| Autor |
Zpráva |
Radka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 08:04
- Nahlásit
maxim
Díky, jedna bez druhé nedá ani ránu
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 08:11
- Nahlásit
Radka
Maxův vous asi slyšel o nůžkách. Najednou se umoudřil a roste tam, kam má
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 08:33
- Nahlásit
maxim
Super..Max má poslušné vousy
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 08:41
- Nahlásit
Radka
On je celej takový poslušný a úžasný zlatíčko. Papillonek byla ta nejlepší volba psího kamaráda
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 09:55
- Nahlásit
cafina
Super video, málem jsem smíchem spadla ze židle, jak Sunnynka skákala na tunelu
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:05
- Nahlásit
Radka
Máš nádherné pejsky (teda fenečky ). Nemohla jsem se odtrhnout od jejich fotek, které máte na stránkách. Ája mi na některých fotečkách připomíná mého Endíka.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:09
- Nahlásit
baile
No nějak se ten motýlek musí naučit lítat, ne A tohle je takové protřepávání křídel
A slalom běžela ráno ještě rychleji, jenomže než přišla kamarádka, aby mě mohla natočit, nechala jsem Sunny chvíli v autě a ona si otevřela v batohu kapsičku na zip!, přetáhla si opět pytlík piškotů na sedadlo a skoro celý ho snědla (byla tam ještě dobrá půlka!). Když jsem pro ni přišla, seděla v tom pytlíku na dvou piškotech, které se už prostě do ní nevešly a samo ve spoustě drobků. Takže všechno to bylo točeno s plným bříškem
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:12
- Nahlásit
Radka
Holky jsou krásný! Super dvojka
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:13
- Nahlásit
baile
Díky
maxim
Jo to oni jsou asi všichni, strašně milí, poslušní a vnímaví
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:15
- Nahlásit
cafina
díky. Sunny je šikula, Ája taky umí otevíret zipy, ale je fakt, že jsem jí ukázala jak na to
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:18
- Nahlásit
cafina
Obávám se, že Andy by žádný piškot nenechal , nacpal by to do sebe i kdyby měl prasknout.
Tak to běžela hodně rychle, na to že byla po velké svačině
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:20
- Nahlásit
cafina
My jdeme dneska zase trénovat, pokud tam teda neztuhnem. Sunnynka a ovčáci mají štěstí, že se jim můžeš tak často věnovat. Je to asi tvůj jedinej koníček, ne?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:22
- Nahlásit
baile
cafina
Když trénujeme slalom tak se mi zdá, že se Max trochu bojí těch tyček. On je vůbec v některých případech strašpytel. Přemýšlím, jak mu říct, že se jich nemusí bát. Bojí se tvrdohlavě
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:24
- Nahlásit
Radka
je fakt, že jsem jí ukázala jak na to
Tak to si musím dávat pozor, aby mě Max neviděl při něčem nepatřičným...
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:32
- Nahlásit
maxim
Asi by to chtělo odměňovat, když prochází mezi těma tyčkama. Ale to ty asi děláš, že? Si myslím, že mu to za nějaký čas nebude dělat problém, protože je to velký šikula!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:34
- Nahlásit
baile
Jasně že ho odměňuju. A hrozně se raduju. A je na něm vidět, že s radostí běhá překážky, ale jak dojdeme ke slalomu, dělá otočenýho a fóry.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:37
- Nahlásit
maxim
cafina
Škoda, že jste dneska v práci, venku tak krásně svítí sluníčko,...Chtěla bych s váma na procházku...
To by bylo dobrý, kdybysme byly sousedky. Když bychom měly málo času, tak bychom vždycky před barákem vypustily psy, ti by se proběhli....
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:38
- Nahlásit
Radka
Hned jsem si jela koupit plastovou krabičku, kde budu piškotky zavírat. Tak snad ta odolá..
maxim
Mě se nezdálo, že by se jich bál. Myslím, že bude třeba dělat ještě chvilku větší obloučky kolem nich, než pochopí ten slalom jako celek, a potom se bude snažit mít ho co nejrychleji za sebou a bude obíhat tyčky co nejtěsněji. baile Nemýlím se?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:38
- Nahlásit
maxim
Asi je to zatím pro jeho hlavičku složitý a zamotaný, tak se mu to nelíbí, že při tom musí přemýšlet. Komu by se taky chtělo pořád lítat sem a tam
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:40
- Nahlásit
cafina
Nemýlím se?
Ty se nikdy nemýlíš
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:46 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
baile
Ty se nikdy nemýlíš
Bohužel až moc často.. Ale ve psech se mýlím mnohem méně než v lidech. Asi proto mě v životě vážněji zranil jen jeden pes, zato lidí už několik
maxim
Je to asi tvůj jedinej koníček, ne?
V podstatě ano. S prací a mou smečkou už nemám moc času na jiné aktivity. Ještě miluju koně a chodívala jsem i jezdit, i když mi to nešlo tak dobře jako výcvik psů, byla to prostě nádhera. Škoda, že už není čas..
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:47
- Nahlásit
cafina
baile
Budeme to trénovat a trénovat, až se to povede. Vždycky ho tím chvilku mučím a potom si pohrajeme nebo jdeme na nějakou oblíbenou překážku, abych mu to nezprotivila. Jenom škoda, že začínáme zrovna v zimě, kdy je brzo tma. V létě bychom mohli blbnout a nenápadně trénovat na zahradě i večer, když se vrátím z práce.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:55
- Nahlásit
cafina
Lidi totiž dovedou být vypočítavý - navenek se tváří, že tě mají rádi a přitom uvnitř si plánují, jak tě zničit. Psi jsou jiní. Proto je mám taky tak ráda.
Ale ne všichni lidi jsou zlý, na to musíme taky pamatovat
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 11:00
- Nahlásit
baile
Dyť já vím! Já jsem stejně pořád ten důvěřivý blázen
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 11:07
- Nahlásit
cafina
Mně se na tobě líbí, že seš taková usměvavá, že si užíváš života, že se tolik věnuješ svým psům,...Že jsem tě nepoznala dřív
maxim
Ty seš taky skvělá, s tebou se vždycky pobavím, máš super smysl pro humor
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 11:13
- Nahlásit
cafina
Jsi mi chtěla poslat ten odkaz na ty stránky, kde ten papillonek tak pěkně cvičí. Jsem zvědavá.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 11:25
- Nahlásit
baile
Jé díky Málokdy se dozvím od někoho něco pěknýho
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 11:26
- Nahlásit