Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Dania
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 19:30
- Nahlásit

Vysoký
To je škoda, těšili jsme se že ty vaše šampiony tam uvidíme Tak se snad uvidíme v Budějovicích

V Budějkách snad jo, pokud nezačnou holky hárat. S Aldem už jezdit nebudeme, nemá to smysl

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 19:34
- Nahlásit

Dania

Protože pořád vyhrává?

Petrys
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 20:19
- Nahlásit

Dania
S Aldem už jezdit nebudeme, nemá to smysl
a není to škoda? vždyť si teď na klubovce vedl dobře
jak se jinak vede?

Dania
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 21:27
- Nahlásit

Vysoký
Protože pořád vyhrává?
neee, protože na něm nechceme chovat a jeho výstavy navíc strašně nebaví....

Petrys
a není to škoda? vždyť si teď na klubovce vedl dobře
jak se jinak vede?

já vim, ...ale mluvily jsme spolu o tom.....

No celkem to i jde, mrně roste, Sherry roste, Whisky líná, Aldík si už na mrně zvykl, tak se nám tady teď řežou na zahradě místo 3 akit 4 A zase socializujeme, takže mrňavka chodí na procházky zvlášť. Tím pádem jen krmíme a venčíme a krmíme a venčíme Docela záhul..., ale stojí to za to
A jak u vás?

Petrys
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 21:31
- Nahlásit

Dania
u nás při starým, ale myslím, že je teď Brixie v perfektní kondici, po přelínání má teď krásnou srst a i se trochu zpravila, byla po přelínání taková hubenější, ale teď je pěkná, tak snad se nebude zase v kruhu moc bát...

Dania
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 21:46
- Nahlásit

Petrys

Budu na vás myslet a držet moc palce!!!!

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 22:33
- Nahlásit

Dania

No jsem zvědavej jak se bude na vystavování tvářit ten náš, on v kruhu bude chtít očuchat a obskákat všechny psy, takže mi urve ruku nebo se oběsí na vodítku Zuby budu muset taky ukázat já, by rozhodčímu ukousl ruku Brownie vypelichal už začátkem července úplně, teď už je krásně přesrstěnej, copak že Whisky pustila až tak pozdě?

Dania
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 09:58
- Nahlásit

Vysoký

On si časem na výstavy zvykne ( aspoň v tomhle směru )

copak že Whisky pustila až tak pozdě?
tak oni nepřesrsťujou v jednom termínu Každej jinak, v tom je to "kouzlo"

Vysoký
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 10:33
- Nahlásit

Dania

Kouzlo toho, že barák je od podlahy po střechu plnej chlupů 365 dní v roce?

Dania
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:21
- Nahlásit

Vysoký

to taky Ale hlavně toho, že si nemůžeš naplánoat ty výstavy

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:16
- Nahlásit

Dania
Vysoký
Jooo, my pouštíme zase nejdřív tělo, pak nohy, pak hrudník, pak hlavu a když jsem byla štastná že je konec a rostou jí chlupy, tak ocas a až to skončí tak začneme hárat

worick
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 14:01
- Nahlásit

Ještě se vrátím k tomu, jak jste rozebírali chování Akit k lidem, dětem....
My byli včera na cvičáku a přišla tam za náma i sestřenka s 1,5 letým prckem. Od malinka ho učí milovat všechna zvířata a věnuje se mu opravdu úžasně. Něco jiného ovšem je, že ty prťata mají ještě nekoordinované pohyby a taky si neuvědomují, že něco dělat je špatné....jak jsem to tak vysledovala Já děcka nemám ani doteď žádné takhle malé v mém okolí nebylo, tak to pozoruju až teď On se třeba Woricka chytne za ten límec na krku a drží se jako klíště a jak se u toho klátí, tak ho tahá tak, že chudák Worka jen přivíral oči a snažil se to vydržet Vidět to Tom, tak ho klepne Jak jsem si toho všimnula já, tak jsem hned přiskočila a ,,odháknula" jsem prcka A jak se pořád děckám říká:,,hele medvídek (plyšový), ukaž, kde má očičko?" Tak včera Ondra ukazoval taky na Berrynkovi, kde má očičko.....pochopitelně mu do něj v jednom kuse píchal Děcko to nemyslí zle (zatím), ale když to vidím, opravdu nechápu, jak může být někdo takový ignorant a nechat takhle malé děcko bez opravdu bedlivého dozoru se psem a je jedno jestli s vlastním nebo cizím Ani na minutu bych se nedivila tomu, kdyby se pes po něm ohnal, to je prostě úplně normální psí reakce copak mu to může vysvětlit?
Naši psi se neoženou (zatím se nikdy neohnali) ale krom vedení je to hlavně rasou - jsou to psi, kteří mají tohle vyloženě v povaze.

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 15:33
- Nahlásit

worick
ukaž, kde má očičko
nechci děti
to je prostě úplně normální psí reakce
a to si nechají ještě líbit víc než lidi

Vysoký
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:51
- Nahlásit

ankaras

Brownie pustil všechno najednou

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:56
- Nahlásit

Dania
Čauky, dneska jsem písala Milanovi horoskop na Akima, tak ti ho sem házim na Aldíka taky , docela to sedí:
Je vhodný pro páníčky narozené ve znamení ryb a štíra.
Je věrný, domácký, zodpovědný, mírný a snášenlivý. Příliš citlivý, neochotný k práci, k pohybu (hlavně starší psi), mlsný.

Jeho heslo : JSEM STRÁŽCEM RODINY
A hele Ayrina jo
Fyzicky nadprůměrně zdatný, vřelý, dobromyslný, milující a oddaný, těší se dobrému zdraví. Negativa - marnivý, arogantní, dominantní a nedisciplinovaný, je rád středem pozornosti, vyžaduje odměnu, uznání a obdiv
Pejsci ve znamení lva se hodí pro člověčí berany ( jáá )
Heslo : OČEKÁVÁM RESPEKT A OBDIV

Petrys
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:55
- Nahlásit

ankaras
to je pěkné, kdes to našla?

MilanS
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:57
- Nahlásit

ankaras

hehe, docela to sedí, jen neochotný k pohybu zatím rozhodně ne, k tomu je ochotný vždy a všude ale třeba to přijde věkem

šebina
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:48
- Nahlásit

Petrys

GRATULACE

Petrys
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:52
- Nahlásit

šebina
děkujééém, měli jsme velkou radost, co to, že jste se nezdrželi a nezkusili jít o Junior BOD? asi ta bolavá noha že?

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:53
- Nahlásit

Petrys
v Dogsmagazínu, ale mělo by to být i na netu zkus gůglit psí horoskop.

šebina
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:31
- Nahlásit

Petrys

ve výstavní kanceláři nám řekli ,že soutěže štěnda a junior není,tak jsme jeli domů

Petrys
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:16
- Nahlásit

šebina
tak to nevím, jak na to přišli, junioři normálně byli ?

Vysoký
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 19:24
- Nahlásit

Petrys

Dneska jsem si koupil Svět psů a je tam Brixie z NV v Mladé Boleslavi jak vyhrála

Petrys
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 19:57
- Nahlásit

Vysoký
jéé a můžeš mi to pls naskenovat? prosííím

moth
# Zasláno: 31 Srp 2010 19:58
- Nahlásit

Vysoký
...tak to si pis, ze v dalsom SP bude zasa Brixie zasa jak vyhrala v MB :-D Gratulujem Brixie, milujem cervene pinto Akity!!!

moth
# Zasláno: 31 Srp 2010 19:59
- Nahlásit

Petrys
sak si to kup, original je original, ja som mala stastie hadam raz, ze moj pes bol v casopise ako vitaz

Petrys
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 20:01 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

moth
se ví, že pro něj zítra letím, ale ráda bych se jukla už teď, ještě jsme takhle nikde nebyli
jinak teď z MVP tam asi nebudem, to bylo druhé místo, ale děkujem za gratulaci

Vysoký
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 22:18
- Nahlásit

Petrys

nefunguje scaner ale sluší vám to tam oběma, neboj

grooggy
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 00:01 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

Vedete někdo fotky z bolky...?
jo už sem nějak sestříhala video- příště asi vezmu stativ
jo a ještě nevim jak ty stovky MB na to youtube narvu
Petrys
Gratulace, gratulace... a jako slyšela sem, jak ste se mi tam posmívali jak krásně běhám, že vám není hanba!
Tedka sem se koukala na to video z výstavy a jako řikám si, že je super, že se lidi nemusej bonitovat... to bych asi byla vyloučená z chovu
A prostě nejvíc terno je to, že je můj vořech šampion

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 00:08
- Nahlásit

grooggy

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání