Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
AmAkita
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 20:53
- Nahlásit

...to Ike, on právě před těma velkejma už zdrhá (když se sesype 8 devasťáků není o co stát.....a co teprv za dva-tři týdny).

Tihle malí-bezbranní jsou zatím fajn=nesápou se !

Petrys
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 21:11
- Nahlásit

AmAkita
už se těším na fotečky

AmAkita
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 10:48
- Nahlásit

ZMĚNA ! ..... ,,vypadl" ještě pejsek

Markéta prý zrovna ,,tvoří" aktualizaci.

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 13:55
- Nahlásit

Gratulujeme k dalším prckům !

Groogy
Nás včera konečně poznali, co jsme za plemeno. Banda romských obyvatel volala - HELE TY VOLE, ŠTĚNĚ KAVKAZE Ayrin teď vypadá jak po týrání, zítra se vrací rodiče z dovči, tak to budou kecy, co jsem tady s ní dělaa, jestli dostala vůbec nažrat , komplet dovylínala, je jak srnečka a ještě se nám z těch dlouhých chlupů na krku za ušima udělaly dredy, kterých si panička !! blbka !! nevšimla a už nešly rozčesat, tak jsem je včera za velkého vedra vystříhaly a hotovo . Ayrin to teď děsně sekne

Haldu bezpapíráků jsem u AA teda nikde nezaregistrovala, ani jsem na ulici nepotkala ještě AA bez PP , tak ono to tak žhavý nebude.....

Petrys
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 17:13
- Nahlásit

AmAkita
tak ti jsou naprosto úžasní, jsou krásně vybarvení a na tý fotce jsou vyskládaní jak buřtíci
hned bych si jedno vzala

MilanS
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 18:35
- Nahlásit

Petrys: kde ty fotky vidíš ? Ať koukám jak koukám, nic ?

grooggy
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 18:36
- Nahlásit

ankaras
JSi na tom líp, o bobanoj řikaj, že je to kříženec ovčáka a malamuta a divěj se, že se naštvu - O Ayrin si aspo¨ń myslej že je čistokrevná
____
Jinak koukám na počasí na víkend v Bolce a špica-
V sobotu 20/31 (Endymu teplo ta nevadí...) Ale za to neděle- 16/21 a pod mrakem
By se nemuseli uvařit
Hele myslíte že by se dalo dohodnout aby se Akity jakožto nejchlupatější šoupli z posledního místa dopředějš (+ je jich nejmíň), ale podle mě budou tibetský dogy protestovat, protože těch je jen o 1 víc a sou taky chlupatý...
Mohla bych se na to zeptat v sobotu rozhodčího- mám stejnýho pro oba psy

grooggy
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 18:37
- Nahlásit

MilanS

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 20:07
- Nahlásit

grooggy
Kdepak, my jsme často kříženec čau-čau a ovčáka , ale jako zase bych řekla, že takovej odhad neni zlej
MilanS
Ty zase neumíš hledat, viď?

grooggy
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 20:14
- Nahlásit

ankaras
to by musel nejdřiv znám markétiny webky

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 20:20
- Nahlásit

grooggy
tak on snad ví, že je mam v odkazech

grooggy
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 20:21
- Nahlásit

ankaras
TAk je prostě slepej

MilanS
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 21:22 - Změnil/a: MilanS
- Nahlásit

Dámy dámy, ani slepej, ani blbej ( no, i když ... ), jen neinformovanej. Mám prostě uložen odkaz na html verzi a netušil jsem , že existuje nová php verze. To by si člověk pak mohl oči vykoukat a nic a nic

Petrys
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 21:37
- Nahlásit

grooggy
zeptat se samozřejmě můžeš, já se naposled taky ptala a nakonec šli první šiby, který měly bejt poslední, ale tak jestli nebude moc velký horko, tak se to dá

šebina
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:46
- Nahlásit

Gratulace k úspěchu na výst. v Bolce--všem pesům

Petrys
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:52
- Nahlásit

šebina
děkujeme za gratulace, dnes nám Brixie udělala radost a vůbec se nebála

co to, že jste dnes nedorazili? nevytopilo vás to tam dneska?

šebina
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 20:18
- Nahlásit

Petrys
ahoj,ne nevytopilo,jen Zairoš je jak nahatý chrt
těšily jsme se na všecky no ale je hrozná,a nežere a nežere,snad se to zlepší,
když už není takové vedro

grooggy
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:27
- Nahlásit

Tak co, už se Petrys chlubila??
Má nejlepšího mladýho a dostala CAJC, takže tu máme českou junior žampionku

Boban dostal CAC a Národního vítěze
A BOB dostala myslim I love Rock`n`roll de gabritho
_________
Endy dostal VN1 v dorostu

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:43
- Nahlásit

Všem gratuluju !

-------------------------------------------------- -------
http://www.inuvnouzi.estranky.cz/stranka/daruji

Pes- 20 měsíců, jménem KIMIO, červené barvy, s PP, očipovaný.
Není vhodný k chovu, protože snímek DKK není uznatelný pro uchovnění.
Je naprosto zdravý, s veškerým očkováním.
Je krmen Hills, ale podle chovatele je moc hubený.
Má rád pohyb a vodu.
...Určitě je nutné, aby měl případný zájemce zkušenost s tímto nebo podobným plemenem, protože je to dominantní pes.
Adresa našeho bydliště je Hovorčovice 534, okres Praha- Východ.
Kontakt: hlavackovak@yahoo.com, tel: 606 645 530

grooggy
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 01:52
- Nahlásit

Americká akita mladých pes
American Akita Jugendklasse Rueden
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3 247. LEGENDARY RED BARON DE GABRITHO CZ
V1, CAJC

Americká akita mezitøída pes
American Akita Zwischenklasse Rueden
3 248. ARLOW FLASH IREMIR CZ
nepøít.

Americká akita otevøená pes
American Akita Offene Klasse Rueden
3 249. BRIGHT BODIE CID-LAKE CZ
V1, NV, CAC

Americká akita štìòat fena
American Akita Welpenklasse Huendinnen
3 250. GEILSAVEN ALL THIS AND MORE CZ
VN1

Americká akita mladých fena
American Akita Jugendklasse Huendinnen
3 251. BAILEY CHIKARA CHI CZ
nepøít.
3 252. BRIXIE BRONTEPURE CZ
V1, nejl. mlad., CAJC
3 253. CESSIE BRONTEPURE CZ
V3
3 254. KEEP THE PROMISE DE GABRITHO CZ
V2
3 255. MOLNÁRVÖLGYI ZAIRE CZ
nepøít.

Americká akita mezitøída fena
American Akita Zwischenklasse Huendinnen
3 256. I LOVE ROCK´N´ROLL DE GABRITHO CZ
V1, NV, CAC, BOB

Americká akita otevøená fena
American Akita Offene Klasse Huendinnen
3 257. ADAWI BENKEI´S CZ
nepøít.
3 258. AYRIN FROM ARLETA GARDEN CZ
VD
3 259. MISS MISHA AT MELODOR CZ
V1, CAC

argosek
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 01:53
- Nahlásit

ty jo, jeste s akitama mi tu budou ponocovat.

grooggy
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 02:13
- Nahlásit

BOD Junior
1. kat.è. 3252, Brixie Bronte Pure, americká akita, maj. Mouleová Petra
V. skupina FCI
1. kat.è. 3256, I Love Rock´n´Roll de Gabritho, americká akita, maj. Panýrek Patrik

Vysoký
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 14:19
- Nahlásit

Ahoj ahoj ahoj!!

Tak jsme zpátky z dovolené!! Vezmu to stručně - cesta přes noc v pohodě, Brownie ji celou tam i zpátky prochrápal, příležitostně se vzbudil aby se vyčůral a proběhl, pak slastně pokračoval v chrupkání. Horko snášel na výbornou, za týden ztratil asi 80% srsti takže majitelé apartmánu budou mít radost a mokré tričko (už nevím kdo mi to tu radil, ale děkuju, super rada!!) velikosti XS (moje ) mu padlo jako ulitý, dokonce si ho nechal i ochotně obléknout a nevztekal se. Na pláži sebou flákl do stínu a všechno, hlavně moře, ignoroval. Na vodu reakce nicmoc, byly tam spousty psů, všichni plavali s radostí, jen ten náš tam vlezl maximálně po kotníky, teprve až když jsem ho tam hodil tak plaval, ale hned zase na břeh. Co se týče ostatních psů, máme hezké i hodně špatné zážitky, našli jsme tam kamarády z Německa (Jack Russel), Slovinska (Malamutka) a Chorvatska (Labrador). Na jedné noční vycházce nás však napadl na volno puštěný ohromný NO, bez obojku, pustil se do Brownieho na krev, pokousal mu přední tlapu až do masa, roztrhl mu polštářek, přítelkyni škrábl po ruce, mě škrábl když se po mě ohnal když jsem ho odtahoval za ocas (opět přítomným děkuji za neocenitelnou radu, nevěděl bych jinak co dělat!! ). Nutno podotknout, že majitel toho NO stál 15m opodál a na celou scénu jen koukal, ani se psa nepokoušel přivolat, jen stál a znuděně koukal jak jeho pes zraňuje našeho. Situaci zachránili až místní, kteří ho už dobře znaj a tyčí psa zahnali. Jinak pohoda, Brownie jen trochu zlobil, ani mamku mojí přítelkyně nechtěl pustit do apartmánu, nakonec pochopil že nemá šanci, takže na ni byl hodnej a v apartmánu ji nechal, jen do ložnice ji za celých 14 dní odmítal pustit, tak musel spát na chodbě Každopádně kdo ještě nenašel odvahu se takhle vypravit do tepla s AA autem, tak můžu říct, že je to pohoda, psi můžou i na pláž, do moře, není problém

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 21:49
- Nahlásit

Vysoký
Paráda, že jste si to tak užili !!! Hezká dovča, mrkla jsem i na fotečku rodinky u móře . Snad se špatný zážitky moc neodrazí a bude to OK. Nožka se teda nezanítila, je dobrá? Ayrin by to v Chorvatsku nevydržela, už jí znám, každej hafan je holt jinej a pořád by otravovala, otravovala, až by otrávila i mě , takže my se doma prostřídáme s ní a snad si každej zadovolenkuje.

Vysoký
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:47
- Nahlásit

ankaras

Na facebooku fotky ještě přidám, zatim tam jsou fotky z prvních tří dnů Budou ještě fotky z výletu na šlapadle na moře, jak plaval Právě jsem docela špatnej z toho, že Brownie má poslední zkušenosti z cizíma většíma psama jen špatný, každej se do něj hned pustí, a on je teď k ostatním psům i lidem docela nedůvěřivej, už při hlazení od cizích lidí nevrtí ocasem a po němcovi co bydlel s náma v baráku dokonce pěkně vyjel, dost agresivní byl první dny dokonce i k mámě mojí přítelkyně která tam s náma byla..takže teď nasadíme intenzivní terapii resocializace, pěkně každej den mezi lidi, hladit, dávat pamlsky, hrát si, a jen co to půjde tak zase začít chodit na cvičák, dokud je to ještě štěně Noha dobrá, my to na místě pořádně vyčistili Alfadinem, ani si to nelíže..dneska jsme hned po příjezdu zašli k vetovi, tak mu to doktorka prohlídla, vyčistila, vydezinfikovala, našla mu taky zánět spojivek a folikulální zánět třetího víčka, takže dostal kapky, má to asi z toho ostrýho sluníčka a mořský vody..

Jinak si myslím že to Brownie zvládnul na výbornou, v jeho věku, poprve a ještě do tak jinýho prostředí, ten stres musel bejt ohromnej, takže jsem i změny v chování, vyšší agresivitu a nedůvěru bral s nadhledem...dokonce poprve udělal i to, co zatím neudělal - vzhledem k skoro 40°C jsme jeli nakupovat bez něj, aby nebyl v tom horku v autě na parkovišti, nechali jsme ho v chladnym apartmánu...a po příjezdu rozkousaný futra, dveře, poškrábaná omítka...škoda asi za 100 kun, takže ještě dobrý, ale od tý doby jezdil všude s náma, asi toho na něj chudáka bylo moc..

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 00:51
- Nahlásit

Vysoký
To víš, to Ayrina by probourala dveře a vydala se za mnou. Od tý doby, co za mnou utekla, když jsem jela na kole na hasičský závody jí musim zavírat, když odjíždim a nebo s mamčou jí nechat doma, ale radši si jí zavřu, protože nevim, co tady vyvádějí a vadí mi to. Tuhle jsem si zajela na poštu a ona byla na balkoně a brácha doma a prej řvala celou dobu, závislačka. Leonka mi vždycky říká - hlavní je, se srovnat s akití povahou, takže se rovnej , psa taky rovnej trochu, ale já už vim, co bude ještě než to bude a to je asi nejdůležitější, pak předejdeš hrozně věcem . Ayrina lidi nevyhledává, jak jsou u nás, muchlovačka, otravná, pusinky, ale jak je nezná, na zahradu je nepustí a to samý venku, když někoho potkáváme, tak se na mě nejdřív podívá jestli toho dotyčnýho známe nebo ne, když řeknu - Ayrin to je náš kámoš, tak už pusinky, když to neřeknu tak buď blafe - buf, buf a nebo se bojí, jak tady psala Petrys. Takže se mu vůbec chudáčkovi nediv - páníčci ho nechali v cizím prostředí a samotnýho.

Vysoký
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 09:35
- Nahlásit

ankaras

No on na mámu přítelkyně dorážel i v naší přítomnosti a i po tom, co jsem mu důrazně naznačil, že na ni dorážet nesmí, že před ní bránit nepotřebujem...tak jsme pak nasadili piškotovou terapii, a za 4 dny už mohla máma všude kromě ložnice, bez naší přítomnosti, stačilo aby máma udělala ťuťuťu a už jí lízal obličej...a s její výškou 160cm to nebylo až tak těžký

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:47
- Nahlásit

Jsem se zasmála na FB si lidi chválí psy a odchovy a je tam fotka P.Panýrka teď z bolky a tam jedna paní napsala - TO JO A KDYBY SE TA ČŮZA AMERICKÁ NEHÁRALA, TAK BY JURKO VYHRÁL fakt jsem se pobavila
Vysoký
taky mam 160

Petrys
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:50 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

tak lidi, kdo jedete do Horky? zatím jsem slyšela, že pár lidí už nejede, což je myslím škoda, my už se moc těšíme, ale vypadá to, že počasí nic moc, já jsem z Bolky pěkně nachcípaná

grooggy
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 17:01
- Nahlásit

Bodiemu se taky líbila, je to prostě sexy čuba no...
Ale nehárala se! tak jako nevim co si to zas vymysleli...
Prej se patrikoj panýrkoj doma háraj mopsíci, tak asi načuchla...
Nadávat američanům do čůz, to se mi jako nelíbí!!!

<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání