Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
cafina
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 14:37
- Nahlásit

maxim
Děkuji!! Je to takový divný název, jak z minulého režimu, ale co nadělám, už je to tak

baile
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 15:31
- Nahlásit

maxim
Ty si chceš pořídit pejska z útulku?
No časem asi jo, ale chtěla bych spíš štěně, strašně ráda totiž někoho vychovávám

baile
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 15:39
- Nahlásit

cafina
Máš super stránky!
Jenom malá chybička: na tom výletě s námi byl grifonek a ne brabantík (vysvětlení: grifonek má hrubou srst, která se trimuje a brabantík má hladkou srst).

cafina
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:27
- Nahlásit

baile
No to je trapas

cafina
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:30
- Nahlásit

baile
Už jsem to opravila! Díky!

Bubacek
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:53 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

maxim
posílám obrázek z procházky

baile
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:57
- Nahlásit

cafina
Nešla bys příští týden někdy ven? Teda pokud budeš mít volno. Já bych mohla v pondělí, úterý, středu od 8h do 11h. Že by si pejsci prvně pohráli a pak bysme cvičili poslušnost

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:24
- Nahlásit

Bubacek

Že ona vyrostla??

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:26
- Nahlásit

baile
cafina

Grrr... právě zápasím s Maxovejma stránkama...

baile
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:30
- Nahlásit

maxim
Taky bych měla zapracovat na svých stránkách, ale musím dělat úkol o virech do školy

Bubacek
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:31
- Nahlásit

maxim
Ani se mi nezdá, já ji vidím pořád, ale udržet ji v klidu na focení to je kumšt.

cafina
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:33
- Nahlásit

baile
Příští týden mám šílený, úplně nacvakaný od pondělka do neděle. Ale pak mám volno 5. i 6.11., tak to určo vyrazíme.

maxim
Mně povídej, já to tam ráno dnes napráskala, a než jsem to stihla uložit, vypli proud a šup, všechno pryč A znova

baile
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:44
- Nahlásit

cafina
Tak fajn, předběžně si tě zamlouvám na 6.11. dopoledne

baile
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:50
- Nahlásit

Dnes je v 19:45 v televizi (Spektrum) dobrý pořad: Buď já, nebo pes.
Koho baví sledovat pořady o psech a jejich výchově, tak vřele doporučuji.

baile
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:52
- Nahlásit

Naposled to bylo o trpasličím špici, který zcela ovládal rodinu. Byl na vrcholku hierarchie - kousal návštěvy a hlavně manžela , močil do postele, skákal na nohu,...Pak té rodině poradili, jak ho mají změnit, a časem se z něj stal mazlíček, jak má být.

Radka
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:01
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj, moc mě těšilo se včera s Váma se všema poznat . Poslala Ti Marcela Fotky ?

cafina
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:14
- Nahlásit

baile
Huž jsem si to i zapsala, abych tam nešupla zas něco dalšího. Takže 6. s tebou počítám

Bubacek
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:38
- Nahlásit

Radka
jé konečně jsi se ozvala, tak už máš PC v pořádku. Fotky už mi poslala, jsou velmi pěkné. Mi se jich taky pár podařilo nafotit. Jedna už je kousek výš. Jsem moc ráda, že jsem měla možnost poznat lidičky jako jste Vy.

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 19:59
- Nahlásit

baile
Dnes je v 19:45 v televizi (Spektrum) dobrý pořad: Buď já, nebo pes

Ach jóóó... My nemáme Spektrum

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:03
- Nahlásit

Bubacek
Určitě vyrostla A že se nedá vyfotit, to znám. Chvilka klidu, a než stačíš dát foťák k oku, už není co fotit, pes je pryč...

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 22:23
- Nahlásit

Tak tady jsou Maxovy stránky
URL

Radka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 07:33
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj, jo PC jede, ale zase se o něj strhla bitva a moudřejší ustoupil, tak se hlásím až teď . Prosím, pošli mi fotečky co jsi nafotila. Já Ti posílám těch pár svých.

Radka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 07:46
- Nahlásit

maxim
Paráda, moc se Vám ty stránky povedly ).

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 08:06
- Nahlásit

Radka
Díky. Jsou čerstvé, tak tam toho ještě moc není.

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 08:48
- Nahlásit

cafina

Když vkládáš do textu na svých stránkách ty pidifotečky, to je nějak speciálně upravuješ nebo máš na to na websnadno nějakej prográmek? Chtěla bych to taky používat, protože mám v každém příspěvku omezený místo pro text a když vložím ještě nějaké fotky, tak už se mi tam toho textu moc nevejde a já jsem spisovatel

cafina
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:38
- Nahlásit

maxim
Stránky jsou super S fotečkami na estrankách ti bohužel neporadím, umím to jen na websnadno.
Včera jsme s květinkou zase zkoušeli agi. Byla postavená kladina a na 3 strany tunely, takže super trénink na běhání rovně nebo zatáčení. Opět se potvrdilo, že jsem slabším článkem našeho týmu: běhám výrazně pomaleji, říkám pozdě nebo špatně povely. Zatím jsme samouci, takže to byla metoda pokus - omyl. Ale když nám to vyšlo, tak to byl super pocit a super rychlost. Květina mazala jak o život

maxim
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:45
- Nahlásit

cafina

Díky za pochvalu
To máš dobrý, že můžeš trénovat. My se k překážkám dostaneme jen na cvičáku v sobotu a můžeme dělat jen to, co nám dovolí. Je to škoda, protože Maxe to baví a jde mu to. Jenom houpačky se bojí a to by se taky spravilo, kdybychom to mohli trénovat. Dívala jsem se na ty Šlapanice, jak říkala Klárka, vypadá to dobře, asi se tam na jaře zkusíme zeptat a přihlásit.
Zatím s Maxem poctivě trénujeme poslušnost, chtěla bych s ním taky složit základní zkoušku. Jenom mi leze na nervy, že je brzo tma, chodím z práce o půl paté a pak něco dělěj, když psa pomalu nevidíš Víš jak je to na dědině - všude tma jak v ....

cafina
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:50 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
Víš jak je to na dědině
Vím, vím My máme sice kousek osvětlený parčík, ale copak tam můžu přifařit celou bandu a nechat je tam hulákat
Ve Šlapkách je to super, byla jsem se tam několikrát podívat, znám Danu Sedlákovou a její tréninky mi přišly bezvadný. Určitě se vám taky bude líbit

maxim
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:57
- Nahlásit

cafina
Mně se líbí všude když vidím, že to co děláme má nějaké výsledky. Nemyslím, že by K9 bylo špatný, ale co se týče agi, tak si nejsem moc jistá. A navíc trénink pro malá plemena často odpadne, protože se lidi odhlašují sotva se trochu ochladí, zaprší a nebo je naopak teplo, takže jdou raději jinam. A to mně nevyhovuje, protože pak ten výcvik podle mě ztrácí smysl, když třeba zrovna agi nemůžu trénovat doma.
Zkoumala jsem cestu na cvičák ve Šlapkách několikrát na mapě a připadá mi to složitý. Budu si tam muset jednou zajet nanečisto
Jo jo, to je ten nesmysl...

baile
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 10:05
- Nahlásit

maxim
To by bylo fajn, kdybys tam začala chodit. Aspoň by Endík měl konkurenci a víc by se snažil.
Cesta tam je trošku složitější, kdyby tam nebydlela moje kamarádka tak bych napoprvé cestu asi taky nemohla najít. Je to tam tak schované.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání