Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:32
- Nahlásit

Bubacek
baile

Jak to, že mně to nefunguje ?

Bubacek
Člen
- Nahlásit

baile
Můžu Tě ujistit, že to není poznat. Zvládli jste to s přehledem. Opravdu moc pěkné.

baile
Člen
- Nahlásit

maxim
Bubackovi to šlo spustit, tak nevím. Zkus to znovu. A klikáš jen na ten tanec se psem? Agility, coursing, atd. jsem ještě netvořila.

baile
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:33
- Nahlásit

Bubacek
díky díky, už vymýšlím další sestavu, tak se už těším na nějakou soutěž

baile
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:35
- Nahlásit

maxim
Při jaké části ti to nefunguje? Nefungují ti celkově stránky nebo po kliknutí na Tanec se psem se ti nic nezobrazí? Mělo by se ti právě zobrazit takové okýnko, kde se pak video spustí poklikáním na šipečku.

maxim
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:39
- Nahlásit

baile

Tak už se mi to podařilo otevřít na exploreru.

Bylo to úžasný, jste strašně šikovní

Bubacek
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:39
- Nahlásit

maxim
baile
Děvčata (mohu Vás tak oslovit?) mám na Vás dotaz. Vy máte své papilonky doma, že? Taky Vám doma dělali hromádky a loužičky? Pokud ano, v kolikati měsících přestali? Trestali jste je za to nějak, pokud ano - jak? Kolikrát jste s nimi chodili ven a na jak dlouho? Mám zkušenosti jen s velkými psy a to co nacvičuje ta malá tak mi nad tím zůstává rozum stát. Možná je to normální, mám strach, abych něco nepokazila. Mám tu naši pusinku moc ráda.

baile
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:46
- Nahlásit

Bubacek
Mám svýho papíka doma, ale on byl od malička strašně čistotný. Mám ho zhruba od tří měsíců. Naučil se, že nemá doma čůrat velice brzy, hned po týdnu se už doma nevyprazdňoval. Protože jsem studentka a pořídila jsem si ho o prázdninách, tak jsem měla hodně času. Ono možná pomohlo to, že jsem ze začátku s ním chodila po každých třech hodinách ven, kde jsem ho hodně pochválila, když se vyčůral. Večer to kupodivu vydržel (nějaká menší nehoda se někdy vyskytla) - což bylo asi 12 hodin.

Ale fakt říkám, záleží na jedinci. Někomu to trvá dýl, takže se určitě nemusíš strachovat.

baile
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:50
- Nahlásit

Bubacek
Hlavně nijak netrestat, aby pak neměl strach čůrat. Když ji chytíš při činu, tak řekni fuj a venku zase strašně chválit za vyčůrání. Jinak fakt nevím, jak poradit. Taky se říká, že je dobré chodit se psem ven po jídle nebo spánku - to se mu pak většinou chce čůrat a kakat.

baile
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:56
- Nahlásit

maxim
Tak už se mi to podařilo otevřít na exploreru

No fakt, teď se dívám, že na Mozile to nejde otevřít.

jste strašně šikovní
Och díky, roste mi sebevědomí

baile
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:57
- Nahlásit

No, jdu se umýt a dívat se na Pojišťovnu štěstí Ahoj zítra.

maxim
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:58
- Nahlásit

Bubacek
Když k nám Max přišel, měl už tři měsíce a tím pádem už nějaké návyky na čistotu. Zezačátku jsem si ho brala do práce, aby nebyl sám. To šel tedy čurat ráno a pak jsem s ním vyběhla kolem dvanácté, no a potom když jsem šla domů, tedy kolem čtvrté. Zezačátku jsme chodili radši častěji, aby se mu doma loužička nebo bobek nestihly podařit.
Ale stejně měl třeba období, kdy najednou začal dělat bobky a louže doma a to už byl starší ! Ale říkala jsem si, že je to přechodné a taky že jo.
Za nic jsem ho netrestala. Papilloni mají prý křehkou náturu, tak nepěstujeme tělesné tresty ani nekřičíme a nenadáváme. Lepší je problému předcházet.
Obecně platí, že malý štěně má jít na "záchod" hned po jídle, ale to platí určitě i u velkých plemen. Postupně vydrží dýl a dýl.
Já myslím, že v tom není rozdíl podle velikosti plemene.
Protože se fenky vyprázdní najednou ( teď myslím moč ), tak si myslím, že ráno a večer stačí vyčurat a odpoledne pořádná prochajda. No a kromě toho já beru Maxe všude s sebou, i když jdu třeba jen vysypat smetí

Bubacek
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 20:32
- Nahlásit

maxim
Přesně tak to děláme. Jen k jídlu má přístup pořád, takže si může vzít kdy chce. Ráno je s ní dcera půl hoďky venku, pak jde do školy a ona je celou dobu hodná, když náhodou tak má na určitém místě plinečku a jde tam. Kolem jedné hodiny odpoledne s ní jde dcera na dvě hoďky ven a když příjdou tak mi tvrdí, že 3-4 krát čůrala a 2 krát kakala. Přesto do hodinky udělá hromádku či loužičku doma, ale mimo plinečku většinou v pokoji dcery. Večer jdou zase tak na půl hoďky ven a pusinka si lehne ke mě do postele a spí se mnou až do rána. Mám podezření, že to ta malá dělá dceři na truc. Jsem s toho smutná a moc mne to mrzí. Jinak je totiž moc šikovná.

maxim
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 20:53
- Nahlásit

Bubacek
Já Maxovi taky nechávám granulky v misce celej den, protože on moc nežere, tak jsem ráda, že si občas zobne.
S tím chozením na dvě hodiny ven, to teda nevím. Ona je ještě malinká, aby se nepřetáhla. Já myslím, že zatím by jí stačila i hodina. A taky je už docela chladno a ona určitě ještě nemá dost chlupů. Alespoň Max byl jako holátko a protože nemají podsadu, tak je jim dřív chladno. I když má svetřík.
Nemá dcera náhodou v pokoji koberec? Protože Max i kočka dělají nepřístojnosti nejraději na koberec.
Ale vůbec se neboj. Ona se srovná. Je to ještě mimino. A když kolem těch malých nehod nebudeš dělat řeči, tak ji to přestane bavit i kdyby to dělala trošku naschvál. I když o tom pochybuju, já myslím že tohle plemeno nemá naschvály v povaze.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 09:34
- Nahlásit

maxim
My máme koberce všude. Když se ji to podaří, tak ji vyhubuji co to zase provedla a odeženu ji, že se s ní nebavím a aby to neviděla tak to ulidím. Já to taky tak beru, že je to miminko a všechno se teprve učí, ale když se mi nelíbí co dělá tak ji to dám najevo, ať si nezvykne dělat něco co nemá. Je skvěle hravá a hlavně mazlivá, že i ta nejmladší Akitka začíná na ni žárlit a pořád je mi na blízku, abych náhodou Papillonku nepohladila vícekrát než ji. Ale jinak si spolu hrají a také spolu spinkají. Jako holátko se mi nezdá. Asi ji narostli nějaké chlupy, protože je jako ježurka. Některé chlupy má kratší a některé delší až o 2 cm než ty kradší. Snad to tak má být a srovná se to. ALe co ať vypadá jak chce je naše a naší zůstane i kdyby byla bez nohy či něčeho jiného.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 09:54
- Nahlásit

Bubacek
ale když se mi nelíbí co dělá tak ji to dám najevo,
Jo tak to je jasný. Ani tomu miminu nesmí člověk dovolit všechno. Já jsem jenom myslela, že by se na ně nemělo křičet a tak.
je jako ježurka
Aha, to je štěněcí srst, podsada časem vypadá a už nenaroste. Ale ty dvě hodiny na procházce jsou podle mě stejně hodně. Nevím jak to vidí ostatní, ale s tím procházkováním jsme to třeba my jednou přehnali. Byl ještě malej a šli jsme taky na asi dvě hodiny a potom doma byl přetaženej. Teď to vidím na Hanulce, Maxově skorosestře. Má šest měsíců a když jsme dlouho venku, panička ji občas nosí. Až jsou potom větší, tak už by utahali i vola

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:01 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

bubacek
tak už by utahali i vola
Jenom tak na okraj, to se u nás tak říká. Píšu to proto, že vím, že na ostravsku se některá naše rčení berou jinak, tak abych neurazila...

Šárka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:10
- Nahlásit

baile
opravdu moc moc pěkné vystoupení
To je to jak jste vyhráli?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:11
- Nahlásit

maxim
Né, to je v pohodě. Jak se říká: mne urazí jen inteligent. Ona taky celé dvě hoďky nechodí. Polítá si a dcera si sedne na lavičku a vezme si ji na klín a mazlikuje se s ní. Ale na doporučení zkušenějších odpolední procházky zkrátíme na hodinku. Přesto všem děkuji za rady a předané zkušenosti.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:15
- Nahlásit

Bubacek
mne urazí jen inteligent.

Hmm... a já tě teda neurazila,jo?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:46
- Nahlásit

maxim
Nechtěla jsem tím říct, že nejsi inteligentní. Ale jsou mezi lidmi takoví, kteří si myslí, že jsou něco víc než Ti druzí a také se tak chovají. Pokud jsem se Tě dotkla, tak se Ti ze srdce omlouvám. Zatím se našlo asi jen pět lidí, kteří mne opravdu urazili. Jinak beru život s humorem.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:52
- Nahlásit

Bubacek

Jasně, sranda...

Šárka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 12:23
- Nahlásit

V sobotu je naplánovaný psí výlet v Mariánském údolí. Sraz je ve 14 hod tam na konečné autobusu. A zítra je výlet v Bystrci. Sraz naproti zastávce kamenolom (kousek je OBI) nejspíš v 17:30. A 11.11. je výlet z Velké Klajdovky, sraz je u hotelu v 11:30. Přidá se někdo na nějaký výlet?

Šárka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 13:41
- Nahlásit

mám dotaz: vzal by mě někdo autem ze stop na cvičák, ale to bych musela asi špringra nechat doma on totiž když někam jdete tak minimalně kňučí při nejhoršim štěká

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 14:03
- Nahlásit

Šárka
Myslíš v to úterý? Já myslím, že se nějak do aut srovnáme, abychom se na ten cvičák dostali, ne?

Šárka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 14:33
- Nahlásit

ano, myslím úterí. Tak to je super!

cafina
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 08:39
- Nahlásit

Ahoj,
já můžu přibrat max. 1 velkého psa, s malýma není problém.

Cvičák jsem zařídila, podrobnosti až ústně. Místo stopy možná ještě posuneme, ale ještě to všechno o víkendu prověřím a dám vědět.

A přeji všem krásné ráno

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 08:47
- Nahlásit

cafina

Víc jak jeden velký pes tam ani nebude, ne?
Taky přeji krásné páteční ráno

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 10:00
- Nahlásit

cafina
Tak jsem se zase dívala na stránky útulku. 966,973,974 jsou fakt chudáčci. Jak to někdo může udělat

cafina
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 10:13
- Nahlásit

maxim
To jo, asi nejvíc 965 a 966/07. To jsou jen kostry na pochodu. Ale jedna věc je pozitivní! Poprvé v historii se podařilo psy odebrat majiteli za týrání.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání