| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:34 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fajka
sem napnuta jak ksandy
a uvitala bych sviznej pristup, uz bych sla spaaaat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:38
- Nahlásit
Roxana
hele já tenkrát myslela že jí přerazím, sama sem to vobrečela, že rovna já musela kápnout na takovou příšeru.
Stačilo bejvalo aby byla jen trošku normální, ovšem její herecký výkon byl hoden FAMU,JAMU či jak vlastně se ty hééérecký vejšky jmenujou
Dneska se tomu řehtám jak kůň a beru to za naše vrcholný komický číslo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:40
- Nahlásit
Roxana
No to béééž, bo já to ještě mám tak na hoďku.. brou noc
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:50
- Nahlásit
Fajka
Jj, ja si to asi umim predstavit no tak se tesim, ze si teda zejtra poctu a v cervnu uz to bude uplne jiny kafe
jo a mala technicka : FAMU je to stejny jak JAMU, akorat ze jedno je v Praglu a druhy v Brneee
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:58
- Nahlásit
Roxana
FAMU je to stejny jak JAMU, akorat ze jedno je v Praglu a druhy v Brneee
no co se tady člověk všecko nenaučíííí
Tož dobrou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 08:30
- Nahlásit
Brý ráno...
Roxana
Tak Fajkýš je tedy z FAMU
Je to tam i s fotkama
PS: podpisy až na letišti prosím
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:27 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Roxana Tak Vás poslechnu, pani a pojedu, jak jste napsala
jen mi ještě prozraďte, paní, kudy se do toho areálu leze. Z mapy nejsem příliš moudrá
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:32
- Nahlásit
a
Ahoj a pěkný páteční den všem
Fajka,Roxana
Ahoj holky, no musím se vám k něčemu přiznat. Asi z těch našich Akitek začínám magořit. Dneska se mi o nich zdálo, ale né jen o těch našich, ale i těch vašich.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:48
- Nahlásit
Bubacek
Ahoooj
a co pá se ti zdálo, že je máš všecky doma na jedný hromadě i s těma našima?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:59
- Nahlásit
Ahoj vsem
Bubacek
To nam teda naznac, o cem si ti snivalo ?
Fajka
Helejs, clanek supr, prskala jsem kafe do klavesnice A pritom vam to tak sluselo
inu
Pani, to se nenechte odradit, on je to lehce komplikovane, b pristup je uplne na druhy strane - jak vystoupite z toho bus, pujdete cca 2 minutky dale ve smeru jizdy, prejdete na levy chodnicek a tesne pred viaduktem je vlevo parcik + vedle oploceny cvicak ... tj zanorite se do praciku, cely jej projdete a takovej asfaltovej chodnik-silnice vas obloukem dovede az ke vstupu do cvicacku Zni to slozite, ale urcite to bude OK, az to uvidite sama ... A dyztak - branikovaci urco ochotne poradi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:03
- Nahlásit
Roxana
Helejs, clanek supr, prskala jsem kafe do klavesnice
A pritom vam to tak sluselo
jo jo slušelo... nevíc ty Fejkynovy uši ala raketa
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:12
- Nahlásit
Fajka,Roxana
No někde jsme byli chtěli jsme udělat skupinové foto, jako že 3 naše a ty dvě vaše holky. Fajinka si pořád lehala, jí se očividně nelíbilo, ale nakonec, po domluvě její paničky, se mi je podařilo uspořádat a vám vyfotit. Byy to senza fotky, měly jsme je v leže, v sedě, ve stoje i na přeskačku. Pak jsem se stala rozhodčí a měla jsem vás posoudit a určit ceny (ceny né pořadí).
Pro Fajinku - kontrolovala jsem i zuby. Ty jsi mi to vymlouvala, ale já byla neústupná a chtěla jsem se na ty zoubky podívat sama. A k úžasu nás obou Fajuška mi zoubky ukázala a ještě při tom vrtěla ocáskem a nakonec mi ještě oblízla ruku. Tak jsem si k ní dřepla a dost louhou dobu jsme se spolu mazlíkovaly.
No neříkám to stává se ze mne Magor.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:27
- Nahlásit
Roxana Pani, já vás nemít..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:34
- Nahlásit
Bubacek
No to je dobrýýýýýý
Fajinka si pořád lehala,
ano ano to byla ona , naprosto jí poznávám
Pro Fajinku - kontrolovala jsem i zuby. Ty jsi mi to vymlouvala, ale já byla neústupná a chtěla jsem se na ty zoubky podívat sama. A k úžasu nás obou Fajuška mi zoubky ukázala a ještě při tom vrtěla ocáskem a nakonec mi ještě oblízla ruku. Tak jsem si k ní dřepla a dost louhou dobu jsme se spolu mazlíkovaly.
No neříkám to stává se ze mne Magor.
No to neee Bubu, magor v žádným případě akorát nevím proč se ti zdá scifi?????
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 15:56
- Nahlásit
inu
Jako pani, to se nebojte, ja si to pak vynahradit pri mazlikovani toho vaseho japonskyho mumincete
Bubacek
Dobry .. co byna to rekl asi mistr Freud??
Fajka
Chachaaaa, usi jak vrtulnas, to umime taky ...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 16:21
- Nahlásit
roxana klidně pani, socializace muší bejt, ale nevím, jak často budete muchlit, vy v Práglu, já ve Štatlu
|
moth
|
# Zasláno: 4 Dub 2008 20:30
- Nahlásit
Ahoj,
zdravim vsetkych "novacikov", po case som sem zabludila zas a vidim, ze sa to tu pekne rozbehlo - super! Za ten cas sme privitali v klube veteranov dalsiu babu - Agathu, takze to je uz treti clen nasho "klubu veteranov"
Vsetkym prajem krasny vikend, hadam aj pocasie bude fajn!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 21:07
- Nahlásit
moth
Ahooooj
zdravím po tak dlouhé době. Občas jukám k vám na stránky co je nového a nedávno sem zjistila, že máte naš web ve svých odkazech. Moc moc mo děkujeeeeem
Zdravíme i Agátku a přejeme pevné zdraví a mnoho dalších šťastných let
Ariška
Ahoooj, díky za návod, vytisknu prostuduju a snad nám to pomůže dobít výstavní kruhy
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 19:40
- Nahlásit
Ahoj holky,
mám dotaz ohledně hárání. Corča je od včerejška taková přešlá, nechce žrát, ani nejlepší masíčko, po kterém se může jindy utlouct. Pije v pohoděm ale i její nálada je naprosto skleslá. Včera po hodně dlouhé době vystartovala bez důvodu na našeho druhýho mazlíka hned vedle nás. Dneska si nechce hrát, vůbec nic s ní nehne. Kontrolovali jsme ji a nikde žádná známka zranění, taky jsme ji prohmatávali, prostě nic, drbat se nechá kdekoli. Ještě jsme ji takovou nezažili. Mohly by to být známky před háráním? Poslední jsme měli před šesti měsíci.
|
moth
|
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:14
- Nahlásit
Ahoj Fajka,
no pridala som nejake nove linky medzi Akita Peoples na nasich strankach, a hanbim sa, ze az nedavno! Pozdrav pre Agatku som odovzdala!
Ahoj Laida,
zmena v spravani moze mat rozne priciny, odporucam sledovat to a pripadne si aj zapisovat ... moze to byt aj z prichadzajuceho harania, ale to by malo aj ine priznaky, ako len zmenu spravania?!
|
moth
|
# Zasláno: 6 Dub 2008 11:28
- Nahlásit
Ahoj holky,
rada by som sem nakopirovala jeden smutny prispevok, ak mozete poslite to dalej, hadam sa niekto najde ...
"Súrne sa hľadá niekto zodpovedný, kto by sa mohol dočasne postarať o fenku akity! Fenka je staršia, niekto ju vyhodil, má na mliečnej žlaze nádor, ktorý sa jej dá sponzorsky vyoperovať, len nechcem, aby bola po operacií v KS, keďže to nie sú dobré podmienky. Potom by ju vzali do Slobodky, zrejme, ak by sa nikto nenašiel skôr.
Ďakujem
Dominika
pesvnuzdi@gmail.com"
http://www.images.dogforum.sk/viewer.php?file=08a8 56u60t3mqi2safq2.jpg
http://www.images.dogforum.sk/viewer.php?file=8gey j9leuczh840wptbf.jpg
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 13:52 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Fenka je staršia, niekto ju vyhodil, má na mliečnej žlaze nádor !!!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 18:39
- Nahlásit
Konbanwa!
Tak jsem se trochu vzpamatovala. Cvičák jsme našli, je to tam pěkný, díky, pani Roxano za přesný popis. Akit jsme napočítali 5, jedna žíhaná, zbytek červené a jedenoho shibáka ze stanice pí Petrusové. Tuším, že se jmenoval Hiro a byl moc milý, stejně jako jeho panička.
Bonitace byly chaotické, myslela jsem, že se půjde podle plemen, ale šlo se podle uzmutých pořadových čísel. Byli jsme tam od desíti do dvou a za tu dobu obonitovali jednu červenou a jednu žíhanou akitu a taky Hira Paní Hamplová nás nechala nahlédnout do originálních materiálů AKIHO a i když moje primitivná japonština rozuměla tak každému miliontému slovu, obrázky byly moc zajímavé
Dá-li Bůh a svatý Václav, a odpoví-li paní Hamplová, staneme se na podzim hrdými majiteli jednoho Harukaze psíka
PS: Byli tam i jiní zajímaví psi jako úžasně zbarvený leopardí pes, tibetské dogy nebo australani včetně jednoho australské plyšátka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:04
- Nahlásit
inu
Ahoj, super a díky za zážitky z cest
Dá-li Bůh a svatý Václav, a odpoví-li paní Hamplová, staneme se na podzim hrdými majiteli jednoho Harukaze psíka
Ani nevíš jakou mám radost. Přemýšlela jsem nad tím do čeho půjdete jestli pes nebo fenka. Konečně tu bude taky nějaký pes bo tu je to samá fenka až na jednu svatou vyjímku.. zdravíme Aťáska
Hezký večer VŠEM
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:22
- Nahlásit
Fajka Pani, fakt jen fenky? No, já su zvyklá na psy.. a jestli přítel přetáhne fotky z mobila-debila, nahážu to sem
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:23
- Nahlásit
Ahoj, všem pěkný,
nedělní večer
Fajka
až na jednu svatou vyjímku.. zdravíme Aťáska pozdrav vyřízen a že děkuje. A také pozdravuje a už se těší na další setkání.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:04
- Nahlásit
inu
A nevíš jak se ten žíhaňák na bonitaci jmenoval??
Jo Jo samá fenka je to tu opravdu už by to chtělo nějakýho pséka, bo Fajkýš fenky nemusí
Na fotky se těšíme
Brý ráno...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:39
- Nahlásit
Fajkapani, to nevim, ale zkusim se zeptat. Možná ho poznáte i z fotek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:47