Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:51
- Nahlásit

Roxana
o tomto nicehoz ja nevedeti, psicka s bryndackem v kruhu vystavnim mozno nevideti, myslim
a není na výstavách taky nějaká kategorie jako šašci, pro pobavení lidu znuděného čekáním, atp????

Uz se tesim az prijedu na ukazku
No super príma, potřebuju dobrovolníka co zkusí jak si nechá šáhnout do huby

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:58 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

a není na výstavách taky nějaká kategorie jako šašci, pro pobavení lidu znuděného čekáním, atp???? nooo, je tam juniorhandling, tam se jako mhouri voko ... akurat nevim, esli vam pani uz trochu neni jaxi vo par mesicu nad povolenou vekovou hranici ...
No super príma, potřebuju dobrovolníka co zkusí jak si nechá šáhnout do huby Uuuuuuuuplne f klidu, uz mam ten protizraloci voblek

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:02
- Nahlásit

Fajka
helejs, volam SOS nemuzes se mi mrknout na nafstevni knihu? Nak mi blbne a nevidim zadny ty kuasny fskazy

Ariška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:18
- Nahlásit

Fajka
já jsem si koupila knížku od Žertové - pěkná knížečka, spíš pro začátečníky (ale i já jsem si tam něco našla) a vše řeší přes pamlsky. Zuby učí ukazovat tak, že jim maže paštiku na jazyk. Přišlo mi to legrační.

Nechcete zkusit výstavu v červnu KCHMPP? já bych chtěla, ta naše potvora ještě nehárala, už bych byla ráda, začínám být nervózní

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
No jo helejc tam nic nejni? Ty si to smazala nebo tam máš nějakýcho hackera? ale počet vzkazů tam je furt 11

Mám tě strašně moc pozdravovat od Páji..

Ariška
já jsem si koupila knížku od Žertové - pěkná knížečka, spíš pro začátečníky (ale i já jsem si tam něco našla) a vše řeší přes pamlsky. Zuby učí ukazovat tak, že jim maže paštiku na jazyk. Přišlo mi to legrační.
a to jako jak???

Nechcete zkusit výstavu v červnu KCHMPP?
no nevím zatím možná jo možná né

Ariška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:29
- Nahlásit

Fajka
já si to přesně nepamatuju, pokud mě nezklame paměť, podívám se doma.

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:31
- Nahlásit

Fajka
Ty si to smazala nebo tam máš nějakýcho hackera?
No jo helejc tam nic nejni Vid ?? Ja nefim Ale dyz se tam zada ten kanal RSS, tak tam ty prispevky jsou, sice divne, ale sou .. buuuuu
Mám tě strašně moc pozdravovat od Páji.. Napodobne
Ariška
Ahoj
výstavu v červnu KCHMPP? kterej to je den, pls?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:32
- Nahlásit

Ariška
já si to přesně nepamatuju, pokud mě nezklame paměť, podívám se doma.
tak na to prosím mrkni , to mě zajímá. Díky
akorát teda Fája paštiku miluje, takže v tomto případě by bryndák nestačil, to už bych musela do kruhu s osuškou

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:36
- Nahlásit

Roxana
nooo, je tam juniorhandling, tam se jako mhouri voko ... akurat nevim, esli vam pani uz trochu neni jaxi vo par mesicu nad povolenou vekovou hranici ...
no hele ale jako dyž si udělám ty roztomilý culíčky co měla Aďa od Bubu tak jako by se těch pár měsíců mohlo ztratit néééé?

Ariška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:45
- Nahlásit

Roxana
ještě tam nemají kde (doufám MB) a je to sobota

21.06.2008
2. Klubová výstava - zadávané tituly : CAC/CAJC, atd. - bez zadávání titulu Klubový vítěz

stránky kchmpp

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:47
- Nahlásit

inu
Helejs, ty jedna .. teta .. dyk jty bonitace sou tady :
05.04.2008 - ZKO Bráník, Za Mlýnem, Praha 4 tam sme chodily s Ariskou cvicakovat ... no faktis je to od nas cca 20min

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:49
- Nahlásit

Ariška
Dika, ja uz jukla ne web tez ... no.. vzhledem k tomu, ze v tu domu budu doma, tak pokud se zucastnite, tak bych evetualnei mohla jet .. co ty na to, Fajko?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:53
- Nahlásit

Roxana
no.. vzhledem k tomu, ze v tu domu budu doma, tak pokud se zucastnite, tak bych evetualnei mohla jet .. co ty na to, Fajko

ježíš teda, ty si našeptávačka

A do kdy je uzávěrka přihlášek nemám teď čas to hledat?

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:54
- Nahlásit

Fajka
Tak zatim nejsou ani propozice, tak f klidu bych jednou za tejden skoukal web a pak se uvidi

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:57
- Nahlásit

Roxana
Dobrý tak dík
Tak stejnak sem to chtěla zkusit a tu Boleslav už známe...
No kdyby si tam přijela tak by to bylo prima akorát teda Pája tvrdí, že v případě ostudy a fiaska číslo dvě se k nám nebude hlásit ... co ty? ty taky?

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:00
- Nahlásit

Fajka
No kdyby si tam přijela tak by to bylo prima tak jakoze to ber jeko hotofku ... akorát teda Pája tvrdí, že v případě ostudy a fiaska číslo dvě se k nám nebude hlásit Keca
ty taky? Pche, ja si vas dam na triko

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:06
- Nahlásit

Roxana
Pche, ja si vas dam na triko
aspoň jedna dobrá duše, dík
Tož hotofka no... aspoň budu muset makat a budu mít jasně stanovenej cíl a termín a nebudu to flákat...snad doufám

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:10
- Nahlásit

Fajka
aspoň jedna dobrá duše ts, to je preced jasna vec
a nebudu to flákattak to teda nebudes mi budes podavat pravidelnej meldung, jasny

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:13
- Nahlásit

Roxana
tak to teda nebudes mi budes podavat pravidelnej meldung, jasny
ano maminko, slibuju že nebudu nic flákat a budu podávat hlášení nejlepe i s fotodokumentací

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:19
- Nahlásit

Fajka
ano maminko, slibuju že nebudu nic flákat a budu podávat hlášení nejlepe i s fotodokumentací No vida, tak se mi to libi

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:10
- Nahlásit

Roxana
helejs, volam SOS nemuzes se mi mrknout na nafstevni knihu? Nak mi blbne a nevidim zadny ty kuasny fskazy

už jsou zase zpááátkyyyy

Bubacek
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:20
- Nahlásit

Fajka

akorát teda Pája tvrdí, že v případě ostudy a fiaska číslo dvě se k nám nebude hlásit Tak já mu dám Terinku.
Jo a my se k vám klidně hlásit budeme taky, a lidi ať si trhnou nohou.
A jako před kolo ta Krajka v Hradci, co ty na to???

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:23
- Nahlásit

Fajka
už jsou zase zpááátkyyyy Huraaaa Sice si pripadam jak ten slepej, co ke svejm houslim prisel (a nejdriv mu je ale sebrali), ale hlavne ze tam zase sou
Bubacek
Cau Bubu ,
my se k vám klidně hlásit budeme taky
Budem delat FTF - Fajka Team Fanclub, co ty na to ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:34
- Nahlásit

Bubacek
Roxana
jééé vy ste na mě tááák hodný ještě že vás mám když už vlastní rodina se ke mě nechce hlásit

FTF - Fajka Team Fanclub, co ty na to

Bubacek
A jako před kolo ta Krajka v Hradci, co ty na to
no uvidím ještě rozmýšlím...

Roxana
teta a jak to že nemáte pod členem tady na CZ psu ani mailofku ani webofky??? to by chtělo doplnit nééé?

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:47
- Nahlásit

Fajka
to by chtělo doplnit nééé? joooo to asi joooo - to vis, to je este prehistorie, kdy zadnej mejl ani webofky nebyly Se to pokusim napravit co nejdriv, cestny pionyrsky

Ted ze smutnejsiho soudku - sem se konecne dokopala k podpisu petice proti ucasti toho choromyslnyho hnusaka, co si rika umelec (chybi mi zvracejici smajl, jako uz casto ), takze mam cislo 1695759 .. pres milion a pul podpisu .. to uz by k necemu mohlo bejt, ni?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:52
- Nahlásit

Roxana
super
Já už to zkoušela dvakrát nikdy mi nic nepřišlo na mail ( ani sem se tam nenašla buuuuuuuuuuuuu

Jestli ti to potvrzení příjde, tak tak bys to mohla zkusit podepsat za mě, bo já si myslím že tam nejsu

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:05
- Nahlásit

Fajka
Tak ja na mailu zatim taky nic nemam, ale v tom seznamu uz to je - pod tim mojim cislem ... co mas za cislo ty?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:09
- Nahlásit

Roxana
Tak ja na mailu zatim taky nic nemam, ale v tom seznamu uz to je - pod tim mojim cislem ... co mas za cislo

tak jako já to zkoušela asi před 14 dněma a ta čísla jsem si napsala někde na nějakej papírek.... nechceš po mě doufám abych ho hledala,že ? bo ten už je někde na smetišti dějin
Každopádně když sem si kontrolovala to moje číslo, tak pod ním bylo úplně jiný jméno z jinýho státu
Doufám že toho "Umělce" sežere nějakej pes za živa!!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:15
- Nahlásit

Fajka
No tak esli tam pod "tvym" cislem je jiny jmeno, to asi moc nadejne nevypada .. Ja jsem tam Ja
Doufám že toho "Umělce" sežere nějakej pes za živa!!! Vis co? Lituju, ze uz nejsou pranyre - privazala bych ho tam nahyho bez vody a jidla, stejne jako to udelal tomu ubohymu zvireti a nechala ho tam taky pomalu umrit .. jeste bych na nej chodila plivat

inu
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:16
- Nahlásit

Roxana Díky, pani, já se v Práglu fakt nevyznám, ale na bonitacích budu.

Fajka pani, to je katakana. Ya + Na

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání