| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 19:29
- Nahlásit
Fifi
vesnicky vet
No v tom to asi bude ,ty městský sou moc namyšlený...Bič boží na ně!!!!!!!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 19:29
- Nahlásit
Roboran se vyrábí pořád, navíc už i na klouby, na srst apod.
http://www.univit.cz/shopX.jsp?trop-3hvMlZ=25&sgid =25
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 19:31
- Nahlásit
Ebony
Na srst byl tuším vždycky - pro kožešinová zvířata.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 19:44
- Nahlásit
A jeste, si vzpominam, ze kdysik byly krom Roboranu (a asi i stale jsou?) Sanal tablety, nez nastal boom vsech moznych pripravku pro psy A starymu nebostikovi erdelovi dost pomahaly.
davidkova renata
ty městský sou moc namyšlený...
To ne, ale maji jiny klienty. Tu by k nim babka nesla, kdyby nemel vitaminy pro slepice, prasata a psy..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 19:59
- Nahlásit
Fifi
To ne, ale maji jiny klienty. Tu by k nim babka nesla, kdyby nemel vitaminy pro slepice, prasata a psy..
no dyk ,to tě naučí pokoře
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 21:06
- Nahlásit
Fifi
Sanal je pořád, a je můj oblíbený a osvědčený
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 21:13
- Nahlásit
Ebony
Fakt? Ja to ani nehledala, jaky druhy mas ted osvedceny? Hod typ pro seniora ci stendo. Dik.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 22:02
- Nahlásit
Fifi
stačí si vybrat
http://www.spokojenypes.cz/sanal-vitaminy-doplnky- vyzivy/
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 22:32
- Nahlásit
Plastin jsem koupila v úplně obyč. drogerii v Hlučíně na náměstí , mám ho už rok a pořád ho neubývá, páč se ho dává málo a pangamin psi žerou místo bonbonů, fakt funguje, ˇFerdovi po něm konečně začaly růst chlupy-jen nevím, kde se kupuje, nechce se mi kvůli toho k vetovi.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 23:11
- Nahlásit
Mucholabka
pangaminjen nevím, kde se kupuje
v lékárně.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 08:09
- Nahlásit
já dávám pivovarské kvasnice a psy je milujou
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 10:11
- Nahlásit
Jitkha
Jo ja nemyslela ze by byl roboran gel sptany, spis jako obecne info na co se divat v pripravcich na klouby. Jinak roboran vitaminy taky pouzivame a je dobry, stary dobry roboran
Sanal vypada dobre
Jinak nevite nekdo jak je to s tim vetamixem, jestli to maso prochazi nejakou kontrolou nebo jak to je? Nikdo nic nerika
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 10:12
- Nahlásit
JO na tom dromy jsem videla akci, 30 kg pangaminu za 1000,- i s postovnym pro velkochov jak delany
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 10:36
- Nahlásit
Nezkoušel jste někdo toto u psa který špatně cestuje?
http://www.spokojenypes.cz/sanal-vitaminy-doplnky- vyzivy/sanal-relax-15-antistresovych+id-7-05290.ht ml
|
Jitkha
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:47
- Nahlásit
Fifi
chci něco přidávat právě pro klid duše, kdyby něco, tak abych si pak nevyčítala, že to je kvůli mně (i když to bych si stejně asi vyčítala )
A uz ani nevim, co jsem tim chtela rict.
zwergpinscher
já to ani nepochopila, že si myslela, že je špatný a díky za tip, na co si dát pozor
Jinak je pro mě favoritem Roboran, ještě to proberu s naší veterinářkou.
Jak jsem tak brouzdala po netu, narazila jsem na stránky s velkým výběrem doplňků pro psy, tak dávám do placu, třeba budou k někomu užitku http://www.docsimon.cz/kat/veterinarni-pece
http://www.lekarna.cz/veterinarni-pripravky/
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 20:08
- Nahlásit
Jitkha
Našemu pesanovi Roboran zrovna nějak nesedl, měl po něm průjem, tak jsem musela hledat jiné doplňky výživy. Uvažovala jsem o Drucalu, který doporučovala Irena Sehnerová, ale potom jsem dostala odkaz na barf na stránkách barona a tam jsem si objednala Mikro mineral, se kterým jsem fakt moc spokojená.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:39
- Nahlásit
Mně se zase psi posrali z Gelacanu, je to individuální. Drucal taky používám a vůbec přípravky od Firmy Beaphar jsou super. jinak já nakupuji tady
http://www.holisticshop.cz/obchod/
a momentálně používám tohle + pangamin bifi plus
http://www.holisticshop.cz/obchod/index.php?idvyrb =305&akc=detail
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 10:37
- Nahlásit
Morkové kosti psům vaříte nebo dáváte syrové?
Já je vařím, ale když Smečka říká, že kosti jen syrové...
A co hovězí kosti na polívku? Dáváte je psům? Díky
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:04
- Nahlásit
Dáška
Kosti dávám vepřové nožky, kuřecí skelety a krky. Taky se chystám koupit ty velké hovězí kosti a vepřovou hlavu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:19
- Nahlásit
Helejte
s tim Pangaminem...se omlouvám esi to tu už bylo,nechce se mi to číst,není levnější a v zásadě stejný normální droždí???vobčas to čubě nasypu,ale možná dávám moc bo tu a tam krká ,kolik kdo dáváte pokud vůbec?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:29
- Nahlásit
davidkova renata
Ja ted zrovna volala te pani od Pangaminu, ohledne 1,5 kg baleni Pangaminu. Je v zahranici, ale pisla jsem ji maila.
Ja sice obcas kostku kvasnic taky rozdrobim do 5 misek, ale pangamin je lepsi (uz diky tem bonusovejm Bifi plus, pupalka atd.)
U nas jsou tbl pangaminu pochoutka nejvetsi, cekaji na ne jak na bonbony. Dostanou tak 2x - 4x tydne, co mi padne do dlane. Nekdy kazda 5, jindy 3, jindy treba 10. A nejmensi mene.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
není levnější a v zásadě stejný normální droždí???
niekde som citala, ze nie (neviem to teraza na rychlo najst), aj kvoli tomu, ze pekarenske a pivovarske drozdie su rozdielne typy kvasiniek
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:36
- Nahlásit
FifiJa sice obcas kostku kvasnic taky rozdrobim do 5 misek,
inac, na to bacha, cerstve drozdie by sa nemalo davat v surovom stave (lepsie ja roztopit na panvici na troche oleja), kvoli pokracujicim kvasnym procesom v traviacom ustrojenstve
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:42
- Nahlásit
Já dávám psovi obřího plemene 12-14 tablet pangaminu denně. Taky kupuju Bifi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:43
- Nahlásit
Fifi
Bela
aha...
No vo mě je známo,že sem nebývale lakomá,tak proto ten dotaz .Pangamin mi už došel,ale v lékárně je normálně k dostání ne?
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:46
- Nahlásit
davidkova renataNo vo mě je známo,že sem nebývale lakomá,tak proto ten dotaz
to som aj ja
ale v lékárně je normálně k dostání ne?
jj, zatial som nemala problem ho bezne zakupit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:48
- Nahlásit
Bela
cerstve drozdie by sa nemalo davat v surovom stave (lepsie ja roztopit na panvici na troche oleja), kvoli pokracujicim kvasnym procesom v traviacom ustrojenstve
To ja vim, ale kdybych kostku kvasnic roztopila na panvici na troche oleja, tak se pozvracim. Nesnasim smrad kvasnicove pomazanky, polevky ci cokoliv podobneho. Na pet misek se to ztrati, psicim nic neprocesuje a nemaji problemy.
davidkova renata
Pangamin mi už došel,ale v lékárně je normálně k dostání ne?
To je, ale pekne drahej, to se ti fakt vyplati objednat po netu. Pani z pangaminova rikala, ze zrovna maji v akci pang.+pupalku za 35 Kc pytlik, to je presne ten pytlik, co v lekarne koupis pres 50,- Kc. Tak kdyz ses shancliva, to se vyplati.
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:51
- Nahlásit
Fifi
To je drsný, já kupuju pytlík pang. s pupalkou za 70,- Slušný marže maj v lékárně.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:52
- Nahlásit
FifiPani z pangaminova rikala, ze zrovna maji v akci pang.+pupalku za 35 Kc pytlik, to je presne ten pytlik, co v lekarne koupis pres 50,- Kc. Tak kdyz ses shancliva, to se vyplati.
hlavne, ak maju k tomu pytliku za 35 kacek 100korunove postovne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:54
- Nahlásit
Bela
100korunove postovne
Šiš to mi nedělejte ,už sem se chtěla poptat na kontakt...
|