| Autor |
Zpráva |
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 13:33
- Nahlásit
maxim
Vono jí případně taky nic jinýho nezbyde
A rádi ji budem mít pořád. Je to naše hvězda jasná
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 13:48
- Nahlásit
cafina
Nejhorší co může být je prý distancovat psa od mimina, když si ho doneseš domů. To pak ten pes těžce nese. A neplatí to jen pro psy. I prvorozený děti se musí hned od začátku zapojit. S tím mám i zkušenosti
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 15:24
- Nahlásit
maxim
Taky myslím, že se to dá zvládnout. Ale bude to tvrdá zkouška našeho vztahu.
Před chvílí mi volala Alča, jedou s Clifíčkem k veterináři. Je mu 13, tak člověk může čekat všechno, jen když ta chvíle přichází, tak se s tím těžko smiřuje. Zatím se ze všeho vykřesal, ale dnes mám špatný pocit. Tak drže palce
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 16:08
- Nahlásit
Uf, tak Clifouš v rámci možností v pohodě. Prý slabá mrtvička nebo kolika. Dostal nějaké léky a je lepší. Tak snad zas na chvilku ještě vyhrál..
|
baile
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 18:00
- Nahlásit
cafina
Tak jsme dneska trénovali povel "k noze" a hrůza. Vždycky si sedne zadkem kus ode mě, aby na mě líp viděl. Pokaždé ho musím opravit. Tak nevím, jestli to někdy pochopí. A o obratech proti směru hodinových ručiček už ani nemluvím
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 18:11
- Nahlásit
baile
Určitě na něj nespěchej, tyhle cviky chtějí čas a trpělivost. Nenaučíš je za pár dnů, určitě počítej týdny, až měsíce. Třeba přesnou chůzi s díváním na psovoda si myslím, že se pes naučí kvalitně tak za rok a další rok trvá, než je na něj spoleh. Takže máte ještě moře času
|
baile
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 18:40
- Nahlásit
cafina
Nerada čekám , ale když to říkáš, budu trpělivá
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 18:53
- Nahlásit
baile
Lepší radu nemám
Jen trénovat , trénovat a chválit
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 21:04
- Nahlásit
cafina
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 21:06
- Nahlásit
baile
Ty seš úplně jako já. Taky netrpělivá. Ale budeme poslouchat cafinu. Má zkušenosti. A budeme trénovat, trénovat a chválit.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 07:32
- Nahlásit
Dobré ráno všem
Teď jsem tady někde četla, že na ranní procházce našli u silnice srnku sraženou autem. A zavolali "povolané", aby jí to přišli zkrátit. Napadlo mě, že vůbec nevím, kam bych volala, kdybych já našla nějaké zraněné zvíře nebo konkrétně psa, pokud pro psa je povolaný někdo jiný než pro divoké zvíře. Jestli mi můžete poradit, dám si číslo do mobilu.
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 09:02
- Nahlásit
papillon_girl
omlouvám se že píšu až teď,prosím je na tebe nějaký kontakt meil?Máš v pc kopii PP Bowiena?Měla bych zájem o krytí na jaře,pokud by to bylo možné a asi nejen já V Ostravě jsem byla se štěnkem s Elistree,ale asi si mě nepamatuješ.Proč tam dostal Bowi VD jsem prostě nechápala a přišlo mi to nefer a dost.prosím mohla bys mi eventuelně písnout na meil jirava@centrum.cz moc se sem kuli mimču nedostanu a nemám čas pročítat tady diskusi nazpět.
Jen jsem to zběžně tady prolítla.Mě na miminko žárlil nejvíc Čiky asi jsou psí kluci žárlivější (
Mám tu teď s papišákama problém,holky se mě začali mezi sebou prát a docela fest,tak je musím rozdělovat když jdu pryč.Je to nepřijemný,snad to je jen tím,že jsou po hárání.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 10:13
- Nahlásit
arsiela
Ahoj
Když posílám přihlášku na výstavu, stačí poslat kopii PP nebo musím okopírovat i výstavní přílohu?
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 10:28
- Nahlásit
maxim
jen kopii PP někde chtěj oboustrannou,takže radši obě strany aby byla patrná adresa majitele
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 10:39
- Nahlásit
holky jak vám sem jdou dát ty velké smaily,poučte mě.mám je v pc ale vložit sem mi nejdou
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 10:50
- Nahlásit
arsiela
Nestačí mít je v PC, musí být na internetu. Třeba v nějakým albu. Pak si ten obrázek rozklikneš na skutečnou velikost, pravým myšítkem dáš vlastnosti, zkopíruješ adresu obrázku a tady v papillonech ( nebo na jiným fóru ) klikneš na ten obrázek s barevnejma tvarama, co je nad kolonkou pro psaní textu, tam vymažeš původní adresu a zkopíruješ tam tu svoji.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 11:20
- Nahlásit
maxim
vůbec nevím, kam bych volala
V Brně ( a předpokládám, že i v jiných městech ) to řeší Městská policie, tzn. 156. Mimo město nemám zkušenost, ale řešila bych to asi přes Policii České republiky - 158. Tak nějak předpokládám, že kdyby to neměli v kompetenci, věděli by koho oslovit. I my fungujeme v práci jako informační kancelář, řeším po telefonu od převýchovy psů a koček, po např. včera se pán pídil, kam může dát své morče na vánoce do hotelu, nebo jiná paní - zajíc sedí pod barákem v keři a nechce odejít. Rozhodně ta práce není monotonní
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 11:24
- Nahlásit
Ahoj všem
maxim
A pokud hlásíš do třídy šampionů, tak kopii diplomu, který Ti poslala Plemenná kniha.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 11:26
- Nahlásit
cafina
Vidím, že se nenudíš.
Pochopila jsem to dobře, Ty pracuješ v útulku pro pejsánky? Pokud ano mohla bych vědět kde?
Dík za případné odpovědi
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 11:51
- Nahlásit
Bubacek
Útulek pro opuštěná zvířata při MP Brno
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:06
- Nahlásit
cafina
A co se teda dělá s tím zajícem?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:25
- Nahlásit
maxim
Odchytáři fungují i jako asanační služba, kadavery vozí do kafilerního boxu a ten vyváží kafilerka.
Zraněná divoká zvířata řeší myslivci, případně ve spolupráci se Zoo. Psy a kočky se vozí do útulku.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:33
- Nahlásit
cafina
kadavery
Samý cizokrajný termín...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:39
- Nahlásit
cafina
Dneska mi došel PP z CMKU, tak si ho pěkně nakopíruju k přihláškám a šupem ho pošlu zpátky, ať mi zapíšou toho JCH. Odpadá mi tím ten problém, že bych ho k přihlášce do Olomouce neměla. Jestli budou tak rychlí i podruhé, vrátí se mi ty papíry do výstavy v pohodě.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:39
- Nahlásit
maxim
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:43
- Nahlásit
maxim
vrátí se mi ty papíry do výstavy v pohodě
To jsem ráda Snad se osud smiluje i nade mnou a Sunny počká s háráním až po Praze. Bude tam sice velká konkurence, ale těším se a chci si to užít. Tak snad vydrží
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:48
- Nahlásit
cafina
Co hypnóza...nebo hybernace?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:49
- Nahlásit
cafina
Z toho smajlíka usuzuju, že kadavery budou asi mrtvoly
|
baile
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:11
- Nahlásit
Ahoj holky,
dnes je Endíkovi nějak špatně, dvakrát zvracel a měl řidší stolici Tak snad to je jen jednodenní viróza.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:20
- Nahlásit
baile
A má studenej a mokrej čumáček?
|