Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Petrys
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 13:52
- Nahlásit

na stránkách interdogu zveřejněn rozpis kruhů, seznam psů a majitelů

grooggy
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:58
- Nahlásit

dovolim si napsat majtele co pojedou na národku do bolky:
Americká akita
pes
____
mladých:
Panýrek Patrik
mladých:
Wisinger Adam
Otevřená: Já
Feny
____
štěňat:Žampachová Dana
mladých:
Ing. Štoèek Petr
Mouleová Petra
Řepová Jana
Panýrek Patrik
Šebesta Jaromír
mezitřída:
PAnýrek
otevřená:
Strnadová Miloslav
Vobìrková Eva
Žampachová Dana

Vysoký
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 19:09
- Nahlásit

grooggy

Tak tam dobře všichni pořiďte, my tou dobou vyjíždíme z Chorvatska domů, tak nám držte palce ať s Browniem cestu tam i zpátky dobře přežijem Jedeme přes noc, má pro sebe celý kufr v kombiku, koupili jsme mříž, kulaté razítko i doložku máme, čipovanej je, bude mít k dispozici měkkej pelíšek, vodu, granule a hračky...ještě něco byste poradili?

grooggy
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 19:15 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

Vysoký

Držim palce...
My jsme do chorvatska taky jezdili se psem (sice jenom buldog ) ale bylo to v pohodě...
V autě bude klíma a tak mu bude líp než tady venku
Jinak máš londžku (tak cca 15 m)
Jsme jí měli kvůli tomu, že jsme ho nechtěli třeba na pláži pouštět když tam bylo narváno (nebo u silnice apod)

Vysoký
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 19:22
- Nahlásit

grooggy

My nemáme klima, máme jen větrání (ale ne chlazení).. Jinak máme 11m stopovací vodítko, a pláže narvaný tam nebudou, vybrali jsme lokalitu kde je dost opuštěných pláží, kde ho budem moct pustit a nechat vyblbnout

grooggy
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 19:33
- Nahlásit

pak sem dej honem fotky!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 19:56
- Nahlásit

Vysoký
Tak užívejte ! Naši odjíždí v sobotu. Už snad jenom bacha na průvan do uší a očí, ať tam nemáte nepříjemnosti a koupat, koupat, opalovat . Tak a teď jdeme na Ayrin celá rodina a česat !! Máme chlupy naprosto všude, takhle loni nelínala. Až teď ve druhým roce pustila snad všechno !! A, že toho má že jo . Jinak na FB jsem ve spojení s majitelkou jejího bratrance ze švédska a je boží a strašně mi jí připomíná . Tak házim fotous

Kidi a Narri , mazácí, co?

Vysoký
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:00
- Nahlásit

ankaras

No máme ho pojištěnýho od hlavy až k patě, veterinární výlohy do 10000, odpovědnost za škodu a ublížení na zdraví, prostě cokoliv se jeho vinou stane, jsme pojištěný jinak Brownie líná tak, že každej den z jeho koberečku vyhrabu tři plný hrsti chlupů a po zbytku baráku další tři hrsti Kidi a Narri jsou kráááásný, dokonalost

grooggy

Fotky určitě budou, teď jen aby fungoval foťák

grooggy
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:11
- Nahlásit

ankaras
hezkej pes...
_____
našla jsem kdo bude s Endym v dorostu...

URL

grooggy
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:15
- Nahlásit

hele nevíte co udělá kvalitní potisk na hezký triko- třeba s límečkem- né takový to jak na zahradu...
a celkem levně- chci si udělat firemni vcelicky.eu trika

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:31
- Nahlásit

grooggy
No jasný objednávám u fotostáru, doma si to nainstaluješ, sama uděláš, pošleš objednávku a zadáš kde si to vyzvedneš. www.fotostar.cz .
Taky hezkej hafán . Jsme po česání, mám doma polovičního medvěda, ale stále je co česat, takže zítra znova.

Dania
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:31
- Nahlásit

Vysoký
ještě něco byste poradili?
ošetření proti srdečním červům!

A šťastnou cestu přejuuuuu

Petrys
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:32
- Nahlásit

ankaras
ten je ale pěknej, s tou srstí připomíná lva

grooggy
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:33
- Nahlásit

ankaras
koukám po něčem kvalitnějším... jako mám na výstavy (když tys ho neviděla)
jakože na tom nění ten gumovej potisk, ale jakoby obarvená látka...

Petrys
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:34
- Nahlásit

kde se tu vzalo tolik akitích holčin v mladých to jsem tedy zvědavá, kolik bude akiťáků v Horce

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:35
- Nahlásit

grooggy
Aháá, tak to nevim jak to tam je, zkus to projet nebo od happy fota, myslim, že to taky dělají a nebo ti mrknu na mimibazar, tam to ženský taky dost vyrábějí. Zkus si to tam vyhledat www.mimibazar.cz

Dania
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:58
- Nahlásit

Petrys
kde se tu vzalo tolik akitích holčin v mladých
taky koukám...!!

grooggy
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:05
- Nahlásit

Dania
5 kusů... asi novej českej rekord

Petrys
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:08
- Nahlásit

grooggy
a jedna hezčí než druhá

grooggy
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:11
- Nahlásit

jakto že si v mladejch??

Petrys
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:16
- Nahlásit

nám chybí na jch jeden cajc, ale tuším, že tady ho asi nevyhrajem

grooggy
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:19
- Nahlásit

aha...
já jen že si byla v mezitřídě na klubovce....

Petrys
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:25
- Nahlásit

grooggy
a vyplatilo se to

grooggy
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:27 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

s čim to budem v kruhu... dyť nás to sežere...

29.6. 2010 PODZIMNÍ MVP PRAHA SE NEKONÁ!

Výstavní výbor MVP v Praze informoval ČMKU, že vzhledem k probíhající rekonstrukci výstaviště v Letňanech se nepodařilo smluvně zajistit takové prostory v halách, které by zaručovaly odpovídající prostředí pro vystavitele a jejich psy.

Jarní MVP 2011 v Praze již proběhne bez problémů.

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 22:55
- Nahlásit

Vysoký
tak taky stastnou cestu vam vsem! A to osetreni proti srdecnim cervum bych taky urcite zvazila .. pak se toho pejsek moc tezko zbavuje ..
a pozor na ruzny mistni breberky (komari, klistata..)
Petrys
na MB budu drzet palce "odhalila" jsme krom Brixie jeste Zairu a Bailey, Patrik Panyrek nevim s kym ted chodi do mladych a Repovou Janu neznam, no kazdopadne at se zadari!
grooggy
Jarní MVP 2011 v Praze již proběhne bez problémů.
tak to jsem sama zvedava, ponevac tahanice obou spolumajitelu/pronajemcu PVA dospely az do bodu, kdy dneska je na miste de facto demontovana snad polovina vystaviste a udajne maji povolene od magistratu nebo MC Praha 9 uzivat pozemek do konce roku 2010, takze tezko rict ..

Vysoký
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 06:57
- Nahlásit

Roxana
Dania

Díky za radu, dneska ještě jedeme k vetovi pro nějaké info i rizicích v Chorvatsku, případně pro nějaké premedikace, tak se určitě zeptám i na tu srdeční červivost

Petrys
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 07:52 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

Roxana
dík za držení palečků, jinak slečna Řepová je majitelka Brixiino "sestřičky" Cessie a pan Panýrek tuším bude vystavovat nějakou novou fenku, kterou zacvičoval už teď na kchmpp

AmAkita
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:53
- Nahlásit

....rekordy ve tř.mladých se dá čekat celý letošní rok....,vždyť se v minulém roce narodilo přes 50 štěňat !
Nadílka by měla být vidět zejména v Horce=pozor UŽ ZA 3 TÝDNY !

Patrik má od štěňěte mladou Misii. Zatím tady vystavená nebyla neb v ml.chodila starší Rocky (mmch.teď na světovce V4 v ml.).

Při MV v Praze jsme měli mít speciálku, takže se teď na poslední chvíli budeme muset přesunout jinam .

Dania
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 14:51
- Nahlásit

AmAkita
Zatím tady vystavená nebyla neb v ml.chodila starší Rocky (mmch.teď na světovce V4 v ml.).
podle výsledků byla Rocky V3

Vysoký
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:43
- Nahlásit

Už se taky nemůžem dočkat, až s Browniem taky vyrazíme na nějakou výstavu, ale ještě počkáme až se mi víc zabarví to očičko a chci ho mít pořádně vycvičenýho, aby nedělal ostudu

Jinak u veta v pohodě, dostal Stronghold proti těm srdečním červům, takže už jen hurá zítra vyrazit!

<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání