Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:44
- Nahlásit

Bubacek

No bezva Moc pěkný stránečky
Můžu si tě přidat do odkazů ?

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:53
- Nahlásit

cafina
Domluva s majiteli komplikovaná, zjistit JAKOUKOLI informaci obtížné.
Škoda. Docela by mě to zajímalo

Tak Max zbodnul jogurt, jen se po něm zaprášilo
Jenom mi nějak nejde na rozum, jak z toho může přibrat. Určitě jsi mi to říkala na cvičáku, ale asi jsem to nějak zapomněla...

Bubacek
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:54
- Nahlásit

maxim
Klidně a já si přidám Tvé, muhu?

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:00
- Nahlásit

Bubacek

Jasně že můžeš. Ať se o nás ví

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:00
- Nahlásit

maxim
Aktivia (nebo Probican pasta, pokud by jogurt nemohl) obsahuje probiotické kultury, které pomáhají ve střevě vstřebávat potřebné látky do organismu. Kromě vloček mu můžeš dávat i rýži, nejlépe mírně rozvařenou-taky moc dobrá (nemám proto sice vědecké vysvětlení, ale praktcká zkušenost velí, že to funguje!)

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:17
- Nahlásit

cafina
Tak to jo. Není nad praktickou zkušenost.

Jak to tak vidím, ten pes se má líp než my. Právě jdu dělat nezdravou večeři.

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:18
- Nahlásit

Bubacek
A jste tam

HONEY jako med nebo miláček? Obojí je sladké

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:49 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
ten pes se má líp než my
Tak, tak! Zatím co já sobě vařím jen v největší krizi, každý večer teď chystám psům maso, zeleninu a přílohu, v různých kombinacích a s velkou láskou a něhou

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:00
- Nahlásit

cafina

Jo, tak to je. Já kdybych neměla děti, tak asi nevařím vůbec. Docela si dovedu představit život bez takového "potěšení", jako je vaření

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:25
- Nahlásit

maxim
Nový model:

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:33
- Nahlásit

cafina
To je něco !
Jaký mlíčko takový kočičí mimina dostávají?

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:35
- Nahlásit

maxim
Mlíčko Whiskas pro koťátka bez laktózy.
Je to hroznej drak!

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:42
- Nahlásit

maxim
A všichni jsme jedna rodina..

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:43
- Nahlásit

cafina
Teda ještě že dneska existujou takový vymoženosti. Dřív by to asi nahradilo třeba kozí mlíko, protože to je prý pro zvířecí mimina stravitelnější, ale kde hledat kozu, že
Ale teď si vlastně vzpomínám, že máte jednu na Zetoru. Teda ne, to je vlastně kozel...

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:48
- Nahlásit

cafina

Teď jsem s Maxem nacvičovala to lehni. Držela jsem v ruce pamlsek tak, aby ho viděl a potom jsem si k němu prudce dřepla a dala ten pamlsek před něho. Lehl si téměř okamžitě. A jak se potom přechází z toho dřepání k povelu ve stoje? Napřed ho musím oblbnout tím pamlskem a potom třeba jednou pamlsek vynechat a zavelet ze stoje?

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:50
- Nahlásit

maxim
Mekyn mlíko nedává, leda trkance

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:53
- Nahlásit

maxim
Určitě bych to dělala teď několikrát v dřepu, když se vám to tak podařilo, aby si zafixoval správný postup. Pak mužeš zkusit ve stoje s povelem lehni se rychle předklonit a mávnout mu u toho pamlskem před čumáčkem směrem na zem. A pak už jen mácháš rukou, nejdřív hodně a pak míň a míň. Ale nespěchej na to, je to dlouhá cesta a neboj se vrátit i o krok zpět.

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:21
- Nahlásit

cafina
Budu trpělivá. Tedy budu se snažit.

baile
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:33
- Nahlásit

maxim
Kupujete pejskům nějaké speciální konzervy?

Jo, on kvůli těm játrům musí jíst určitou značku (Trovet-HLD) granulí i konzerv, která se prodává jen u veterinářů.

baile
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:34
- Nahlásit

cafina
Tak jsem pozdravovala Evču. Byla strašně nadšená a pořád mi opakovala, že tě mám taky pozdravovat a žes jí udělala radost, když jsi se včera stavila.

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:37
- Nahlásit

baile
A kde ta veterinářka ordinuje?

baile
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:48
- Nahlásit

maxim
Na ulici Jamborova. Kousek od Staré osady.

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:59
- Nahlásit

baile
Aha. Od nás jsou všichni veterináři tak zbytečně daleko...Teda jedna je v Rosicích, což je hned vedle, ale ta si účtuje už když sáhneš na kliku...

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 21:15
- Nahlásit

maxim
Kupujete pejskům nějaké speciální konzervy?
My dáváme nejčastěji shinny dog od gimbornu nebo kapsičky a do toho granule, jinak klasický kopnzervz nedáváme... Bowin Activii hrozně miluje, já ji skoro každé ráno snídám, tak vždycky dostává olízas alspoň ten vršek... A když mám někdy extra super náladu, dostane i olízat celej ten zbytek jogurtu! To do taho pak strčí hlavu a já pak vždycky nestačím žesnau,t jak je možný, že se mu ten jogurt dostal jak na obočí, náprsenku, tak i na hřbet je to prostě blázínek

PS: Jaké jsou nejoblíbenější hračky vašich papouchů? U nás jednoznačně vede takový ten malý pískací kohout, slípka nebo co to je a taky plyšáci všeho druhu... s tím se dá dělat tolik věcí, obzvlášť, když je někdo pes ale to jenom sd mírou..... máme na to extra, takový pešky, dlouhý ve tvaru háďátek!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 21:21
- Nahlásit

Umí některý z vášich pejsků panáčka? Jak sedí a má obě packy nahoře a tak balancuje? Pokoušíme se to něják zvládnout, ale na to musí být pes hrozně soustředěnej, což je u nás menší problém. Zatím jsem ve fázi, kdy si v poho sedne a na povel mu vystřelí obě tlapky nahoru, ale pořád se potřebuje trošku opírat o ruce... Problém je, že nevím jak dál, aby mu to lehce došlo§ Ale na to, žew to zkoušíme od včerejška žasnu! Je hrozně učenlivý....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 21:26
- Nahlásit

Bubacek
URL tam jste vy dva nebo to je dcerka?

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 21:39
- Nahlásit

papillon_girl
Náš Max má nejraději cokoli pískacího, ale nejvíc takovej hadrovej balonek. Měl taky pískací kostičku a míček, ale z těch obdivuhodně rychle vykuchal to pískadlo Pak samozřejmě taky plyšáky, ty se mu daří kuchat a tahat z nich tu vycpávku, amputuje jim končetiny a vylupuje oči.
A zajímavý je, že má vybraný dva plyšáky, který vytáhne jen když na něho přijdou touhy...

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 21:44
- Nahlásit

papillon_girl
Panáčka neumíme, ale bacha na to. Viděla jsem na výstavě papillonka, kterej to uměl, ale zase jaksi zapomněl normálně sedět, takže pokud nechodil, panáčkoval a mával u toho prosebně packama. Byl to panáčkovej závislák. Chvilkumi to připadalo legrační, ale když to dělal pokaždé, když jsem se na něho podívala, tak už to vypadalo trošku divně...

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 22:03
- Nahlásit

Tak tohle jsou Maxovi slepí kamarádi

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 08:17
- Nahlásit

maxim
to muselo teda vypadat on snad takový maniak není... naučil se toho už hodně, ale na nic není takový blázen, jako na štěkání... ten když žebrá, dělá podle něho nejefektivnější kousek, štěká§ No, ono to vlastně zní spíš jako nějaká pískací hračka.... Ale když prohání lidi na ulici, to je hnedka hluboký alt!!!!!!!
Bow taky hrozně miluje takové ty míčky naplněné kroupama nebo co ty je - hakysáky, ale to jenom když má náladu! To pak po bytě lítá v takovém aerodinamickém tvaru, že sklopí uči a ocas tak něják natáhne, jak mu v té rychlosti vlaje a líta za míčkem! Někdy ho taky baví se se mnou honit, a to mi pak ani moje nejrychlejší sprinty nestačí a jsem udýchaná dřív než on.... Ještě, že tak nelítá na parkúru, to by si lítal kam chtěl a hned byvchom se diskly, ale zas kdyby se nám ty rychlosti vyrovnaly, já trošku zrachlila a on spomalil, bylo by to něco! Třeba to tak někdy zvládnem, ale zatím zůstáváme tak na stejné úrovní docela rychlého běhu, kdy už taky klopí uši a dělá "Lišáka!"

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání