Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Miju
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:20
- Nahlásit

Bubacek
uz jsem ti poslala mail

inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:22
- Nahlásit

roxana
No, minimalně byste měla rozumět jménum, pani

Na Braníku já nikdy nebyla, na mapě velký zdá se

Ariška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:38
- Nahlásit

Miju
naše šiba taky "zbožňuje" koupání. Ale má štěstí, koupeme ji minimálně. Ani v létě si tlapku nesmočí...

Roxana
jak se vůbec žije pejskařům v Praze? Je tam kde venčit? My sice bydlíme ve městě, ale za barákem máme lesy.

Miju
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:42
- Nahlásit

Ariška
no my ji ted koupali po silene dlouhe dobe, uz vypadala dost zanedbane (ac vim, ze je ji to sumafuk)...

kdyz byla mensi, parkrat se vydala lovit kachny do rybnika, ale to bylo leta pane 1997, potoky ji taky moc nevadi... ale VANA! humud

jinak kaluze obchazime velkym obloukem a kdyz prsi, nehne se ze vchodu a kouka se na me, zda to myslim vazne

Ariška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:59
- Nahlásit

Miju
no jo, když ji vykoupeme, tak se úplně rozzáří ta bílá barva.
To mi připomnělo, že se nedávno vyválela v mrtvé žábě - na boku měla cáry masa, měla jsem co dělat, abych to ustála. Druhý den mě tam táhla znova, ale moje paměť není až tak špatná

Smí tvoje šiba do postele? Já jsem v tomhle nekompromisní, do postele nesmí, má svůj pelíšek.

inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:01
- Nahlásit

jak to tak čtu, tak akita se mnou chodit asi plavat nebude, co?

Miju
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:10
- Nahlásit

Ariška
jojo mrtve zaby, to je neco, a co teprve mrtve ryby!!! channel hadra ... ale uz nam to dlouho neudelala

taky jsem se ji dnes pri venceni kochala, ze ma i bile znaky

no a do postele, to ona proste miluje, spi v nohou (neni rada v noci sama)... a ac je mala, mam pocit, ze je presne tak velka, aby zabrala podstatnou cast postele

Miju
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:11
- Nahlásit

inu
no nevim nevim přejeme hodne stesti a hrajeme pisnicku ;)

Ariška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:15
- Nahlásit

inu
neboj, já četla o šibách, že vodu mají rády. Ber to tak, že každý pes je indvidualita a že vůbec popis nemusí sedět.

Já jsem třeba jí v létě zkoušela namočit tlapky ve vodě (prý to ochladí) a dívala se na mě vyčítavě, co jí to dělám za zradu! No a jiní psi se brodí a koupou.

Roxana
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:21
- Nahlásit

inu
no tak to zalezi, vetsina akit, co znam, vodu fakt moc nemusi, a ta moje taky ne - a sice zasdne tu ve vane spojenou se samponem .. jinak asi musela bejt v minulym zivote kachna naucila se plavat na necelym roce a od ty doby by z vody nevylezla - zadna reka, rybnik, ba ani kaluz si pred ni nejni jista dukaz zde http://www.samarabohemia.estranky.cz/fotoalbum/nez arazene/arisha/60
A pokud me pamet neklame, Fajka i Laida psaly, ze jejich cubinky taky vodicku raaady

Ariška
Jinak v Praze se nam zije OK, bydlime na ctyrce a hned za domem zacina rozlehlej lesopark, louky a tak .. mame tam rybniky, tez o zver neni nouze, jako bazanti a a srnky .. a kousek k Vltave, coz Ariska umi opravdu ocenit .. ale v planu je stejne co nejdriv baracek kus za Prahou, ze

inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:44
- Nahlásit

Roxana ježiš, pani, to jste mě potěšila. Moje NOčka jsem musela z vody tahat násilím a to i v zimě, zato kámoška zlaťačku do vody ne a ne dostat. No a mě by to hubovaní: Nelez do vody, je x-stupňů pod nulou, umrzneš a umřeš!

fakt chybělo

Ariška

inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:47
- Nahlásit

mimochodem, koukala jsem na info. To *kiiroi* má být bílý? Já myslela, že bílý se řekne shiroi

Roxana
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:50
- Nahlásit

inu
ježiš, pani, to jste mě potěšila Rado se stalo Nelez do vody, je x-stupňů pod nulou, umrzneš a umřeš! No tak prijed na navstevu a ja ti to predvedu v prakci - naposledy mi do rybnika utekla ted jak byla tak Emma, sem ji nestacila vcas vodvolat a uz tam hupla
mimochodem, koukala jsem na info. To *kiiroi* má být bílý? to asi bude na me, co no helejs, ja nevim, to mam vsechno preklady, takze je mozny, ze chybka se vloudila, esli se treba preptas toho svyho japanloga, tak to samo vopravim

Ariška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:30
- Nahlásit

všem japanologům
Zahlédla jsem zmínku o Goro. Já jsem si seriál nedávno zopakovala, chvílema jsem se bavila, ale přišlo mi to dost kruté na to, že to bylo pro děti. Prý seriál neznají v Japonsku. Co na to odborník?

Roxana
Bílá Ariška krásně plave ukážu to zlatý Arišce, ale myslím, že jí to bude jedno.

Roxana
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:38
- Nahlásit

Ariška
myslím, že jí to bude jedno Tak to bych se vsadila, ze jo
Prý seriál neznají v Japonsku. Co na to odborník? no odbornik nejsem a japanolog uz vubec ne, ale co jsem tak patrala, tak tenhle serial je v japonsku opravdu neznamej, narozdil od stejnojmenneho filmu, ktery se ale zase nevysilal u nas .. Jinak je to vazne uz kultovni zalezitost myho detstvi ..

inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:39
- Nahlásit

Roxana pani, ani nepřipomínejte! Bondy, dej mu pánbu věčnou slávu, zahučel pod jez při mínus dvaceti. Domů jsme letěli tryskem a přesto se na něm tvořily ukázkové stalaktity i stalagmity, o stalagnátech ani nemluvě. Fén jel snad dvě hodiny, ručníky jsem spotřebovala všechny a ten mizera to díkybohu ani neodstonal.

Ad JP: Strejda google mi pravil, že kiiroi je asi žlutá...
ale voni japonci jsou prdlí, mají jedno slovo se spoustou významů. Zeptam se večer strejdy Wakana..

Ariška A kde to běželo, pani?

Ariška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:52
- Nahlásit

inu
bežělo to na našem přehrávači ale už jsme to smazali.
určitě se dá najít někde na netu, pšt...

Roxana
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:57
- Nahlásit

inu
pani, ani nepřipomínejte ... no joo, to jsou ty co maj misto mozku vodni plochu, ze
Zeptam se večer strejdy Wakana dika, a ze zdravim strejdu
Ariška
určitě se dá najít někde na netu, pšt... Jj, my sme to tady pred nejakou dobou i resili, Paja vod Fajky na tom tez pracoval ale byl tam nekde problem, tak holt nic ... Vzpominky zustavaji

inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:00
- Nahlásit

Ariška Prej se to moc sehnat nedá. Leda jsem někde vykopala tu českou verzi mp3

Roxana Strejda Wakan je freeware

Roxana
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:03
- Nahlásit

inu
Strejda Wakan je freeware sem myslela, ze je to nezna prezdivka pro tvyho boyfrienda, tak sorry

inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:08
- Nahlásit

Roxana Hehe, něžná přezdívka boyfrienda nezní vůbec japonsky... ale zkuste na svou drahou půlku zavrkat *tenshi* [tenši] = anděl.
Bude mít radost, protože bude slyšet, že je tenčí a tedy schudnul

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:09
- Nahlásit

Zdááár děckaaa tu to žije
klíííd Goro bude, akorát to Pájovi trošku trvá nooo

Roxana
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:21
- Nahlásit

inu
zkuste na svou drahou půlku zavrkat *tenshi* [tenši] = anděl.
Bude mít radost, protože bude slyšet, že je tenčí a tedy schudnul
Fakt, jo? No radsi ale ne, ten to fakt nepotrebuje
Fajka
Cauko , tak jak bylo?
klíííd Goro bude, akorát to Pájovi trošku trvá nooo Achaaa, ja mela za to, zes psala, ze ty soubory nejdou stahnout

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:26
- Nahlásit

Jů teď sem to jen prolítla a koukám že tu debatíme na téma křivonohých agresivních oblud.... tož to my s Fajkou tu nesmíme chybět!

Roxana
Tak zatím mám půlku huby mrtvou tož se uvidí až se to probudí.... Jinač sem zjistila že budu muset prodat čtvrtku Suzíka aby bylo možno dáti moje tesáky do snesitelného stavu Nechceeee někdoooo Suzíííkááááááá????

No psala, ale Pája přišel na to jak to oblafnout, zatím je staženo něco přes půlku, takže Goro bude

Laida
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:29
- Nahlásit

inu
Hoj holky!
inu
Joóóóóó, my do vody, jak nejčastěji se dá. V prosinci šel přítel venčit, byli jsme na Vánoce u rodičů a za 5 minut byli zase z prochajdy zpátky. Corča nechtěla čekat až do léta a v nestřeženém okamžiku se vrhnula do potoka i s přítelem. Ten v kanadách plných vody ťapkal sněhem rychle dom.

Laida
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:32
- Nahlásit

Fajka
Mě to čeká přesně za 22 dní. Jsem z toho nanervy. No uvidím, co všechno budu muset prodat já

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:34
- Nahlásit

Laida
Ahoooj Laidí
no tak ti přeju pevný nervy, bo já mám program zubařskej minimálně na dva měsíce zajištěnej
Tak herdek chce někdo tu Suzinů? Chalupu neprodááám

Roxana
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:37
- Nahlásit

Fajka
No psala, ale Pája přišel na to jak to oblafnout, zatím je staženo něco přes půlku, takže Goro bude Supeeer
půlku huby mrtvou tož se uvidí až se to probudí..
Ajta ajta, huz ani nerikej vic ... Nechceeee někdoooo Suzíííkááááááá???? Ja prosiiim nikolivek, ani 1/4 , ja uz svoji Zuzu mam ehm - odmysli si ten mrecedesi znak

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:51
- Nahlásit

Roxana
Týý jo ale pěknej Meďourek

Roxana
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:56
- Nahlásit

Fajka
Ale ze si sou celkem podobny,ne

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání