Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Bubacek
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 19:40
- Nahlásit

Fajka

no koukala jsem na rozpis kruhů a Američany jsem tam nenašla tak je možné, že jsem je přehlédla, ale Japonci tam budou. Američanů je míň než Japonců.

Zajímalo by mě jestli za to jsou body dolů, když majitel ukáže perfektně zuby sám? - Tak to je čistě na rozhodčím.

Katka a Cherry
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 20:47
- Nahlásit

Ahoj všechny moc zdravíme. Já se chodím na výstavy jen koukat, ale co jsem měla možnost vidět a odpozorovat, tak pes nesmí na rozhodčího ani trochu zavrčet, jinak jde z kola ven. Čím lépe se chová, úkáže zuby, dobře se předvede, tak má lepší posudek např. milá povaha apod. Pokud to pes nesnese, tak zuby předvede majitel. Ale jsou i taci, který rozhodčí obchází velkým obloukem myslím si, že je to na zvyku a že se pes pak propracuje k dobrému předvedení. Každý nějak musí přece začínat. I když je dobré s trénováním začínat od štěňátka.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 21:09
- Nahlásit

Katka a Cherry
Ahojda Káťo,
já byla na výstavě vlastně jen třikrát a to jednou vystavovat a dvakrát na čumendu ale doufám že se nám podaří ještě něco natrénovat a uděláme nějakou další zkoušku jak jsme na tom

Katka a Cherry
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 08:04
- Nahlásit

Ahoj Jani neboj se, určitě se Vám to podaří. Je to jen o zvyku a pejsánek to určitě dobře zvládne. Jen někdy všechno nejde hned. Škoda, že to máte do Brna na výstavu tak daleko a že sem nejezdíte. V Brně to není špatný a je se na co dívat. Posledně tam bylo hodně akitek a bylo tam dost bílých. A to se často nestává. Byl to odchov z Bambusového háje a jejich pejsci jsou moc hezcí měj se zatím moc hezky a pěkný den. Já budu mít dneska celý den volno,tak jedu na kafičko do Blanska. Večer Ti ještě napíšu.

Zdravíme i ostatní členy a přejeme hezký a pohodový den.
Katka a Cherry

Ariška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 10:55
- Nahlásit

Bubáček - taky jsem tam neviděla AA.
myslela jsem, že chováš AA a že jedeš vystavovat?

Bude tam taky pár šibinek
Doufám, že nám to v červnu vyjde. Teď čekáme na hárání.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 11:34
- Nahlásit

Ariška
Ahoj Ariško, jo jo Bubáček má AA ale vystavovat budou asi malou Čoky

My do MB dorazíme až odpoledne, tak nestihnem ani šibinky ani japonce tak doufám že nám to vynahradí alespoň Bubáčkova smečka

Katka a Cherry
Jo jo napiš, se těším posílala sem ti včera mailíka.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 12:26
- Nahlásit

Přeji všem krásný den

Ariška,Fajka

myslela jsem, že chováš AA a že jedeš vystavovat? - Ano chovám AA, ale na výstavu jedeme vystavovat naši Papouškovou slečnu.

Ariško a ty tam přijedeš, alespoň na kukandu???

Faji,
tak doufám že nám to vynahradí alespoň Bubáčkova smečka - tak to si piš. Jak se na tebe ta moje šišmací smečka vrhne tak budeš uvažovat, kterou stranou utečeš.

Ariška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 12:45
- Nahlásit

bohužel už máme na sobotu program, je to škoda.

Teď jsem mluvila s mámou, má 7letou am. kokřici a chudák má artrozu a pořád kňučí bolestí. Nikdy neměla žádný pohyb, je to typický gaučák. Myslíte, že to je i levnými granulemi? Snad se z toho dostane, je to smutné.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 12:50
- Nahlásit

Ariška
Může to být i těmi levnými granulemi, ale když má bolesti, tak bych ji spíše začala přidávat nějaký ten Gelakan nebo Chondro a u veta bych poprosila o nějaký prášky proti bolesti.

Ariška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 13:03
- Nahlásit

To jo, to byli na veterině.
Omlouvám se, že to sem tahám, ale je mi fenky moc líto a právě jsem se to dozvěděla

Bubacek
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 13:11
- Nahlásit

Ariška

Omlouvám se, že to sem tahám to je v pořádku, od toho fórum je, aby si lidičkové poradili a pomohli.

Ariška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 13:59
- Nahlásit

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 14:25
- Nahlásit

Bubacek
Ariška
a vo vo vo tom to je já už si tak nějak neumím představit být bez vás všech co tu jste

Ariška
Je to smutný, sedmiletej kokřík by měl bejt podle mě naprosto v pohodě a plný síle v těhle letech. Náš začal mít problémy až když mu bylo 12 let... pak se začalo projevovat stáří a choroby. No je to těžký málo pohybu a levný granule (šrot) asi dělají svoje Ale třeba ještě není pozdě, začít se víc hýbat dát lepší papu a nějakej ten alavis Chassoton nebo tak něco...

Hele mrkněte sem na ten inzerát:
http://www.cz-pes.cz/inzerat-39563-q-shanim-vetsi- chlupata-stenatka
Mě to nějak hlava nebere

Bubacek
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 14:30
- Nahlásit

Fajka

Tak jsem buďto úplně hloupá nebo blbá, jsem to nepochopila. Takovýmu člověku bych štěně neprodala.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 14:35
- Nahlásit

Bubacek
No tak nějak jsme teda asi hloupé obě, protože já to nějak nepobrala taky
Nemohla bych chovat, tohle je jeden z důvodů

Ariška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 14:37
- Nahlásit

inzerát
Třeba to je nějaká chudá naivní studentka
rozhodně to zní podezřele.

Ariška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 14:39
- Nahlásit

Fajka
taky mě kolikrát napadlo, kdybych chovala, co by bylo se štěńaty. Naštěstí tu jsou jiní lidé, kteří mají tu odvahu a odchovají psíky pro nás

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 14:41
- Nahlásit

Ariška
Třeba to je nějaká chudá naivní studentka
a bude mít na žrádlo a veterinární péči, když nemá peníze na pořízení kvalitního štěňátka
Pes v hodnotě 500 - 2500? Leda plyšovej

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 14:45
- Nahlásit

Pekne odpolco vsem
Bubacek
Budu na nedeli drzet palcaky, at jim to Papu natre Doufam,z e budes informovat A posilam podrbani vsem chlupacum
Fajka
Pes v hodnotě 500 - 2500? Leda plyšovej Ja to teda necetla nejak detailne, ale fakt nechapu, proc si podobni lidi nejdou vybrat do utulku, tam je stenatek vzdycky habakuk, bohuzel ... Samozrejme kazdej nemusi mit doma stene zrovna po sampionech at uz vystavnich nebo pracovnich nebo oboji a s rodokmenenem az k salamounovi, ale podobny inzeraty jsou teda
Z jinyho soudku - co tlapajzna ?

Ariška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 14:50
- Nahlásit

ale inzeráty má na víc serverech, kdoví co to je za holčinu. Pochybuji, že se jí někdo ozve.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 14:56
- Nahlásit

Roxana
ale fakt nechapu, proc si podobni lidi nejdou vybrat do utulku, tam je stenatek vzdycky habakuk, bohuzel
Tak nějak, paní nebo slečna by udělala dobrej skutek a nepodporovala by množárny bez PP. Nehledě na to že uvedená cena je i hluboko pod cenou množáren...
Pořád mě, ale straší v hlavě že nebude mít ani na žrádlo natož na veterinu a drobečky co nic nesežerou si teda nevybrala
No nic...

co tlapajzna
tlapajzna nebolí, nechá si na ní makat v pohodě, růžové je to pořád, takže nosíme doma ponožku aby si to nelízala a venku botičku aby si to ještě nerozřízla a nedostala se do toho špína.
Jinak dneka musím jít koupit novou botičku už jí máme prošlapanou a to chodíme jen krátce venčit...
Ale naučila se s ní chodit jako frajerka akorát to na asfaltu tak srandovně mlaská

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 15:03
- Nahlásit

Fajka
tak davejte jeste pozor a urco to uz bude brzo v poho
Ale naučila se s ní chodit jako frajerka no jasny, holt je to mooodelka
akorát to na asfaltu tak srandovně mlaská

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 15:05
- Nahlásit

Roxana
A co krk? Lepčí?
Pája se ještě ptá jestli nezapomínáš používat tu tyč na pedály....
PS: to se teda ptá ten pravej

Ariška
ale inzeráty má na víc serverech
No tak to bude možná nějaká šikovná cérečka co za 500 Kč koupí a za 5000 Kč obratem ruky prodá

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 15:11
- Nahlásit

b]Fajka[/b]
A co krk? Lepčí? no, zatim to vypada, ze stopangin funguje, tuk tuk!
jestli nezapomínáš používat tu tyč na pedály.... To nezapominam, ale ... ehm ... malem mi vcera odtahli auto ... jaksi ted parkuju venku pred domem (za rohem) a vcera tam nabehli se znackami ze docasne jako zakaz parkovani, ze se kona nejaka oprava v ulici ci co .. a ja to zjistila, az kdyz byly auta odtazeny ... NASTESTI ten zakaz zacina tesne za zuzou ... Uf, jsem mela z pr*ele kliku, ze (omlouvams e za jadrny vyraz, ale nic prihodnejsi jsem si v tu chvili fakt nemyslela)

No tak to bude možná nějaká šikovná cérečka co za 500 Kč koupí a za 5000 Kč obratem ruky prodá Hnus velebnosti

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 15:36
- Nahlásit

Roxana
NASTESTI ten zakaz zacina tesne za zuzou ... Uf, jsem mela z pr*ele kliku, ze (omlouvams e za jadrny vyraz, ale nic prihodnejsi jsem si v tu chvili fakt nemyslela)
no to je dobrý.... tak v tomto případě by ti tyč byla tak nějak na nic Hlavně že to dobře dopadlo

no, zatim to vypada, ze stopangin funguje, tuk tuk!
no kéž by, musíme zlikvidovat všecky choroby lidský i psí a konečně někam zase vyrazit

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 16:08
- Nahlásit

Fajka
Hlavně že to dobře dopadlo jojo, fakt jsem uz zacinala panikarit, kdyz jsem zuzu nevidela, ale objevila se za dodavkou a to buchnuti sutru muselo bejt slyset az do 5. patra
konečně někam zase vyrazit jezis a jak ja uz uplnej abstaaaaak

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 17:05
- Nahlásit

Ahoooooj všecky zdravííím
tak máme za sebou první trénink coursingu a zážitků mraky.
Akorát mi jako nikdo neřekl, že někdy důležitější než fyzička psa je fyzička páníčka ..... Fajkýš běžela 3krát a panička 6 kráááát
Musím se pochlubit, že Fajkýš byl za totálního exota bo akitku tam ještě neměli halt někdo s tím začít musí, tak proč né zrovna Fajkýš že jo

brut
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 17:08
- Nahlásit

Fajka
skvělé.... však jsem říkala, že poběží ... a o fyzičce... ty jsi nečetla článečky z coursingu, kde spousta majitelů popisuje, jak krásně běhá za střapečkem a jejich psíci zatím občůrávají kde jakou travičku?

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 17:13
- Nahlásit

Fajka
Super, jste hvezdy!!!! Gratuluju uspesny bezkyni i celemu realizacnimu tymu A ze az to budem zkouset s Ajou, tak se nas s duverou obratime, ju Jo a Fajkys ma u me nejakou poradnou dobrotu

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 17:14
- Nahlásit

brut
o fyzičce... ty jsi nečetla článečky z coursingu, kde spousta majitelů popisuje, jak krásně běhá za střapečkem a jejich psíci zatím občůrávají kde jakou travičku?
néééééé naštěstííí nečetlááááá

První běh byl do půlky pak se ke mě vrátila a ještě nám tam vběhl jiný pes, takže jsme dostali běh navíc . No a ten druhý a třetí sem běžela kus za ní a to už bylo o 100% lepší A slečna nás hodnotila že je to nadějný že se jí to zalíbí a že se rozběhá tak příště asi vyrazíme zas
Ale to natahovááánííííí mě to ňák teda neběhá vůbec a nesem si jístá že se někdy rozběhám

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání