| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 17:54
- Nahlásit
Všechno nejlepší Zaiře k narozeninám !!
Ať se jí splní tohle přání !
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 18:36
- Nahlásit
ankaras
Zairoš -díky
foto je z ostravského hradu poprvé si cinkla Zairina sama,bylo to úžasné-jako by věděla a něco si přála
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 18:58
- Nahlásit
šebina
Já jsem právě koukala na fotky, hezká výstava, škoda, že pršelo . Mně se tyhle malý výstavy moc líbí.
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:57
- Nahlásit
ankarasšebina
všechno nej k narozkám, my budeme slavit brzo Džinovo 4 roky
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:52
- Nahlásit
Petrys
ZAIRI děkuje
ankaras
bylo tam moc hezky-teda až na dešť,ale to ani zairi ani Kaspimu nevadí to jsou čuníci,hned hledali to největší ,,hnojiště,, -kaluže,užili jsme si
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:14
- Nahlásit
šebina
Brownie kaluže a bláto obchází pěkně po suchu a po travičce, ještě podpatky a kabelčičku do ruky a je jasnej Ale aspoň ho nemusíme koupat, doma si olízne tlapky a je čisto
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:22
- Nahlásit
Vysoký
hehe, tak to si můžou s Kimem podat pracku
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 22:07
- Nahlásit
MilanS
No ale fakt, on jde po cestě, a když dojde ke kaluži, tak se na ni znechuceně podívá, kousek couvne, a obejde ji velkým obloukem Ale když přijde ke kaluži velký jako třeba naše jablonecká přehrada, tak do ní vběhne hned a nechce z ní
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 22:50
- Nahlásit
Vysoký
Tak to Kimča se vyhne i tý velký
Voda je prostě FUJ, pokud není nějak mražená
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 01:37
- Nahlásit
MilanS
Vysoký
Myslím, že tady jsou vysvětlivky netřeba
cikán letí
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:15
- Nahlásit
ankaras
ježiši, to běhal Aldík ještě skoro na volno......Teď běhá na volno jen občas, ale to jsem na konci tý stopky na zemi já..
šebina
Všechno nejlepší přejeme !!!!!!!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:26
- Nahlásit
Dania
Jo , já už teď ten druhej konec stopky taky skoro nepouštim, to Ayrin v tu dobu ještě běhala po lese na volno pořád. To je jak Aldík potopil Ayrině tu hlavu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 17:09
- Nahlásit
Dania
ježiši, to běhal Aldík ještě skoro na volno......Teď běhá na volno jen občas, ale to jsem na konci tý stopky na zemi já.. - - jo ty fotky si pamatuju, to bylo když jsem se divila, že vaši psi můžou běhat na volno
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 17:45
- Nahlásit
Jooo to já si dneska jdu z výzkumáku na autobus v Praze, a najednou se na mě vyřítí tohle
začalo to na mě skákat, lízat, hryzat, vrtět ocasem a chtělo si to hrát Je tomu 7 měsíců, jmenuje se Akio a prej hrozně zlobí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:21
- Nahlásit
worick
Jo, to bylo předtim než mi Ayrin vběhla na tu silnici vedle tý louky a nechtěla z ní pryč .
Vysoký
Hezoučkej
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:25
- Nahlásit
ankaras
To je jak Aldík potopil Ayrině tu hlavu
No to si pamatuju, já si pak dlouho vyčítala, že nebude mít ráda kvůli němu vodu. Ještěže jí to pak přešlo
worick
jo ty fotky si pamatuju, to bylo když jsem se divila, že vaši psi můžou běhat na volno
No to je už hoodně dávno.....jak píše Iveta, už konec stopovačky nepouštim z ruky ( což je někdy moje smůla, už jsem letěla vzduchem 2 x....)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 23:06
- Nahlásit
Dania
což je někdy moje smůla, už jsem letěla vzduchem 2 x....
- já vážně nevím, jak mám tomu našemu paku vysvětlit, že nemůže vystartit na té flexině za každou slepicí a každým kosem - když na konci visím já Tom jde s náma a řehtá se jak osel, jelikož jdeme, já si chvilku Woricka přestanu všímat, koukám na Toma a najednou škub.....a popoletím o dva metry dopředu Těch ku.... co si vyslechne a prd to pomáhá Neznáte nějakou psí nadávku, které by ten poděs rozumněl?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 01:18
- Nahlásit
worick
to mu nevysvětlíš, bud ráda že to je každý kos a slepice, my pořád ještě běháme i za motýlkama
Nadávku mam jednu a rozumí jí teda aspon si to myslim, protože pokaždý se otočí a urazí a asi proto nemá ráda krátkosrstý psy
Dania
Já takhle přece letěla jednou a vostře jak jsem zapíchla hlavu do země a zničila si brejle
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:55
- Nahlásit
Dania
worick
ankaras
Jak to tady tak všechno čtu, tak se začínám děsit, že to tak velké očekáváné zlepšení chování a poslušnosti u Brownieho se taky vůbec nemusí dostavit A že on je vlastně ještě hodně poslušnej, protože na vodítku táhne minimálně a na stopovačce necuká ani mi netrhá ruku Asi ví, že když se rozletí, tak si spíš zlomí vaz než aby mě přesvědčil pohnout se byť o 5 cm...má smůlu že ho vodí na vodítku chlap no
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:59
- Nahlásit
ankaras
Jo a ten akiťák v Praze je prej nepapírovej...tak jsem paní říkal "No víte, s těma papírama je to tak, že za něj sice dáte třikrát víc, ale nikdo vám nezaručí, že bude taky třikrát zdravější"
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 12:23
- Nahlásit
Vysoký
On zesílí, neboj . V 9 měsících je to ještě slabůtka, ale počkej až bude mít o 15 kilo a o rok víc. Kimča třeba na váze už přibírá jen velmi málo ale na síle docela slušně. A i když mám nad ním stále brutální váhovou převahu , tak když máme projít na metr okolo ovčouna, kterej na něj vrhá pohledy typu "tebe si dám k svačině holátko", tak si říkám že radši ani hubnout nebudu . Ještě že mimo obec od 4 měsíců běhá na volno, to by mě nebavilo se vláčet se psem pořád na stopce, a asi ani jeho
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 12:46
- Nahlásit
MilanS
Takže mám ještě rok na to, abych ho naučil vůbec netahat Jinak ovčouni taky na toho našeho vrhaj úplně stejný pohledy, dva už se pokusili ten nápad realizovat, takže Brownie má na ně docela pifku, kdyby to šlo, tak by je všechny roztrhal na kousky, ale když jde na vodítku, tak se drží rčení "moudřejší ustoupí" a dělá že je nevidí Brownie běhá na volno po zahradě a občas na louce, ale většinou pro jistotu na stopce, jeden nikdy neví
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 15:31
- Nahlásit
Vysoký
Asi ví, že když se rozletí, tak si spíš zlomí vaz než aby mě přesvědčil pohnout se byť o 5 cm...má smůlu že ho vodí na vodítku chlap no
Aby ses nespletl Michal má 1,90 na vejšku a sílu slušnou a taky už má urvanej úpon v rameni. Nejdřív chodil na rehabilitace on, teď já..
Někde v lese je to v pohodě, ale tady je všude plno neovladetelnejch, na volno puštěnějch psů,o kočkách nemluvě...Na každý procházce jich potkáme dost. Nejhorší jsou majitelé, co mají psy na volno a neuměj je přivolat...to jsem tady psala snad stokrát, ty bych rovnou střílela ( ty majitele..)
A Sherry kvůli tahání začala chodit na haltině, ta je hroznej poděs...
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 15:32
- Nahlásit
Mrkněte na tohle video
http://www.youtube.com/watch?v=OgT0JU9LZcA&feature =channel
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 17:58
- Nahlásit
Dania
O psech na volno bych taky mohl mluvit, a taky bych střílel Jinak video zajímavý, takhle se chová asi každá akita
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:29
- Nahlásit
Dania
Tak ono, čim víc psů, tím asi víc složitější je něco naučit? Ayruna naštěstí "k noze" umí a poslechne, takže ulice projdeme v pohodě u nohy, ale při pubošce dělala že vůbec neví o co jde . Tahat naštěstí tahá jenom když nás jde víc, aby byla všude první , jinak na "pomalu" prověsí vodítko. To by moje ručičky asi jinak nemohly
Vysoký
ayrin toho uměla dost, pak jakoby všechno zapomněla, nechtěla dělat nic, ted kolem toho druhýho roku už naštěstí spolupracuje a ví, co po ní chci, to prostě u nich přijde, drezúra asi nemá význam, spíš pořád opakovat, ale na volno neposlechne, teda když bysme tam nebyly samy dvě, ale je to tim, že si pes odvykne, fakt to mam prostě ozkoušený, přestala jsem jí pouštět a tak když jí ted pustim tak se chová stylem JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, A TED SI BUDU UŽÍVAT, kdybych jí pouštěla pořád a neměla starch a cvičily jsme to tak si myslim že by to bylo dobrý, nebo lepší
- psi na volno, to je další strach , ale když někomu pes uteče a ten páníček je z toho fakt hotovej tak nasraná nejsem, páč vidim sebe jak by se mi to stalo, ale někteří majitelé jsou hovada........
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:02
- Nahlásit
ankaras
Tak ono, čim víc psů, tím asi víc složitější je něco naučit?
to jednak a navíc i když už něco umí, tak ten, co ještě poslouchat neumí je v setině vteřiny strhne.Vidím to teď, jak jsem Sherry začala vodit na halti, tak jsou ovladatelní všichni tři.Když půjde normálně a zazlobí, vezou se i další dva.O mrňavce nemluvím, ta se učí na vodítku chodit a ne běhat jako zajíc....
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:41
- Nahlásit
ankaras
No já ho nedrezúruju, prostě jen každej den zopakovat povely, aby věděl co se po něm chce, aby pochopil, že musí každej den poslouchat, aby se naučil nějaký disciplíně, a aby se vybudoval nějakej vztah, že když bude poslouchat, tak taky dostane něco dobrýho A když začne bláznit a neposlouchá, tak prostě dělám že je mi to fuk, aby zjistil, že si tím nic nevynutí, a je to Jinak když jde Brownie na vodítku sám, tak táhne jen občas, když jdeme s Bettynkou, tak se furt sápe na ni a hrozně táhne, a když jdeme s Bosíkem, tak si jeden druhýho nevšímá a jen se předbíhaj kterej dřív očůrá jakej roh
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:31
- Nahlásit
Dania
Táta včera byl na balkoně a prej - CO JE TO S TIM ZÁBRADLÍM? a já NIC, NIC , tak na to chvíli koukal, ale na nic nepřišel uffffffff mamka naštěstí jenom zvedla oči do stropu . My když jsme si právě jeli pro Ayrin, tak nám chovatelka říkala, že at to vodítko radši ne, že na tom neumí a tak....., no, vylezli jsme z auta, nasadili obojek a vodítko, protože to bylo u dálnice a Ayrina to ani nezaznamenala
A ještě si pamatuju, že jsem šla do křoví a když jsem z něj vylezla tak ona už se vrtěla a skákala na mě a to nás vůbec ještě neznala, ovšem, to že jí to panička neodnaučila ještě, je bolestivéééééé , ale já to prostě miluju. A od Aldíka to taky pěkně bolí i když skáče ladnějc
Já bych si dokázala kupovat štěně každej den, to byl super den
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 15:49
- Nahlásit
ankaras
Táta včera byl na balkoně a prej - CO JE TO S TIM ZÁBRADLÍM? a já NIC, NIC - a co je teda s tím zábradlím??
|