| Autor |
Zpráva |
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:42
- Nahlásit
Roxana
v Roznove? no to by snad slo, pritel tam ma pribuzenstvo
cachry tam byly --- ale to je na dlouhe vypraveni (viz diskuse o Kociance tady a na ifaune)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:43
- Nahlásit
Miju
Jinak moje tchýně má šibáka bez PP teď mu bude brzo rok...
A je všechno jen né laxní ...
Něco tak hyperaktivního jsem dlouho neviděla, myslím že lecjaký teriér by mu mohl závidět
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:44
- Nahlásit
Roxana-moc špatně, stydím se Bohužel obě plemana jsou "svá" a nemají rádi jiné psy. Je to velké riziko, jsme celý den v práci a ke mně se stejně nejvíc hodí malá šiba
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Miju
cachry tam byly
A jak je to dlouho co tam ty čachry byly?
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:45
- Nahlásit
Fajka
diky za privitani
no to je skoda
kdyz uz jsme potkali nejakou shibu, její majitel se vubec nechtel "kamaradit" --- nekteri jsou opravdu zvlastni
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:46
- Nahlásit
Fajka
jej, ja myslim, ze treba tak pred peti lety
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:46
- Nahlásit
Miju
kdyz uz jsme potkali nejakou shibu, její majitel se vubec nechtel "kamaradit" --- nekteri jsou opravdu zvlastni
no to je jak když mluvíš o mojí tchýni tak je úplně stejně prdlá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:48
- Nahlásit
Miju
Tak Cherry jsou 4 roky..... zkus sem občas mrknout až se tu Cherry objeví.... docela by mě to zajímalo...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:50
- Nahlásit
Miju
v Roznove? no to by snad slo, pritel tam ma pribuzenstvo
Super, dalsi do party
cachry tam byly --- ale to je na dlouhe vypraveni (viz diskuse o Kociance tady a na ifaune) Aha, tak to mi nejak uniklo, kazdopadne mi to fakt nic nerika, tak bohuzel nemuzu pomoct
Ariška
Bohužel obě plemana jsou "svá" a nemají rádi jiné psy. Je to velké riziko, jsme celý den v práci No ja nevim, ale me z toho tak nejak porad vychazi pro vas ta AA .. Stejne hlavne plati - jaky si to udelas, takovy to mas Spis jde o to, abyste meli na psika dost casu ... ..Ale samo nenutim
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:50
- Nahlásit
Fajka
spousta majitelu shib je dosti nafoukana ci co a nase se vzdy chce kamaradit a oni jejich psa odtahnou pryc.... jako bychom meli svrab
.. i kdyz chapu, ze spousta shib je nesnasenlivych
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:51
- Nahlásit
Fajka
tak diky, zeptam se ji, kdybys na ni narazila, poptej se..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:55
- Nahlásit
Miju
Tak tchýnin šibák je naprosto v pohodě k lidem i psům ale halt má praštěnou paničku co ho separuje jak degena nooo
Víš co mrkni na její stránky má tam kontakt a zeptej se přímo...
www.milacekcherry.estranky.cz
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:55
- Nahlásit
Miju
všichni majitelé šib nejsou stejní
mně se zdá, že v Liberci jsme jediní. Já naopak Arišku nechávám, ať se rozhodne sama ke komu půjde. Mně zase překvapí, když si lidé odtahují velké psy, ale shodli jsem se se známou, že to dělají spíš kvůli nám - že si lidé stěžují.
Ale Ariška si moc nehraje, a když tak na psy vrčí a nevím, zda je to ve hře a nebo překračují její meze.
Četla jsem,že tvoje šiba má špatné DKK, má to vrozené? Máš ji sPP? Já když to vidím, tak už se bojím si pořídit dalšího psa.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:58
- Nahlásit
Fajka
tak diky, ale to asi nebude ona...otec byl zihany, matka rezava.. jsou na strankach http://www.interpespenzion.estranky.cz v sekci nasli domov
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:58
- Nahlásit
Roxana- nenutit ale díky za optání.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:01
- Nahlásit
Ariška
to ja doufam, ze nejsou stejni, my treba uz roky slychali o tom, ze u nas ve ctvrti ma kdosi shibu, potkali jsme ji az pred tydnem... no a ja "blbec" jsem si naivne myslela, ze se s nami daji aspon do reci... jejich shibakovi se ta nase naramne zamnlouvala...a NIC... nase shibula si naposledy snad "pokecala " s shibou, kdyz byla stene
- jinak ji mam s PP od pani Svobodové z HK (neudelala na me dobry dojem) - ma tezkou DKK trojky minimalne... pred 7 lety mela 2/3, uz ji na RTG brat nechci, vim, ze ma DKK a nechcii, aby ji roztahovali kycle
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:03
- Nahlásit
špatné DKK, má to vrozené? Máš ji sPP? Já když to vidím, tak už se bojím si pořídit dalšího psa. esli to muzu trochu komentovat -DDK je velikej strasak, jeji ne/vyskyt se fakt zarucit neda, samozrejme pokud si vyberete stenatko po rodicich, kde jsou samy nulky, kam se podivas, tam asi pravdepodobnost vychazi lip .. I kdyz ja osobne se domnivam, ze je to zaroven velky strasak a taky nastroj jak tahat z majitelu penize ..
Já když to vidím, tak už se bojím si pořídit dalšího psa. No jo, ale tohle riziko mas vsude, to bys fakt nemohla psa mit vubec, a nic s nim taky nepodnikat, jenze to ja bych asi umrela ...
Jen me teda trochu prekvapuje, ze ma sibinka tezkou DKK - to vetsinou nebyva, vim, ze tam jsou problemy s ceskama, ale DKK je obecne problem spis u velkych a tezkych plemen ... ?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:05
- Nahlásit
Miju
otec byl zihany, matka rezava.. jsou na strankach http://www.interpespenzion.estranky.cz v sekci nasli domov
Prosim tek tak uz si to vybavuju, kontaktuj, prosim te, Bubacka odsud, ona k temhle akitkam mela neco osobniho, treba se dopatrate dal!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:07
- Nahlásit
Miju
tak diky, ale to asi nebude ona...otec byl zihany, matka rezava.. jsou na strankach http://www.interpespenzion.estranky.cz v sekci nasli domov
ježíš o těhle dvouch si tu už psal myslím Bubáček s Hankou Blatoňovou že je někdo ukradnul či co...
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:07
- Nahlásit
Roxana
jezis, diky moc... byva tu casto?
vis, ono je na KOciance vsechno spatne, potrebujeme cokoli proti nim...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:09
- Nahlásit
Miju
byva tu casto?
Jj, zrovna dneska jsem ji videla vedle na papilonkach ... Urco sem taky dorazi!
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:09
- Nahlásit
Fajka
Roxana
kdybyste na ne narazily, tak at se mi prosim ozvou...
jinak jde v kostce o to, ze Kocianka (SOUKROMY utulek) ted zaluje stat o to, aby jim za kazdeho psa zapltil 150kc denne - tedy jde o desitky milionu a tvrdi, ze psi nejsou jejich, ale ze jsou pouze v opatrovnictvi... psi (viz ty diskuse) jsou ve velmi spatnych podminkach a z penez, ktere asi Kocianka vysoudi se k psum nedostane NIC
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:11
- Nahlásit
Miju
jinak jde v kostce o to, ze Kocianka (SOUKROMY utulek) ted zaluje stat o to, aby jim za kazdeho psa zapltil 150kc denne - tedy jde o desitky milionu a tvrdi, ze psi nejsou jejich, ale ze jsou pouze v opatrovnictvi... psi (viz ty diskuse) jsou ve velmi spatnych podminkach a z penez, ktere asi Kocianka vysoudi se k psum nedostane NIC Hnus, hnus, hnus fialovej
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:12
- Nahlásit
Miju
my ji taky máme od Svobodové a jsme v pohodě. Máma byla Naomi.
Roxana
tak to máš pravdu, čím víc vím a víc přemýšlím, tím je to horší. Někdy je internet na škodu, zlvášť pro lidi jako jsem já
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:12
- Nahlásit
Roxana
no u malych psu tezka DKK nebyva casta, ale u shib je to pry docela bezne ... podle me proste chovatele mnozili, co se dalo, privezli udajne kdysi nejake shiby s DKK z USA ci co... bohuzel, vetsinu chovatelu to netizi
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:15
- Nahlásit
Roxana
je toho o tom hrozne moc, zkus treba clanek OHZ http://www.ohz.cz/old_web/Aktivity/kocianka.html
a mas to vse v kostce, tak jako to je . dosvedcili lide, co tam pracovali
.. bohuzel mam obavu se o tom rozepisovat na netu, takze by bylo fajn, kdybychom se ohledne tech akit s Bubackem nebio Hankou domluvili pres mail
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:16
- Nahlásit
Miju
Hm
Kazopadne je mi lito, ze ma tvoje cubinka potize Tak nam ji ale aspon prectaf Jak je stara, jestli lumpaci a hlavne nejake foto
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:16
- Nahlásit
Ariška
ja si myslim, ze Gatty mela DKK vrozenou, plus zustala jim jako posledni stenatko, ktere nikdo nechtel (byla z vrhu 6ti stenat, je drobna)... takze Svobodova vedela, ze nam ji dava s DKK, vzali bychom si ji samozrejme i tak, ale neprislo mi to fer jednani...
jake davas shibe granule?: a jak je stara?
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:19
- Nahlásit
Miju
moc tomu nerozumím, ale DKK se snad nepozná u štěňat?
Arišce budou 3 roky, teď krmíme Hillsem pro citlivé zažívání, uvidíme co to udělá, často zvracela.
A kolik je Gatty a kdo je její máma?
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:19
- Nahlásit
Roxana
takze v srpnu ji bude 12 celym jmenem Go-Gatty, fotky na www.picasaweb.google.com/mijush/gatty
kdyz byla mala, silene zlobila, coz me vytacelo do ruda... proste kdykoli jsem ji pustila na volno, hrala se mnou takovou uzasnou hru s nazvem "neutecu z dohledu, ale nenecham se chytit" a pak II. dil "nenecham se chytit ani od lidi, ktere jsi o to pozadala"
... delka hry:2-4 hodiny... jen pro flegmatiky
|