohnivá, ale ta je celkem vzácná. Pohlaví bych chtěla psa; je mi jasné, že si poměrně nabíhám, ale já jsem na ta čtyřnohá chlapiska už zvyklá a na to, že neposlouchají taky
No a pokud jde o to, co s ním a na co, pak na to, co nás bude bavit. Chci hlavně parťáka a společníka (a někoho, kdo mě vykope ven)

Shitsumon ga arimasu = mám otázku

Roxana
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:23
- Nahlásit

Fajka
To je diskriminace plemen toto tady
vo*e
Čtu americká akita... původem z japonska !! Ty mas naky supros brejle co ctou i co tam neni, ty chci taky, furt musis mit neco extra

inu
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:23
- Nahlásit

Fajka
Hagurovic stránky znám, stejně tak jako ty Vaše
Chodím čučet a slintat denně

Roxana
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:26
- Nahlásit

inu
Shitsumon ga arimasu = mám otázku Achaaa, me to znelo staroegyptsky
Chci hlavně parťáka a společníka Supr, tak to ma byt uvidis, ono se to casem vytribi, esli vas neco chytne za srdicko
Takze drzim palce, at se povede fajn vyber a doufam, ze se pak pujdes pochlubit a pridas se do party ?! A na kdy to vlastne planujete ?

inu
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:29
- Nahlásit

Roxana

Pochlubim, jen se ostycham s tim lizt do tematu AA
Plány.. až se postěhujem, což bude snad nejpozdějc k Novýmu roku.
Uvažovala jsem o Harukaze odchovech, protože preferuju povahu (jestli to bude švidrat, dejme tomu, hlavně, ať je to hodný )

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

inu
Oooooo budiš nám tu vítanáááá
a děkuji za pravidelné návštěvy

Konečně taky zasejc nějaký japonoakitoinumilovník

No a pokud jde o to, co s ním a na co, pak na to, co nás bude bavit. Chci hlavně parťáka a společníka (a někoho, kdo mě vykope ven)

tak to splňuje snad každá akitkááááá
Jen fakt bacha na tu povahu ...

Roxana
Ty mas naky supros brejle co ctou i co tam neni, ty chci taky, furt musis mit neco extra nooo to sem celej jááááá
Pája mi ku do toho brblá že se nemáme prááát, že nás má rád obě tak já už sem hoňoučká zasejc

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:29
- Nahlásit

Dines
nastesti uz se na stari uklidnila a bit ji uz nemuzu, tak jen hrozim a pekelne se tvarim- myslim, ze na to uplne prdi... obcas hodi tak znechucenej pohled...jen promluvit

inu
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:30
- Nahlásit

Čímž by se chtěla teda zeptat ještě na dvě věci:
je tu někdo z Brna, kdo by pak případně chodil na socializační venčení?
+ Dá se s AI v Brně někde na cvičák?

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:32
- Nahlásit

inu
jaaaaa ale nemam akitu, jen postarsi shibu treba ale bude mit na stene vychovny vliv ;)

cvicak je pod Klajdovkou napriklad

Roxana
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:32
- Nahlásit

Pochlubim, jen se ostycham s tim lizt do tematu AA
neblbi,stejne sme tu smeska AI & AA & SI + gdokoli kdo se rad prida - s dobrejma oumyslama, musim teda dodat
snad nejpozdějc k Novýmu roku WOW, tak to ja mam dokonce roku taky nejaky plany, tak budu drzet palce a pak si budem chlubit vzajemne juuu Odkud jste, jestli to nejni tajny ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:34
- Nahlásit

inu
No zasejc to Brno taková dálka... ale tak snad v tom Rožnově se třeba sejdem

No já pokukuju po CHS Aruma... Keník je můj typ a hlavně oba (Keny i Any) dělají canisterapii, což je záruka vyrovnané povahy... a ještě k tomu má Keník krásnou barvu

inu
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:35
- Nahlásit

Miju Já hledám takovej.. nedrilovej cvičák. Stará, mladá, pes, fena, když naše plyšátko (= přítelovo výraz) nesežerete, tak vás berem .)

Roxana Jsem z jižní Moravy, ale v současnosti ještě pár let budu v Brně. Pak se plánuje přesun někam do okolí Brna a psů povícero.

inu
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:36
- Nahlásit

Fajka Aruma je jeden z mých tipů, kdyby nevyšel Harukaze odchov. Pí Hamplová plánuje na letošek na podzim poslední vrh. Prý. Ale v sobotu jedu na čumendu na bonitace, tak mě třeba ještě něco napadne.

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:37
- Nahlásit

inu
nesezereme, pokud nas neudupete

inu
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:38
- Nahlásit

mijuprej jsou shibz háklivý na velký psy

Roxana
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:38
- Nahlásit

inu
Jsem z jižní Moravy Tak od Praglu kapku daleko, hm Neva, poradime si
psů povícero Cicham cicham spriznenou dusi

Ariška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:41
- Nahlásit

inu
jak který - moje šiba má ráda sousedovic dogu a kamarádila se s vlkodavicí. Je to indivudální

inu
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:42
- Nahlásit

Roxana Pani, kdybyste věděla, jak trpím, když je někde pes k adopci a je to *můj typ*.
Přítel mi menší smečku povolil, i když nemá dobré zkušenosti se psy. Takže doufám v AI, chrtího vysloužilce z Irska, bílého kanaďano-američana, útulkáče a když to bude klapat, tak případným děckám sheltii nebo špice.. jsem magor, nejradši bych psy všechny

inu
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:43
- Nahlásit

Ariška Já vím. hodně to záleží i na výchově a socializaci

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:45
- Nahlásit

inu
nase ne, pokud po nas zrovna nedupou nebo nas nedrancuji kosem

Roxana
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:47
- Nahlásit

inu
jsem magor, nejradši bych psy všechny Pani, a nejste vy nejaka moje utajena kopie ??
Se tesim, az se potkame

Ariška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:48
- Nahlásit

inu
to jsou teda plány! Já si troufnu jenom na kočku a možná ještě jednoho psa.

Miju
Člen
- Nahlásit

inu
Gat ma proste asi radeji fenky, pze jsou neznejsi
pejsci k ni musi byt gentlemani, jinak je protivna

Fajka
Člen
- Nahlásit

inu
Přítel mi menší smečku povolil, i když nemá dobré zkušenosti se psy. Takže doufám v AI, chrtího vysloužilce z Irska, bílého kanaďano-američana, útulkáče a když to bude klapat, tak případným děckám sheltii nebo špice.. jsem magor, nejradši bych psy všechny

Vítej f klubu

Aruma je jeden z mých tipů, kdyby nevyšel Harukaze odchov. Pí Hamplová plánuje na letošek na podzim poslední vrh. Prý. Ale v sobotu jedu na čumendu na bonitace, tak mě třeba ještě něco napadne
No príma, to jsem zvědavá jak se nakonec rozhodnete

inu
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:49
- Nahlásit

Roxana Pani, to mi tvrdí povícero lidí. Tak nevim. Ale na psy jsem magor hroznej. Nečučím po chlapech, ale po psech

Roxana
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:51
- Nahlásit

inu
Nečučím po chlapech, ale po psech Tak to je diagnoza jasna Kdes byla celou dobu ???

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání