Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:14
- Nahlásit

Radka
cafina
Jé, to je nápad

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:18
- Nahlásit

maxim
To, ale není vůbec ftipný

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:20
- Nahlásit

Radka
No to je jasný. Je to vážná věc. ( Nenašla jsem patřičně přísného smajlíka )

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:21
- Nahlásit

maxim
No holky si na sebe úžasně zvykly a jedna bez druhé nedá ani ránu. Spolu se víc vyblbnou a já mám klid

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:23
- Nahlásit

Radka
To je můj sen! Ale zatím mi brání zarputilá mamča, co nechce rozšiřovat smečku. A protože má psy na starosti, když jsem v práci, těžko se jí dá odporovat. A navíc mám teď vlasně dva mladé psy, Eda 1,5 roku, Sunny 1 rok, takže jsem se zařekla, že další přijde, až budou tihle dva pořádně vychovaní. Ale nebojte, slíbila jsem si to na konci příštího roku

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:25
- Nahlásit

cafina
až budou tihle dva pořádně vychovaní.
Já myslím, že Sunny vychovaná je, ale s jejím temperamentem těžko do konce příštího roku něco naděláš

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:26
- Nahlásit

Radka
Já taky pořád přemýšlím o druhým psovi. Ale Max je hrozně žárlivej, nevím co by na to říkal a navíc máme tu kočku...ta by dalšího pejsu asi ve zdraví nepřežila...

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:28
- Nahlásit

cafina
Uvidíš sama, že je to supr, Fidorka k nám přišla, když bylo Áje 10 měsíců a skvěle zapadla. je jasné, že se každému psu musí dostat vychování, ale Fidoš strašně moc věcí odkouká a tak je její výchova pro mě i jednodušší.

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:33
- Nahlásit

maxim
No v tom Ti neporadím, každý víme co máme doma. Já jsem po příchodu Fidorky byla týden doma na ,, mateřské" a pak už byly holky samy a v pohodě. Ája v té době měla falešku, tak jsem měla hlavně strach aby mi ji nerozkojila.

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:37
- Nahlásit

maxim
Radka
Já se na to moc těším. Vždycky si to na výstavě a teď i na procházkách s motýlky moc užívám, jak si ti malí hrajou. Sunny bude určitě ze začátku taky žárlit, ale myslím, že si ještě ráda zvykne.

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:41
- Nahlásit

cafina
Souhlas, ti velcí to tak neumí. Není nic hezčího a když je jich víc pohromadě, to je paráda. Já taky neskončím u 2

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 22:13
- Nahlásit

Dneska se nám na agi ve Šlapkách móóóc líbilo. Už jsme s Maxem zase o kousek sehranější. Jenom se bojím, že mi zítra upadnou nohy
Dneska tam nebylo čvachtavo jako minule, ale bylo tam takové super lepivé bláto. Jak Max lítal a lítal, udělaly se mu na tlapkách takové pevné blátěné botičky a doma jsem ho musela ve vaně odmočit, abych mu to vůbec dostala pryč

baile
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:12
- Nahlásit

maxim
Tak to je super, že se vám na cvičáku líbilo. Max je hrozně šikovnej, určitě to někam dotáhnete. Až začnete chodit v neděli, tak se pak podívám, jak jste se zlepšili

baile
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:14
- Nahlásit

cafina
Tak pokud by to teda šlo, tak bych se v sobotu přišla do útulku podívat. Pak mi musíš napsat, v kolik hodin bych tam měla přijít. Snad na té vrátnici nebude problém.

baile
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:22
- Nahlásit

cafina
Co myslíš, do jaké velikosti by mohl ten kluk 1025/2007 dorůst? Asi bude větší než kokršpaněl, že?

Ta fenečka 1036/2007 je taky moc pěkná, ale jestli není křížená se stafordem

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:49
- Nahlásit

baile

Tak to musíme pilně trénovat, abyste potom v tu neděli čučeli

baile
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:51
- Nahlásit

maxim
Jsem se koukala na předpovědi počasí a nějak nám na tu neděli moc nepřeje. Píšou, že má pršet A to jsem chtěla jít ještě po výletu bruslit na umělé kluziště.

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 10:19
- Nahlásit

baile
Uvidíme. Zvyklí jsme na všechno, ne?

cafina
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:11
- Nahlásit

maxim
Jsem moc ráda, že se vám v agi daří. Uděláme pak s baile
silné papilloní družstvo

baile
V sobotu přijď, jak se ti bude hodit. Nejdřív v 9h, nejpozději v 16:30. Na vrátnici řekni, že jdeš za mnou. Možná tam bude frmol, tak budeš chvilku čekat, ale čas si určitě najdu. 1025 bude určitě větší ja kokr, 1036 asi taky tak po kolena. Staforda ani pitbula v ní nevidím, ale nějaký teriér tam bude

Mám obavy, že Sunny bude opravdu do neděle hárat, ale jestli nejste zásadně proti úžasti háravých fen, tak to vyzkoušíme, a kdyby byl nějaký zásadní problém, tak se hold odpojíme. Vzhledem k počasí asi zvolíme celolesní variantu. Pro baile
to znamená vystoupit na konečné jedničky v Bystrci, pro maxima, pokud neznáš autobusovou zastávku U borovice a kousek od ní vjezd do lesa, tak taky sraz na konečné a kousek se vrátíme.

Radka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:18
- Nahlásit

cafina
Ahoj, čtu, že plánujete procházku , závidím. Jestli bude Sunny hárat, tak ze začátku k sobě psy stejně nepustí a kyby náhodou chtěla být dajná, tak jí vem kalhotky. Pro kluky to bude dobrá škola.

cafina
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:28
- Nahlásit

Radka
Kalhotky nepotřebujem, Sunny doma zmákne tři zájemce a pokud není na krytí (což v neděli určitě nebude), nemá žádný šanci

Radka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:33
- Nahlásit

cafina
tak není co řešit a testosteroni se můžou poskákat navzájem

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:36
- Nahlásit

Radka

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:37 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina

Vím, kde je ta zastávka. Jezdím tama každej týden do Komína k tatíkovi. Takže já budu čekat tam, v neděli v 9,30 hod.

Radka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:40
- Nahlásit

maxim
No co, co , hlavně mu to nezakazuj, je to příroda a taky by se Ti jednou mohlo stát, že budeš chtít aby kryl a on nebude, protože bude vědět, že to má zakázaný.

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:42
- Nahlásit

Radka
Což o to, já mu to zakazovat nebudu. Když to nebude vadit cafině, že se po její kytičce furt šplhá...

cafina
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:52
- Nahlásit

maxim
Nevadí, život je boj a svoje problémy si musí i květinka sama vyřešit
U malých pejsků si myslím, že s krytím snad problém není, všichni mi přijdou jak testosteron na pochodu. Ale v případě nouze, můj nejstarší ovčák, toho holky zajímaly jen okrajově (v mysli správného ovčáka je priorita číslo jedna figurant), byl naučen při krytí na povel "hop - zůstaň"

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:56
- Nahlásit

cafina
byl naučen při krytí na povel "hop - zůstaň"

Radka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:57
- Nahlásit

cafina
No tak úplně pravda to není, ono to asi každého psa omrzí, když pořád slyší, že nesmí. Natož chytrého papoucha .

Radka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:59
- Nahlásit

cafina
Jo a "hop - zůstaň" to nemá chybu

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání