Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 21:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vysoký
Konkrétně já studuju na agronoma, protože je to práce v přírodě, s kytkama a zvířatama, a já mám přírodu, kytky a zvířátka rád, takže jsem tam šel taky rád dobrý! I ty plány dál - jen škoda, že ne ochranu, potřebovala bych tu ochranáře, kterého opravdu zajímá ochrana přírody Jsme sice v CHKO, ale zas tak moc to nikoho nezajímá. Nebo spíše - jsou tu rezervace a co je kolem - to už je nezajímá....

- no jo, to se musím naučit pořádně číst, ty jsi písnul: na podčeledi Carduidae - a já pochopila, že tohle je ten hmyz Akorát nevím, proč mi to u Carduidae nic nenašlo Ale stejně z tebe budu tahat jen tak pro zajímavost - o jaký hmyz na těch pcháčích jde? Až půjdu loukou-lesem kouknu po tom ,,tvém" pcháči a když najdu, ať vím, kdo tam má sedět Jen si proboha nemysli, že tě zkouším, to já tedy těžko jen se ráda něco dozvím

Vysoký
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 22:29
- Nahlásit

worick

No pokud mi nabídneš dobrý uplatnění, bydlení v přírodě a dobrej plat, tak bych o ochraně uvažoval A moje chyba byla v podčeledi - Carduidae = Cardueae (syn. Cynareae), se mi ty písmenka taky pletou Jinak zkus hledat krytonosce, ploštice, bejlomorky, pavouky a parazitický vosičky A květy pcháčů a bodláků milujou čmeláci!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 12:46
- Nahlásit

brý den,je tu ankaras??

evidenční číslo: 1731/2010
plemeno: šiba inu
popis: pes, 1,5 roku
srst: červená+bílé znaky, standard
velikost: standard
nalezen: 11.08.2010
P-3,Koněvova
charakteristika: Čipovaný,hledáme majitele.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 18:52
- Nahlásit

worick
casiru vídám jenom na facebooku, ale nevím jestli má nová fota, to jsem nekoukala, ona se určo ozve
davidkova renata
kuji

casira
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 19:37
- Nahlásit

Ahoj všetkým!
Žijeme,ale čo písat?Nič také sa nedeje,užívame si leto...a velmi pri PC teraz nesedím.Hafani sú v poriadku,Nany je stále divoška...Ady oslávil 9 rokov,ale fotit sa ešte len chystám..akosi nestíham.
o a pomaly sa pripravujeme do školy,budeme mat prváčku...po neviem kolkých rokoch zase!

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:17
- Nahlásit

Vysoký
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:18
- Nahlásit

ankaras

To je vtipnej ten pes nebo ten kůň?

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:20
- Nahlásit

Vysoký
já nemůžeu taková drezůra , ale je fatk, že pes se to naučil

worick
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:53
- Nahlásit

casira
Žijeme,ale čo písat? - no toto právě Že je u vás všechno OK psiska, děti....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:07
- Nahlásit

ankaras
čus pani,todle je z jinýho fora
Před několika dny umřel majitel sedmiletého, v bytě zvyklého a celkem vychovaného šibáka. Jediný problém je nesnášenlivost ke psům samcům. Dědici pána ještě ani nepohřbili, ale v pondělí prý jedou na dovolenou a když se nenajde do té doby nový majitel nebo depozit, dají ho utratit. Komentovat to nebudu, byla bych sprostá, ale tomu psovi jde o krk. Chcete ho někdo? Nebo se prosím poptejte.

http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=3&t=5997
info celkem nic moc,ale nedejte to sem,že jo

Vysoký
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2010 17:37
- Nahlásit

ankaras

A to honí pes koně nebo kůň psa?

Petrys
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:35
- Nahlásit

dnes přidány fotky malých C bojovníků
http://akita.mkart.cz/stenata_c.php

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:38
- Nahlásit

davidkova renata
Já se na to zítra podívám, díky nestíhám.
Vysoký
jak to mam vědět

Jinak jsme dneska oslavily druhý narozeniny. Sourozencům přejeme všechno nejlepší a zpětně všechno nejlepší Akimovi a Aldíkovi

worick
Dneska jsem nás chtěla vyfotit z balkona, teda na balkoně a fakt jsme koukaly, připravený viď a najednou někdo prošel - stejný drbny

šebina
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2010 19:35
- Nahlásit

ankaras
Ayrinko-VŠECHNO NEJLEPŠÍ k narozeninkám--ať se ti i nadále žije krásně s paničkou!!!!!!!!!!!!!!!
,,mňaminky dortík,,

worick
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2010 22:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
Vyřiď Ayruši pozdrav i od nás a ať poslouchá, protože k nám se to jistě donese.... Ale asi už seká latinu, protože dortík jí panička připravila úúúúžasný
a fakt jsme koukaly, připravený viď a najednou někdo prošel - teda, nevím, kdo to byl ten ,,někdo" když zaujal tebe i Ayrin - že by fešný řezník?!
A oběma vám to holky moc sluší.....a co ty jsi nějaká navlečená, u vás byla zima? U nás dneska 35st (my jsme tady vůbec nějak ,,mimo tabulky" )

worick
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:23
- Nahlásit

ankaras
Jé, zapoměla jsem: kluci do rána chytili (vyhrabali) krtka. Ale nevím jistě, možná ho jen šlohnuli kočkám Takový macek, chudák plyšový... Strčila jsem k němu pro srovnání ,,hnátu křivou"
- no, nepochválila jsem je, ale jsem jim vysvětlila, že to popletli a krteček není myša a tudíž ten se nechytá - pro příště
No a teď večer jdeme od báby, 20m od baráku se blížíme cestičkou od potoka - najednou Worka ňufne vedle chodníčku do vysoké trávy, další přískok - tak jak to dělá Ayrina - začal rvát zubama drn a v 10sekundách měl v tlamě myš! Počkala jsem s hlavou vyvrácenou dozadu až ji nějak sežvejkne, brrrr a pak jsem ho s velkým jásotem a pochvalama odtáhla pryč a dostali kokinka (Berry jako supervizor taky ) Přišla jsem domů, Tom dohrál tenis a že: co k večeři? -ať ještě zajdu na kukuřici, že uvaříme. Tu jsem trhala s čelovkou a jdem zpátky a Gucci má na cestě velkou myš a naparuje se s ní. Tak dostala taky pochvau, blbec jsem ji ukázala klukům - abych jim řekla, že kočičky jsou taky hodné, chytili myšku, ale piškotky ony nepapají, tak jdeme a dostanou je za ně kluci Načež Worka vzal myšáka do tlamy a šel za mnou. Tak mu vysvětluju: ,,Worinku, myšák už je chycený, už je to mrtvola, nech ho a pojď si pro piškotek (do pracovny) Pustí, já se rozejdu, kouknu po něm, ten už zase myš v tlamce a jde za mnou ,,Ne Worinku, myš už je chycená, kočičky ji chytili, hotovo je po ní, teď dostanou pejsky kokí, že chytili kočičky myšu" (v tuto chvíli, už se asi nikdo nedivíte, že se v tom pes ztrácí )....To se opakovalo ještě nejmíň dvakrát, přijdem do pracovny, zjistila jsem, že piškoty došly, jdu pro ně do špajzu a když se vrátím - v pracovně leží myš, nad ní šťastný Woriček No tak mi nezbylo, než vzít rukavice, myšáka za ocas a naštěstí jsem mu nemusela kopat hrobeček, ale jsem ho prostě mrskla přes plot na sousední pole

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 00:13 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
šebina
Ayrina děkuje, dneska byla i hodnááá, dorta zbořila . Myšky ti nezávidim, fůůůj, Ayrin sežrala dneska motýla !! Tak dostala vynadáno, ale jenom v duchu, že je strašná vražedkyně !! Mrkněte se na tohle video, včera jsme u toho buleli na facebooku všichni , teda všechny holky dostupný

http://www.youtube.com/watch?v=gsrYP8sdgTk

Jinak mně je kosa pořád a tady leje a leje, byla jsem ráno na houbách, za hodinku a půl jsem dovalila dva velký koše a normálně mě to nebavilo, páč jsem tam nechala obrovský množství hub !!!! Kačeny už jsem vůbec nesbírala, to nešlo, takže jenom praváky nosila ke koši, pak to očistila a šla domu , žádný hledání hub, prostě fakt sběr...... jsou to obrovský žně tady. Taky už tady máme půl Prahy minimálně v lesích , ale každej nosí po dvou koších a to jsou ještě malý ty houby, začínají.
A jinak tam šel pán se psem a já to zmačkla v tu chvíli tu fotku si schovam

Vysoký
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 09:02
- Nahlásit

ankaras

Jo tak to opožděně blahopřejem Ayruše!

worick

To je dobrý, já včera přijel z Prahy domů, a na schodech jen ohryzaná ptačí hlava, hromada peří, a radující se Brownie

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 11:59
- Nahlásit

Lidi, co se mi stalo !! Jdu na houby ráno, vlezu do lesa, během půl hodinky na pár metrech prostě plnej košík hříbků , jsou to fakt teď žně tady u nás, jdu dál a najednou ke mně v těch stromkách jde chlap v červený vestě se žlutym pruhem ! Tak jdu dál a on pořád za mnou - SLEČNO? PŮJČILA BYSTE MI NŮŽ ABYCH SI MOHL OČISTIT TYHLE HOUBY? Tak já koukala jeslti je fakt má a co myslíte?? Já mu ho půjčila a teď jsem stála jako zařezaná a říkala si - ty krávo!!!! nejsou toho náhodou plný zprávy pořád?? a nevěděla jsem jestli mam zdrhat nebo co, prostě srdce v krku a on

VÁS JE TADY HODNĚ HOUBAŘŮ , CO?
- jojo, hodně
HM, TAK SI DÁVEJTE POZOR AT NEDOPADNETE JAKO TEN PÁN CO TADY UMŘEL
- hm, támhle je taky nějaká paní s pánem (to aby mě nezapíchnul hned třeba )

a podal mi nůž a šel !! , já se bála !! ale zůtala jsem tam a dosbírala ty houby a koukala jsem kde je a on šel s tou paní ! tak jsem si říkala - ty jo a ted otravuje jí, jenže omyl, popolezla jsem a tam mrtvola , policajti, pes a ten záchranář prostě hned u nás za barákama v lese u dálnice, kdo tady byl tak ví, je to jenom za tim mostem přes dálnici MRTVOLA !! nevím jestli někdo dostal infarkt nebo ho někdo zabil, ale nepochopila jsem větu od toho záchranáře abych si dávala pozor abych nedopadla jako ten pán a nepochopila jsem proč chtěl ten nůž, ty houby tam pak nechal , jestli chtěl vidět do mam za nožík, nevím vůbec, možný je všechno. Každopádně do lesa se sem nedá kudy vjet, je tam závora a nikdo tady nejezdí a já když jsem šla tam, tak podchodem pod dálnicí projíždělo bílý auto s takovýma kresbama a já si ještě říkala- co tady děláá??? Jestli tam třeba někdo toho pána vyhodil, nevím vůbec, zjistim určo brzo, ale k prasatům se přidal další blok , takže mně už v lese samotnou ani se psem nikdo neuvidí.

Vysoký
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 13:02
- Nahlásit

ankaras

Tak to je hustý!! No každopádně já se v lese taky sám trochu bojím, ale se psem nikdy, vím že on by mě bránil na život a na smrt, a že když jsem s ním, tak si na mě nikdo ani netroufne, a prasat se nebojím, protože jsou plachý, a když děláš dost hluku, tak včas utečou No a na houby stejně nechodím Třeba budeš korunní svěděk, to policajtům řekni, třeba rozlouskneš případ a díky tobě najdou vraha

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 13:24
- Nahlásit

Vysoký
protože jsou plachý, a když děláš dost hluku, tak včas utečou
- jo to jsem viděla v zimě a to jsem řevu udělala dost D těmhle věcem, CO SE ŘÍKAJÍ já osobně už nevěřim teda

Vysoký
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 13:55
- Nahlásit

ankaras

Já nevim, já chodim do lesa už 21 let, a ještě na mě nikdy prase nevyběhlo Asi nejsem ženská, tak si netroufnou, prasáci jedni

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 18:33
- Nahlásit

Vysoký
No ! Já tam chodim 23 let a už mrtvola, dvě prasata, .... úchyl
Ale letos ! mě teda z lesa nikdo nedostane. Odpoledne jsem se tam vrátila na dvě hodinky s tátou a Ayrin a zítra ráno zase

Vysoký
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 18:46
- Nahlásit

ankaras

Jo tys tu mluvila o houbách tak dlouho, až jsme vyrazili taky, a zítra ráno jedeme zase

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 19:42
- Nahlásit

Vysoký
Já koukala na fb a byla taky nadílka? My se už museli otočit a jít domu, zítra chci jít bez Ayrin Nejlepší byl táta, já ayrin pustila běhat se stopovačkou a on myslel, že utekla a jak letěla kolem něj, tak skočil po tý stopovačce a jak jí chytnul tak to s nim škublo a zalehnul tam do kapradí a já slyšela jenom z toho kapradí - SAKRA !! Zítra jdeme zase, ale mamka nadává jak špaček, tak teď nad tim s tátou sedíme, máme očištěno, nakrájeno na řízky a ted ještě nakrájet na smažendu.

worick
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:47
- Nahlásit

ankaras
popolezla jsem a tam mrtvola - ty joo člověk si sem přijde konečně večer počíst a ty ho k smrti vyděsíš babo jedna Panenko skákavá co to tam máte za hrůzy!!!? Dávám to číst Tomovi a ten na to:,,dobře jí tak, u nás by se jí to nestalo" Hele, že nevíš na co naráží...?
A zrovna ve čtvrtek, jak jsme k večeru byli na houby a houby našli a mamča mi telefonovala, že přijel brácha se slečnou, tak říkám Tomovi:,,kurník, já ty bedly ani všechny nebrala, že dám když tak pár mamce a zbytek sním já a teď když se tam s nima zastavíme, tak bude blbý, že pro bráchu nemám...Víš co, ještě jak pojedem mi přistavíš na kraji toho lesa, já tam vběhnu, třeba tam zrovna nějaké bedly ještě budou" Tak jsme to tak udělali, jenže bylo skoro 9 hodin v lese už byla skoro tma, moc jsem toho neviděla (Tom čekal s klukama v autě) a já tedy šmatlala pořád dál, protože mě štvalo, že ty bedly nemám. Ale nebyla jsem od něho moc daleko, jen tak 150m v tom lese, ale taky mě napadlo, že mně tam mohl někdo lapnout a odtáhnout pryč a Tom by se divil, kde jsem, když pořád nejdu Ale to mně napadá spíš až po.
Vysoký
Já se nijak zvlášť nebojím, ani v lese, asi taky proto, že tam sama nikdy nejdu, vždycky mám psy jenom teďka jsem tam vyběhla sama..
Všude se píše, kolik roste hub, Ankaraska chodí s nůší....u nás ale nic moc a my je stejně ani neumíme hledat Vy teď oba máte houby 100x jinak, že jo?!

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 23:30
- Nahlásit

worick
Hele, že nevíš na co naráží...?

- vim to moc dobře , to víš, to je bordel, vyzjistila jsem, že to byl bohužel člověk od nás z ulice a infarkt ! Kdo ho našel ještě nevím, doufam, že ne nějaký dítě. Ale stejně, jsem si zažila strachu s tim chlapem, ty policajty jsem vdiěla až dýl, tak jsem si to spojila, ale už fakt nikdy sama . Já tam stála jak trubka a věděla jsem, že prostě kdyby něco, tak se neubránim a jdu do kytek. Odpoledne jsme vzali Ayrin a ta k nám nepustila v lese nikoho Hodná holčička, hlídá paničku. Tady rostou fakt strašně moc, tady hledat nemusíš, vždycky jsme jako měli ty svý místa, kde houby byly, ale ted! ted jsou naprosto všude, takže je jedno kam vlezeš a jestli před tebou šlo padesát lidu. Jsme si dali houbičky doma a už jen ám všem zle . Já je hlavně zapila minerálkou, tak to mi bude asi dobře celou noc

Vysoký
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 23:39
- Nahlásit

worick
ankaras

To u nás nejsou úplný žně, našli jsme asi 30 podhříbků, takový prcky, ale zdravý, udělali jsme si je na cibulce se smetanovou omáčkou a bramborama, k tomu kuřecí steak na přírodno, no lahůdka A v lese jsme potkali jednoho člověka, takovej dědek to sbíral do igelitky, Brownie ho ignoroval, pořád něco větřil, čuchal a očůrával, v lese už dlouho nebyl, takže zítra si to zase užije Jinak zítra jdeme zase blbnout s Bosíkem, takže bereme foťák, zdokumentujem jak za 14 dní vyrostl

worick
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 00:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vysoký
Brownie ho ignoroval, pořád něco větřil, čuchal a očůrával, v lese už dlouho nebyl - my jsme v lese minimálně 2x týdně a že by se mu to větření nějak omrzelo....na to zapomeň Pokud je to lovící pako jako náš Woriček - nepřestane...
Kluci venku lidi totálně ignorují - mají mooooc práce
ankaras
že to byl bohužel člověk od nás z ulice a infarkt -
...a trocha černého humoru: z tolika hříbků by kleplo i mně
doma a už jen nám všem zle - hele a víte jistě, co sbíráte?? Aby jste do rána neměli vypumpíkované žaludky
Ale stejně, jsem si zažila strachu s tim chlapem - úplně stejně debilně bych se chovala taky a to jsem kráva stará, co by mohla mít rozum....no nic....

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 17:19 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
úplně stejně debilně bych se chovala taky a to jsem kráva stará, co by mohla mít rozum....no nic....
- sedíš u televize doma a oni to hlásí viď něco takovýho a ty si říkáš u tý telky - ta je blbá, ještě mu to dá sama od sebe , ale když se do tý situace dostaneš tak to uděláš taky...
Malej plavec, koukej

- tahle fotka mi něco připomněla

Jinak to jsou dny !! Janina, co má Ayrin bráchu (slovensko), tak zase v lese potkali medvěda, prý byl 30 metrů od nich. Akio byl prý naštěstí doma, nevzala ho kvůli horku.

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání