| Autor |
Zpráva |
Miju
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:09
- Nahlásit
Fajka
Mě se zase stalo že jsme skončili 2 km před cílem pochodu a bylo vymalováno
no my jsme napr jeli na vylet na machochu - a to nebylo teplo podotykam - no a celou prochazku jsme si Gatty predavali jako stafetu - krasny vylet - asi ji vymyslim nejaky batoh a budu s ni chodit jako indianska babicka... nebo s ni budu jezdit jen autem, to totiz miluje
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:11
- Nahlásit
Ariška
no prave... asi ji dam na krk fotku lisky a napisu pod to, najdete pet rozdilu!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:13
- Nahlásit
Miju
no prave... asi ji dam na krk fotku lisky a napisu pod to, najdete pet rozdilu!!!
nebo s ni budu jezdit jen autem, to totiz miluje
jo jo to Fajkýš taky až tak že nastupuje do jakýchkoliv cizích aut co mají otevřený kufr
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:17
- Nahlásit
Fajka
presne tak, stojime pred domem a at jakekoli auto, ma moje mila nesebestredna shiba pocit, ze prijeli za ni ci pro ni a uz nastupuje ale ne do kufru
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:17
- Nahlásit
Ariška Však se nechal slyšet, že se o to starat budu já, páč to neumí.
Uvidíte, holky, že nakonec si budu muset koupit druhou, abych měla vůbec ňákýho psa :-p
Fajka Pani, to mu se líbí víc psů, ale můžu trošku lehtat jeho ego: takový úúžasný japanofil a nemá doma nic japonského?
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:18
- Nahlásit
Miju
a auto nemá Ariška ráda, alespoň se tak tváří. Kdoví co se jí honí hlavou.
co mě ještě kdysi zarazilo, že skoro vůbec nevrtí ocáskem. To když má radost, tak kolikrát i 2x máchne Teď už mi to přijde normální.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
Pani, to mu se líbí víc psů, ale můžu trošku lehtat jeho ego: takový úúžasný japanofil a nemá doma nic japonského
no snad nenatrefíte na hazlíka jako mám já aby jste se ještě rádi nevraceli k českým fouskům
Miju
za ni ci pro ni a uz nastupuje
to jsou ty světáci no
Ariška
To když má radost, tak kolikrát i 2x máchne Teď už mi to přijde normální.
u nás podle nálady a rozpoložení někdy tak dvakrát máchne kormidlem a někdy by si mohla prdel ukroutit aj s vohonem
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:25
- Nahlásit
Ariška
no ale pozoruje treba Ariska rada deni z okna? pokud ano, tak ji mozna vadi, ze nema z auta vyhled... Gat lehava za zadnim sklem a majestatne prezira okoli...jednou, kdyz jsme takto jeli z dovolene, mela jsem pocit, ze se na nas na silnici nalepili ochranci zvirat (notnou dalku nas pronasledovali) prece jen mrtva liska za oknem, to je pripad---
Gat vrti hodne, kdyz se smecka vraci domu, silene vyje a cela se krouti a ma uplne privrene oci, uplne bych ji umackala...
ale jinak moc ne, jen obcas, kdyz hrajeme hru "ona lezi a jakoze ciha a ja se k ni plizim" to pak zavrti... a nebo taky ne a otravenym pohledem me posila do patricnych mist
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:30
- Nahlásit
Miju
to mě nenapadlo s tím oknem. My jsme koupili kšíry a mám pocit, že od té doby se jí to nelíbí. Vždy načuřeně sedí a čučí do zadních opěradel.
Já bych nenechávala na zadním skle - kvůli bezpečnosti.
Druhá věc, že nemáme auto dlouho a nebyla zvyklá.
Hra na číhanou je jedna z jejich nejoblíbenějších. Nejradši má, když ji honíme a ona prchá s čímkoliv v hubě. Proto si možná nerada hraje se psy, protože tu hru neznají.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:39
- Nahlásit
Fajka Jak to myslite, pani?
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:40
- Nahlásit
Ariška
tak ji zkuste na zadnich sedadlech nejak vyvysit, treba se ji to bude libit, vim, ze to zadni okno neni uplne koser, ale ona to miluje
se psy si Gatty taky moc hrat neumi... pripadaji ji hloupi teda aspon se tak xichti
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:45
- Nahlásit
inu
Jak to myslite, pani
No jako že, já do tý akity kvůlivá drahý polovičce šla no, ale měla jsem takový období, kdy bych jí uvázala u prvního sloupu, dala bych jí prvnímu kdo by si o ní řekl a nebo vyměnila za nejvošklivějšího vořecha co bych našla...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:51
- Nahlásit
Fajka
Jo tak.. no, já si od toho slibuju, že se od pořízení ps budem hádat jen kvůi němu a ne kvůli jiným věcem
Tenhle stav jsem se svým NOčkem taky měla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:54
- Nahlásit
inu
Jo tak.. no, já si od toho slibuju, že se od pořízení ps budem hádat jen kvůi němu a ne kvůli jiným věcem
No tak v tomto směru my už se nehádáme vůbec, u nás panuje ve výchově psa celkem shoda
My se hádali předem, když jsme vybírali plemeno... a to dost zvostra
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:01
- Nahlásit
Ahojky všichni
Fajka
Jak je po verejšku???
Miju
Vrátil se mi od tebe prázdný e-mail. Myslíš, že ty informace k něčemu použiješ???
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:04
- Nahlásit
Bubacek
prazdny? aha
promin,ze to pisu tady, ale proc si ten pan nevyzvedl ty pesany v utulku?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:05
- Nahlásit
Bubacek
Achoooj Bubu
V pohodě sem myslela že to bude horší Ještě tak 3 až 4 krát a bude ze mě aligátor
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:06
- Nahlásit
Miju
No v útulcích mu bylo řečeno, že tam žádné Akity nemají a po měsíci hledání to vzdal
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:09
- Nahlásit
Bubacek
a jak je to dlouho? tehdy je asi nemeli na webu, ze? ten pan se nikdy nedovedel, ze je meli na Kociance do lonskeho leta?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:10
- Nahlásit
Fajka
Tak to abych se začala pomalu bát, ale myslím, že já bych byla pro tebe velké sousto.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:10
- Nahlásit
Miju
jezis, kdyby to ten pan dosvedcil , to by bylo skvele!!!!
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:13
- Nahlásit
Miju
tak to už je osm let. Pokud by se to dozvěděl, tak by si je tam jistě pro ně zašel. Já jsem se to dozvěděla taky letos.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:16
- Nahlásit
Bubacek
a nevite, zda se tam ptal? bylo by totiz klicove, kdyby to mohl dosvedcit...
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:21
- Nahlásit
Miju
Tak to nevím, jestli se tam ptal potom později, ale hned po tom co mu je ukradli, tak tam byl, protože mi to říkal. Asi po měsíci hledání konstatoval, že je někdo ukradl a vyvezl za hranice. Jen by mne zajímalo, co udělali s tetováním u toho psa , protože byl tetovaný a měl PP.
Už jsem se včera dívala na jeho telefon, ale zatím jsem ho nenašla. Jen doufám, že jsem ho nevyhodila a pokud ho najdu tak, že bude ješt fungovat.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:27
- Nahlásit
Bubacek
nj, museli bychom nejak prokazat, ze tam akity byly jiz po ukradeni...ale jak
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 14:49
- Nahlásit
Cau vsem
To ziram, co ste tady toho namastily Tak jdu pekne od stranky 101, nebo kde sem to prestala
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 15:00
- Nahlásit
Fajka tak vo todle se, počítám, budem hádat tak u druhého, třetího psa
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:45
- Nahlásit
Fajka Paní, tak doufám, že ta vaše akita je emérická, protože Feiko neznamená lautr nic. Japonci nemají hlásku *Fe*. Jo takhle kdyby to byla Keiko, to je jiná.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:49
- Nahlásit
inu
Jéééé dííík
No ééémerická teda není, jen mě zajímalo jestli když jsme to jméno vymýšleli tak jsme se netrefili do nějakýho japonskýho slova
Ale aspoň malinko japonsky to zní, to mušíte uznat
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:52
- Nahlásit
Fajka TO jo, pani, ale ten náš japonec na mě hleděl jak na debila, jak to, že nevím takovou základní věc. No, já už něco tušila, proč strejda Wakan mlčí..
Každopádně jsme dneska četli o Hachim (Hačiko), takže mám za dnešek naakitováno
|