Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Vysoký
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 20:14
- Nahlásit

ankaras

To musí bejt u Zampachů nebo u Šebestových docela voňavoučko tři akity doma, nám stačí jedna

Petrys
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 20:36
- Nahlásit

Vysoký
a co zkusit změnit krmení? možná přidat i nějaké cereálie, my občas uvaříme např. brambory(nebo jenom slupky), nějakou zeleninu, srdíčka nebo žaludky či krky a přidáme do toho i ovesné vločky, prostě taková všehochuť a jakpak to šmakuje

Vysoký
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 21:51
- Nahlásit

Petrys

Jo to on dostává taky, jen brambory neriskuju, některý psi je snášej špatně..ale třeba mletý maso s rýží nebo ovařený kolínko s chlebem a ovárkem to si dá rád

Petrys
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 19:33 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

koukám jak krásně se teď vybarvily a jak vyrostly za ten týden Ikovo štěňátka, hned bych si je vzala
obzvláště jsem zvědavá na Kodyho, to bude pan Pes

šebina
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 20:30
- Nahlásit

Vysoký
prdidla jsou většinou venku,,ale prdí i Zairoš a to skoro nežere,ale na ,,voňavoučko ,,stačí jeden že??

Petrys
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 20:46
- Nahlásit

ještě nějaké fotečky hrátek Brixie x Ike
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/bri xie/brixie-x-ike/

AmAkita
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 23:19
- Nahlásit

pro ty pomalejší v hledání.....dávám link na DNES aktualizované fotečky ,,B"vrhu :

http://www.akita.mkart.cz/stenata_b.php

Viděla jsem je naposledy ve středu a teda koukám jak za ty dva dny zčervenali (nebo je to tou dekou .

Vysoký
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 23:56
- Nahlásit

Můj favorit je slečna Blackie, ta je prostě dokonalá, jsem zvědavej jak bude vypadat jen co trochu odroste

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2010 14:24 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Tak to budou další chameleonci
My jsme taky začínali takhle

A ta štěnda mají super barvičky
A já zůstávam u Déssi
Ježiš !! A ta princezna z céčka

A šiba v útulku !!! Na stránky ji dnes zařadím

http://www.utulekpropsy.cz/gallery.php?id=645

Petrys
Hezký fotečky

AKITA INU V OSTRAVĚ V ÚTULKU !

ID: 14494
Datum odchytu: 12.05.2010
Místo odchytu: Ostrava, Poruba, Martinovská
Rasa: akita inu
Pohlaví: fena
Stáří: 5 let 2 měsíce
Barva: rezavobílá
Váha: 35 kg
Jméno: AKI
Čip: 965000000211615
Další upřesnění: fena plemene Akita inu, vhodná nejlépe ke znalcům tohoto plemene, spíše na zahradu, nesnese se s druhým psem

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:30
- Nahlásit

http://www.pespritelcloveka.cz/fotogalerie-detail. aspx/kv-americkych-akit-nedele

AmAkita
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:22
- Nahlásit

ankaras
zrovna jsem to sem chtěla dát

.....ráno mi poslala p.Kbíčková (fotografka z PPČ) odkaz .

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:29
- Nahlásit

AmAkita
Já jsem ho našla na FB , házeli to tam kolem osmé hodiny. Akorát tam Aldíkovi zapomněli "CHI" ve jméně.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 14:08
- Nahlásit

jé, já skleróza ten časák vypustila... Hned to musím napravit, ráda vás tam zase všechny vidím Tedy všechny ne, že Ankarasko (měla jsi jet alespoň na čumendu ), ale ty co vidím ( a poznávám ) vidím ráda

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 15:51
- Nahlásit

worick
to bude až v čísle devět, Whisky je asi v osmičce, ne?? Já ho taky promeškala, tak Danča musí v práci naskenovat a poslat . Na čumendu to bylo na mě daleko, to jsem čumákovala včera, tak ale do konce roku bude ještě jedna výstava, tak tam určo zajdu. TEda určo ! Já už radši určo neříkam . Jak se máte doma? Co chlapící?

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 16:08
- Nahlásit

ankaras
Zrovna včera jsem říkala, jaká je Gucci samostatná jednotka My s Tomem pracujem, kluci tam leží s náma, za chvíli se s jekotem přišourá Leon a vyžaduje taky pozornost, tak si k nim lehnem a všechno to hladíme....ale Guccinka ta ne, ta trajdá někde po ptákách... Chvíli před tím, byl u nás švagrův zlaťák Argo - poděs, ale na kočky hodný a Gucci se v klidu k němu lísala, Leon zprvu nechtěl jít ven, pak to omrknul, vyšel, zalezl do kytek a Argo na něj chodil jen občas načumovat Kluci teďka v poho (zřejmě klid před bouří )Akorát Woriček děsně žárlí a zakazuje Berrymu si hrát s ostatníma pejskama. V praxi: Berry se rozběhne u babči za Emou, Worick na něho vystartí a vrčením ho zažene až k babči do kuchyně. Pak tam chodí na něj nahlížet a vrká a vrká mu do ksichtu nějaké nadávky

Vysoký
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:16
- Nahlásit

ankaras

Krásný fotky z Horky, a docela se divim kolik lidí jsem na těch fotkách poznal, a hlavně psů - Whisky, Sherry, Kasper, Zaira.. Slyšel jsem, že prej se tam taky dva akiťáci servali do krve...měli by si vzít příklad z našich jabloneckých akiťáků, ty se neperou, jen se řežou ve vodě

worick

To ten náš zase Bettynku z kuchyně vyhání místo aby ji tam zaháněl, to je jeho žebrací flek a nikoho tam nepustí A o kočkách ani nemluvě - ty se naší zahradě vyhýbaj velkým obloukem, co se odstěhovali nájemníci s kočkou tak jsem tu jedinou neviděl

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 00:49
- Nahlásit

worick
ale Guccinka ta ne, ta trajdá někde po ptákách.. tak jí to dopřej
- To s tim vrkánim dělá Ayrin klukům, ta nechce, aby se Daimon s Awašim kámošili s jinýma slečnama, normálně je za to trestá

Vysoký

ty se neperou,
- vyčkej času všechno bude jenom se neboj !
To já oproti loňskýmu roku nejsem už v obraze hrozně to utíká a mění

Vysoký
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:06
- Nahlásit

ankaras

Dneska jsem si koupil PPČ 8/2010 a Whisky a Ikemu to tam sluší A z 6 psů jsou tam 3 p.Panýrka, to mě pobavilo

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:51
- Nahlásit

Vysoký
tak vzhledem k tomu, ze nadpis zni "vystavne nejuspesnejsi AA" (ci tak nejak) tak si ti tri psi svoje misto jiste zaslouzili

jeste muj dojem ze stenatek v Pearl River - jsou nejen krasny, ale hlavne uplne bozi, miloucky, vymazleny!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:54
- Nahlásit

Je k mání hodný Akiťáček 7 - 8 let. Info zde: www.mija.estranky.cz na úvodu.

Dania
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:43
- Nahlásit

Roxana

ježiš, já jsem taaak šikovná!!! Konečně povedená fotka

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 22:00 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Dania
nojo!!! a zdaleka ne jedina

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 11:52
- Nahlásit

Roxana
Ježkůůů !! krásná fotka

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 13:22
- Nahlásit

ankaras
dik fotila danca

jsou to faaaakt skvely mimina
a uz se asi pomaloucku rozchazeji do novych domovu ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:18
- Nahlásit

Roxana
Já bych si mohla kupovat štěnda pořád teda jezdit si pro ně, to je krásnej den i když pak už jsou doma všechny krásný a veselý . Skočila jsem si ten časopis koupit, jsem psala Danče, že bych prostě nepoznala Whisky a ani Zorra hezky jsou tam nafocený.
A co Ariška? Jak ta se má?? A máte ještě nějaký fota štěníků? NEmáte na fotce tu Déssi?

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 17:42
- Nahlásit

LIdičky, že ta AA z Kopřivnice je SAkI. Podle mě jde o toho samého psa.

Vysoký
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 19:34
- Nahlásit

Nejhezčí štěndo je tenhle pejsek z C vrhu od Kluskových Ten je prostě boží!

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:48
- Nahlásit

Vysoký
Nejhezčí štěndo je tenhle pejsek - ona je to totiž panda ale chybí jí ,,brejličky" aby jí byla vidět očička

Roxana
Jé, moc hezká fotka No, o vás vůbec nic nevim, sem taky moc nepíšeš, co nového, co Ariška?

Petrys
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:50
- Nahlásit

na interdogu zveřejněno obsazení kruhů a seznam majitelů

Vysoký
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 12:45
- Nahlásit

worick

Opravdová panda je Browniekova sestřička Akiro

<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání