| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 14:33
- Nahlásit
cafina
Dívala jsem se, že už dlouho nebyly aktualizovaný stránky útulku. To tam máte takový klid nebo naopak frmol?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 14:43
- Nahlásit
baile
Nezlob, bylo to v dobrém míněno
Místo setkání upřesníme až dle počasí, už mám namyšlenou i trasu pro "blátivé případy"
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 14:46
- Nahlásit
maxim
Neskutečný frmol, včera jsem přijala 13 koček a 5 psů (průměr je tak kolem 2-3 zvířat denně). Jen náš vedoucí, který jediný dělá stránky, držíc se hesla "sportem ku zdraví", má teď neschopenku
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 14:55
- Nahlásit
cafina
už mám namyšlenou i trasu pro "blátivé případy"
Máš prostě organizační schopnosti. Ještě že tě máme, nemusíme myslet
má teď neschopenku
Nejdřív jsem dumala, jak u těch stránek asi sportuje a pak mi došlo, že nejspíš sportuje pro zdraví a proto je nemocnej Tak nevím, mám problémy s vedením, jdu zkontrolovat, kde se mi přiskříplo...
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 14:56
- Nahlásit
Radka
Ten vlak jede přes Brno? Začínám uvažovat, že bych se k Vám přidala. To počasí mi udělalo čáru přes rozpočet. Auto sice mám, zimní gumy taky, ale mám strach sama jet.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 14:59
- Nahlásit
cafina
Neskutečný frmol,
Ach jo, už to začíná já to nechápu. Je těžší živit psa v zimě než v létě nebo co? Ještě nebyl štědrej den, aby se lidi museli zbavovat nechtěných darů, tak co se děje?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 15:02
- Nahlásit
Bubacek
Teď v tom mám nějak nejasno, to bude tím vedením ( viz výše ). Já myslela, že jsi odněkud ze severu a ty se ptáš na vlak přes Brno. Můžu být zvědavá a optat se, kde tedy přebýváš?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 15:19
- Nahlásit
maxim
Klidně se ptej. Ptám se na vlak přes Brno, protože by mne v Brně vyzvedla kámoška a do Prahy, bych jela s ní. Jsem z Ostravy a u Vyškova jsou narozená štěňata po mojem psovi, na které bych se chtěla podívat. Byly jsme domluvené, že dojedu autem k těm štěňatům, tam nechám svoje auto, a pojedu s ní do Prahy. Sama do Prahy bych si netroufla, ani autem, ani jiným dopravním prostředkem. Nikdy jsem tam nebyla a mám strach z jezdících schodů, uzavřených místností (výtahy, metro, sklepy, atd.) a ještě chodím o Fr. holích. No snad Ti toto vysvětlení stačí, pokud ne tak se klidně ptej.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 15:36
- Nahlásit
Bubacek
Teď si připadám jako vyzvědač...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 15:38
- Nahlásit
Začíná mi být líto, že jsme se do té Prahy nepřihlásili...Mohli jsme se tam všichni potkat, takhle musím vydržet do Olomouce.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 16:13 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
maxim
Tak nevím, mám problémy s vedením
Nejspíš nebude chyba u tebe. Jak toho mám moc, myslím pak o 2 kroky napřed, a pak je těžké pochopit, na co vlastně myslím. Tak já se zkusím polepšit
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 16:21
- Nahlásit
maxim
Je těžší živit psa v zimě než v létě nebo co
Vždycky přichází takové vlny a pak je zas chvilku skoro klid. Ani to snad nesouvisí s prázdninami nebo s vánocemi. Spíš mi to příjde jako pohyb luny či co?! Teď volá i hodně lidí, co nezvládají svého pejska doma, problém třeba trvá už dýl, ale rozhodli se řešit to právě teď (že by se blížil úplněk?). Tudíž očekávám větší příliv vyhozených pejsků
PS: Třikrát jsem svůj text přepisovala, abych nepřeskočila nějakou souvislost, tak snad už jsem polepšená
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 16:28
- Nahlásit
cafina
Ty seš hrozná... To bereš vždycky všechnu vinu na sebe? Musím ti oponovat. Byla jsem se podívat a opravdu bylo moje vedení přiskřípnutý ve dveřích na záchod
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 16:29
- Nahlásit
cafina
Jo a úplněk je až v sobotu před naším srazem. Snad na nás nebude působit a ve zdraví se tam sejdeme...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:01
- Nahlásit
Tak, za chvilku prchnu z práce, vyzvednu celkem spravené auto a padnu do postýlky. Uź aby to bylo!
maxim, baile
Přeji hezký víkend a držte palce. Tentokrát ne na vítězství, ale abychom všichni dojeli tam i zpátky!
Na Radku a snad i na Bubáčka se těším. A přeji šťastnou cestu!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:03
- Nahlásit
cafina
Držíme pěstičky a v pondělí hned napiš, jak jste dopadli
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2007 22:30
- Nahlásit
y jo dneska je tu nějak prázdno!!!!! to jste všichni v Praze jenom my tu nusíme tverdnout v Bruntálově......
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 10:03
- Nahlásit
papillon_girl
Všichni v Praze nejsou, výstavní den je až dnes, ale asi se připravují a nemají čas. My do Prahy nejedem a jsme celý den na příjmu.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 10:53
- Nahlásit
maxim
Jdete dneska na cvičák? Já se pořád rozmýšlím...
|
baile
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 10:54
- Nahlásit
maxim
Asi jste byli včera na poslušnosti, že? Jaký to bylo v té zimě? Chtěl si Max lehat?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 11:26
- Nahlásit
baile
Včera jsme nebyli. Přijela nám návštěva se psem, tak byly holky na procházce. PĚT hodin tam vydržely!!!
Dneska na cvičák nejdeme, zatím tam budeme chodit v tu středu. A proč ty se rozmýšlíš?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 11:34
- Nahlásit
maxim
jsme celý den na příjmu.
Super§ jsem tgu byla tak osamělááá Dneska jsme zas přišli na super zábavu§ sníh se nám pořád drží, tak jsme vyrazili na kopec se sáňkama!!!! stačila troška pamlsku a Bow překonbal svůj strach ze sáněk, tgak jsme si to užili jak malí§ Vzala jsme i kámošku, tak jsou suiper fotky!!!!!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 11:35
- Nahlásit
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 11:37
- Nahlásit
papillon_girl
jsou suiper fotky!!!!!
Tak nějakou pošli
My tady už tolik sněhu nemáme a i kdyby, nemáme tu žádný kopec
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 11:39
- Nahlásit
Stačí, když na to kliknete a dáte fotoalba, to my a sníh, tam jsou všechny fotky, ju§ I já, jak jsem tak super fotogenická
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 11:43
- Nahlásit
maxim
Jde to??
|
baile
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 11:43
- Nahlásit
maxim
A proč ty se rozmýšlíš?
Kvůli tomu, že je to až v pět, bude už tma a je taky zima. Nakonec jsem ale přemluvila přítele, že tam pojede se mnou, tak budu mít osobního strážce a možná, že mě i zahřeje
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 11:44
- Nahlásit
URL tady je i odkaz
|
baile
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 11:45
- Nahlásit
papillon_girl
Já na to zkoušela kliknout, ale zobrazí se mi taková stránka, kde po mě chtějí nějaké přihlašovací jméno a heslo.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 11:46
- Nahlásit
papillon_girl
tak to URL už mi jde spustit. Pěkné fotečky!!! Sluší vám to tam.
|