| Autor |
Zpráva |
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:38
- Nahlásit
Dneska jsme taky česali...toto je výsledek česání Brownieho zadku a zadních nohou
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:16
- Nahlásit
Vysoký
Hm, nejdřív jsem si řikala, co to je za rasu...
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:38
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jablonecká akita
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 08:30
- Nahlásit
ahoj, nevím jestli je ten inzerát ještě platný, ale dyžtak ho můžete asi dát na inu v nouzi
http://psi.sbazar.cz/americka-akita-tachov-o422613 8.html
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 13:31
- Nahlásit
Petrys
ahojky, to tam nedám, to neni žádná nouze za šestnáct tisíc
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 15:06
- Nahlásit
ankaras
njn, ale i tak bude potřebovat hodné páníky, když tihle už ji zklamali
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 16:22
- Nahlásit
Petrys
JJ, to jistě bude, tak ať se páníkové mu snaží nový super domov najít, když na něj nemají dostatek času. Nevím, proč si ho teda pořizovali a dál posílají za 16 000.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 18:32
- Nahlásit
ankaras
šiš co to zas je???
evidenční číslo: 1408/2010
plemeno: akita-inu
popis: fena, 7 let
srst: žíhaná, bílé znaky, standard
velikost: standard
nalezen: 01.07.2010
Praha 8,Čimice
charakteristika: Tetovaná,hledáme majitele.Spolu s č.k. 1407/10.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
-------------------------------------------------- ------------------------------
evidenční číslo: 1407/2010
plemeno: kříženec akita inu
popis: pes, 6 let
srst: žíhaná, bílé znaky, delší
velikost: větší
nalezen: 01.07.2010
Praha 8,Čimice
charakteristika: Karanténa do 08.07.10.Spolu s č.k.1408/10.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
--------------------------------------------------------------------------------
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 19:42
- Nahlásit
davidkova renata
To vypadá, že někomu vzali čáru hafani. Díky za info
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 19:41
- Nahlásit
Petrys
taky nemyslim, ze tenhle typ inzeratu patri na "v nouzi" - ze fenka potrebuje novy spolehlivy domov, o tom zadna. ale tohle je normalni prodejni inzerat, nic vic
mmch - je tu jeste chovatel a ten ma svoji odpovednost taky - prinejmensim on je ten, kdo stenatko nechal privest na svet a on vybral tohohle konkretniho majitele .. takze by mela byt jeho jasna povinnost pomoci. pokud si nemuze nechat fenku u sebe, mel by se aspon taky snazit najit ji novy domov a inzerovat ji taky u sebe na webu ..
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 19:47
- Nahlásit
Roxana,ankaras
asi máte pravdu, ale i tak čím víc inzerátů, tím líp, jen si nejsem jista, jestli ji za tu cenu udají, zvlášť když je tu teď tolika prcků a další už jsou na cestě
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 12:01
- Nahlásit
Petrys
Taky jsem přemýšlela úplně stejně jako ty nedavno, ale, co dělám ještě štěně v nouzi, tak inzeráty typu - inzerujte je nebo je nechám utopit jsou tak častý, že už mě to nevzrušuje. Lidi prostě vydírají, aby se psů zbavili a nestálo je to moc času. Tohle ať si zkusí vyřešit chovatel s majitelem, kort když si tam nasadil normální cenu za kterou fenku asi koupil. Zařadim to, když se někdo od nich ozve s prosbou o pomoc, jinak ne .
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 12:07
- Nahlásit
hele mám doma dva přírůstky a doufám, že se jich brzo zbavim... labradora a setřici a nikdo je nechce...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 22:57
- Nahlásit
Roxana
Markét, viděla si na FB?
mazáček, viď? Je to fenka, myslím.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:31
- Nahlásit
ankaras
ahojky, jj, vim stenatka z tohohle vrhu se povedly vsechny, i ty tmavy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:53
- Nahlásit
ankaras
Roxana
Čau holky
jé, ta je krásná, to je lední míša hadr A ty plyšové baculaté paciny a ušiny....Ty, jooo, ze mně by chudinka zbláznila, já bych ji muckala od rána do večera. Woriček má taky pořád hlavu ošmolenou od make-upu a obtiskanou rtěnku - vypadá jako by vylezl z bordelu
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 16:51
- Nahlásit
ankaras
tak ta je nádherná, z jaké chs je?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 18:26 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
worick
Viď, fakt ledňoch . Lidi, já vám musim napsat, co se dneska stalo, takhle jsem se nenařechtala jakou dobu ! Všichni si představte film Bétoven jak tam obmotal stolek a židle s těma příjemnýma lidma a pak jak je podrazil a táhl .
Vzali jsme s dědou a babčou Ayrin na chalupu a děda vyndal takový to bílý lehátko na opalovačku, ale šel otevřít studnu, tak jsem Ayrin přivázala ke kůlně jako kozu na stopovačce. Stálo lehátko, větev až na zem od vořešáku, stolek, židličky tkaové ty staré kempink A Ayrin se zamotala kolem toho lehátka, tak já že jí odvedu zase a ona se toho lehátka lekla, zabrala, lehátko se vymrštilo do vzduchu, srazilo mě na ten strom nikdy se mi tohle nestalo, prostě obě nohy do vzduchu, rána, ležela jsem na větvích, lehátko na mě a babi se pohnula na tý židli a ayrin se zase lekla a už stihla obmotat ty židličky a stolek , zatáhla a to byly rány, babi řvala ááááá, au, au, válela se v tom složenym stolku, ted to fakt vypadalo ošklivě, nemohla dýchat pak teda se rozesmála boty měla až u tý kůlny, nevim jak je tam mohla kopnout, je to tak 4 metry moje boty na druhý straně , babi má jelito přes břicho...... Děda dobráček brečel smíchy a za půl hodiny šišlal na ayrin a ona do něj štouchla a on se s tou židličkou složil a odřel si nohu a zadek až do krve sedim tady a brečim smíchy, na to nikdy nezapomenu, to jsem viděla jenom ve filmech tohle
Petrys
netuším to ti poví roxana
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 18:47
- Nahlásit
ankaras
Jéééžíííššš To se mělo točit tohle Taková škoda, dyť z toho mohl Troška natočit nějakou bezva českou komedii o trhlé rodince se psem - to nevymyslíš!!!
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:34
- Nahlásit
tak koukám, že nám změnili rozhodčího teď do Ml.Boleslavi, místo Chwalibóg tam má být nějaký Matyáš Jaroslav-znáte?
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 14:15 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
Petrys
nějakej univerzal, vyrábí žrádlo pro hosp. zvířata
mluví anglicky německy a polsky
a asi dělá nejvíc molosy
A je to předseda Nitracanisu...
Nic víc mi google neřek
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 14:24
- Nahlásit
Petrys
JO hele, kdybys dojela do bolky dřív než já, že mi tam pohlídáš místo na stan
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 14:49 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit
grooggy
tak před tím nám malá určitě uteče, i když podle fotky to nevypadá, že by se nějak rád přehrabával v psí tlamě, ale co jsem tak koukala, tak už posuzoval AA na klubovce ne?
jestli nezapomenu, tak se tam rozvalíme kam až to půjde
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 15:00
- Nahlásit
Petrys
Snad né... Akorád mě sere, že jsme zase poslední- jak Akity tak BOC :-/
Beru stan, ale koupim brzo i tuhle zástěnu
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 16:32
- Nahlásit
grooggy
já už stan asi brát nebudu a vemu jenom slunečník, v tom stanu bylo hrozný horko, i když na druhou stranu se neztratí
tak to je pěkně na nic, že jsme zas poslední, doufám, že se ochladí, to by se to aspoň dalo vydržet
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 19:03
- Nahlásit
Petrys
Mně se hrozně líbí jak říkáš "naše malá" , to je fakt hezký . Před tim by Ayrin určo zdrhala
grooggy
Ta fotka je super , takhle taky trávíte zimní vycházky jo?
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 20:31
- Nahlásit
ankaras
to víš, je to naše malá darebačka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:05
- Nahlásit
Petrys
Já jsem si právě na vás dneska vzpomněla, když jsem chtěla Ayrin dovyčesat břicho a neměla jsem šanci , měla důležitější věci na práci než držet.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:17
- Nahlásit
ankaras
TO známe Já bobana česala asi 2 tejdny
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:51
- Nahlásit
Čáu, tak moje chlupatá láska, teda teď srnka bez chlupů je v časopise Psí kusy . Já mam z toho vždycky takovou radost i když o nic nejde .
|