Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 21:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
piškůtky si schovej pro Fajkýška bo budeš mít bojovej
úkol potřebuju konečně aby pochopila že není třeba se "cizích" lidiček bát a že se snima dá i kámošit i mazlit a bez košíčku
PS. nebuuuuuj, pojištěná Fajka je

Roxana
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 21:50
- Nahlásit

PS. nebuuuuuj, pojištěná Fajka je
jo ale co jaaaaaa, ja nevim esi sem pojistena
bo budeš mít bojovej
úkol potřebuju konečně aby pochopila že není třeba se "cizích" lidiček bát a že se snima dá i kámošit i mazlit a bez košíčku

tak pokud me pamet neklame, tak to jsme zvladali uz naposled, ne

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 21:54
- Nahlásit

Roxana
tak pokud me pamet neklame, tak to jsme zvladali uz naposled, ne joooo to joo to je pravdááá, začátek to byl krásnej ale já potřebuju víc víc mnohem víc teda Fajka potřebuje.... no tak jen tak aby si se na to připravila...

jo ale co jaaaaaa, ja nevim esi sem pojistena
a na co bys jako měla bejt pojištěná ty myslíš, že by si byla schopná pokousat Fajku jo????

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 10:12
- Nahlásit

Fajka
ale já potřebuju víc víc mnohem víc - jasne, trpelivost ruze prinasi .. no tak jen tak aby si se na to připravila... .. tak jo, zkusim si sehnat takovej ten protizraloci voblek, jo neee, kecam , dyk to neni zas takovej horooor
myslíš, že by si byla schopná pokousat Fajku jo????
Me este neznas co

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 10:29
- Nahlásit

Roxana
tak jo, zkusim si sehnat takovej ten protizraloci voblek, jo
Myslím že to není špatnej nápad

Me este neznas co
tak to si prosím taky ten protižraločí obleček!!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 10:40
- Nahlásit

Fajka
:S supr smajl
tak to si prosím taky ten protižraločí obleček!!! - OK, beru dva

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:00
- Nahlásit

Roxana
To půjde, dyť to znáš za piškot cokoliv

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:20
- Nahlásit

Fajka
To půjde, dyť to znáš za piškot cokoliv jj, vim
Uz se na vas mooc tesim
OT - sem pred chvili dostala esemesku do ty kamosky, co sme se u ni mohly stavit .. uz maj klucinuuuuuu

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
Uz se na vas mooc tesim
Já téééž doufám že bude rozumný počasí, stačí aby nepršelo

sem pred chvili dostala esemesku do ty kamosky, co sme se u ni mohly stavit .. uz maj klucinuuuuuu
no to je bombáááá, tak že akití tetky pozdravujou a přejou jen samé radosti s mimiškem

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:32
- Nahlásit

Fajka
doufám že bude rozumný počasí, stačí aby nepršelo - to teeeda, ponevac jinac by to bylo dost naprd, ze
tak že akití tetky pozdravujou a přejou jen samé radosti s mimiškem - dika, vyridim rada Hanul je taky pejskarka - jak jinak, ze Meli na svatbe dve druzicky - jejich Baru (labardor x cuvac) a Arusi A prej az mimi nebude pripominat susenou svesticku, tak bude dalsi utulkacek :rolleyes

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:41
- Nahlásit

Roxana
dika, vyridim rada Hanul je taky pejskarka - jak jinak, ze Meli na svatbe dve druzicky - jejich Baru (labardor x cuvac) a Arusi A prej az mimi nebude pripominat susenou svesticku, tak bude dalsi utulkacek
no super, tož to pozdravujeme tuplem, tak až povyroste křížalka a až si bude chtít odpočinout od manžela a od dětí tak s náma může taky někam vyrazit
Jo a jak se klučina bude jmenovat?

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:48
- Nahlásit

tak až povyroste křížalka a až si bude chtít odpočinout od manžela a od dětí tak s náma může taky někam vyrazit Super napad! A vyrazime i s nema, ona to flakne do krosny a pomazem
Jo a jak se klučina bude jmenovat?
Karel Maxmilian

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:52
- Nahlásit

Roxana
Super napad! A vyrazime i s nema, ona to flakne do krosny a pomazem no to je úplně moje krevní skupina tož to ji berem do party hned

Karel Maxmilian
jako fakt????? tak to bude Čárlí a nebo Maxík

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 13:18
- Nahlásit

Fajka
no to je úplně moje krevní skupina tož to ji berem do party hned jj, Hanul je spravna
jako fakt????? Jako fakt tatka chtel desne Kaju, mamca zas maxika, tak to maj

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 13:29
- Nahlásit

Roxana
tatka chtel desne Kaju, mamca zas maxika, tak to maj
Tomu říkám demokracie a jsou dohodnutý jak na něj budou volat? Aby v tom klučina neměl chaos

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 13:57
- Nahlásit

Fajka
a jsou dohodnutý jak na něj budou volat? Jasne - tata Kajo a mamca Maxiku
klučina neměl chaos helejs, kdyz tu vidim ty decka, co maj za maminku cesku, tatu vlama a chodej do francouzsky skolky, a zvladaj to levou zadni, tak bych v tom problem nevidela

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:02
- Nahlásit

Roxana
tata Kajo a mamca Maxiku

kdyz tu vidim ty decka, co maj za maminku cesku, tatu vlama a chodej do francouzsky skolky, a zvladaj to levou zadni, tak bych v tom problem nevidela
No já taky ne naopak, aspoň bude veselo , ale co na to babičky a hlavně SOUSEDI????? rozumíš

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:05
- Nahlásit

Fajka
ale co na to babičky a hlavně SOUSEDI????? - moznost volby ne
JInak mam ´pocit, ze to ma bejt nejaka narazka, asi hlaskova, ale ja jsem nejak pritupla, tak nevim, rychle .. honem ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:15
- Nahlásit

Roxana
JInak mam ´pocit, ze to ma bejt nejaka narazka, asi hlaskova, čéče ani nééé to spíš, když u nás v rodině babičce něco vadilo a už nevěděla kudy kam, tak říkala že jí je to fuk, ale co na to TY SOUSEDI !!!!!???????

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:19
- Nahlásit

Fajka
ale co na to TY SOUSEDI !!!!!??????? No to ale neznam -to vis, to se v Praze nikda moc neresilo Ackoli moje babicka pochazel ataqky z jakysi bohem zapomenuty visky, na tohle si zvykla rychle

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
z jakysi bohem zapomenuty visky
ale to je pěkně řečený, že pocházela z prdelky světa

To víš u nás je pět a půl baráčku , tož to je hrozná drbárna Babička na to byla háklivá ale mě může každej políbit šos

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:32
- Nahlásit

Fajka
ale to je pěkně řečený, že pocházela z prdelky světa - no sem nechtela bej tak doslovna no
mě může každej políbit šos jasny segra

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:33
- Nahlásit

Roxana
jasny segra

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 14:04
- Nahlásit

Fajka, Bubu
Caute baby, tak uz jsem pdelhla tez smajlikovy manii, tak ted bacha na me!!!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 14:07
- Nahlásit

A ted jdu na vobed

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 14:18
- Nahlásit

Roxana

vítej fklubu

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 15:45
- Nahlásit

Nevím jestli o tom víte nebo to sledujete... ale Jana Henychová se zůčastnila finského závodu na 500 km se svejma haskounkama a dojela na 24. místě
Mám ohromnou radost, už dlouho sleduju její přípravu a všechno okolo, normálně jsem dojmutá a fakt tu brečím jak želva
Jestli si chcete počít a prohlídnout fotky tak tady je odkaz:
http://www.huskies.cz/index.htm
stojí to opravdu za to...

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 15:53
- Nahlásit

Fajka
A jak ti vlastne je ??

Doufam, ze do PO budes v cajku

A prosim te, vyrid Pajovi, ze dneska to aut nezvladnu, mame tu stres a za chvili mazu pro brachu ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 15:59
- Nahlásit

Roxana

No je mi na prd , ale cpu do sebe všechno možný, abych byla na ten pondělek v pohodě
JJ Pájovi sem vyřídila, tak až prej to bude možný můžeš volat kdykoliv třá o půlnoci

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:09
- Nahlásit

Fajka
ale cpu do sebe všechno možný, abych byla na ten pondělek v pohodě tak se pekne kuryruj dal!!! se moc tesiiim
třá o půlnoci no problem je, ze nechavam Zuzu v praci a dostanu se k ni asi az v PA ...

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání