| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 09:57
- Nahlásit
baile
cafina
Díky. Už jsem v obraze.
Tak zítra v 8.10 budu tam.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:01
- Nahlásit
cafina
Bereš všechny ovčáky? Nežerou malé papillonky?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:07
- Nahlásit
cafina
Bereš všechny ovčáky? Nežerou malé papillonky?
A mají silné nervy, když na ně jeden rasistickej prcek zavrčí, než se mi podaří mu vysvětlit, ať se na to vybodne?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:11
- Nahlásit
maxim
baile
Ovčáci jedou taky, ale nebojte, venčit se budem zvlášť a jinak si je pohlídám. Oni neublíží, ale jsou dost hrklí, takže neznámé, nezasvěcené by to vyděsilo. Třeba časem si zvyknou obě strany, ale hrotit to určitě nebudem. Chci je vzít s sebou, protože mladý musí něco dělat a starému by bylo doma smutno.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:19
- Nahlásit
cafina
Ahoj, moc gratulujem a další výsledky nevíš ?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:23
- Nahlásit
cafina
Jasně, chápu. A když si Andy zvykl na energického Darga, tak si myslím časem zvykne i na tvoje ovčáky (teda když si s ním nebudou chtít hrát )
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:33
- Nahlásit
cafina
Nějak to dopadne
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:34
- Nahlásit
cafina
No a jak je to s tím JCH SR? Kolik potřebuje CAJCů ?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:37
- Nahlásit
Děkuji všem za gratulace!
Radka
CACIB fena Anette Sweet Awillon,
CACIB pes SUNSHOO IMAHIGH JACK GLENIREN (nevím na 100%)
BOB Bastien Hroznový květ - splněny podmínky na ICH.
v dorostu VN2 Antoš Golysky raj (ze 4 psů)
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:38
- Nahlásit
maxim
Ještě nám chybí jeden slovenský CAJC. Ale času máme dost, v podstatě ještě další rok, takže snad to někde vyběháme.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:42
- Nahlásit
cafina
Díky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:53
- Nahlásit
cafina
To rozhodně
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:56
- Nahlásit
cafina
Víš, že ta Vlastina fenečka má stejnýho otce jako Max?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 12:20
- Nahlásit
baile
Ještě k tomu cvičáku. Dost mě překvapilo, když včera řekli, že máme přijít ve středu tak pozdě večer. Tam je tak dobrý osvětlení? A bude nám ziminka...
|
baile
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 16:50
- Nahlásit
maxim
Osvětlení tam je, docela se to dá. Oni to mají rozdělené na určité skupiny a hodně začátečníků je v té poslední (pozdní hodina), tak vás dali asi tam. Ale všechno je o domluvě, kdyby se vám ten termín moc nelíbil, tak si myslím, že byste to mohli usmlouvat na jiný (dřívější). A myslete pozitivně - za chvilku bude jaro
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 17:29
- Nahlásit
maxim
[i][ Max je prý rozenej agiliťák /i]
ak to je skvělý!!!!! třeba se už za rok potkáme někde na závodech! v lednu do Olomouce jedem taky! 2 CACE z národek sice už máme, ale tak něják se nám to v Olmíku zalíbilo, tak pojedem zas, ať se otrkáme! Kdo další ještě v lednu jede?
cafina
gratulujem,! Pozdě, ale přece! Viděla si Bastiena? Je to Bowčův bráška, ale já ho viděla už hodně dávno, akorát na fotkách! Musí být super, když je BOB!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 18:07
- Nahlásit
baile
za chvilku bude jaro
Hmm... tak to budu muset myslet hóóódně pozitivně
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 18:09
- Nahlásit
papillon_girl
Tak to je skvělý!!!!!
Jestli nám to půjde, tak se třeba uvidíme
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:15 - Změnil/a: arsiela
- Nahlásit
papillon_girl
prosím pochopila jsem dobře ty máš pejska z B vrhu Hroznový Květ?Nebyla jsi letos na jaře na výstavě v Ostravě?doufám,že nevadí tykání
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 09:41
- Nahlásit
arsiela
vůbec ne! Mám pejska Bowienka Hroznový květ§ V Ostravě jsme byli, ale něják jsme nepochopili to, že nám rozhodčí dala VD, když jindy jsme vždycky výborní... Jako by proti Hroznovým květům něco měla, možná i proto tam paní Šťastná nebyla. Prostě to bla první výstava, kde se tak hezky předveld, ale na stole, kde ho ohmatávala asi 10 minut, jako by prostě naschvál musela něco najít... Nakonec našla! Prý ďolíček na hlavičce, že to vada není, ale prostě je to divný. že to má... Tenkrát mě to docela naštvalo, hlavičku jsem hodňěkrát prohmatala, ale nikde nic. Navíc jem e všude dívala a nikde jsem o podobných chybách, vadách nebo co to pro ní bylo nenašla ani ťuk, prostě blbost, ale musí se to brát sportovně, no!
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:41
- Nahlásit
Bylo to dnes super a moc se těším na příště. Už aby to příště bylo hned.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:20
- Nahlásit
Šárka
Taky se nám to moc líbilo Akorát jsem zmrzlá ještě teď. Ale Maxe to hezky unavilo a světe div se - spí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:21
- Nahlásit
papillon_girl
V jakým klubu jste registrovaní? Exotic nebo KCHMPP ?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:32
- Nahlásit
Našla jsem zajímavý odkaz:
http://poliacik.blog.sme.sk/c/117575/Ako-sa-mi-z-k ecky-parilo-alebo-Trening-mozgu-pohladom-na-nahu-z enu.html
Jakým směrem se vám točí ta žena?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 15:52
- Nahlásit
maxim
V Exotik. A vy?
baile
Mně se točí proti směru......... to je fakt skvěle vymakaný... Fakkt nepochopím, jak je to možný!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:32
- Nahlásit
baile
Mně se točí na obě strany, ale bez mého přičinění. Víc ale asi ve směru, což je mi divný, protože bych sama sebe odhadla víc na ty body myšlení v protisměru.
A tobě?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:35 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
baile
Co by se asi stalo, kdyby se na ten obrázek dívalo víc lidí najednou?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:38
- Nahlásit
papillon_girl
My taky v EXOTICu. Jezdíte na klubový výstavy?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 17:29
- Nahlásit
maxim
Mně se točí po směru. Snažila jsem se soustředit, aby se mi to točilo proti, dlouho mi to nešlo, ale už se mi to podařilo. Pomáhá mi ten stín pod tou ženskou, soustředím se na to aby se točila opačným směrem a ono to funguje.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 17:31
- Nahlásit
maxim
Co by se asi stalo, kdyby se na ten obrázek dívalo víc lidí najednou?
No každý by to viděl jinak, podle toho, kterou hemisféru mozku víc využívá. Jsem to zkoušela s mamkou a oběma se to točilo ve stejný čas jinak.
|