| Autor |
Zpráva |
moth
|
# Zasláno: 26 Čec 2010 00:19
- Nahlásit
ankaras
tak ja som nasla tiez svojho vitaza, ale ne na fotkach od Helenky ... ale fotky su super, diky Helen!
Pripajam sa samozrejme ku gratulaciam,
specialne GRATULUJEM Aldikovi, Sherry a WHISKY, ona je proste uzasna, a aby som nezabudla na TOP handlera Michala a samozrejme Danku!!!
Zampachovci ste jednotky
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 06:30
- Nahlásit
ankaras
žeby nováček Big Boss?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:05
- Nahlásit
Vysoký
Jasný . Kdyby měl někdo ještě fotečky a podělil se , ráda mrknu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:38
- Nahlásit
ankaras
Čauky, uplynulý týden byl nějaký hektický, nějak jsem nestíhala ani sem mrkat
Ayrina už chuděrka vypadá jako nějaký trestanec, chybí tu už jen fotka z profilu a pod nima číslo Jak jsem to uviděla, tak jsem se zrovna začala řehtat, co zase provedla, že už ji zabásli...
Vysoký
Koukám, že dovču jste zvládli celkem dobře Já, když jsem tady viděla, jak v tom horku trpí, tak bych si troufla na dovolenou maximálně do Norska
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 11:44
- Nahlásit
worick
Jak jsem to uviděla, tak jsem se zrovna začala řehtat, co zase provedla, že už ji zabásli.
- tak teď si mě pobavila, ale fakt teď je moooc zajímavá taková srna a jaký má dlouhý nohy a nějak se nám neobaluje, tak to je celkem sranda , ale baštit baští pořád i ve vedrech, tak dobrý. Před chvílí se princezna probudila a už vegáčí na balkoně a já hned vedle ní v obýváku, zvykla si na mě děsně moc, až mě to děsí . Když bych teď odešla tak bude kňourat a hledat díru kudy za mnou, ale je fakt, že když jí zavřu a jedu pryč, tak je to bez problémů, čeká a ví že panička přijede . JInak s tou návštěvou !!! Mně to prostě nevychází já se fakt omlouvam, jsem děsná !! Kamarádka to samý, obě máme rozslibováno na všechny strany a neni kdy a v pondělí si řekneš - tak ted si to naplánuju a najednou pátek a říkáš si - no dobrý, tak zase nic a prvního září mam zkoušku tak se do toho pokoušim ještě učit. Ale ty si tuhle psala, že to máš podobně, tak snad se nebudeš zlobit, já fakt přijedu ještě letos
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 13:22
- Nahlásit
ankaras
Tak to tě můžu potěšit, protože o víkendu jdeme Brownieho s Bosíkem seznamovat osobně, bydlí od nás asi půl kilometru, takže vezmu foťák a exkluzivně pro tebe udělám pár fotek z profilu a z detailu Jen doufám že nám ho ten čtyřměsíční obr nezadupe do země, pro jistotu dáme Browniemu náhubek, kdyby se na něj ten obr rozletěl moc hrrr, nemusel by si to nechat líbit
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 13:33
- Nahlásit
Vysoký
JJ, to bude lepší seznámit je pomalu , ať nemá prcek nějaký špatný zkušenosti hned . Tak super, na fotky se těšim a pozdravovat ! Já už chci jít na nějakej pochod , ale nějak se tady teď nic nepořádá, asi taky mají letní prázdniny.
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 16:51
- Nahlásit
ankaras
O prcka a jeho zkušenosti bych se nebál, ale toho našeho už dvakrát pocuchali velký psi, tak aby nebyl trochu vystresovanej, tak dostane náhubek, aby nemohl byť i třeba nešťastně kousnout, to je pak hned
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 17:26
- Nahlásit
moth
děkujeme moc !!!!
Michal si fakt máknul, protože Whisky byla taková hodně živoučká, Aldík zase v neděli strašně nasranej...Jen Sherry byla hodná Navíc se neběhalo 1 nebo 2 kolečka , ale 10 a víc........
Taky máme zasebou i bonitaci, a mám radost , že jsem měřila doma dobře a Whisky má 66 cm !
Vysoký
to si dej bacha, ten chlupáč byl dost drsnej Obr to není, to dělaj ty chlupy, ale bacha bych si dávala
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 17:53
- Nahlásit
Dania
Asi chlapec není moc socializovanej, ona ta slečna bydlí v Praze s AI a tuhle AA má u rodičů tady v Jablonci, a jezdí za ním jen na víkendy, takže pokud její rodiče s tím psem nechoděj někam na cvičák nebo mezi psy a lidi, tak se nedivim Stačí když si zvykne na našeho prďolína
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 19:09
- Nahlásit
Nějakej hajzl nám otevřel dokořán branku i bránu od zahrady, když byl Brownie venku...a samozřejmě že vzal roha...naštěstí jsme ho našli do 10 minut, protože slyšel naše volání a odněkud celej mokrej a udejchanej přiběhl, ale takový štěstí mít nemusel, takovej provoz tady, 50m k hlavní silnici skrz Jablonec...fakt nepochopim, lidská závist nezná mezí... ((((((
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 21:30
- Nahlásit
Vysoký
Nějakej hajzl nám otevřel dokořán branku i bránu od zahrady - no ty jo, pěkné teda!
Měl ho alespoň kousnout do prdele, zmetka
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:31
- Nahlásit
worick
No on ten náš je naneštěstí takovej mazel, takže by z dotyčnýho spíš loudil piškot než aby ho kousal do zadku Naštěstí jak nás slyšel volat, tak přiběhl, akorát my byli na druhý straně domu, a on nás neviděl, ale byla venku sousedka kterou on zná, tak běžel k ní a šel s ní k nám, a jak uviděl nás, tak nás mohl sežrat radostí V tu chvíli jsem si odpřisáhl, že už k němu v životě nebudu nespravedlivej, ten pocit, kdy pes je pryč, a nevim kde je, to se nedá popsat, takovej strach!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 12:28
- Nahlásit
Vysoký
to se nedá popsat, takovej strach!
- tak to se opravdu nedá, už jsem tady párkrát běhala.....
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:51
- Nahlásit
Musím se taky vyjimečně pochlubit - Whisky má fotku v PPČ
Ale kdyby jenom to, ona je tak všestraná, že se i sama vyfotila....a nejen sebe Mrkněte na autora fotek
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:36
- Nahlásit
Dania
Jéééééé, super !! naskenovat prosím jeslti to jde
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 20:00
- Nahlásit
ankaras
nj, příští tejden, mám dovču
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 20:01
- Nahlásit
Dania
Ani nestíhám gratulovat ke všem úspěchům, tak teď to je včetně těch fotek Hned si to zítra letím koupit a budu se chválit alespoň s tím, že vás znám osobně
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 20:20
- Nahlásit
worick
já to psům vyřídím, to ne my, ale oni A Whisky je holt šikovná, že se naučila fotit
Nicméně, pro úplnost, fotku dělala Roxana, které tímto opět děkujuuuu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 22:35
- Nahlásit
Fotečky od Roxany jsem zrovna zkoukla. Na Whisky se zajdu podívat do trafiky teda , ale jako tu vaší prďavku bych si nespojila. Já jí viděla jenom na těch fotkách jako maličkou a vůbec bych jí nepoznala. Tak moc gratuluju k výsledům ještě všem . A ááárčííík jak vyrost, takový prdítko to loni bylo maličkatý.
Petrys
Péťo a musim říct, že fakt super s Brixí jste dvojka . Moc vám to sluší a takový kámošky už na pohled
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 16:41
- Nahlásit
Dania
no a kdybysme vám to neřekli, tak o tom ani nevíte, že je Whisky v časopise
ankaras
a to na tej fotce drží postoj, jenže tam celou dobu furt za náma na tý louce někdo lozil se psem a ona se za ním furt točila a pak ještě přišel až k nám a při posuzování v kruhu tam za náma venčili fenu asi tak metr od nás, takže bylo fakt těžký Brixie udržet
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 18:17
- Nahlásit
Petrys
a čumiliskovej pohled má Adore a Hořák super housenku a nejvíc fotka od helenky
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 19:10
- Nahlásit
a taky jedno video Brixie x Ike
http://www.youtube.com/watch?v=hGEajP0s1Vg
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 19:47
- Nahlásit
Petrys
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 21:39
- Nahlásit
Petrys
ankaras
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:28
- Nahlásit
Petrys
Myslim že Ike si příští nevěstu vybral sám
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 12:42
- Nahlásit
Takový výživářský dotaz - Brownie poslední dobou dost extrémě a dost často a dost zapáchajícně prdí, do hodiny si upšoukne třeba šestkrát a dost silně, krmíme granulema Eukanuba a k tomu občas maso, tvaroh, ovoce a zelenina, nemůže mu z toho třeba něco vadit?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 18:18
- Nahlásit
Vysoký
extrémě a dost často a dost zapáchajícně prdí
- my prdíme taky a velice rádi nahlas, když jdeme kolem lidí nebo sedíme obě dvě na balkoně a neni jasný, která to byla , ale extrémně zapáchajícně teda ne
- jináč se nám ayrin začala obalovat už nemá vidět kůži , ale začala jí pouštět extrémně hlava, takže doma budeme mít asi lebkouna
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 18:21
- Nahlásit
ankaras
Tak to je dobrý, jsme se báli, že máme psa vysazenýho na prdění Můžeš Ayrin přihlásit do Dělnické strany, bude dělat maskota
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 18:45
- Nahlásit
Vysoký
co jsem tak slyšela, tak všechny akity prdí co můžou
|