| Autor |
Zpráva |
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 20:08
- Nahlásit
Ahoj holky, koukám, že tu malinko spíte, to asi práce s Velikonocema nebo jste na běžkách? U nás teda žádný snížek není. Jen předevčírem na půl hoďky a to se Corča pěkně vydováděla. Škoda, že to nevydrželo o trošku déle.
Páníček zase v práci,tak jsme byli před chvíli na prochajdě sami. No sami - potkali jsme krásnou bílou feňulku se sedmitýdenním štěňátkem . Bylo k zulíbání. Corča se s maminou pěkně protáhla při honěné a mrňousek nám šmajdal pod nohama. Vůbec se mu nedivím, byly jak vichřice
Já bych hned brala štěňátko, jen kdybych měla víc času, ale hodlám si ho v budoucnu udělat!
Všem krásné Velikonoce!!!! Bubu, kam ty na ty smajlíky chodíš? - krása
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 18:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Laida
Ahoj Laidíku,
no je tu pusto protože jsou skoro všichni rozlítaní po světě My jsme byli v Brně ale dneska už jsme doma. Těšila jsem se na lyže jenže máme opět problém Fajka má něco s packou. Asi si něco zapíchla do polštářku a teď jí to vyhnisává nebo nevím. Uvidím zítra musíme na kontrolu akorát nevím jak to stihnu musíme jet do Německa
Vzpoměla sem s při tom na vás, jak měla Corry tu řízlou panicku. Je to hrůza co je všude bordela odpadků a střepů
Takhle to vypadá....
http://www.akita-feiko.estranky.cz/fotoalbum/vylet y/velikonoce-v-brne/original/408
Musím ale říct že Fajkýš je nečekaně vzorná pacientka, obvazu se včera ani dneska vůbec nedotkla
Já bych hned brala štěňátko, jen kdybych měla víc času, ale hodlám si ho v budoucnu udělat téda no super to se těším že vás bude na výlety chodit víc
|
Katka a Cherry
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:33
- Nahlásit
Ahoj Jani,
moc Tebe a všechny ostatní zdravíme. Přišla jsem se podívat na Vaše forum pro ostatní tady nechávám adresu našich stránek, můžete se na ně podívat: www.milacekcherry.estranky.cz budu ráda, když se k nám kouknete a fotky Vám udělají radost. Máme doma bílou akitku a je to naše sluníčko, i když návštěvy nemá ráda.
Mějte se hezky a budu ráda, když nám napíšete
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:28
- Nahlásit
Katka a Cherry
Ahoj, mám radost, že je nás tady zase o jednoho Akitího človíčka více. Já mám doma tři Akitky a věnuji se jim už 10 let. Ráda tě poznávám.
|
Katka a Cherry
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:46
- Nahlásit
Ahoj Bubáčku, děkuji za krásné přivítání a děkuji také za návštěvu našich stránek a ze hezký vzkaz v naší poště pro Cherry. Dívala jsem se také na Vaše stránky a jsou moc hezké
Přijedete se podívat na sraz akitek do Kolína? Ráda bych Vás všechny poznala.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 19:49
- Nahlásit
Katka a Cherry
Ahojík,
moc děkuji za pochvalu stránek. Jedny stránky mi spravuje moje nej nej kamarádka, která také chová Akity a tvou pochvalu ji předám. Takto jak to dělá ona, bych to já nikdy nezvládla. A s těmi druhými si hraji sama.
Co se týká toho Kolína, už jsem nad tím uvažovala, ale zatím nemohu nic slíbit a pokud bych tam jela tak asi jen na jeden den. Také tě ráda osobně poznám.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 19:55
- Nahlásit
Katka a Cherry
Bubacek
Ahooooj holkýýýý, zrovna jsme se vrátili z Německa máme za sebou skoro 1200 km a jsme totálně vyčerpaní, celou cestu padal sníh takže já hned mizím a jdu dneska spinkat.
Vítám Káťu a její Cherrynku, konečně je nás tady zase víc
Jo a všem mám ooooooobrovskou novinuuuuuuuu, na podzim jsem poslala několik fotografií Fajkýška do světa pohlednic a oni si jí vybrali. Fajkýšek má svoji pohlednicííííííííí
Mrkněte sem:
http://www.svetpohlednic.com:80/trade/serie_01_08/
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:07
- Nahlásit
Fajka
Ahoj tak to je krááááása. Moc gratuluji to foto je senza. Ani se nedivím, že si ji vybrali.
No vy jste šííííííííííkulové, jsem móóóóóóóóóóóc ráda, že jste se ve zdraví vrátili. Co já bych si tady bez vás počala.
Nezapomeň, že jsem ta obří slepice.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:12
- Nahlásit
Bubacek
Nééééééé, ty si naše maminečka hodňoučká
My jsme taky rádi, že už jsme doma, ta cesta byla fakt hrozná
Já mám z té pohlednice takovou radoooost
Tak se mějte pa zítra, já du do betle
|
Katka a Cherry
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:38
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj Bubáčku, to nevadí, já tam možná také budu na jeden den. Ještě uvidím, ale byla by škoda, pokud nepřijedeš. Můžeme tam aspoň popovídat o akitkách na všechny se těšíme. Určitě to bude stát za to.
|
Katka a Cherry
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 21:50
- Nahlásit
Jani, moc Tě s Cherry pozdravujeme. Pohlednice je nádherná
hezky odpočívej po tak dlouhé cestě a budeme se těšit, že nám napíšeš. pa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:43 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Přeju všem krásné zasněžené ráno
Taky je u vás tolik sněhu? U nás snad víc než za celou zimu
Včera se nám naštěstí podařilo stihnout i tu veterinu. Nic vraženého vetka nenašla, ale polštářek je měkký a nemá jakoby tu rohovinu, část je růžová jako ho měla když byla štěňátko. Už jí to nebolí nechá si na to normálně makat a nexichtí se Máme nějakou vodičku, kterou potíráme 2x denně a za pár dní prý to bude OK. Koupila jsem Fajce neoprénovou botičku aby se jí do toho venku nedostávala špína a nebo aby si do té růžové části ještě něco nevrazila. Na noc, aby si to nelízala jsem jí dala ponožku, ale tu si sundala asi se jí nelíbila barva boco
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:48
- Nahlásit
Katka a Cherry
Ahoj
Tak vitam novou akiti tvar Az bude chvilka, tak zkouknu tvoje stranky, ale tusim, ze nam teda pribyla bila konkurence, vid
All
Ahoj vsem, zdrvaim po Velikonocich, nejak to byl narocny tyden a nemuzu rict, ze zrovna dvakrat vydareny .. vylet na Kaarlstejn se nemoc nekonal, dlouho dohodnuty vet vysetreni take ne, protoze ja hlupacka z hlupakova zapomnela Arisky PP a nakonec me klati uz x-ty den nemoc, takze jsem musela zrusit vsechny setkani s kamarady a dalsi plany ... A ted uz se vidim, jak cely vikend travim v posteli s horeckou
Tak doufam, ze u vas vsech to jde mnohem lip a meli jste fajn Velikonoce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:50
- Nahlásit
Roxana
Ahooooj,
ježíš že já tě nakazila ??????????????
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 10:16
- Nahlásit
Fajka
Cauko
ježíš že já tě nakazila to neee, ani nahodou me uz zacalo byt divne na tech bezkach, a od ty doby je to horsi a horsi ... ale ted budu mit klidnej vikend, tak to vylezim.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 10:19
- Nahlásit
Ahoj holky,
Roxana
No to je dost, že se taky ukážeš. Ráda tě zase vidím. U nás není nic nového, vše při starém. Snad jen, že jedno štěně z E vrhu bude bydlet ve Španělsku.
A Velikonoce jsme prožili úplně super, počasí nám sice nepřálo, ale měli jsme doma pohodu a klídeček.
Fajka
Tak to jsem moc ráda, že už je Fajušce líp, měla jsem strach, že má něco podobného jako měla moja Teriška.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 10:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
Ráda tě zasejc vidím
No jo, to víš já na tom v to pondělí nebyla úplně nejlíp ale Pája ti chtěl odvést ty věci no... tak mám strach estli sem na tebe něco nepřehodila Ale je fakt že momentálně snad neznám nikoho kdo by byl úplně zdravej
Já pořád ještě nenašla svůj hlas a už druhý týden budím dojem alkoholika co kouří čtyřicítku denně
Pája moc děkuje za Frantu knížečku a dneska bude studovat
Bubáček
Ahoooj Bubu Vypadá to líp a snad to bude OK A díky moc za rady po ICQ
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 10:21
- Nahlásit
šibista zdraví akiťáky
Sněhu je teda pořádně, ale je to hezké. Včera Ariška lízala ty pidi kuličky co padaly z nebe.
Fajka - Ariška měla roztržený polštářek, ale naštěstí ten horní, že po něm nechodila. Ale bohužel si vždy strhla strup a pak ji to bolelo. Zkoušela jsem jí to na ven obvázat, ale asi bych byla špatná zdrav. sestra, vždy ji to spadlo.
Akorát jsme ji to doma vždy čistili a do cca 14 dnů to bylo dobré.
Roxana - musíš to brát pozitivně, alespoň si odpočineš v posteli a vyspíš se
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 10:24
- Nahlásit
Bubacek
ja te taky rada vidim moc skoda ze mi nevyjde ten vas nedelni sraz tak holt leto
Snad jen, že jedno štěně z E vrhu bude bydlet ve Španělsku. wow, super novinka, tak at se mu pod horkym sluncem bajecne dari
Fajka
no jo, to je to poco, si myslim ja uz ciiii jaro!!!!! a teplicko!!!!!
Pája moc děkuje za Frantu knížečku a dneska bude studovat jezis, to je samozrejmost, a ja uz psala, ze tam toho moc neni, ale koukej ho dotahnout k tomu dochotoroj, co to napsal, ponevac ten je fakt slibnej ... Nebo se do toho vlozim ja a to bude certiku!!!!
Co fajis? Jak je tlapce? POhlad ji za me
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 10:25
- Nahlásit
Ariška
Tak u nás není ani vločka, i když tady včera celý den sněžilo. Já jsem ráda a doufám, že to tak zůstane, abychom se v sobotu dostali v pohodě do Mladé Bol. a zpět.
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 10:29
- Nahlásit
Bubacek
Tak to nevím, jak je v Boleslavi, ale tady na severu je sněhu dost, ale jezdit se dá.
Jedete na výstavu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 10:33
- Nahlásit
Ariška
Ahoj Ariško
Když ona to právě Fajka nemá rozříznuté. Ale bylo to takové podebrané, divné a bolavé No obvaz nám dělala v Brně na veterině šikovná vetka a říkala že se to musí zavázat až nad kloub aby to drželo a je to pravda, nám se obvaz za dva dny neposunul ani o milimetr a Fajkýšovi se tak líbil že chodila a všem ho ukazovala
Roxana
ja uz ciiii jaro!!!!! a teplicko!!!!! já ci tááákýýýýý ať můžem na ten wejléééét
ale koukej ho dotahnout k tomu dochotoroj, co to napsal, ponevac ten je fakt slibnej ... Nebo se do toho vlozim ja a to bude certiku!!!!
Jo jo provedu, a moc díky za tip. Kdyby se pan dochtor cukal budu jak zimnice a on nakonec svolí jen proto aby měl ode mě pokoj
Fajkýš lepší než sem myslela Trpělivá pacientka k zulíbání
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:16
- Nahlásit
Ariška
jj na výstavu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:28
- Nahlásit
Bubacek
Ariška
No jo vlastně, výstava. Tam bude akitek to by možná Ariško stálo za to se tam jet juknout. MB není tak daleko
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:37
- Nahlásit
výstava - jo není to daleko, ale asi budeme muset pracovat na baráčku.
Ale chtěla bych (pokud bude další výstava v MB) se přihlásit v červnu. Občas zkusit štěstí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:09
- Nahlásit
Ariška
V MB je těch výstav hodně a často, tož se na nějaké sejdem.
Jestli budete zkoušet vystavovatelské štěstí, tak to bude uřčo nějaký pohárik
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:26
- Nahlásit
Fajka - já měla na mysli KCHMPP
na mezinárodní se "bojíme", protože se nic neučíme.
Bubáčkovi přeji hodně úspěchů!
Jak se dívají rozhodčí na zuby akitám? Já vím, že k shibám je takový zvláštní přístup, většinou zuby ukazují sami chovatelé. Tak to bude asi podobné?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:35
- Nahlásit
Fajka
ahojky, s tím sněhem máš pravdu, velikonoce ve vašem-našem kraji neměly chybu!!! taťky zahradu zdobí pan velesněhulák a Berni si to móóóc užila. jestli půjdeš s Fajkýškem na procházku ke kříži a uvidíš rozrajtované pole, tak to je pozdrav od Berni a na webu máme spoustu fotek
mějte se tu krásně a berňáček zdraví Akitky
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 18:28
- Nahlásit
Fajka
tak Americká Akita tam není žádná a Japonských Akitek to nevím. Ale usuzuji, že nějaká se tam najde.
Ariška
Bubáčkovi přeji hodně úspěchů! - moc děkujeme
Jak se dívají rozhodčí na zuby akitám? - jak kteří. Někteří lezou Akitkám do huby dost odvážně a někteří z úctyhodné vzdálenosti. Ale nejvíc se vždycky nasměju jak kontrolují u psů ten jejich mužský poklad. Tam na toho psa šáhnout musí tak jako tak.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 19:00 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
Ahoooj tak hlásím že rozrajtovaný pole už je dávno zapadaný Dneska tu celej den padalo Sněhulák i fotky se vám povedly, je to taková typická velikonoční tématika
Bubacek
tam nebude žádnej američánek? No teda, jak to? Vás je snad ještě míň než nás? Japončíci tam budou určitě...
Ariška
Jednou jsme byli na výstavě na čumendu a tam byla krásná bílá AI. Když se jí posuzovatelka chtěla mrknout na zuby a přiblížila ruku ozvalo se vrknutí a šli okamžitě z kola ven. Nikdo skoro nechápal proč protože to ani nepostřehl.
Zajímalo by mě jestli za to jsou body dolů, když majitel ukáže perfektně zuby sám?
|