Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
MilanS
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 16:24
- Nahlásit

grooggy

to víš, šetřej na nás lumpové !!

grooggy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 22:56 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

Normálně na toho mýho vořecha leze nějaká zlobivá... Asi se nakazil od Endyho, normáně mi začal krást bačkory a lítat s nima po zahradě... tak sem ho začala honit a tak si ji odnes do boudy, vylez a dělal jakoby nic...
Ten Endy na něho má špatnej vliv...

Vysoký
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 13:26
- Nahlásit

Asi prodám svoji poslední kytaru a přes všechny protesty pořídím domů ještě jednoho z těhlech

fenečka Viky:

pes Cappy:

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 14:42
- Nahlásit

Jsou krásní . A my máme svoje dny a z Ayrin je fotbalistka opět a urputně vyhlíží oběti.

grooggy
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 17:09
- Nahlásit

Vysoký
na tu čubu už koukám od tý doby co je na webu, ale nemám ji čim zaplatit ani kam dát

Vysoký
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 17:55
- Nahlásit

ankaras

To budete brzo zase spravovat zábradlí

grooggy

To já bych na ni peníze někde našel, ale už by nás vystěhovali z domu, a navíc by už nesměli psi do domu, protože ten náš by tu maličkou zabil jen co by vlezla k nám do pokoje

MilanS
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:10
- Nahlásit

Vysoký

ale nezabil Jen bych nebral pejska nebo by byl za pár měsíců mazec . Tak máš volbu, buď baráčník s jedním psem nebo bezdomovec se dvěma

Vysoký
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:26
- Nahlásit

MilanS

Pejska rozhodně ne, ten náš je dost dominant a to by byl velkej problém, co den to by byla nějaká rvačka, na fenky je celkem hodnej, teda pokud mu nežerou jídlo, to je mu jedno co zrovna zabíjí Mám aspoň motivaci co nejdřív vydělat na svoje bydlení, čim dřív nový bydlení, tim dřív krásná fenečka

Vysoký
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 23:08
- Nahlásit

Tak jsme dneska u nás na zahradě uspořádali grilovačku, pozvali jsme asi 8 lidí, a nechali jsme tam volně pobíhat i Brownieho a Bettynku. Z těch 8 lidí on 7 ještě v životě neviděl, byli to pro něho naprosto cizí lidi. A velmi příjemně nás překvapil, protože jsme se báli, aby nebyl stejně nevraživej jako posledně u Bosíkových, ale opak byl pravdou, každýho příchozího vítal s radostí, vrtíc ocasem, neskákal, každýho si musel očuchat, každej ho musel pohladit (doslova se vnucoval), nechal se od všech drbat a hladit po hlavě, ani jednou neucuknul, nechňapl, nezavrčel, jen se pořád chtěl mazlit, no radost mám velikou Akorát nehorázně somroval a loudil, lezl všem až do talíře a strkal čumák do zadku, ale to se dá přežít

grooggy
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 23:17 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

Vysoký
Já bych ho to somrování odnaučila... Za chvíli se ti to už líbit nebude a bude těžší ho to odnaučovat...

Vysoký
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 23:40
- Nahlásit

grooggy

No já ho to odnaučil, ke mně on nikdy somrovat nechodí, ale bohužel bydlíme s babičkou, která automaticky od stolu krmí všechno zvířectvo, takže on ví že když ode mě nedostane, tak se někdo najde, takže u ostatních to drze zkouší...a když vstanu a odtáhnu ho a vynadám mu že to nesmí, tak se urazí, a jen co si sednu zase ke stolu, tak drze přijde a přímo přede mnou začne otravovat, a když se začnu zvedat, tak sklopí uši a zdrhne...a jen co si sednu tak zase přijde...tak ho pak vyrazim ven a je to

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 23:56
- Nahlásit

Vysoký
No já ho to odnaučil, ke mně on nikdy somrovat nechodí, ale bohužel bydlíme s babičkou, která automaticky od stolu krmí všechno zvířectvo

- známe, to je tak, když ti vychovává psa celá rodina a každej jinak..... ke mně, tátovi a bráchovi si ayrin nedovolí přijít, max. se zastaví, koukne a odejde a mamče by vlezla do huby a mě to nezajímá, když máma nadává, tak jí říkam, at si to vyřídí sama když si jí to naučila, takže ta je docela neštastná a já jí v tom hezky necham , protože návštěvě a tak si to nedovolí taky, protože ví že nesmí

Dania
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:40
- Nahlásit

grooggy
ankaras
Vysoký

Asi jsem ujetá, ale mně nevadí, že choděj loudit, takže je to neodnaučuju. Jsou sladký, když všichni v řadě sedí a koukaj.....Na druhou stranu všichni pochopí, když řekneme, že fakt neee

Vysoký

každýho příchozího vítal s radostí, vrtíc ocasem, neskákal, každýho si musel očuchat, každej ho musel pohladit (doslova se vnucoval), nechal se od všech drbat a hladit po hlavě, ani jednou neucuknul, nechňapl, nezavrčel, jen se pořád chtěl mazlit, no radost mám velikou

Já ti říkala, že je to třeba tím cizím prostředím, u Bosíků byl zřejmě nejistej. Doma je doma

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:50
- Nahlásit

Dania
mě to taky moc nevadilo do tý doby než i blbec sežral všechny klobásy z grilu...
_____
Sem napjatá jak kšandy jak čekám na ty vyhodnocený RTG... už aby tu byly...

Vysoký
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:58
- Nahlásit

Dania

Kdyby seděl a koukal, tak mi taky nevadí, ale on přijde a tu svou slintající chlebárnu mi strčí rovnou do talíře, což některým lidem není zrovna příjemný

grooggy

My před ním taky včera museli hlídat mísu s naloženýma stehýnkama na gril, protože to bylo první co ho nejvíc zajímalo

Dania
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:57
- Nahlásit

Vysoký
grooggy
mě to taky moc nevadilo do tý doby než i blbec sežral všechny klobásy z grilu...
_____

u nás krade jen Sherry a Brandy. Sherry ale fest, ale nejen to, co máme na talíři, ale i to, co je v taškách. Sama vyndá, sama rozbalí, sama sežere, zásadně se s nikým nedělí, takže nakonec sama vybleje

Vysoký
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 16:02
- Nahlásit

Dania

Jak se zdá, tak tady s Káťou máme nejvychovanější psy Brownie mi dvakrát strčil hlavu do tašky, dvakrát dostal přes čumák okurkou a už to nedělá

Dania
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 16:10
- Nahlásit

Vysoký

nj, jenže my jí většinou při činu nechytíme, takže jí nemůžeme potrestat, že.. ...jako by to věděla...

grooggy
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 16:17
- Nahlásit

Vysoký
víš co, jakej pán (né hele sranda )
tedka v říjnu pujdu s vořechem na FPR 2 a v listopadu na BH (nebo znova FPR 2 jestli mě v říjnu vyhoděj )

Vysoký
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:02
- Nahlásit

Dania

Ona to ví

grooggy

To ten náš nemá ani jednu zkoušku, páč by zatim žádnou neudělal, rošťák jeden

grooggy
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:13
- Nahlásit

Vysoký
to ho to taky musíš naučit

grooggy
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 20:55
- Nahlásit

Koukejte jak venčim
nevíte někdo o nějaký další bezpečností vychytávce..?

worick
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 07:41 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

grooggy
Koukejte jak venčim
hezké Čéče, ten by klidně mohl opravovat dálnice

ankaras
ta Ayrina - fotbalistka je boží Tu pošli do časáku!!

Vysoký
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:49
- Nahlásit

grooggy

A co takhle zkusit ještě modrej majáček? Pan ministr psů, Boban Bobanovič Bobanov, šéf Jaroměřský psí mafie, se ráčí projíždět

grooggy
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 09:09
- Nahlásit

Normálně nefim co se stalo, ale muj nežravka se láduje jak protrženej-takhle se neladoval ani loni v zime... Sežral svoji snidani, endyho snidani a kdyz sem dala endymu novou, tak mu ji chtel taky sezrat a pak se citil urazenej kdyz sem ho vyrazila :-D
----
Pepa: dam jim orazovy majak, bodie bude nadmernej naklad a endy doprovodne vozidlo :-D

Vysoký
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 09:45
- Nahlásit

grooggy

Coby, cejtí v kostech že přichází zima, tak si potřebuje udělat tukový zásoby aby tu dlouhou a krutou zimu přežil LOL

grooggy
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 19:59
- Nahlásit

tady je zas narváno...

Vysoký
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 21:04
- Nahlásit

grooggy

Se nemůžu ani nadechnout

MilanS
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 23:07 - Změnil/a: MilanS
- Nahlásit

Vysoký grooggy

no jo, já taky ne ale myslel jsem že to je tou virózou co mám

grooggy
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:03
- Nahlásit

ZAjímalo by mě jak dlouho ještě budu čekat na ty vyhodnocený rentgeny... :/ dneska mu už zavolám... grrr

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání