| Autor |
Zpráva |
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 10:07
- Nahlásit
maxim
Jak už říkala cafina, tak Dana Sedláková je super holka, je moc hodná, staví bezva parkury a poradí, když nám něco nejde. Teď si prý dělá zkoušky na rozhodčího agility, takže zkušeností má určitě hodně.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 10:08
- Nahlásit
maxim
Jo, jo, Šlapky.. Ty nemaj chybu, tam já bloudím téměř pokaždé Ještě že ke cvičáku vede víc tras, takže se tam vždycky nějak dokodrcám. Ale 3 x po sobě jsem sjela o odbočku dřív a pak jsem si to svištěla JZĎáckým tankodromem
Asi nejjistější cesta (i když asi delší než ostatní, ale s nejmíň možnostmi netrefit se) je vydat se po staré silnici na Vyškov a za Žuráňem je odbočka do prava (cedule Tondach) a tam dojedeš až ke cvičáku.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 10:10
- Nahlásit
cafina
Jak jsme se předběžně domlouvaly, tak myslíš, že by šlo jít v to dopoledne cvičit na KK Zetor? Je tam dobrý plácek, psi by se vyblbli a pak bychom mohly cvičit poslušnost. Akorát nevím, jestli tam je otevřeno a jestli by mě tam pustili, když nejsem členem
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 10:19
- Nahlásit
baile
Vstup není problém, mám klíče, ale musím zjistit podmínky. V sobotu to vyzkoumám, nějak to určitě půjde. Šla bych před tím na stopu, třeba někam nad Zetor (myšleno fabriku). Nechceš se přidat?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 10:23
- Nahlásit
cafina
teď musím valit do školy, napíšu sem kolem třetí hodiny, ahojky, safra, zase nestíhám
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 10:25
- Nahlásit
Radka
Ahojky, děkuji za foto . Mám Ti je poslat všechny nebo jenom Čokytku? My se tady taky perem o PC, ale já to vždy brzy vzdám a vždy vyhraje syn!
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 10:58
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj, pošli všechno .
U mě není problém počítač ve všední dny od 7-15, to jsem v práci a můžu sem nakukovat, ale doma je to horší a hlavně doma už nemám tolik času
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 12:00 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
baile
cvičák Šlapanice
Asi to tak dopadne. Taky bych tam ráda měla kamošku. S tou cestou si poradím. Někdy až bude čas, vezmu auto, děti a psa a pojedeme tam, trošku si zabloudíme a až tam dojedeme , zrovna si tam uděláme procházku a je to.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 12:04
- Nahlásit
Radka
Dobrá jdu na to.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 12:12
- Nahlásit
cafina
Díky za radu
JZĎáckým tankodromem bych já neprosvištěla, Mazda je hrozně nízká a už jsem několikrát uvízla na neuvěřitelných místech
Ten tvůj návod vypadá jasně a přehledně, tak to vyzkouším.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 12:14
- Nahlásit
maxim
zrovna si tam uděláme procházku
Tak to doporučuji buď od silnice na Žuráň (200m betonka) nebo holínky pro tebe, psa i děti, všude okolo jsou pole Teda v případě, že to budeš zkoušet už teď , při našem krásném slunném podzimu
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 12:18
- Nahlásit
cafina
Aha... No tak uvidíme. My teda jako holinky máme, ale představa toho psa...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 12:25
- Nahlásit
maxim
Tak mně došlo, že to vlastně posuzuji podle sebe - já s tou smečkou v čele s Eduardem a harantovou nemohu nikam do společnosti , ale vy jo, takže oprava-dá se projít dolů do Šlapanic
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 12:57
- Nahlásit
cafina
a harantovou
To jako myslíš Sunnynku?
No já moc po silnici se psem nechodím. Mám radši procházku, kde ho můžu pustit navolno. A on do té společnosti taky moc není. Teda pokud je tam milion lidí jako třeba na výstavě, tak se chová slušně. Ale jak se jednou za čas objeví jeden člověk, tak vrčánkuje. A po cestě deštěm vypadá jak hastroš. Však víš, byl ze všech nejšpinavější. To jsem ještě ráda, že netrpí tím zlozvykem na každýho skákat.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 13:10
- Nahlásit
maxim
To jako myslíš Sunnynku?
Tak, tak! Ona sama je celkem slušná a poslušná, ale Eda je prostě ďáblík a jak jsou spolu, šediví mi z nich vlasy. On sice Edík poslouchá, ale bohužel povel pomalu nebo ty podobné nejsou v jeho fyzických ani mentálních možnostech.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 13:36
- Nahlásit
cafina
Eda je prostě ďáblík
Je to anděl s ďáblem v těle...
Panička je aktivní, tak má aktivní i pejsky. Furt lepší než ufuněná ňouma.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 13:49
- Nahlásit
maxim
To jo. Včera jsme byli zase zachrano-cvičit a on pak celý večer chodil za mnou. Když se mě kamoška ptala, co mu je, odpověděla jsem jí ze srandy, že určitě ví, že se učíme moc důležité věci a taky ví, že mu to opravdu jde a že má talent a že toho můžem ještě moc dokázat, takže je mezi námi teď takové duševní spojení
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:16
- Nahlásit
cafina
Nevím, nakolik může být pes ambiciózní, ale něco na tom určitě bude. Pes není blbec. V každým případě tě miluje
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:25
- Nahlásit
maxim
Já myslím, že pes pozná, že mu to jde, protože cítí, jak moc je páneček rád. Cítí i to, co se nedá schovat do pochvaly nebo pohlazení. Já mám pocit, že s Edou "pracujeme na stejné vlně" a už teď vím, že bych se s ním nebála kamkoli vyrazit, že vždycky udělá, co je v jeho maximálních možnostech.
Teda, já se tu úplně rozplynula No jo, asi ho taky miluju
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:28
- Nahlásit
cafina
To bylo krásný vyznání
Co kdybych si zkusila vzít na to úterý 6.11. v práci volno a přišla s Maxem za váma na Zetor? Mně by se to líbilo a třeba bych se něco přiučila. Nevadilo by to?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:30
- Nahlásit
cafina
Super
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:34
- Nahlásit
cafina
Bezva. Klárce to snad taky nebude vadit.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:46
- Nahlásit
cafina
Na přesným čase jste se ještě nedomlouvaly, že?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:51
- Nahlásit
maxim
Já myslím, že bude ráda To se holky nasmějete, až mě uvidíte, jak směšně běhám Např. včera, heroický úkol: kladina a za ní tunel, vše rovně. Rozbíháme se, náběh na kladinu super, Sunny maká, já taky nabírám rychlost, za kladinou křičím: "vpřed, vpřed, vpřed" , běžím co to dá, ale správný povel byl samo "tunel". Sunny tudíž správně míjí tunel, čímž se ovšem dostává pod mé rozkmitané končetiny a stále kouká, co bude dál, kdeže je ta pointa, a vůbec nechápe, že proč se na ni řítím..
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:56
- Nahlásit
maxim
Na přesným čase jste se ještě nedomlouvaly
Zatím ne, dořešíme operativně
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 15:07
- Nahlásit
cafina
To se holky nasmějete, až mě uvidíte, jak směšně běhám
Ha ha, směju se už teď. Protože nikdo nevypadá při běhu legračněji než já Vždyť se pořád jen vozím autem, spoluobčané mě ani nepoznávají, když jdu pěšky... Naposledy jsem běžela pro lékaře, když se nám před domem válel opilec. Bylo to asi 100m běhu a já potom měla asi týden dřevěný nohy...
No, agi je přesně ten správný bič na moji lenóru.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 15:16
- Nahlásit
maxim
Klárce to snad taky nebude vadit
Urcite nebude.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 15:26
- Nahlásit
cafina
Na ty stopy bych taky sla. Tim mistem za Zetorem (fabrikou) jsi myslela Stranskou skalu?
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 15:31
- Nahlásit
Také bych se ráda přidala, pokud nevadí, že nemám papilona. Vy jste někdo členem na Zetoru?
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 15:32
- Nahlásit
už čtu, že máte klíče
|