| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 17:16
- Nahlásit
Roxana
Ahoooj
děkujem děkujéém sme si to fakt užívali
Se na vás těšíme a až půjdete snáma tak už budem machrovat že víme o co go
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 17:20
- Nahlásit
sme si to fakt užívali
Supros, tak to ma byt
Se na vás těšíme My tez
budem machrovat že víme o co go
S tim se pocita A dneska si zaslouzite fakt aspon medailisku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 17:24
- Nahlásit
Roxana
Jestli se další trénik trefí do víkendu co budeš doma, tak jako fakt musíš jít s náma je to fakt sranda
Nejlepší je sledovat ty hafany co už vědí co se bude dít
a nebo když běhají tak malý prckové, že nejsou za tím střapcem ani vidět
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 17:25
- Nahlásit
Nejlepší je sledovat ty hafany co už vědí co se bude dít
si tak jako prectavuju, ze hrabou jak zavodni kun
a nebo když běhají tak malý prckové, že nejsou za tím střapcem ani vidět no uz jenom pro tyhle neobvykly zazitky si to nenechame ujit tak doufam, ze to bude nekdy v dohledny dobe ..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 17:29
- Nahlásit
Roxana
si tak jako prectavuju, ze hrabou jak zavodni kun
skoro jo, akorát neřehtaj ale štěkaj
no uz jenom pro tyhle neobvykly zazitky si to nenechame ujit tak doufam, ze to bude nekdy v dohledny dobe
máme sledovat internet, určitě něco bude
no uz jenom pro tyhle neobvykly zazitky si to nenechame ujit jo jo super a nezapomeň natrénovat ten běh abys nebyla překvapená jako jááááá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 17:34
- Nahlásit
a nezapomeň natrénovat ten běh
ajta ajta, to bude asi trocha problem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 17:40
- Nahlásit
Roxana
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Všem přeju krásné sluneční pondělní dopoledne
Konečně se nám ta hodina zase posunula a odpolední venčení se bude odehrávat za světla
Roxík
Tak co bacil už je fuč?
Bubu
Pája se tu zrovna prve ládoval sladkostma od vás a měl skoro prapory jak Fajka dyž vytáhnu piškot
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:07
- Nahlásit
Fajka
ahoky, zrovna řešim vedle na foru problém, jak vysvětlit berni, že na postrojích se táhne - tys Fejkýška taky zapřáhla nemýlím li se jak se ti to povedlo? můžeš buď tu nebo na foru Pro Ešusovou kujuuuuuu
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:09
- Nahlásit
nenasel by se tu nekdo, kdo si koupil kdysi stenatko akity na Kociance?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:18
- Nahlásit
Janiii
Ahoooj, to jo taháme, při dlouhých výletech a dokonce jsme se už dopracovali k lyžování a nebo v létě zkouším běhat a ona mi pomáhá taháním
Já jsem vychytala takový ty okamžiky kdy měla strašnou chuť za něčím běžet a přiřadila k tomu povel a tím si to tak nějak spojila. Nejlíp se nám osvědčilo když okolo nás páníček projel autem přibrzdil promluvil na Fajkýše a ujel směrem domů. To byl takový tah, že jsem za ní plápolala jak vlajka ve větru
Stačilo párkrát a už chápe že na postrojí se táhne a má jít v předu na napnutém vodítku a na obojku se zásadně netahá...
Myslím že když to pochopila Fajka tak Berní to taky zvládne
Miju
Kde je Kociánka? Krom Cherry jsou tu samé s PP..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:31
- Nahlásit
Fajka
budu to zkoušet uvidíme, chtěla bych toho trochu využít v tom Rakousku - Berni by se trochu utahala, a paničce by to pomohlo v kopcích takže je čas na trénink, včera to bylo poprvé a berni mi přišla zmatená. ale to ona teď je, protože má "parádní" falešku ...
za měsíc už budem tábořit, já se těšííím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:41
- Nahlásit
Janiii
chtěla bych toho trochu využít v tom Rakousku - Berni by se trochu utahala, a paničce by to pomohlo v kopcích
Tak v Rakouskejch kopcích se to bude hodit určitě
Mrkla jsem ještě vedle do tématu Ešusa.... sice ti tam radí najít kopec a tahat do kopce, ale Já s Fajkýšem trénovala spíš z kopce dolů.... to jí přišlo přirozenější a pak už povel chápala a tahala i po rovině a do kopce...
protože má "parádní" falešku ...
Tak přeju ať to brzo přejde a nemáte žádný komplikace...
za měsíc už budem tábořit, já se těšííím
Já taky a moc, doufám že za ty tři dny pochopí a zafixuje si , že držkování na ostatní pejsky je tabu Myslím že to pro ní bude pěkná nalejvárna a záhul
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:42
- Nahlásit
Fajka
Konečně se nám ta hodina zase posunula
Konecne? Ja trpiiim jako zvire, gdo mi to takle posunuje muj rezimek
Tak co bacil už je fuč? No huz asi jo, ale furt to stejne nejni nak vono ... Aaale co, je tu hezky, tak aspon to
Co tlapik?
Miju
nenasel by se tu nekdo, kdo si koupil kdysi stenatko akity na Kociance Helejs, to je utulek nekde u Brna/ v Brne, ne? Nikoho takovyho ale bohuzel neznam, k cemupak je to potreba?
Jo a samozrejme krasny den vsem
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:50
- Nahlásit
Fajka
Já s Fajkýšem trénovala spíš z kopce dolů.... to jí přišlo přirozenější a pak už povel chápala a tahala i po rovině a do kopce...
zkusím všechno, pro Berni je přirozený všechno, jak zkopec tak dokopec tak uvidíme
a s táborem jsem se přesunula do tábornickýho tématu, ať tu nevytvářim OT
a jinak přejeme akitkám krásný den zpod Prahy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
Konecne? Ja trpiiim jako zvire, gdo mi to takle posunuje muj rezimek já trpěla celou zimuuu, pro mě je přirozený tohle...
Konečně si zdravá to je dobřéééé
Tlapík OK . Už je krásně suchá, ještě sice malinko růžovoučká ale polštářek už dorůstá. A botičku už jsem včera nechala doma.
Myslím že si šlápla někde do nějakýcho chemickýho sajrajtu kterej někdo někde vylil a to jí tu pacinku spálilo
Akorát už zas máme nechutenský období .... asi holka chce zhubnout na to jaro do plavek
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:59
- Nahlásit
Fajka
Tlapík OK . Už je krásně suchá Supr, skvely zpravy šlápla někde do nějakýcho chemickýho sajrajtu kterej někdo někde vylil a to jí tu pacinku spálilo Jj, tak nejak jsi asi na to kapla
Akorát už zas máme nechutenský období .... Aleee ? Ale predpokladam, ze na piskutky se jidelni embargo nevztahuje, co ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:59
- Nahlásit
Roxana
Booože já su trubka, dyť tu čtu že to není ještě vono a já píšu že si zdraváá Už nesmím na sluníčko připaluje se mi mozek
Já se z toho taky hrabala dva týdny no tak snad se dáš brzo dohromady ať můžem brzy vyrazit wejletit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:00
- Nahlásit
Roxana
Aleee ? Ale predpokladam, ze na piskutky se jidelni embargo nevztahuje, co
čéče to není možný, ta Fajka už taky internetí nebo esemeskuje ??? Jak to vííííš????
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:02
- Nahlásit
Fajka
Fajka už taky internetí nebo esemeskuje
Tak zatim mi od Fejkyna nic neprislo, ale kouknu do mobilu
Jak to vííííš???? Ji vidim az do zaludku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:06
- Nahlásit
Roxana
Tak zatim mi od Fejkyna nic neprislo, ale kouknu do mobilu
To víš já už nevím kdo a co a z který strany na mě vykecááá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:13
- Nahlásit
To víš já už nevím kdo a co a z který strany na mě vykecááá F klidu, jsem nema jako starej indian
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:15
- Nahlásit
Roxana
Uuuuuuf ještě že tak
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:26
- Nahlásit
Fajka
Roxana
mno je to potreba kvuli svedectvi... je to slozite, proste by bylo fajn dokazat, ze si nekdo koupil v utulku Kociánka akitu....jednu dobu se tam prodavala cistokrevna stenata
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:28
- Nahlásit
SHIBA INU ... VENCENI BRNO
Zdravím všechny, jakozto stastna (dnes jiz flegmaticka) majitelka shiby jsem infiltrovala na vasi diskusi...
najde se tu nekdo s shibou nebo akitou, kdo by sel v Brne vencit?
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:29
- Nahlásit
Fajka
musím pochválit deníček, člověk se pak nemusí pořád ptát
Pobavily mě povely na coursing "kočička" - chudáci kočky ve vašem okolí jenom abyste tam pak neměli moc myší.
Naše Ariška by se na honění čehosi vykašlala, radši by to rozvážně pozorovala (ale má to svoje výhody, že v lese neutíká)
všem - nevíte, kde jsou výsledky z Boleslavy? Jsem trochu zvědavá.
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:32
- Nahlásit
Miju - ahoj, taky mám šibu, ale do brna to mám pořádně daleko.
Proč flegmatická majitelka? Moje šiba je flegmatická a občas si říkám, že by mohla být živější
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Miju
proste by bylo fajn dokazat, ze si nekdo koupil v utulku Kociánka akitu....jednu dobu se tam prodavala cistokrevna stenata
Zkus Katku od Cherry, ta je kousek od Brna...
Škoda že si se neobjevila třív jsme byli v Brně na velikonoce ...
Jinak tě u nás vítáme myslím že s Ariškou, Vlkem a Bentíkem si budete mít o čem povídat
Ariška
Díky za pochvalůůůů
Pobavily mě povely na coursing "kočička" - chudáci kočky ve vašem okolí no já vím no ale já ji potřbovala nějak namotivovat a nic lepšího momentálně nemáme po ruce ale příště až si si bude jistější tak už bude jen lumpíček
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:37
- Nahlásit
Miju
mno je to potreba kvuli svedectvi... Aha, tak nejaky cachry machry jo
Jinak my to mame do Brna taky daleko, moooooc moc daleko , ale je v planu posledni cervencovej vikend sraz v Roznove, tak zauvazuj, esli byste se neprijeli mrknout tez
Ariška
Cau Arisko, tak jak to vypada s rozhodovacim procesem ?
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:40
- Nahlásit
Ariška
no tak fajn no jsem proste choler, ale moje shiba me naucila naproste flegmaticnosti... proste uz jsem rezignovala na nejake drezurovani jeji laxni pristup me nejdrive silene vytacel, ale proste uz ji necham, pockam, az se uraci ke me prijit, atd...jinak by to ani nebyla ona
jinak flegmaticka shiba je docela vyjimka...co jsem tak slysela, tak to jsou hystericke, nesnasenlive potvory, ktere plachnou pri jakekoli prilezitosti...nase miluje psi a jeste vic lidi...
|