| Autor |
Zpráva |
cafina
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 18:46
- Nahlásit
maxim
Tak já už za chvilku taky. V neděli plánujeme výstavu v Nitře, zatím nejsem na 100% rozhodnutá, že pojedeme, ale pokud nebude počasní kulalamita, tak vyrazíme. Kdyby náhodou ne, ozvala bych se a k poznávání Šlapanic bych se připojila, pokud by to neva? Jinak slibuji, že nejpozději v pondělí, i když nejdu do práce, dám vědět, jak jsme dopadli. Jinak přeji všem hezký víkend!!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 20:06
- Nahlásit
Ty jo já už uplně ztrácím přehled!!!! a to jesem tu nebyla jenom ani ne týden!!!!!!! baile klásný video! je to šikula, to mi tak skvělí nebyli! no teda možná, že jsme tak šikovní ,ale zkoušky jsme neudělalI! doba začátku zkoušek: 17:00, ai tak to stálo v propozicíhc, ale...... přišli jsme radši dřív, tak kolem 4, uložili bowa do klece a zh hrůzou zjstili, že nteprve nastupují pokročilí, kterých bylo 20... on dobře, to něják přežijem....... čekali jsem a sbírali zkušenosti....... poté v 18 00 začalo k naší radosti vyhlašíování.. možná i pozdějíi, ale vím, že pak, kolem půl 8 jsem šl pro Bowienka, aby se probral Páno! to byste nevěřili, jakou mělů radost, ale jako by pořád hlledal něco, co tu není...... marně jsem si namáhlaa hlavu, ale pořád nic! byl sice š´tastný, ale tak trochu mimio....... tak jsme začali zase čekat!!!!!!!! půl 9 a my konečně nastupujeme...... šťouchám do Bowa, aby se probral. on mi chudák mezi tím usnul v náručí!!!!!!!!!!! no a tak jsme šli na to...... začátek byl doceal úspěšní, Bowi provedl důstojné SEDNI, dokonce lépe, než při tréningu a já jásala.. pak se pustila hudba a on stále seděl.. OO! JAK KRÁSNÉ ODLOŽENÍ! vbyla jsem v sedmém nebi......... ale pak.... přivolala jsem ho! Byl už celý napružený........ "Kde jsou ty překážky, paničko! já rád půjdu hiop, chhci dělat hop, chci!" tak asi něco takového se mu honilo jeho motýlí hlavičkou, když začal cválat po pódiu jak šílenej a ke svému údivu, nikde nic! Co mi byly platné povely, aby dělal kroky???? byl prostě tak unavený z celého dne, že ho ani ve snu nenapadlo ,že tady není na agi....... z pódia jsme odešli téměř hhrdě... bow za mnou lketěl, jako by si mnyslel, že tohler je jen rozcvička a teprve teď se vběhne na ten pravý, závodní parkur! nestalo se tak.. místo toho nastala smusná cesta směrem k autu.......
Nevím, jak vy, ale myslím, že to nebyla tak doceal jenom naše, ale hlavně pořadatelská chyba! jak je vůbec možné, udělat něcovtakového, abychom se dostali na pódium až o půl 9, místo 5, 6 nebo nedejbože 7! ale půl 9 to bylo opravdu i nad naše síli a příště. jestli teda nějáké bude, protože tohlew mě docela odradilo s e nebudeme hlásit na zkoušky, ale rovnou na závod, protože je větší jistota, že nepúojedem o půl9........ no... docela mě to mrzí! ale mám zas adost z toho, že ho fakt hcytlo agi....... a to je pro mě nej, protože to "nakrucování se" možná není zas tolik pro nás.......
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 22:51
- Nahlásit
papillon_girl
Tak to by mě teda naštvalo. A to je slabý slovo.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 08:49
- Nahlásit
všechny zdravím a přeji příjemný den
maxim
Chtěla jsem se zeptat čím krmíte Vaše Papillonky? Od chovatelky jsem dostala Royal Canin a byly mi také doporučeny Mastery. Což jsou, aspoň myslím, kvalitní granule. Oboje jsem jí koupila, ale ona je moc nechce .
Moje Akitky krmím granulemi Bosch a po těch by se ta naše Papillonka mohla utlouct . A Akitkám zase zachutnaly Mastery, ale Bosch jsou pro ně na prvním místě. Tak nevím
|
baile
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 10:19
- Nahlásit
cafina
k poznávání Šlapanic bych se připojila, pokud by to neva
Nevadí, pokud bys měla čas, přijď se do Šlapek podívat!
|
baile
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 10:21
- Nahlásit
papillon_girl
To je škoda, že jste ty zkoušky neudělali . Myslím, že bysme na tom byli podobně, když bysme přišli na řadu až tak pozdě.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 12:00
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj
Tak to bude ta tvoje holka jako Max. Kupuju mu Eukanubu, na tu mi kývl i veterinář a byl na ni zvyklej od chovatelky. Ale jemu chutnají nejvíc kočičí granule, který se před ním se střídavým úspěchem pokoušíme schovávat a potom jakýsi úplně obyčejný granule, co ani nevím, jak se jmenují, kterejma krmí můj otec. Ale v globálu dá přednost čemukoli jinýmu před granulama.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 12:03
- Nahlásit
cafina
Když do té Nitry nepojedete, tak určitě přijď
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 12:38
- Nahlásit
baile
nj! ti mpotejli jsou fakt všichni stejní..... ale určíitě se potkáme na nějákých agi závodech! kam, že se to chystáte na dancing v únoru? možná bychom s epřipojili zkusit to napodruhý, ale na zkoušky už nejdu! uvidíme.......
maxim
to víš, jak moc mě to na.....
maxim
Bubacek
My krmíme taky Eukanubou, ale chovatelka dávala Purinu... Bow je hrozně žravej, takže si dá vpodstatě všechno. Teďka máme Trainery, ty jsou takový menší a jssou i různý příchutě. Eukanuba je Eukanuba, ale tohle jim jede víc...... Jestli mu ty jeho granule nejedou, zkus je trochu namočit v horký vodě. pak je to takový měkčí a voňavější... hend se na to pohrne! a taky často dávám trošku kapsičkyn pedigree, asi tak necelou půlku a do toho přidám granule taky. to se pak míní umlátit
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 12:50
- Nahlásit
papillon_girl
Díky za radu. Zkusím je namočit
Taky mu dávám vařený hovězí s vločkama, aby trochu přibral. Je jak chrt. A možná vyzkouším ty Trainery, jestli Bowienkovi chutnají.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 12:54
- Nahlásit
Bubacek
Máš nějaké psí stránky? Přidala bych si tě - s dovolením - do odkazů
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 12:56
- Nahlásit
papillon_girl
Máš nějaké psí stránky? Přidala bych si tě - s dovolením - do odkazů
Tebe taky, jestli můžu
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 12:58
- Nahlásit
maxim
Zatím nemáme, pracuje se na tom, tak vám potom dám všem vědět
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 13:01
- Nahlásit
maxim
Vy nějáké stránečky máte? moc ráda bych se na vás podívala! M někdy děláme ještě rýži s kuřátkem nebo těstoviny, ale to jenom někdfy, aby si na to nenavykl tolik, že by pak nechtěl nic jiného
|
baile
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 13:02
- Nahlásit
papillon_girl
V únoru se chystám do Blanska na tanec se psem ( http://www.tanecsepsem.cz/uvod_cz.html ).
Jinak dogdancing (což pořádá jiný klub) zkusím až si budu víc věřit
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 13:03
- Nahlásit
baile
ahoj, nevím jestli teď půjdu, není mi dobře
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 13:06
- Nahlásit
šla bych jen kousek
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 13:08
- Nahlásit
baile
Aha... Blansko, to je někde u Opavy, že? Já si vždycky myslela, že dogdancing a tannec se psem je tak něják to samý! Tak já se na to podívám a zkusím něco fajn vymyslet... Máme to blízko, tak by nevbyl zas takový problém to zkusit!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 16:22
- Nahlásit
papillon_girl
Naše stránky URL
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 16:51
- Nahlásit
papillon_girl
maxim
Moc děkuji za rady, ale Eukanubu si prý mám spapat sama. To mi řekly jak Akitky tak i Papillonečka. Vyhráli jsme celý pytel a ještě jsme dostali vzorky ostatních druhů Eukanuby a nakonec jsme to donesli do útulku pro pejsky. Tu Bosch papají všichni i suché. A když malé Papillonce dám do granulek konzervičku (Shiny Dog od Giimbornu Tuňák+Hovězí, Tuňák+Kuře, Kuře, Kuře+Hovězí) nebo kapsičku tak dostane průjem. Tak radši dávám suché. Jen doufám, že ji ta Bosch bude stačit. Bosch totiž nepatří do prémiové řady granulí jako Eukanuba, Royal Canin, Mastery, Purina a jiné. Jo a občas jí ještě dám vařené kuřecí prso.
Co se týká psích stránek, tak prozatím mám jen stránky s Akitkama a do těch nechci míchat Papillonku. Nehledě na to, že mi stránky s Akitkama spravuje kamarádka. Pokud by Ti zatím stačily tyto, tak je sem mohu písnout. A na Papilončiných se pracuje, jen nevím jak se dávají ven.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 16:54
- Nahlásit
Bubacek
Určitě sem dej odkaz Podívám se ráda i na akity. A až budeš mít stránky s motýlkou, tak nám dej vědět. Ale ať to moc dlouho netrvá...
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 17:02
- Nahlásit
maxim
Tak tady jsou: www.sweb.cz/vjp-key
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 17:37
- Nahlásit
Bubacek
Moc hezký stránečky. A jak jsem to četla, jsi přes psy odborník. Asi to není jen tak, chovat takovou smečku
. A na Papilončiných se pracuje, jen nevím jak se dávají ven.
tomu nějak nerozumím
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 17:59
- Nahlásit
maxim
Kčrásný stránečky! To je teda opravdu fešák!!!!!
Bubacek
Hlavně, že mu chutná... Fakt moc hezký stránečky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 18:07
- Nahlásit
papillon_girl
Díky
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 18:09
- Nahlásit
papillon_girl
Blansko je u Brna, zákaldní rozdíly mezi dogdancingem a tancem se psem najdeš tady
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 19:35
- Nahlásit
papillon_girl
Děkuji
maxim
Moc děkuji . No za odborníka se nepovažuji, ale pár zkušeností mám , ale jen s velkýmy psy.
Co se týká PC jsem amatér, začátečník a nevím jak se dávají stránky na Net.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:04
- Nahlásit
Bubacek
A ty už máš ty stránky někde nachystaný?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:07
- Nahlásit
Bubacek
My jsme vytvořili stránky pomocí už předchystaného programu www.estranky.cz Já sama bych to nedokázala, ale mám děti a ty se v tom vyznají. Tvůj syn by ti určitě taky uměl poradit. Teď už tam zkouším něco vytvořit i sama a pomaličku se do toho dostávám.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:30
- Nahlásit
maxim
Mám je nachystané v počítači. Teď jen dokázat to dostat na Net. My už se po tom taky pídíme, tak snad se nám to povede. Tak to jsi moc šikovná a Tvé děti také.
|