| Autor |
Zpráva |
Bela
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:56
- Nahlásit
davidkova renata
ja neviem, ci to je tak - som to dala len ako priklad
kukni co presne pytaju za postovne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:59
- Nahlásit
Bela
hlavne, ak maju k tomu pytliku za 35 kacek 100korunove postovne
To nemaji oni, ale monopol ceske posty! ale porad se mi to vyplati, kdyz koupim 4000 ! tablet pangaminu (kilo a pul) za ctyri stovky, plus to postovny.. lepsi, nez chodit co mesic do lekarny pro pytlik.
davidkova renata
Kontakt je tusim na minule strance..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:00
- Nahlásit
Fifi
Kontakt je tusim na minule strance..
dík,číhnu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:02
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.dromy.ic.cz/pangamin.html
na predminule.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:48
- Nahlásit
davidkova renata
hele, se můžem domluvit a vzít spolu a poštovný si podělit
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:50
- Nahlásit
Mel
já bych se kdyžtak taky přidala, jestli můžu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:36
- Nahlásit
Melchoco
jste mě předběhly . My to takhle udělaly s kolegyněma v práci, když jsme braly nepotopitelný házecí kroužky, samolepky spol. A vyšlo to gutově.
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 16:47
- Nahlásit
Ebony
Ahoj, muzes mi prosim napsat, jake je slozeni toho Kompletniho doplnku pro psi z holisticu?
Psala jsem jim dotaz, ale jaksi neprisla odpoved, taky jsme to chtela koupit, ale zatim jsem to nebrala, kdyz nevim co v tom je. Moc diky predem
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 16:51
- Nahlásit
Fifi
za 50 pytlik??? u nas tak 70-80 jak ktera lekarna (pang.bifi plus)
Uz se taky chystam na velkoodber z "pangaminova"
|
otoson
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 16:55
- Nahlásit
Náš pes dostává jako svačinku půlku droždí rozmazanou na kousek tvrdšího chleba,,,druhou půlku sním já, jen tak Když dostal droždí celý,docela slušně potom prděl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 19:24
- Nahlásit
Mel
PetraK
choco
hele, se můžem domluvit a vzít spolu a poštovný si podělit
jo to můžem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 19:38
- Nahlásit
zwergpinscher
za 50 pytlik??? u nas tak 70-80 jak ktera lekarna (pang.bifi plus)
Sem psal PRES 50,- za pytlik. Ja nedavno kupovala Bifi za 65,-, no nekup to kilo a pul. Jen jsem po mailu pani prosila o upresneni, zda je to pouzitelne i pro psy, bo to davkovani 10 tbl na 100 kg.. ? Odpovi nejdrive ve st... preci jen, konske davky..
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 19:38
- Nahlásit
Hele teď rozmrazuju psům zelené dršťky, je normální, že to smrdí jako lejno? Ale fakt strašně. Dík za odpovědi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 19:43
- Nahlásit
Dáška
Hele, bud v naprostem klidu. Smrdi to priserne. Pokud teda nerozmrazujes treba v troube ci tak nejak, tam se to jen zesili. Chce to nechat rozmrazit samovolne, vecer vyndat a druhej vecer podat...
Jedna pani, dokonce zeleny drstky uvarila..
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 19:49
- Nahlásit
Fifi
Neptám se, kdo to vařil radši
Rozmrazuju to neznale v mikrovlnce, doufám, že to spolubydlící nepostřehne, pač je její a ten smrad je fakt extratřída
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 19:54
- Nahlásit
Dáška
No ja ne, jen neznala majitelka.. Mi stacilo, kdyz mi zeleny drstky jednou prirozene rozmrazeny cakly pri proriznuti obalu do oka...
A jako, zeleny drstky v mikrovlne.. , to je skoro horsi nez holomocke tvaruzky ve fritaku. Nechci se smat, ale budete vetrat dva tri dny.. A ze by si toho spolubydlici nevsimla... nadeje umira posledni. Pro priste dej rozmrazit fakt den predem.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 19:56
- Nahlásit
Fifi
AAAAAAAAAAAAAAA pozdě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 22:12
- Nahlásit
Dáška
upřímnou a hlubokou soustrast tomu, kdo u vás humře první. Nevím, zdaliž to bude spolubydlící - smrady, nebo Ty, páč Tě zabije
To je tak ukrutnej smrad, že to převážím na chalpupu (páč doma si to nelajsnu podávat ) zabalený asi v deseti vrstvách novin a igeliťáků, aby ani nanomolekula smradu nemohla uniknout. Tam to hodím do dvou litinových hrnců, zatížím a nechám rozmrazit samospádem. Při servírování mám na nose kolíček a na rukou igelitový rukavice od pumpy
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 22:29
- Nahlásit
Mel
taky se přidám a poidělím se vo poštovný...beru aspon 4000 tbl
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 22:46
- Nahlásit
sarax
davidkova renata
choco
no, já to psala, že by to jako mohla vobjednat davídková, tak proč to všichni směřujete na mě?
Počkáme, co odpoví paní pangaminová Fifi a pak to teda nějak objednáme... a když už jste mě oslovily, tak to teda klidně vemu - bude ze mě pangaminová královna
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 22:48
- Nahlásit
Dáška
neklesej na mysli a neumírej... smrad je to děsnej, ale holky to jistojistě ocení
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 23:26
- Nahlásit
Fifi
Tak je to 3 a půl hodiny a už to vyvětralo spolubydlící nic nekomentovala tak nevím, zda má v pořádku čichové ústrojí...ale šla do hospody, tak možná to byl nenápadný únik
Ale mám další vychytávku, porci na ráno mám ve společné ledničce
Mel
Joooo, holky byly nadšené naprosto totálně. Molinka zhltala dršťky a nad hovězím ohrovala nos Enynce by to mohlo stoprocentně nahradit hovínka, které ochutnává... Takhle to má legální
Akurát krmit budu venku, protože se tu pak nedá žít
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 15:29
- Nahlásit
zwergpinscher
jsou to smíchaný řasy s korálama a magnésium
Dog and Cat Supplement of islandic sea weed, corals and magnesium
|
Jitkha
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 16:40
- Nahlásit
Dotaz - vepřový játra - vařit nebo můžu dávat syrový?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 16:53
- Nahlásit
Jitkha
Ja varim, syrovy mi je nechteji zrat. Beru vetamixacky, kdybych to varit nemusela, byla bych radsi.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 17:03
- Nahlásit
Jitkha
ja tiez davam varene, surove nechce
ale len raz za cas a radej mensich davkach
inac, na jatra bacha - niektori psi z neho mavaju ***ajdu.
|
Jitkha
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 17:05
- Nahlásit
Koupila jsem dneska v masně maso pro psy. Paní mi říkala, že je to mix vepřový játra a krůtí prsa (vozí jim různý). Tak jsem si nesla domů 4 kila s domněním, že to budou nějaký odřezky a když jsem rozdělala pytlík, tak jsem valila oči, nádherný celý játra a celý krůtí prsa (!). Paní mi říkala, že mívají pěkný maso, že se jí ani nechce věřit, že to je pro psy, ale že až tak, to jsem nečekala.
Na ty vepř. játra jsem se ptala proto, že jsem četla, že z vepřovýho masa by psi mohli něco chytnout. Něco málo jsem už uvažila, další část jsem dala píct s kroupama, vajíčkem a lněným semínkem do trouby a zbytek dala zamrazit. Takže by syrový vadit nemělo? Kousek už jsem teda pesanovi dala a málem mi utrhl i ruku
|
Jitkha
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 17:06
- Nahlásit
Něco málo jsem už uvažila samozřejmě uvařila ne uvažila
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 17:22
- Nahlásit
Jitkha
Takže by syrový vadit nemělo?
To musis ozkouset, ja davam syrovy kureci a v pohode, ty zerou a srajdu po nich nikdy nemely. Ale kazdy pes jina ves, nekterej jich zvladne treba kilo a jinej srajdi po trosce.
nádherný celý játra a celý krůtí prsa
To si psik mlaskne!
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 17:28
- Nahlásit
Náš pesan si dneska pochutná na vepřové hlavě. Tak doufám, že si s tím poradí.
|