Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 16:31
- Nahlásit

baile
Maxovi se taky dělaly. Nejvíc vzadu na kalhotkách a pod krkem na známce. A nejlepší bylo, když se mu udělala jedna obrovská na konci ocásku, tu pak s útrpným pohledem táhl za sebou, dokud jsme mu ji neoddělaly.
Je to problém každou zimu, ale tím střihem bych to asi neřešila. Dovedeš si představit, jak by vypadal? Sníh by se mu stejně lepil někam jinam a přitom, jak on je krásně chlupatej a teď by měl holý nohy... Asi bych mu ty koule radši průběžně odstraňovala.
V mailu máš tu fotku

baile
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 16:53
- Nahlásit

maxim
Tak takhle to nějak vypadá. Tohle ještě jde, ale dnes měl koule velikosti tenisáku, tak chodil jak medvěd

baile
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 16:56
- Nahlásit

maxim
Zajímavý je, že grifonek, který má nohách stějně dlouhé chlupy, na ty bakule netrpí. Dělají se mu jen malinkaté kouličky. Asi je to jinou strukturou srsti.
Andymu se to snažím sundávat, ale má to tak moc přilepené, že se to ani nedá, jedině až teplá sprcha pomůže.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:20
- Nahlásit

baile
Nám taky pomůže až sprcha, ale venku mu to alespoň zmenšuju.
Dřív jsme měli kokra a ten byl taky pořád ověšenej koulema.A ještě se mu ten sníh lepil mezi polštážky a to byl fakt problém, protože nemohl ani chodit.
Musíme se zeptat ostatních papillonkařů, jak to řeší, protože pokud chodí na výstavy, tak stříhat nemůžou.

baile
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:24 - Změnil/a: baile
- Nahlásit

maxim
Už jsem si vás dala na stránky. Ještě budu muset sehnat fotku od Cafiny.
Budu se muset ještě hodně snažit, aby stránky vypadaly k světu, pro dnešek už toho ale nechám.

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:32
- Nahlásit

maxim
baile
Ahooooj!
Prchla jsem na chvilku do města na net a čekám, až mi kamarád opraví mého plechového oře. Při mém obvyklém štěstí mi tam dal před čtvrt rokem brzdové destičky s kazového materiálu a já je mám teď totálně sjeté (předtím vydržely dýl jak 7 let!). I dnešek opravdu povedený: než jsem dojela na cvičák, napadlo tolik sněhu, že byl trénink zrušen. Samo jsem dojela až dolů k bráně, sic připravena v autě se sněhovými řetězi, ale běda, návod zůstal doma. Klečím tedy ve sněhu a dumám, kterak je tam dát a hle, ruply mi gatě. Zázrak, že jsem zvládla dojet zprátky domů. Ale opět jsem pobavila všechny přítomné a doufám, že teď i vás

baile
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:40
- Nahlásit

cafina
Tak to je teda něco!

baile
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:41
- Nahlásit

cafina
Poslala bys mi prosím na mail taky tvoji fotečku se Sunny? Že bych tě umístila na mé stránky do kamarádů.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:45 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
Teda ty seš případ!!
Podle těch řetězů by si nezasvěcený čtenář mohl myslet, že se cvičák nachází v Tatrách
Říkala jsi, že máš nový super zimní gumy
A ty kalhoty - ruply aspoň ve švu?

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:51
- Nahlásit

baile
Nějakou vytvořím a pošlu. Bude nám ctí
maxim
Super gumy mám, na rozdíl od mnohých jiných jsem pak dojela až domů, pomalu, ale jistě. Ovšem jak baile jistě potvrdí, Líšeň má proti zbytku Brna vždy sněhu a zimy víc a kopec ke cvičáku sice 1x prohrábl sypač, ale pak musel na 3x vyjíždět nahoru, než se mu to podařilo, takže co neodhrábl, efektivně ujel, tudíž i z řetězy se to dalo vyjet pouze na opilce

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:56
- Nahlásit

baile
cafina
Teď mě napadlo, že si k těm odkazům na stránkách připojím ještě kromě odkazu na www stránky taky fotku jako vy. Tak mi prosím nějakou pošlete na můj mail m.dobiasova@seznam.cz

baile
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:57
- Nahlásit

cafina
Líšeň má proti zbytku Brna vždy sněhu a zimy víc

Potvrzuji

baile
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:58
- Nahlásit

maxim
Fotku pošlu až zítra, než najdu nějakou ucházející

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 18:00
- Nahlásit

cafina
Tak to by mě zajímalo, jestli by to vyjela mazda. My tady na dědině máme taky asi víc sněhu než v Brně. Ale že je ujetá vozovka horší než kdyby ji vůbec neprohrábli, to je fakt. Na Zetoru to bude blbý spíš proto, že je to dlouho do kopce a ještě do zatáčky, takže se člověk nemůže pořádně rozjet a jak zastaví, je konec

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 18:05
- Nahlásit

maxim
Tak, tak! Zatáčka nahoře zastavila už kdekterého přeborníka

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 18:06
- Nahlásit

baile
Jasně.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 18:08
- Nahlásit

cafina
Nezapomeň poslat nějakou fotečku i mně

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 18:35
- Nahlásit

baile
maxim
A nemohla by tam být jenom květinka? Já nejsem moc fotogenická Správněji řečeno vůbec

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:01
- Nahlásit

Zato Sunny ano:

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:30
- Nahlásit

cafina
jéééé ta je krásná a jaké má srdíčko na hlavě.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:33
- Nahlásit

maxim
s těmi sněhovými kuličkami - nepomohl by nějaký obleček? Je to jen nápad.

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:33
- Nahlásit

Bubacek
No jo, někteří maj srdce na dlani a jiní na hlavě Moc děkuji za pochvalu

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:37
- Nahlásit

cafina
No já si myslím, že kromě toho, že obě máte srdíčko na pravém místě. Tak Ty na dlani a Tvoje Sluníčko Sunny na hlavince.
Ještě, bych se chtěla zeptat - Ty máš www.stránky?

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:40
- Nahlásit

Bubacek
Jééé. Děkujem
URL

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:44
- Nahlásit

cafina
Mohu si je přidat na stránky naší Honey? Prosíííím, prosíííím

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 21:37
- Nahlásit

cafina

Já nejsem moc fotogenická

Tak to já taky ne a přesto jsem baile poslala fotku, kde jsem i já. A my chceme na fotečce vás obě, tebe i Sunnynkúúúúúú

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 21:39
- Nahlásit

Bubacek
nepomohl by nějaký obleček?
Asi jo, musel by mít i nohavičky. Ale když si představím, že Max se se mnou nebavil už když jsme ho navlíkly JEN do svetříku...

Šárka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 06:31
- Nahlásit

Přeji hezký den.
Byli jsme včera na výletě a Dino a Kevin měli na sobě také pořádné sněhové koule. Dino už je vomiganej.

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 11:31
- Nahlásit

cafina

právě jsem dotelefonovala s paní Jeníkovou z KCHMPP a od roku 2008 se stávám oficiálním členem.

cafina
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 11:39
- Nahlásit

Bubacek
Jasně! I já si vás tam přidám, ju?!
maxim
To jsem ráda. Tak to bychom mohli vyrazit společně příští rok na klubovku, co ty na to?

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání