| Autor |
Zpráva |
baile
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:32
- Nahlásit
maxim
má studenej a mokrej čumáček?
Spíš ho má teplejší. Teď spinká, tak už mu je asi líp.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:44
- Nahlásit
baile
Jestli ho má aspoň mokrej, tak by to nemělo být nic hroznýho. Ale to až se probudí. Max to taky někdy má.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 14:07
- Nahlásit
maxim
Možná si něčeho špatnýho venku líznul. Mokrej čumák má, tak to snad bude dobrý.
PS: Dnes venku fouká strašně studenej vítr, brr. Musela jsem si vzít čepici
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 14:11
- Nahlásit
baile
Jdete na cvičák? Ve středu nebyl.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 15:28
- Nahlásit
maxim
Dnes nepůjdu, když mu bylo blbě. Ale asi bych šla v neděli.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 15:33
- Nahlásit
baile
Jsem zvědavá, jak bude zítra, to máme cvičák my
|
baile
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 15:47
- Nahlásit
maxim
Snad bude líp, chtěla bych jít na nějakou procházku.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 16:25
- Nahlásit
baile
Jsem tu jen na skok, ale musím ti napsat. Viroz je teď hrozně moc, hlavně těch blinkacích. Dej raděj dnes hladovku a zitra kuřátko s rýží, nebo to, co může, raději na víc dávek. Kdyby dál blinkal, tak k veterináři.
Holky mějte se a hezký víkend!!
|
baile
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 19:07
- Nahlásit
cafina
Díky za radu, už od té doby neblinkal a ukořistil pár granulek, než jsem mu je odklidila, tak snad ho nebudou tlačit v bříšku.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 19:09
- Nahlásit
maxim
cafina
Holky, nesejdem se zase příští nebo přespříští týden? Nějak se mi to s vámi zalíbilo , už se mě nezbavíte
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 20:08
- Nahlásit
arsiela
Tak to mám hreoznou radost! poslala jsem e-maily i s koupii PP! pošlu určit+ě i nějáké fotečky! mám z toho hroznou rtadost... To je zvláštní, že zrovna dneska jsem přemýšela nad tím, že bychom se mohli začít shánět po nějáké fenečce, protože ty jeho hormony!!
baile
Snad to bude dobrý... když takhle má něco Bow, dáme taky den dietu a další den jsme zase hiperaktivní blázínci!
maxim
My se taky zítra chystali na cvičák, ale nakonec to odpadlo! No to bude skvělé, vydržet to s tím naším šílencem, který zas za tu dobu, co necvičil nasbáralů energie, že to ani není možné! Normálně jsme to zvládli! a už panáčkujeme na jedničku§ Naučit se to za 3 dny, to je pašák§Asi mu to fakt pálí... Taky jsme začali hledat různé předměty a bow začíná být docela přeborník a vždycky bufetí jak blázen a pak to najde... Všichni si z nás te´d dělají srandu, že ho najmou mamce na soud do ochranky a bude prohledávat trestance, jestli nemá drogyy! já jim dám!!! Půjčila jsem si knížku o všestraném výckviku v domění, že se konečně dozvím, co je to přesně stopování, ale jediný co tam bylo je, že je to vlastně hledání předmětů... takže je to vlastně, to, když třeba venku hledáme rukavice, Pls, napište nám to někdo, chtěli jsme s kámoškou cvičit společně, ale pořád něják nevíme o co přesně go.........
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 22:11
- Nahlásit
papillon_girl
My jsme teď byly na stopách v úterý s cafinou a baile. Já úplně poprvé. Popíšu ti, jak nás to cafina učila : Na poli jsem si našla výchozí bod, tam se zapíchla cedulka ( pro pozdější orientaci ) a potom se začala dělat stopa. Vykročíš jednou nohou, trošku zatlačíš, aby ta stopa byla čitelnější ( byly jsme na poli ) a tam, kde byla pata dáš kousek dobrůtky, třeba vařené maso.Pak uděláš krok, ne moc dlouhý a postup opakuješ. Je dobrý zvolit si v dálce nějaký bod, abys potom věděla, kudy jsi šla. Zatím jsme šly jenom rovně a pamlsek do každé stopy. Když jsme kousek ušly, stopu jsme ukončily tak, že jsme to místo trošku víc pošlapaly. A tam, kde stopa končí jsme daly starou ponožku, černou nebo prostě tmavou, aby nebyla z dálky hned vidět a do ní jsme zabalily pár dobrůtek. Pak velkým obloukem ze stopy odejdeš tak, abys ji nepošlapala. Psa nasadíš na stopu u té cedulky ( může to být i klacek, to je jedno ) a navádíš ho na hodně krátkým vodítku od jedné dobrůtky ke druhé. Když uhne ze stopy, potáhneš ho na vodítku kousek zpět, aby ji zase našel. A pořád chválíš. Když se dopracujete k ponožce, necháš ho sežrat dobrůtky a hrozně jásáš.
Až už mu jde tohle, některou stopu uděláš bez dobrůtky a ještě později ta stopa může i zahýbat doprava doleva, až nakonec máš ze psa dokonalého stopaře
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 09:09
- Nahlásit
SNĚŽÍ !!!!!!!
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:34
- Nahlásit
maxim
Tak u Vás už taky? No tak to už nebude dlouho trvat a bude to i u nás.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:48
- Nahlásit
Bubacek
Je to krása. Max ráno řádil, lítal jak pominutej a vůbec se radoval. Ale jestli se to potom najednou rozpustí, tak to bude potopa
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 11:43
- Nahlásit
maxim
Tak u nás už je to taky. SNĚŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ . Ráno ještě svítilo sluníčko a teď sněží. To jsou změny
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 11:51
- Nahlásit
maxim
Chystám se s Andym ven, tak snad mi nezapadne
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 11:51
- Nahlásit
maxim
Díky\ za radu! Te´d to teprv bude pravé stopování
maxim
Bubacek
Tady taky sněžíííííííííííííííí! ale asi teprve od 9, takže jsme venku s Bowem ještě nebyla§ Už se těším, jak se skvěle prolítnem§ Bowi hrozn+ě rád lítá za sněhovými koulemi
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 11:52
- Nahlásit
maxim
Poslala bys mi nějakou fotku s tebou a Maxem? Dala bych si tě na stránky do kamarádů. (baile@seznam.cz)
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 11:53
- Nahlásit
baile
My taky pomalu půjdem, a´t nám to neroztaje!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 12:12
- Nahlásit
Už jsem zpátky!!!! Páni to bylo radosti§ Bowin tam lítal nadzvukovou rychlstí a brodil se závějemi. Panička se ho snažila dohonit, ale něják se to nedalo... Mám totiž klouzavé botky tak jsem neustále jenom padala a boew kolem mě lítal jako pometlo! Pak se přešlo k házení sněhových koulí§ To bylo radosti!!!!!!!!!!!!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 12:17
- Nahlásit
baile
Poslala bys mi nějakou fotku s tebou a Maxem?
Tak to budu muset pohledat. Hrozně nerada se fotím. Kdybych žádnou nenašla, může být dnešní na sněhu?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 12:23
- Nahlásit
Naše zahrádka
moje zasypaný autíčko
Max
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 12:25
- Nahlásit
Ještě budeme fotit na procházce, udělám si potom na stránkách nový album s prvím letošním sněhem
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 12:32
- Nahlásit
maxim
může být dnešní na sněhu?
Jasně, může.
Ty se máš, že máš zahradu. Kdybych měla taky zahradu, tak bych už měla tři psy
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 12:37
- Nahlásit
baile
Však bydlím na dědině, ne?
Ale nic si z toho nedělej. Všechno má svý pro i proti. A počet psů není jen o zahradě...
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 12:41
- Nahlásit
maxim
To by byl Andy strašně šťastnej, kdybych měla zahrádku. Občas jezdíme k babičce a ta má zahradu, to úplně ožije, pořád chce být venku, čmuchat si tam, krást rajčata a jablka, nemusí být na vodítku, může si tam lítat jak chce,...Prostě je to pro něj ráj
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 13:01
- Nahlásit
baile
No jo, ve městě je to venčení bez vodítka asi problém. U nás může být navolno skoro pořád. A protože pro něho není zahrádka žádná vzácnost, chodí raději na procházky. Ale v létě, když je na zahradě práce ( což je trošku její nevýhoda - musí se tam pracovat, když z ní nechceš mít prales ), tak to tam s náma vydrží třeba celý den. Nebo když večer děláme táborák. A je disciplinovanej - neuteče.
Ježiš, pořád sněží, to na té procházce zapadneme. Pak ti pošlu mailem akorát sněhuláky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 13:21
- Nahlásit
baile
A je disciplinovanej - neuteče.
Ona ta zahrádka totiž není oplocená. Máme za domem velkej pozemek, ten je rozdělenej na pásy a každej nájemník má jeden. Sice dost velkej, ale jako u rodinnýho domku to není.
Takže vidíš, žádný terno
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 16:10
- Nahlásit
Tak jsem se vrátila z procházky. Andy sníh miluje, ale dnes byl obzvlášť lepkavý, tak se mu dělaly na nohách bakule. Obrovský, že ani nemohl moc chodit, chudáček. Taky se vám to někomu stává? Přemýšlím, že bych mu ty packy celý ostříhala, aby se ten sníh neměl kam chytat.
|