| Autor |
Zpráva |
grooggy
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 15:47
- Nahlásit
URL
URL
co vím, tak paní Tigges má fenku AMAZING TABITHA Pour Feliciter.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 17:00
- Nahlásit
Bodie má DKK 0/0 hehehehehe a to na 47 měsících
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 19:44
- Nahlásit
grooggy
Stačí napsat 4 roky, kdo to má počítat Jinak dobrá zpráva, gratulujem
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:08
- Nahlásit
Vysoký
to nejsou 4 roky... to jsou 3 roky a 11 měsíců
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 21:12
- Nahlásit
grooggy
"Zhruba" 4 roky Tak mi došlo že tomu našemu bylo 19.září 11 měsíců...ještě měsíc a bude slavit první narozky...to bude slávy
|
moth
|
# Zasláno: 23 Zář 2010 18:11
- Nahlásit
Vysoký
19.10.2009 to je velmi pekny datum narodenia! Tak uz musis pripravovat oslavu, sunkovu tortu a tak
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 19:38
- Nahlásit
moth
Jojo, už se chystáme že bude velká oslava A taky se chystám mu udělat k narozeninám dárek v podobě vlastních webových stránek, jak jsem si všiml, tak je tu má skoro každej pejsek, a ten náš ne Jinak dneska jsem ho vážil, tak má v 11 měsících 43 kilo A taky denně trénujem na výstavu, a běhá už fakt hezky, ještě potrénovat postoj, a snad nebude v ČB ostuda Když už třeba bude vadit to oko, tak ať aspoň předvedení má nějakou úroveň
|
moth
|
# Zasláno: 23 Zář 2010 19:43
- Nahlásit
Vysoký
tak to mas dobre, ten nas mal vcera 7 mesiacov a vahu 42 kg a utahne aj vola v tych Budejkach to bude pruser s nim
Verim, ze Brownie sa naucil a este len nauci behat tak ako ty chces, zda sa byt pohodovy pes
|
moth
|
# Zasláno: 23 Zář 2010 19:45
- Nahlásit
Vysoký
mne sa tak pacilo, ako sa chystas oslavovat prvy rok Brownieho, ja budem len spominat na Dexterka, ze by mal prvy rok 3.10., tu oslavu musim odlozit na 22.2. kedy bude oslavovat Jamie ...
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:06
- Nahlásit
Dneska sem vazila bobana a ma 53 a to mi pripada tlustej :-D
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:14
- Nahlásit
moth
42 kilo v 7 měsících??!! Tak to máme teda pěknýho prcka
Ale ten náš má taky pěknou sílu.. No pohodovej...jak kdy
grooggy
53 kilo? Neměl ještě tuhle skoro 60?
|
moth
|
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:17 - Změnil/a: moth
- Nahlásit
grooggy
no tak 53 kg je fajn, kazdopadne asi treba brat do uvahy aj vysku a az potom uvazovat o tom, ci je tlustej alebo ne Moj prvy Akita pes (samec) mal vysku 73 cm a vahu asi ako Boban, pritom Jamie ma teraz tych 42 kg a vysku tak 67 cm, je to obor na 7 mesiacov, nikdy som tak velkeho psa nemala, ale ked zvazim jak velky je jeho otec, viem, co mozem ocakavat
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:22
- Nahlásit
moth
Jsem koukal na video na FB, jak za ním vlaješ . To bude chtít posilovat, ten bude mít do roka a do dne 60 kilo
grooggy
Kimča měl dneska 54,7 a připadá mi hubenej, nejsou ty naši vořeši nějaký divný ?
|
moth
|
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:24
- Nahlásit
Vysoký
nemas prcka, je to individualne a podla toho je to potrebne aj hodnotit! ja som mala vzdy vysoke psy a nikdy neboli zavaliti, boli a su take atleticke typy by som povedala Jamie je vynimka, je po obrovskych rodicoch jak vyskovo tak vahovo, no a asi ja by som mala pribrat
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:41
- Nahlásit
moth
na bonitaci mu taky naměřili 67, ale má víc... tak 70-71 (sem si ho nechávala přeměřovat na bonitaci NO (děláme ji na cvičáku) a fakt má těch 70-71 cm...
ále co... stejně je všem fuk co má v bonitační kartě za vejšku
56 měl loni v zimě, ale to byl fakt vybuřťenej- jenže on to schodí s táním sněhu
A tedka když vim že má čistý všechny klouby, tak zas pujde do tréninku snad to přežijou moje klouby
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 21:34
- Nahlásit
moth
No Brownieho otec je obr a matka je hubená, takže on je tak mezi...navíc byl poslední a nejmenší z vrhu, takže ještě pořád je docela velkej
|
moth
|
# Zasláno: 24 Zář 2010 16:49
- Nahlásit
MilanS
Jsem koukal na video na FB, jak za ním vlaješ
He-he no ano, mam ho len 6 tyzdnov, takze este nas caka vela prace
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 18:25
- Nahlásit
moth
To sis ho brala v 6 měsících? Ale co jsem viděl na videu, tak výstavně už běhá hezky na vodítku, takže určitě má talent
|
moth
|
# Zasláno: 24 Zář 2010 18:46 - Změnil/a: moth
- Nahlásit
Vysoký
ano, ked prisiel k nam mal takmer 6 mesiacov, ja som jeho druhy majitel kedze Jamieho prvy majitel ho moc nenaucil, v case ked by to bolo rychlejsie a hlavne jednoduchsie, o to viac prace nas caka teraz a menit zlozvyky - tahanie na voditku pri prechadzkach - v case ked chlapec odstartoval "sexualnu" pubertu, da dost zabrat Mas pravdu, s tym vystavnym treningom je to s Jamie omnoho lahsie, "vystavuje" sa de facto sam a tiez ma moc pekny pohyb, asi to ma v krvi
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 20:24
- Nahlásit
moth
Brownieho učim netahat na vodítku od malička, a stejně když je nevylítanej, tak tahá Chyba prvního majitele že se Jamieho zbavil...takovej krasavec!
|
moth
|
# Zasláno: 25 Zář 2010 09:16
- Nahlásit
Vysoký
presne tak, male stenatko sa omnoho lahsie a rychlejsie uci, ako velke pubertou postihnute "stenatko"
by som krivdila, ak by som napisala, ze Jamieho prvy majitel sa ho zbavil, to ne, proste vznikli take okolnosti, ktore boli dovodom na rozlucku a majitel z toho urcite nebol nadseny, skor naopak, velmi-velmi smutny
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:58
- Nahlásit
Zdravím všechny!!
Pokud by vás zajímala Nationalty v USA, tak fotky jsou na rajčeti
http://aldicek.rajce.idnes.cz/Nationals_2010/
|
moth
|
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:55
- Nahlásit
Dania & Roxana
VY STE JEDNODUCHO VELKE HVIEZDY
Ja osobne som vam obom nesmierne vdacna, ze ste tam boli a smekam klobuk pred vami !!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:02
- Nahlásit
Dania
Dovezla si hračky, paničko??
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 22:00
- Nahlásit
moth
díky Katko !!! Ještě mám video, jen přemýšlím, jak ho sestříhám.....Teď jsem ho stáhla a zjistila jsem, že je tam i Melow!
ankaras
Dovezla si hračky, paničko??
to si piš!!! Musela jsem koupit další kufr, fakt
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 22:30
- Nahlásit
Dania
Mě to právě napadlo vzhledem k minulým veverkám - božím
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 23:05
- Nahlásit
ankaras
teď to byl plyšovej had, dinosaurus, spusta mlsek a doza na mlsky
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:27
- Nahlásit
URL
Daruji psa Akita Inu s PP. (žíhaná) Stáří 4 roky. Pouze zkušenému chovateli. Vzhledem k zaměstnání na něj nemám čas. Je agresivní vůči ostatním psům. K lidem bezproblémový. Potřebuje maximální péči.
CENA: Zdarma
E-MAIL: antonin.zajic@email.cz
PLEMENO: Akita inu
POHLAVÍ: pejsek
VĚKOVÁ KATEGORIE: dospělý pes
PRŮKAZ PŮVODU: Ano
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 17:52
- Nahlásit
Brownie si dnes odbyl tak nějak výstavní premiéru - na dobročinné akci Jablonecký voříšek 2010 v kategorii Hogo fogo (čistokrevní psi) obsadil 1.místo! Byl hrozně vynervovanej, zlobil, ale stejně je zlatej
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 18:23
- Nahlásit
Vysoký
BROWNIE
VELKÉ GRATULACE-posíláme pěknééé pohlazení
|