Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 19:50
- Nahlásit

Můj bratr říká něžně Mikóšovi (8 měsíční NO, malá hlava, velké tělo) "ty moje zpuchlinko"

Miju
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:24
- Nahlásit

Hana Blatoňová
ja vim, že 12 je krásný věk,.. proste jsem si asi myslela, že malé, ještě k tomu primitivni plemeno vydrzi dele
budu se s tim muset vyrovnat, to k tomu patri, ale ted kdyz tu vedle me chrape spokojene v posteli, tak si to nedokazu predstavit
ma shiba nejake "typicke" nemoci (projevy) stari?

Hana Blatoňová
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:27
- Nahlásit

Miju
Bohužel nebo bohudík (?) nevím. Ještě jsem tak starou SI neměla.

Miju
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:30
- Nahlásit

Hana Blatoňová
ja take zadnou jinou takto starou shibu neznam...jsme stara generace ... dekuji Vam za info

inu
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 08:04
- Nahlásit

kiiroi = žlutý
shiroi = bílý

Takže že by Goro, žlutý pes? :-D

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 08:21
- Nahlásit

Prý japonský název - Ôgon no inu
já se snad ještě tady naučím japonsky

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:00
- Nahlásit

Ahoooj,
kde je ta naše japanoložka

Mám dotaz jestli v japonštině má "Feiko" nějaký význam nebo se to dá přeložit ? Dííííík

inu
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:34
- Nahlásit

Ogon, no, pokud se to píše ougon, pak to znamená zlatý.
Takže von Goro je už koukám, duhovej

inu
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:35
- Nahlásit

Fajka strejda Wakan mlčí, ale já mám dneska večer japonštinu, tak se zeptám senseie

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:52
- Nahlásit

inu
Ooooo převelikééé díííky
A kde že to mají kurzy japonštiny? Odkud vůbec si,
Nevím teda jestli sem to nepřehlídla...

inu
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:03
- Nahlásit

Fajka V Japonském centru v Brně. Chtěla bych letos jet skládat mezinárodku do Budapešti, ale kdo ví, jestli na to mám

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:12
- Nahlásit

inu
Jako mezinárodní zkoušku z japonštiny jo???
No fííííha kam já se teda hrabu s tím svým ein zwei polizei

Bože co tu jááá vlastně dělám? Tu je to samej inteligent

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:48 - Změnil/a: Ariška
- Nahlásit

ahoj všem
tak pořád chválím tu naši šibinu, ale musím si také postěžovat.
od štěněte s ní chodíme ,tak rozmazlená být nemůže. ale ona nechce chodit. např. včera, po rovině jde normálně, ale bylo vedro (co bude dělat v červenci?), přijdeme ke kopci a zarazí se. tak ji "vytáhnu" na vodítku a přijdeme k většímu kopci (u nás jsou všude kopce) a to už mě kouše do kalhot a okusuje klacíky a zdržuje. Přijdeme na rovinu a zase jde normálně. občas váhám, zda není nemocná, ale pak ji hrábne a začne lítat. A v zimě chodí hezky. Asi to je ta šibí povaha, ale občas si zoufám.
Utěšuju se, že neexistuje dokonalý pes, protože kdyby se necourala, tak je dokonalá.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:54
- Nahlásit

Ariška
Po tom co sem si to přečetla jsem přemejšlela jestli jsi nás včera s Fajkou nepozorovala na vycházce... já mám momentálně to stejný lenochod línej co jde jak boží umučení, každou chvilku si sedá a stagnuje na vodítku .... tak jsme šli do polí, nasadila sem jí koš a pustila z vodítka.... chvilku za mnou ťapkala pak se vznesl z pole pták tak 3 metry před náma. Vystartovala jak raketa, přeběhla až na druhou stranu pole cca kilák a lítala jak šus kam ten ptáček zmizel
Prdlajs, že jim něco je hééérečky to sou!!!!

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:05
- Nahlásit

Fajka

to jsi mě uklidnila, že nejsem sama
fakt jak byla zima, tak tak krásně chodila. A to se člověk snaží, aby měla madam co nejdelší procházku a ona by nejradši ležela doma

inu
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:08
- Nahlásit

Fajka
jakej ynteligent, pani? To jako já? To neee

Ano, mluvila jsem o mezinárodní zkoušce. Sice se na výsledky čeká tři měsíce, ale zase vám pošlou echt japonskej papír i s razítkem (já to vim, chlap už má dva )

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:09
- Nahlásit

Ariška
Jo jo v zimě, když je hnusně a já bych ráda do tepla, tak by lítala venku celej den a když začíná bejt krásně jarní počasí tak je to lemroňa líná
Obdivuju pejsky co by šli za pánečkem na kraj světa.. ta moje by šla na konec vesnice, tam by si sedla a čekala by, až se vrátím

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:13
- Nahlásit

inu
Ano, mluvila jsem o mezinárodní zkoušce. Sice se na výsledky čeká tři měsíce, ale zase vám pošlou echt japonskej papír i s razítkem (já to vim, chlap už má dva
koukám že u vás by fakt nic jinýho než japonské plémě být nemohlo

jakej ynteligent, pani? To jako já? To neee
Jo myslím vás všecky co máte nebo si doděláváte vysokou školu, chodíte na fráninu či japončtinu... atp...
To já pak jsem jak Alenka v říši divů křížená s nevěřícím Tomášem

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:17
- Nahlásit

ta moje by šla na konec vesnice, tam by si sedla a čekala by, až se vrátím - to mi něco připomíná, že bych to měla doma?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:22
- Nahlásit

Ariška
to mi něco připomíná, že bych to měla doma?
to budou ty japonský mozkovny

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:50
- Nahlásit

V Š E M s nechodicimi psi

no tak to my to takto mame uplne bezne..proste mame obdobi, kdy se nam nechce chodit (nejak japonska "depka" ci co
a to obzvalste s blizicim se jarem, letem... nechce jit domu, ale ani ven, takze nad ni stojim a ona sedi/lezi a kouka...
zato v zime, to by byla venku cely den, to pak potkavame sousedy - ja zmrzla na kost, Gatty natesena - a oni na ni chudinko, musi ti byt strasna zima, co?!?...

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:56
- Nahlásit

Ariška
Fajka
trosku jste me utesily, protoze jsem to trochu pripisovala pokrocilemu veku a DKK... i kdyz tyhle nechodici stavy mela vzdycky...
... taky je mi nekdy lito, ze s ni nemuzu jit na dlouhe letni prochazky, casto jsme takto nekam s nadsenim a svacinami vyrazily a skoncily jsme par metru do domu...

inu
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:57
- Nahlásit

Fajka koukám že u vás by fakt nic jinýho než japonské plémě být nemohlo

To je omyl, pani, ale jelikož přítel je ke psům skeptický, musí se hledat cestička,kudy se ke psovi prošťourat..

(Ale dobře, že je skeptický, nebo bych doma měla už milion pouličních smetáků a pár dalších)

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:00
- Nahlásit

inu
přítel je ke psům skeptický jenom, aby na něj ta japonská nátura nebyla moc silný kafe

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:01
- Nahlásit

inu
muj pritel byl tez skepticky, ale je ucenlivy driv by si psa myslim nevzal do postele ani za nic... a ted uz mu spi v nouho a on se opatrne otaci, aby ji nevzbudil... taky vi, ze se odd Gat musi povinne nechat obliznout na privitanou (a takove oliznuti od nasi smradosky neni zadny med :smirk

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:02
- Nahlásit

Miju
taky mě napadlo jestli šibina netrpí depresema

včera jsem potkala paní a ta se vyptávala "copak to je za pejska, taková liškapes, uši to má jako liška , barvu jako liška ....

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:03
- Nahlásit

inu
tedy Gatty spi v nohou pritele... k opacnemu gardu jsme se jeste nepropracovali

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:05
- Nahlásit

Ariška

nemuzu si pomoct, ale ja tam tu lisku :

http://www.canids.org/gallery/Popup19409.jpg

proste NEVIDIM

a smitec

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:05
- Nahlásit

Miju
trosku jste me utesily, protoze jsem to trochu pripisovala pokrocilemu veku a DKK... i kdyz tyhle nechodici stavy mela vzdycky...
... taky je mi nekdy lito, ze s ni nemuzu jit na dlouhe letni prochazky, casto jsme takto nekam s nadsenim a svacinami vyrazily a skoncily jsme par metru do domu

ježíš to vy mě taky
Mě se zase stalo že jsme skončili 2 km před cílem pochodu a bylo vymylováno Prostě ty dva kiláky nedošla potfora jedna

inu
To je omyl, pani, ale jelikož přítel je ke psům skeptický, musí se hledat cestička,kudy se ke psovi prošťourat..
Ježíš to snad není možní , paní tak to je moje řeč, přítel naprostý nepejskař co nechtěl o psovi ani slyšet. Jediný do čeho by šel byla akita, bo se mu děsně líbí vzhledově.
No nic jinýho mi nezbylo než do tý akity jí a toho pejskaře v něm pomaličku polehoučku probouzet a dneska už s náma jezdí na výlety, blbne a říká že by mu bez psa bylo smutno

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:08
- Nahlásit

Miju
to bude asi tím, že lidi nevědí jak vypadá liška

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání