Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:21
- Nahlásit

Ariška
ja nevim, ale veterinar to odhalil pomerne zahy... a je Ariska vybirava? nase neuveritelne... obas nema chut ani detskou kruti sunku.. taky ji ted asi koupim Hillsky, ty by slecince mohly smakovat

Roxana
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:22
- Nahlásit

Miju
Dik za odkaz, proctu, ale tusim, ze to nebude asi vesely cteni, co
ja si myslim, ze Gatty mela DKK vrozenou Vznik DKK rozhodne je jak geneticky tak zalezi tez na vlivu prosteredi ... nikdo bohuzel presne stoprocentne nevi co a jak .. neznam pozadi toho chovu, ale jestli jste si nebrali stenatko starsi roku (tehdy ma teprve cenu delat RTG, pokud to samozrejme neni nejaky tragicky pripad, ze se proste nepostavi na nohy vubec) s viditelnyma problemama, tak pochybuju, ze chovatelka vam vedoma prodala "nemocny" stenatko

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:22
- Nahlásit

Ariška
jinak na jmeno mamky si ted nevzpominam, ale Naomi to nebyla... znelo to vice japonsky Ariska uz je asi jina generace

Roxana
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:25
- Nahlásit

Miju
Helejs, me to nende votevrit
No 12 let, to uz je tedy rozhodne takova babickoidni ne Tak je videt, ze se u vas ma krasne
hru s nazvem "neutecu z dohledu, ale nenecham se chytit" a pak II. dil "nenecham se chytit ani od lidi, ktere jsi o to pozadala" Hodne dobry Este ze ty velky palice jsou v tomhle ohledu trochu umoudrelejsi, huf

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:26
- Nahlásit

Roxana
aha, my si ji brali v 6 mesicich i kdyz co si ji pamatuji, vzdy mela takovou "tanecni chuzi"....
jen se strasne obavam dne, kdy se budeme muset rozhodnout, ze uz ji nebudeme trapit...

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:28
- Nahlásit

Miju
babicka to je, ale chovani ma porad stejne, jen mam pocit, ze obcas uz tak dobre neslysi, nejdriv jsem si myslelam, ze je to jeji klasicky "selektivni" sluch (neslysim povely), ale uz obcas ucho ani nenatoci

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:31
- Nahlásit

Roxana
ja schizofrenik se tu bavim sama se sebou

babicka to je, ale chovani ma porad stejne, jen mam pocit, ze obcas uz tak dobre neslysi, nejdriv jsem si myslelam, ze je to jeji klasicky "selektivni" sluch (neslysim povely), ale uz obcas ucho ani nenatoci

ktery odkaz ti nejde? fotky nebo kocianka?
http://www.ohz.cz/old_web/Aktivity/kocianka.html
ten odkaz mozna asi radeji necti..

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:32
- Nahlásit

Miju
néé nebooj nás tu je hafo
Mě nejde otevřít ten otkaz na tvojí šibinku

Dvanáct let já tedy smekáááám

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:37
- Nahlásit

Fajka
no ne, ja sem si poslala sama sobe zpravu

dala jsem spatny odkaz, spravny je tento:

http://picasaweb.google.com/Mijush/GoGatty

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:39
- Nahlásit

Roxana

správný odkaz shibu

http://picasaweb.google.com/Mijush/GoGatty

Ariška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:40
- Nahlásit

Miju
nejdou fotky šibinky

Ariška je naštěstí žravá, naopak jsem musela snížit dávky, protože dost přibírala.
Selektivní sluch má taky, vždy se tváří, že mě nevnímá, ale jakmile zašeptám třeba "masíčko" tak okamžitě slyší.
Já ji pouštím na volno, ale ona si hraje tak, že zabíhá do lesa a schovává se a já se bojím myslivců.

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:41
- Nahlásit

Ariška
mas nekde fotešky šibalky?
a jak se ti zije s "je hele liska" "ty vole, liska" "ty kravo, liska"
"mami, to je liska" "Fuchs!!!" "Fox"

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:41
- Nahlásit

Miju
Tenhle odkaz už jde

Je kráááásnáááááá

inu
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:43
- Nahlásit

Shitsumon ga arimasu.

Omlouvám se, že vám tady lezu do fóra, ale mám otázku a nechce se mi kvůli tomu zakládat nové.
Plánuju si pořízení AI, vše pečlivě zvažuju, ale s jedním si rady nevím: jak si vybrat správnou CHS? Ač mi bezpapíráci nevadí a mezi bezPP jsem vyrůstala, AI bych si bez PP *nelajzla*, takže hledám, odkud štěně mít. Byla jsem i na výstavách, ale tam mě většina reprezentantů moc neoslnila a co se týče webů, většina z nich má pouze CTRL+C, CTRL+V informace.
Poradíte?

Ariška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:43
- Nahlásit

Miju
tak jsem byla opožděná, šibinka je hezoučká. Taky máme doma fotku s houbami

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:46
- Nahlásit

Ariška
no ja se taky silene bojim myslivcu, zvlast kdyz mi jeden potvrdil, ze by si ji klidne spletl s liskou... a ona chuderka tak rada prohani zajice..takze minuly patek je prohanela a ja jsem za ni vlala na voditku
a na houby s nami chodi rada, ale zatim dokaze najit jen muchomurky ;)

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:47
- Nahlásit

inu
Ahoj vítáme nového akitího človíčka
Mrkni sem tady jsou komplet všechny CHS od Akita inu u nás :
http://www.haguro.cz/odkazy.html
a mimo jiné spousta poučného a zajímavého čtení

Ariška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:48 - Změnil/a: Ariška
- Nahlásit

Miju

musíme to album zdokonalit, tady jsou nějaké fotky

TADY

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:52
- Nahlásit

inu
Jinak ono je těžké někoho doporučit, znáš to někomu se líbi tohle jinému toto.... Já kdybych dneska vybírala tak vybírám taky úplně jinak a nejdůležitější bude povaha rodičů..

Jestli chceš tak můžeš nahlédnout na mojí fenku Akita Inu ..
www.akita-feiko.estranky.cz

Jinak se vůbec neomlouvej že nám sem lezeš, protože podle mě si tady v nejlepších rukách

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:53
- Nahlásit

je krasna... ma skvelou stavbu
nejlepsi jsou, kdyz cihaji i velci psi se nas boji, chudaci nevi, co si o tom myslet,
vtipne je, ze povel lehni nema rada (proste vopruz), ale jakmile se objevi pes, lehne v cuku letu

Ariška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:54
- Nahlásit

Miju
zapomněla jsem na "lišku" - já to zkousnu, ale manžel občas šílí..... Je to fakt někdy síla "hele, liška"
Ariška houby žere, je jak posedlá, takže v sezoně ji mám na vodítku, protože nechci riskovat, že nepozná jedovatou houbu.
Chodíte s ní hodně? My ano, až bych si někdy odpočala, ale pak mi to nedá.

inu - že by další zájemce o japonské plemeno

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:57
- Nahlásit

Ariška
mozna jsem retardovana, ale nez jsme si shibu poridili, nikdy jsem o ni neuvazovala jako o lisce... proste to byl maly rezavy spic... snazim se s ni chodit hodne, ale uz tolik nemuze... zase na druhou stranu, nebudu s ni sedet doma, chci, aby si posledni roky uzila zivota, zajicu, lesa...
..ale ted jak uhodi letni vedra, tak bude chudera odrovnana

Ariška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:04
- Nahlásit

Miju
takových je nás víc, nepamatuju si co jsem si myslela, ale lišku mi vůbec nepřipomínala.
ale jak si psala, taky nám říkal myslivec, že v šeru mít svěšený ocas, tak už by si mysleli, že to je liška.
Lišky nejsou bohužel hájené.

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:05
- Nahlásit

Miju
kdyz byla mala, silene zlobila, coz me vytacelo do ruda... proste kdykoli jsem ji pustila na volno, hrala se mnou takovou uzasnou hru s nazvem "neutecu z dohledu, ale nenecham se chytit" a pak II. dil "nenecham se chytit ani od lidi, ktere jsi o to pozadala"
... delka hry:2-4 hodiny... jen pro flegmatiky

Jak já ti rozumím...a neboj, tohle nedělá jen šiba

Roxana
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:09
- Nahlásit

Ariška, Miju
jestli vam holky rady prozenou zajice, tak to chapu, ale pro jejich bezpeci doporucuju stopovacku, nebo klido na ty vase "musi vahy" muze byt smotana treba ze dvou kusu pradelni snura ... dylka je to slusna a pesan je pod kontrolou ... Jinak do lesa, pokud se pesan vzdaluje z dohledu, tak to pokud pomozno nikdy nedovolit- obzvlast pote, zo jsem videla ted nedavno foto autonehody zpusobeny psem , co stval zvire z remizku pres silnici Fuj je mi blbe jeste ted
inu
Cauko To mame dneska nadilku A copak jsi nam to sdelovala? Shitsumon ga arimasu - to vis, japonskou transkribci neovladam
Tak vitej v klubu ! Ale ja konkretne ti asi moc neporadim, to takle dybys chtela tu emerickou verzi Takze klasicka rada - rict si, co valsten od psika ocekavam, jaky mam preference co se povahy, pohlavi, barvy tyce, vytipovat si par chovek a objet a seznamit se s rodicema ..

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:11
- Nahlásit

Dines
no jo, to byly roky
nejhorsi na tom bylo to, ze pote, co se dama rozhodla, ze uz ji hra zacina nudit (asi proto, ze uz jsem nejevila znamky zurivosti, pouze apatie nebo jsem v mrazu uz jen stala omrzla a netecna) a prisla znechucene ke mne, tak jsem ji musela pochvalit !!!! jak potupne....
ale priznam se, ze jednou pekne dostala... neslo to jinak

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:11
- Nahlásit

Roxana
Ale ja konkretne ti asi moc neporadim, to takle dybys chtela tu emerickou verzi
No co to je todlecto tady zase za agitku!!!!

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:14
- Nahlásit

Roxana
no kdyt rikam, ze to delame tak, ze Gattysha honi zajice a ja za ni vlaju na voditku ... u nas proste nerozhoduju ja, kam se jde a co se bude delat, to je snad jasne

Ariška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:15
- Nahlásit

Roxana
ne, já se musím ohradit Ariška zajíce nehoní, ta je maximálně pozoruje jak utíkají.
Ale většinou ji mám na flexině, jsme obě spokojené.

Shitsumon ga arimasu - mi je taky záhadou

Roxana
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:15
- Nahlásit

Fajka
No co to je todlecto tady zase za agitku!!!!
Kusuj, nerekla sem ani pul slova A pak - si precti nazev tematu, laskave

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání