Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Radka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 08:41
- Nahlásit

maxim
Ahoj, takové plyšáky máme doma taky a na touhy má Ája plyšovou berušku . Teď hárá, tak má beruška fofry

Bubacek
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 08:49
- Nahlásit

Ahoj, všechny zdravím ze severu Moravy a přeji modré nebe nad hlavou a sluníčko, jako máme dnes tady.
papillon_girl
To je dcera a její je i Honey, mým plemenem je jednoznačně Akita.
Ale musím přiznat, že mne bere i ta malá. Je kouzelná a když jsem s nimi celé dopoledne sama a oni si spolu hrají, papají, spí tak mi zůstává rozum stát jak to funguje. Např. Akity dostanou do misek granule a začínají jíst, Honey má své granulky ve své misce, ale musí jít zkontrolovat co mají dobrého Akity a ty ji pustí se nejen podívat, ale i ochutnat.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 08:53
- Nahlásit

Radka
Ahoj Raduš, jak se máš? To je dost, že si se tady taky ozvala. Jó a moc děkuji za e-maily.
O plyšácích nemohu mluvit to co dokáže malá nedokázaly Akity za celých 10 let co je chovám.

Radka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 09:14
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj, myslím, že vím o čem mluvíš . Jak teď Ájinka pořád znásilňuje berušku, tak Fidorka jí asi záviděla a ukousala beruně nožičku a má ji jen pro sebe .
Že jsi z malé hotová, se Ti vůbec nedivím. Mě Ájinka dostala okamžitě jak jsem ji viděla a teď se to už jen rozšířilo na Fidorku. Příští týden se jdu podívat na štěňátka k Marcele a už se strašně těším

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 09:32
- Nahlásit

Radka
Ahoj!
Že by si holky zasloužili ještě třetí PK doma

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 09:36
- Nahlásit

baile
žes jí udělala radost, když jsi se včera stavila
Jo, jo!! To bylo vzájemné! Třeba to časem dobře dopadne a Evka si mě vezme jako vet. technika k sobě. Uvidíme

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 09:38
- Nahlásit

maxim
U nás hračky kuchá Eda i Sunny, Badík naštěstí jen oloupává tenisáky Teď je v kurzu slepice (už má 2x přišívané křídlo a 1x hřebínek) a sob - ale ten už má silnou kachexii

Radka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 09:44
- Nahlásit

cafina
Ne, ne, holčička už je zadaná a kluci jsou Fidorky nevlastní bráškové, budu se jen muchlat a ňuňt s mrňouskama - psíma i kočičíma )

Radka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 09:45
- Nahlásit

Radka
Jé skočil mi tam blbý smajlík

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 09:49
- Nahlásit

Radka
Tak to jo! Ono je to ale VELKÉ pokušení, miminka jsou vždycky roztomiloučká a člověk si vždycky hned najde nějakého oblíbence

Radka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 09:54
- Nahlásit

cafina
Já to dobře znám, Fidorka byla moje hned druhý den, co se narodila .

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 10:07
- Nahlásit

Radka

Ale je to zajímavý, že mají pro ty touhy určitýho plyšáka. Max si jich jinak ani nevšimne. Ale jak vytáhne stonožku nebo růžovýho králíka, je to jasný...

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 10:08 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina

Já taky pořád přišívám nějaké plyšáčí údy. Mám na chirurgickou nit. Ta hodně vydrží

Radka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 10:10
- Nahlásit

maxim
Max na růžovým králíkovi...to je hustý , ale aspoň je Max pes. Ájinka je fena a taky, taky...ta se jednou bude divit, že se role obrátily

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 10:10
- Nahlásit

maxim
růžovýho králíka
To nemá chybu!!
Ještě že je na trhu tolik plyšových hraček!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 10:15
- Nahlásit

Radka
Max na růžovým králíkovi.
Musím se ho zastat - radši má tu stonožku...

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 10:16
- Nahlásit

cafina
Ještě že je na trhu tolik plyšových hraček!!!
No jo, ale co když po utýrání stonožky a králíka už nebude nikoho jinýho chtít?

Radka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 10:26
- Nahlásit

maxim
Jo, tak to už mě taky napadlo, protože beruna je už silně invalidní , ale myslím, že se zase najde jiná oběť

Radka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 10:28
- Nahlásit

maxim
radši má tu stonožku...no jasně, je delší a tak si víc užije .

Četla jsem utírání...fůůůj, už končim

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 10:57
- Nahlásit

cafina
sob - ale ten už má silnou kachexii
To slovo neznám

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:09
- Nahlásit

maxim
Tzn. výrazná vyhublost (v tomto případě myšleno, že už nemá skoro žádnou výplň!)

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:26
- Nahlásit

cafina
Aha
Tak to někteří naši plyšáci taky měli, jak jsem je pořád zašívala, tak měnili tvary až už nebylo poznat, co to vlastně je. Škoda, že jsem ty největší ubožáky už vyhodila, protože to by byla fotka! Jednou jsme si z nich s děckama udělaly takovou malou výstavku a tak jsme se řehtaly, že jsme potom ani nemohly usnout

Šárka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:29
- Nahlásit

Ten můj čivavák má nejraději plast, který rád žužle. Také jsem ho učila panáčkování na zadečku, ale byl problém s rovnováhou, tak jsem to vzdala a on pak si sem tam tak sedl.

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:44
- Nahlásit

maxim
U nás je teď oblíbená hra "kolotoč" Eda drží v tlamě slepici, na které za nohu visí Sunny, a Eda třepe hlavou ze strany na stranu a vzduchem lítá slepice i Sunny

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:48
- Nahlásit

cafina
Jé, to by se Maxovi líbilo Takhle ale musím Edu zastupovat já, někdy mám obavy, že mi na míčku zůstane viset Maxův chrup, tak pevně se drží

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:50
- Nahlásit

Šárka
Max by taky žužlal plast, ale má to zakázaný, protože vždycky všechno hned naporcuje a místo aby to vyplivl, tak to žere
Ale někdy se mu podaří před náma něco utajit a to se pak nestačíme divit, co z něho venku na tom jeho druhým konci vylezlo...

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 13:03
- Nahlásit

maxim
druhým konci vylezlo...
Důvěrně znám! Taky jsme už měli hovínka s barevnou příměsí. A v práci jsem viděla v kotci okousanou hračku a hned vedle leželo hovínko se zbytky té hračky! Úžasný pohled!!

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 13:07
- Nahlásit

cafina
Tak to prošlo traktem rychle! Max si některé "poklady" schovává dýl, my mezi tím zapomeneme a pak máme problém s identifikací.
Hmm... to jsou dneska témata, co?

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 13:19
- Nahlásit

maxim
Hmm... to jsou dneska témata, co?
Ty nejlepší

Trochu z jiného soudku: Včera hlídala mamča kromě mých psů ještě nemluvně od sousedů. A zatímco ovčáci chtěli stále zkoumat, co voňavého to schovává v plenkách, Sunny ho považovala na vetřelce, hulákala na něj a byla celá zhrzená. Jakmile dítě odešlo, vrhla se mamince do náruče, celou ji zulíbala a přitiskla se k ní. Tak nevím, nevím. Jestli bude časem nějaké miminko (i když spíše psí než lidské), asi to bude pro ni těžké životní trauma

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 13:29
- Nahlásit

cafina
Nóó, tak to asi trauma bude. Náš Max nesnáší malý děti jako takový, co by říkal přírustku do domácnosti, to nevím, ale žárlivej je hrozně. Ona Sunnynka si užívá na výsluní nejmladšího, nejmenšího a nejnovějšího člena. Dobře ví, jak na ni všichni drží a ochraňujou ju. Ale třeba až bude starší, tak už to nebude brát tak tragicky

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání