| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 11:48
- Nahlásit
baile
Děkujeeeem
|
baile
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 11:52
- Nahlásit
papillon_girl
V Brně už sníh skoro není, ale svítí teď sluníčko a to je fajn.
Příští rok (až bude tepleji), tak napiš, kam se budete hlásit na závody v agility, že bych se taky přihlásila, abychom se konečně potkaly
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 11:56
- Nahlásit
baile
že bych se taky přihlásila, abychom se konečně potkaly
To je jasný! Většinou jezdíme tak někam k Ostravě, Olmiku, nebo někam za... to máme z Bruntálu hodinu, max 2, takže to pejskům nevadí. Kdyby byli nějáké v Olomouci, tak by vám to taky vyhovovalo, že?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 11:59
- Nahlásit
baile
Vlastně teď pojedem v lednu i na výstavu do Olomouce a možná potom i do Brna, Budete taky v\ystavovat? My na to sice tolik nejsme, ale sem tam nás to i baví!! My radši něco rychlejšího a střelenějšího....... takový už prostě jsme
|
baile
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 12:03
- Nahlásit
papillon_girl
Jo, Olomouc, ta zas neni tak daleko, tak by sla.
Nevystavujeme, my jsme bez papiru . Pokud nekdy budete vystavovat v Brne, tak bych se prisla podivat.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 12:04
- Nahlásit
baile
Tak já potom dám vědět a těším se na vás§
|
baile
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 12:06
- Nahlásit
maxim
Ještě, že jsi už začala do Šlapanic chodit na agility, protože teď čtu na stránkách, že od jara nepřijímají nové agiliťáky.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 12:07
- Nahlásit
papillon_girl
Taky se budu těšit!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 12:08
- Nahlásit
papillon_girl
Teda vy si to tam užíváte. A hned za barákem. Závidíme...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 12:11
- Nahlásit
baile
Tak to jsme měli fakt štěstí. O agi je asi dost velkej zájem.
Ještě se nás tam nikdo neptal, jestli se chceme přihlásit ani jestli máme zaplaceno. Budeme to muset příště nějak pořešit.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 12:15
- Nahlásit
maxim
Radši to pořešte, ono se to většinou platí od ledna, tak uvidíš, co ti řeknou.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 12:19
- Nahlásit
baile
Jsem zvědavá, jak dopadnou holky dneska na výstavě
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 17:29
- Nahlásit
maxim
Teda vy si to tam užíváte. A hned za barákem. Závidíme...
Tady se nic jiného než si užívat ani nedá!!! Obvzvlášť s tím mojim třeštidlem! A máme tu super polohu, úplně na kraji měste§ Před barákem park, tam kopce a za parkem ještě rybník, kde jsou supr procházky§ To se ffakt někod má......
Včera jsme šli zrovna k rybníku, který nám už zamrzl§ Šla jsem se podívat po schůdkách až úplně k tomu ledu a klouzala po něm nohou... Vedle toho je takovy vysoký výběžek... Tudy si vykračoval Bowin, protože Do vody se mu nechtělo... Teda on myslel, že je tam voda! Nakonec se ale odhodlal a šel ke m,ně ke schůdkům, ale nezastavil se! Ten blázínak si s klidem zabruslil na ledu, pak roztáhl nohy. Já zatím trnula hrůzou, kdy se to prolomí, ale naštěstí to bylo fakt pevný! Na přivolání za mnou dosáňkoval po ledu a jakoby nic si pak u mě vyklusával no to bylo fakt něco.......
Jsem zvědavá, jak dopadnou holky dneska na výstavě
Určitě V1 a CAJCE, věřím jim!!!!!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:04
- Nahlásit
Konečně máme stránečky! je to sice jenom na blogu, ale na tom přece nezáleží, ne, Zatím mám jenom jeden článek, pak mi napište vaše stránky a dám je do odkazů, ju?URL
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 21:12
- Nahlásit
papillon_girl
Taky si tě dám na stránky do kamarádů. Jenom mi řekni, jak se jmenuješ jménem, ať tam nemusím psát nick.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 08:28
- Nahlásit
maxim
Dobré ráno, kde jste kdo
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 09:09
- Nahlásit
Dobré, dobré,
jsem tu . Včera jsem nakonec na cvičáku byla, ale jen na 45 minut, protože tam přišla jenom jedna holka a já tak se to zkrátilo. Stejně nám to stačilo, běhali jsme pořád, tak aspoň nebylo Andymu zima.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 09:29
- Nahlásit
baile
To je zajímavý, proč tam přišlo tak málo lidí, byla přece neděle a ani moc velká zima. Jsem zvědavá na středu
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:08
- Nahlásit
cafina
Kdy se posílají příspěvky do KCHMPP na 2008?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:11
- Nahlásit
cafina
Paní Jeníková mi slíbila poslat přihlášku a složenku, tak se jenom ptám, abych věděla, jestli na mě zapomněla nebo je ještě čas
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:15
- Nahlásit
cafina
Teď jsem se dočetla, že Sunnynka slavila 10. 11. své první narozeniny. Tak přejeme všechno nejlepší! Já slavím narozky dneska . Sunny je teda taky štírka, proto má tolik energie
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:43
- Nahlásit
baile
Tak to všechno nejlepší !!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:49
- Nahlásit
baile
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:17
- Nahlásit
maxim
Jé, děkuji moc. Krásná kytice!
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:19
- Nahlásit
maxim
Představ si, jsem od přítele dostala roční předplatné časopisu Pes přítel člověka. Měl dobrý nápad, už se těším, až vyjde nové číslo.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:38
- Nahlásit
maxim
Kdy se posílají příspěvky do KCHMPP na 2008
Jsem členem teprve necelý rok, tak vlastně nevím. Ale zkušenosti z ostatních klubů velí, že přijde složenka poštou.
baile
Děkuji za přání pro Sunny a k tvým narozeninám přeji hodně štěstí, zdraví a spoustu krásných zážitků s pejsky
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:43
- Nahlásit
cafina
děkuji.
Četla jsem, že Sunny bude brzy hárat. Doufám,že to nevyjde na náš nedělní sraz?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 12:02
- Nahlásit
cafina
Taky doufám. Ale to ty asi taky, že jo
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 15:38
- Nahlásit
maxim
baile
Doufám, doufám! Slíbila mi to sice jen do 18.11., abychom mohli na výstavu, ale snad ještě pár dnů počká. Někdy mám pocit, že už začla, a pak jako že nic. Ale myslím, že by to zvládla i s háráním, pokud nebude na krytí, tak k sobě stejně nikoho nepustí a aspoň klukům rozproudí krev.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 16:51
- Nahlásit
cafina
No nazdar...
|