| Autor |
Zpráva |
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:51
- Nahlásit
inu
Roxana
no jo, taky jste v okoli za silenou "Marticku Kubisovou"?
ja planuju tak minimalne pet psu, az budeme mit s pritelem domek (uz jsem mu dokonce neco naznacila, ale mysli si, ze si delam legraci, chudak malej )
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:52
- Nahlásit
AriškaVždyť píšu, že jsem magor Až uslyšíte o novém sportu: vláčení psy, tak to budu já
Fajka To já taky. Ale nikam spěchat nebudu, abych se nerozhodla blbě. Ale těším se, jak malá. V létě jsem vychovávala rodičům plyšátko NO (že prděj na výcvik a Mikóšo neposlouchá, to je věc druhá ) a bylo mi blaze. Takže až budu mít vlastní plyšátko, už se těším, až budu o polední pauze lítat venčit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:53
- Nahlásit
Miju
no jo, taky jste v okoli za silenou Jj, nastesti uz jsem ve fazi, kdy nade mnou uz vsichni mavli rukou
ale mysli si, ze si delam legraci, chudak malej blazena nevedemost, ze
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:54
- Nahlásit
Roxana Kdes byla celou dobu
no kde, kde.. tož ve Štatlu, nee?
Ale přítel je asi šťastný muž. Zoofilní nutkání nemám a na dvounohý nezírám
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:56
- Nahlásit
inu
tož ve Štatlu, Heh, a kde ze to ?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:57
- Nahlásit
MijuTo musíte ukecávat postupně.
Fáze první: seznámení s hodným psem
(Tvrdí, že psy nemusí, ale hádejte, kde byl celý den, když byl Miky ještě plyšátko? Fascinovaně se s ním tahal o uzlíček)
Fáze druhá: voříškiáda
* Hele a jací psi se ti líbí?
* No, tak třeba ti bílí ovčáci
Fáze tři: apelace na city
* No, když už máš rád to Japonsko..
Fáze čtyři (ve výstavbě): vlastní plyšátko
Fáze pět (ve výstavbě): další plyšátko
.
.
.
.
.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:58
- Nahlásit
Roxana
Brň, jež se Brnem zove
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:01
- Nahlásit
Brň, jež se Brnem zove jasny, to zni preced logisch
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:02
- Nahlásit
Roxana
Ja, ja das ist logisch, nicht wahr?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:02
- Nahlásit
Roxana
nastesti uz jsem ve fazi, kdy nade mnou uz vsichni mavli rukou kurňa a já se do tý fáze né a né dostat
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:04
- Nahlásit
inu
Ja, ja das ist logisch, nicht wahr? Natürlich
Fajka
kurňa a já se do tý fáze né a né dostat Me to trvalo asi 4 roky, baj voko ? Mas cas
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:06
- Nahlásit
Roxana
Ja, ja das ist logisch, nicht wahr? Natürlich
konečně vám taky rozumím
Me to trvalo asi 4 roky, baj voko ? Mas cas
dobrá tož ještě dva roky a bude zpracovanej
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:08
- Nahlásit
Fajka
tož ještě dva roky a bude zpracovanej
Davam mu rok, maximalne dva
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 17:15
- Nahlásit
Fajka
Sem tak trosku starala, az vystarala tohle: http://www.dogtrekking.info/propozice_jvlk_2008.ht m
Tech 40km - prej jako "turisticka" vychazka ale docela me to laka .. co ty na to ?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 20:46
- Nahlásit
Ahoj holky!!!!
Zdravím všechny nováčky - no, koukám, že tu jste mnohem častěji než já.
Teprve teď jsme s Corčou vypátrali, kdy že to chodí ta banda Litoměřická na hromadné venčení. Holky, to je tak super!!! Vždycky jsme si to trajdali mezi šestou a osmou a jen sem tam jsme potkali nějakého čtyřnohého. Ale slunko svítilo, tak jsme vyrazili dříve a hle, na louce u lesa smečka všehochuti - od prcků po velké, feny, štěňata, psi - a všechno se to honilo na volno. Tak jsme se přidali a je to úúúúúúúúúúúú - Corča se hoinu a půl honí, lítá, malej, velkej, je to jedno. A my páníčci, jen tak stojíme, povídáme si a sem tam se zasmějeme těm legračním kouskům našeho cirkusu.
Hned jak nafotíme, šoupnu to sem.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 22:17
- Nahlásit
Laida
Ahoooj to je prima že se taky ukážeš
Koukám že jste to venčení teda vychytali co ? to se tak někdo má, ačék aby tu běhal se psiskem sám no jo halt vesnice nooo
Se těšíme na fota
A hlavně tedááá nevím jestli jste si toho všimli ale naše fórum slaví 100 strááánek !!!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:20
- Nahlásit
Laida
Cau Laidiku to je dost, ze se taky vokazes
Corča se hoinu a půl honí, lítá, malej, velkej, je to jedno. A my páníčci, jen tak stojíme, povídáme si a sem tam se zasmějeme těm legračním kouskům našeho cirkusu Tak to je super, taky jsem to zazily, byloto fajn obdobi, tak si to uzivejte, dokud to jde Aja si furt rada pohraje, ale prece jen uz ji tahne na ctvrtej rok, tak uz ji fakt ne kazdej pes sedne a zvlast s velkou a stejne sebevedomou fenou uz by to byl hodne problem ..
Tak nam se pak nahod naky to foto
Fajka
jestli jste si toho všimli ale naše fórum slaví 100 strááánek
Fsimliiiii Gratulace patri vsem a hlavne Miju, co tu slavnostni stovku otevrela
A pekny den vsem
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:57
- Nahlásit
Přeji krásné a sluníčkové raníčko ze severu Moravy všem i nově příchozím.
Tak už jsem konečně zase tady.
Miju
Včera jsi mne zháněla. Tvá otázka mne v celku zaujala. O štěňátkách z Kociánky nevím nic, ale myslím si, že znám jejich rodiče a to dost dobře. Ale nerada bych to řešila tady nebo někde jinde na fórech, kde nevíš kdo to čte atd. Pokud máš zájem o mé informace, dej mi e-mail a já ti napíšu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:02
- Nahlásit
Ahoooj všechny zdravím a hned mizím ...
Kdyby sem to dneska nepřežila, tak mi budete chybět...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:06
- Nahlásit
Bubacek
Cau Bubu
Fajka
Kdyby sem to dneska nepřežila, tak mi budete chybět...
Taky nam budes chybet
Drzim palce, at to neboli
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:16
- Nahlásit
Shitsumon ga arimasu (já vás to naučím a ne že ne )
Budete někdo o víkendu v Práglu na AI bonitacích?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:24
- Nahlásit
inu
Ahooj
Shitsumon ga arimasu Tak zase staroegyptsky??
Ale ja uz vim, vo co gou
Budete někdo o víkendu v Práglu na AI bonitacích?
Bohuzel, tenhle vikend nebudu doma Jedete pokoukat a sbirat inspiraci ? A gde se to kona?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:27
- Nahlásit
Roxana
Konnichiwa! Hai, soudesu.
Jedu pokoukat. Údajně se uchovňují křivonohé agresivní obludy, tak se jedu podívat na výkvět českéhé chovatelství Prej to bude na Braníku, ale zatím jsem z nikoho nevytáhla, kde přesně..
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:38
- Nahlásit
inu
Budete někdo o víkendu v Práglu na AI bonitacích? - tak já tam také nebudu, jelikož mám jen AA a je to na koukání celkem z ruky.
Jo a ještě jsem ti chtěla říct, že Canisterapeutičtí rodiče ti nezaručí kvalitní a vyrovnanou povahu u štěněte. A mi můžeš věřit vím o čem mluvím a píšu. Canisterapií se zabývám a pracuji jako Canis. tým víc jak 10 let. A teď to neber prosím jako vychloubání, ale jsem i ve zkušební komisi, která vhodnost pejsků pro tuto práci ověřuje.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:38
- Nahlásit
inu
Konnichiwa! Hai, soudesu Fak jo ?? Preklad nebude? Rozumim jen tomu Hai
Údajně se uchovňují křivonohé agresivní obludy, A tak vis co, povida se toho hodne, nejlepsi je jet tam osobne a udelat si vlastni nazor ..
Prej to bude na Braníku Faakt? Hned vedle bydlim Sice se nerika na Braniku, ale v Braniku, ale budiz ti odpusteno Dyztak pisni, az se dovis, kde presne
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:41
- Nahlásit
Roxana
Pani, vy chcete rychlo-kurz japonštiny?
to první je dobrý den a to druhý je jako že jo, je to staroegyptsky Japonština je pro akiťácké majitele povinná
No, proto tam jedu. Ale je fakt, že agresivních akit je hodně.
Pro mě je to zatím na Braníku, páč nevím, kde to je a Braník je velkej. Zkusím oslovit pí Hamplovou a pak napíšu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:49
- Nahlásit
inu
Pani, vy chcete rychlo-kurz japonštiny Neee, boze chran To jen abysme si rozumeli
Japonština je pro akiťácké majitele povinná Tak to prrrr nam yankeeum staci english
Na Praze 4, hend u sjezdu z Barrandaku. to mozna znas .. A jinak je mrnavej ztratiti se v braniku nemozno
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:56
- Nahlásit
Bubacek
ahoj, zajem mam muj email je smiriam@centrum.cz-... moc dekuju za ochotu, je to dulezite
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:59
- Nahlásit
VŠEM
takže včera jsem se dopustila nehorazne drzosti ... VYKOUPALA JSEM SHIBU... ano, je to tak... velky japonsky vezir mě exkomunikoval... aneb, kdyby pohled zabijel
takže ted jsem na černé listině a čekám na popravu...
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:10
- Nahlásit
Miju
moc dekuju za ochotu, je to dulezite - nemáš zač děkovat, ještě jsem nic neudělala. A sama, bych se ráda dozvěděla, co s nimi je. Pokud mohu, ráda pomohu. Pro Akitky cokoli. Už jsem ti poslala e-mail.
|