Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 13:47
- Nahlásit

Radka
On totiž, když jedeme na výstavu ( autem ), tak si vůbec neodpočine, cestuje po celým autě a nespí. Pak je otrávenej. Říkala jsem si, že kdyby měl přepravku nebo třeba ten molitanovej domeček, měl by tam soukromí a třeba by tu cestu pěkně prospal.

cafina
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 16:42
- Nahlásit

Jediná fotka Sunny z Radčina odkazu mluví za vše:

Je to prostě malý ďáblík!!!
maxim
Přepravku ti můžu půjčit, můžeš to vyzkoušet. Ale zkušenost od květinky říká, že papillon je velká osobnost a nějaké omezení pohybu ho bytostně uráží. Aspoň květina je pak ještě víc otrávená a ještě k tomu sfouklá jak papučka

cafina
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 16:46
- Nahlásit

Jo, a v posudku máme napsáno: "Temperament pro plemeno typický" - tak nechápu, proč ostatní motýli dokázali stát na všech čtyřech a poslušně chodili, kam se jim řeklo. Jen my, co máme tu Zkoušku základní ovladatelnosti, jsme si z Letňanské haly udělali cirkusové šapitó

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 17:15
- Nahlásit

cafina
nějaké omezení pohybu ho bytostně uráží.
Proto to asi budu řešit tím molitanovým domkem. To se alespoň tváří jako pelíšek
Zkoušky Sunnynka složila, ne? Tak co bys ještě chtěla...

cafina
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 18:44
- Nahlásit

maxim
Na příští výstavu jedem spolu do Olomouce, tak uvidíme, jestli se naše děti spokojí s klidným ležením na určeném místě. Ještě že Olomouc není tak daleko

baile
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 19:53
- Nahlásit

cafina
Ahojky, koukala jsem na nové pejsky ve vašem útulku. Ten pejsek č. 1025/2007 je prostě nádherný...
Vím, že už nejsou dny otevřených dveří v útulku, ale nešlo by mě tam nějak na chvilku propašovat? Chtěla bych ho vidět .

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 21:17
- Nahlásit

Tak jsem Maxovi koupila Royal Canin pro štěňata a to by bylo, aby trochu nepřibral

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 21:27
- Nahlásit

cafina
Myslíš Maxe a Sunny? Protože jestli jo, tak nechápu, jak tě mohlo napadnout něco tak nemožnýho, jako je klidné ležení těch dvou na určeném místě. Jedině snad po úplném vysílení

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 07:04
- Nahlásit

maxim
Ahoj, neznám Maxe, ale u nás ta otevřená taška holkám nevadí. Do té uzaviratelné se obě nacpou doma když ji chystám na cestu, ale pak je v ní dobrovolně jen Fidorka, Ája to musí strpět. Pro Áju nosím na výstavy židli ( já většinu výstavy stojím ) , na ní se stočí do klubíčka a sleduje dění kolem, pravidelně usíná v době kdy máme jít do kruhu. Fodorka je v poho, zaleze si do tašky a tam spí, nebo si něco žužlá.

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 07:36
- Nahlásit

Radka

usíná v době kdy máme jít do kruhu
Tak to je přesně Maxův případ
Já myslela tu kabelu spíš do auta. Aby se vyspal po cestě. Uvidíme. Dostane ji k vánocům, aby si na ni zvykl a pak mu ji buď vezmu s sebou nebo ne.
Na výstavě míváme stůl, ale tam se mu nelíbí. Raději by chodil okolo a seznamoval se. Musím ještě vyzkoumat, po jaké akci je v kruhu nejveselejší

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 07:54
- Nahlásit

maxim
V autě jsou holky na volno, chvíli chodí a pozorují okolí, pak usnou, když je nás víc, tak Ája je na zemi pod mýma nohama a Fidorka mi spí na klíně. S tou taškou to zkus, třeba bude veselý, že se z ní dostal ven .
Mě na holky v kruhu zabírá pamlsek, mám jeden speciální, který dostávají jen na výstavách a můžou se po něm umlátit .

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 08:21 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

Radka
Vidím, že Ája bude Maxova krevní skupina
Pamlsek jsme taky zkoušeli a měl úspěch. No musím to chápat, že je někdy na výstavě otrávenej, komu by se chtělo chodit a postávat v kruhu, když kolem je spousta kamarádů a venku tolik nových zpráv...

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 08:52
- Nahlásit

maxim
Ájinka na pamlsek funguje skvěle, Fidorce ho musím ukázat, až když si svole kolečko už odjde, jink bychom dopadli jak cafina

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 08:53
- Nahlásit

Radka
No nemáme to jednoduchý...

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:10
- Nahlásit

Maxovi ty štěněcí granulky móóóc chutnají

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:34
- Nahlásit

maxim
Já mám na nich Fidorku a Áje by taky chutnaly, ale ta musí laitky , jinak my se neunesla...

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:38
- Nahlásit

Radka
To je zajímavý, jak některej pes ne a ne přibrat a jinej musí být na dietě, a přitom je to stejný plemeno.
Ty taky krmíš Royal Caninem?

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:39
- Nahlásit

Radka

Ty taky krmíš Royal Caninem?
To je ale blbá otázka, vždyť to tady píšeš

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:51
- Nahlásit

maxim
nejen stejné plemeno. Ája má 4 kg a je to pěkný buřtík a její ségra je vyžle 2 kg...no a potom něco dělej .

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:27
- Nahlásit

Radka
Nejspíš si uměla Ája jako štěně udělat dobrý základ

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:46
- Nahlásit

maxim
Ája přišla na to, že co sežere, to už jí nikdo neveme

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:56
- Nahlásit

Radka
To našemu Maxovi všechno co nechá sežere kočka. Taky už má snad 6kg A jemu je to úplně jedno

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 12:27
- Nahlásit

maxim
Tak to je u nás zase Fidorka, té je to taky fuk, brání si jen žužlací kosti a z těch se nenají. Děkdy si doma u krmení připadám jak policajt. Jedné to zakazuju a do druhé rvu pomalu násilím..

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 12:31
- Nahlásit

Radka
Já jsem zkusila Maxovi ta granule namáčet, přelila jsem je vařící vodou a nechala vystydnout. Asi to trochu líp vonělo, protože je sežral. Taky mu do nich občas podle cafininy rady zamíchám jogurt Activia, po tom se prý taky trochu přibere a to mu taky chutnalo. Nebo mu dám vločky, jogurt a do toho nastrouhám jablko, to mělo taky úspěch. Nevzpomínám si, že bych se kdy takhle babrala s dětma...

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 12:33
- Nahlásit

baile
Stavit se můžeš, ale nejpépe o víkendu. V sobotu mám službu, tak můžeš přijet. 1025 je fajn, ale 1036, to je super Dášenka. Vypadá jak parson russel, ale bude větší, ale je úžasně chytrá a vnímavá.
maxim
Jedině snad po úplném vysílení
Svatá pravda Dneska jsem se rozhodla na cvičáku je zničit, cvičili každý 2 kola, Sunny několik sekvencí agility. Potom procházka v lese. Výsledkem je zničení mě a možná snad i Edíka, který si šel dobrovolně po příchodu domů lehnout. Sunny ovšem sbalila hračky a chtěla si hrát. K odpočinku ji přimělo jen to, že se jí nikdo neměl čas věnovat. Ach jo, občas bych potřebovala u ní najít vypínač

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 12:34
- Nahlásit

maxim
Granulky nepřelívat vařící vodou, kdyžtak jen trochu teplou, vařící voda ničí vitamíny

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 12:46
- Nahlásit

maxim
Tak u nás se přelívání nekoná. Když mají holky vařené, tak Ája sní ten vývar s trochou masa a příloh a Fidorka má je maso s přílohou bez vývaru, protože jak to vypadá jako polévka, tak to ona nejí .

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:04
- Nahlásit

cafina
vařící voda ničí vitamíny
Co jsem to zase provedla... Ještě že mám vzdělané kamarádky
občas bych potřebovala u ní najít vypínač
To nejseš sama. I když Sunny je abnormálně aktivní...

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:08
- Nahlásit

Radka
A teď si představ, že svou chovnou stanici ještě rozšíříš a každá bude chtít papat něco jinýho. Mně úplně stačí, že jedno děcko je vegetarián. Vařím jen pro sebe a dvě holky, takže trochu a ještě dva různé obědy, protože přece my masožrouti nebudeme jíst sóju. A do toho ještě pár vymýšlecích psů... To už by na mě bylo moc.

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:13
- Nahlásit

cafina
Já Tě nechci k ničemu přemlouvat, ale myslím, že by Sunny prospěla kamarádka stejné váhové kategorie

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání