Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
grooggy
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 00:13 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

ankaras
jako tedka sem se viděla jak běhám sem nevěděla stli se mám smát nebo brečet... jako fakt jo a ulítlo mi číslo během poletování v kruhu, což taky bylo super
Proč mi ten vořech neběhá... před kruhem, si to tam ten hajzlik kluše a v kruhu kulový

Petrys
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 05:34
- Nahlásit

grooggy
posmívali??? to bych si snad nedovolila, zvlášť když teď jste ti šampioni, také gratulejeme

Petrys
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 05:36 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

grooggy
nám to trvalo 5týdnů

AmAkita
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:26
- Nahlásit

:....to...DKK....a rychlost vyhodnocení :

1.záleží JAK RYCHLE odešle pracoviště Vašeho rentgenologa ten snímek (v případě Brixie majitelka ví,že to nebylo obratem ani náhodou...).

2.....i veterinář je člověk,který si občas dovolí odjet na dovolenou (navíc v době prázdnin je to skoro očekávatelné=opět případ Brixie).

Takže když se to vysčítá ,udělal to na počkání (v době urgence šel snímek teprve poštou k němu...

Doporučuju vždy ověřit všechny okolnosti....V JAKÉMKOLIV PŘÍPADĚ ŘEŠENÍ SITUACÍ.

Děkuji za pochopení

grooggy
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 11:25
- Nahlásit

AmAkita
RTG odeslany minuly tejden, slozenka taky a pan Nytra na dovoleny uz byl :-D
jen si rikam ze jestli je posta zasantroci tak nevim... Jako pojisteny jsou, ale fotit by se mi znova nechtely...
Da se konecne zaplatit clenstvi prevodem, nebo musi
na postu...?

Dania
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 14:24 - Změnil/a: Dania
- Nahlásit

Gratuluju všem účastníků MB ke všem titulům !!!!

grooggy

jen si rikam ze jestli je posta zasantroci tak nevim
tak pro tenhle případ je asi lepší si nechat udělat snímky navíc...

Da se konecne zaplatit clenstvi prevodem, nebo musi
na postu...?

myslím, že to jde, ale napiš pí.Veselé.....

grooggy
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 15:07
- Nahlásit

Dania
To bych mohla... musim podat hlášení jak se vede Bobanoj- sem s ní od zkoušek v říjnu nemluvila...

Petrys
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 16:29 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

AmAkita
já jsem nevěděla, kdy náš vet odesílal snímky, já vycházela z informace, že to vše trvá cca 14dní než mi přijdou výsledky, když to trvalo 5týdnů tak jsem si den před bonitací zavolala panu Nytrovi o výsledky, protože v případě špatných výsledků, bychom na bonitaci nejeli, pan Nytra mi pak sdělil, že zítra odjíždí na dovolenou, tak jsem pochopitelně měla strach, že na to zapomněl nebo že se to cestou někde ztratilo, takže mne docela mrzí, že to obracíte proti mě protože náš vet to do 14dnů ba ještě dřív 100%odeslal

Petrys
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 16:44 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

.

Dania
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 12:19
- Nahlásit

Prosím všechny, kdo chtějí mít na novém webu uveřejněného psa/fenu/chovnou stanici , ať mi obratem pošlou vyplněné karty!!!
Pokud pošlete karty později, může se stát, že budete čekat, než se na webu váš pes/fena objeví......

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 15:42 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

Dania
Kartu Bobana ti pošlu, akoráde čekám na to vyhodnocení DKK a DLK, takže vlastně není ještě chovnej...
+ čekám na to až se strejda dobelhá na čmku aby mu byl dán oficiálně titul žampiona
JO a musim zaplatit to členství To by mi ho pak asi těchko chovnili

Dania
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 16:39
- Nahlásit

grooggy

jasně, to je samozřejmý

JO a musim zaplatit to členství To by mi ho pak asi těchko chovnili

......a nebyl by ani na webu......jen pro členy

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 16:46
- Nahlásit

Dania
jako já ho platila loni na podzim a tak ho musim tedka zaplatit... totiz nikde nebylo uvedený do kdy se to musí zaplatit, a jelikož se mi na klubovku do tý díry nějak nechtělo, tak sem na to zapomnela...
Tedka napíšu paní Veselý stli to můžu platit převodem...

moth
# Zasláno: 2 Zář 2010 17:42
- Nahlásit

Dania
......a nebyl by ani na webu......jen pro členy
he-he no z toho mailu to nebolo uplne zrejme, jedine, ze by si oslovovala neclenov s naborovou myslienkou, aby sa stali clenmi

Na klubové výstavě jsme se domluvili na vytvoření a rozběhnutí webových stránek klubu AA. Všem tedy tímto oznamuji, že na stránkách se intenzivně pracuje a zdá se, že do 14 dnů bych měla začít „plnit“ jejich obsah.

Z tohoto důvodu vás – členy i nečleny oslovuji.

Na webu budou ( mimo jiné ) zveřejněny chovné stanice, chovní psi, chovné feny atd. atd.

Proto prosím ty z vás, kdo chtějí, aby byly informace o jejich chovném psu/feně/ zveřejněny na webu, aby vyplnili přílohu č.1 a zároveň mi poslali ještě fotku psa/feny. ...

Dania
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 18:05
- Nahlásit

moth
Já nedělám žádný nábor, já jen doplňuju info na web A posílalo se to všem, protože se to tak dělalo pořád.

a "nečleni" byli osloveni s myšlenkou, že třeba zapomněli zaplatit....např.

Podmínkou pro uveřejnění těchto informací na klubovém webu je samozřejmě členství v klubu AA !!
Zveřejnění těchto informací je jednou z výhod, které klub členům poskytuje.
Proto prosím ty z vás, kdo zapomněli zaplatit členské příspěvky, ať tak učiní pokud možno ještě dřív, než mi budou informace posílat.

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 18:09
- Nahlásit

Dania, moth

Třeba já nezaplatila, protože sem nejela na klubovku a vykouřilo se mi to z hlavy- takže jsem asi vlastně člen nečlen, papírově člen asi nejsem, ale tak nějak se za něj považuju

Prostě sem psala pí. Veselý, že to musim zacálovat a stli to de přes ebanku a ona je na dovolený, tak to bude zaplacený holt o tejden dýl
Stejně čekám na ty DKK

moth
# Zasláno: 2 Zář 2010 18:24
- Nahlásit

Dania
v pohode, nechcela som vyvolat burku akokolvek Danca, obdivujem tvoje odhodlanie, urobit taku velku vec pre klub
tak ja si tiez zaplatim clenske, aby som mohla farebnu skalu AA dopnit o nasu Plesinu

Dania
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 18:44
- Nahlásit

moth

v pohode, nechcela som vyvolat burku

Dyť já vim, však jsem tam psala smajlíky Ale nejsem dneska nějak sto být vtipná, zase máme problémy....

tak ja si tiez zaplatim clenske, aby som mohla farebnu skalu AA dopnit o nasu Plesinu

No to by bylo fajn!!! Protože ten tam nesmí chybět !!!!!!

grooggy
no přesně !!!!
V členech jsi nebyla, ale kdybych ti to neposlala, víš prd......no, ono by ses to nějak dozvěděla, ale nejsi jediná, kdo na tom byl takhle

moth
# Zasláno: 2 Zář 2010 18:49 - Změnil/a: moth
- Nahlásit

Protože ten tam nesmí chybět !!!!!!
Plesina je dievca

Dania
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 18:53
- Nahlásit

moth

Plesina je dievca
no taky mě to mohlo napadnout, když se bavíme o chovných jedincích, že jo.......
no jak jsem psala, mám depku....a den blbec

Vysoký
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 20:48
- Nahlásit

Dania

pejsci zlobí?

šebina
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 21:20
- Nahlásit

Dania

mám depku....a den blbec jj tak u mě stejný,jen ne jeden den ,ale nějak se to táhne od Bolky
a pro změnu nežere Kaspin-holky končí hárat tak tady vyjeéé na lesy hory uf,a ještě je k tomu asi hluchej

šebina
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 21:23
- Nahlásit

teda jako neposlucha --prdin jeden

Vysoký
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 22:34
- Nahlásit

šebina

To máme asi taky hluchýho psa a ještě k tomu v pubertě

MilanS
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 22:54
- Nahlásit

Vysoký

jen jestli řádně kolkuješ žádosti !!!

Dania
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 10:39
- Nahlásit

Vysoký

pejsci zlobí?

tak nějak

šebina
vyjeéé na lesy hory uf,a ještě je k tomu asi hluchej

chudáček malej.....ještě ani pořádně neví proč je nešťatsnej..

šebina
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 13:09
- Nahlásit

Dania
nešťastnej a pořádně tédá-nevěděla jsem že je to až takový,ani se mnou se nemazlí-mazel jeden

grooggy
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 14:23
- Nahlásit

VIDEO Z INTERDOGU!!!!
konečně sem narvala na youtube video z interdogu
omluvte kvalitu videa- mám v tý naší díře strašně pomalej internet a tak vyšší kvalita mi při nahrávání padala a je to rozdelený na 4 části...
(+ nějak sem zapomnela natáčet mladý psy, takže je tam jen zadek merlina )
URL
URL
URL
URL

Dania
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 15:12
- Nahlásit

grooggy

super, díky za videjko!!!

(+ nějak sem zapomnela natáčet mladý psy, takže je tam jen zadek merlina )

škoda, na toho jsem byla hodně zvědavá...moc pěknej pejsek...

grooggy
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 15:20
- Nahlásit

Dania
Myslim že Petrys něco málo fotila...

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání